Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο βρε γεωργια μου που το καταφερνεις! αυτο ειναι και το σωστο!

δυστυχως εγω ειμαι πολύ παρορμητική και οταν γινομαι εξαλλη ... απλα δεν το ελέγχω.. γινεται ο χαμος

μας παιρνει 1 μερα να τα ξαναβρουμε σχεδον παντα

Μπραβο Γεωργια και εγω παρορμητικη παιρνω φωτια με την μια και πανω στα νευρα μου λεω συνηθως ασχημα πραγματα 100 φορες του εχω πει χωριζουμε χωρις να το εννοω , ευτυχως αυτος ειναι πιο ηρεμος και υποχωρητικος και υπαρχει μια ισορροπια αν ητανε κανενας σαν και εμενα θα ειχαμε χωρισει απο την 1η εβδομαδα, μεταξυ μας το λεω ωρες ωρες δεν αντεχομαι...

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ καλο αυτο συμπεθερουλα !! και επισης αυτο που ειπες για το μπαμπα σου γεωργια εινια πολυ γλυκο(τουλαχιστον εγω ετσι το βρηκα )

και γενικα με προλαβατε ....τελικα ετσι ειναι ..πρεπει και εμεις καπου να ξεσπαμε !! το σημαντικο ειναι να τα λυνουμε πριν συσσωρευτουν και εινια αλυτα μετα !

και εμεις 8 χρονια τωρα οτι και να εχει γινει σκαμε ενα χαμογελο ο ενας στον αλλον και αγκαλιαζομαστε και τα συζηταμε !! και πραγματικα και εμεις δεν εχουμε ποτε κοιμηθει τσακωμενοι η κατι τετοιο...απλα το ξαναλεω στη φαση αυτη εχουμε ανατροπες στην ζωη μας και ειμαστε πιο πολυ στην τσιτα !!!

και συμφωνω με την Κατερινα sex!!!!!!!!!! το βαλσαμο χαχαχα (αρκει να παιρνουμε προφυλαξεις οεο )

μολις κοιμηθηκε κ το μικρο μου αντρακι !!! επιτελους !! αφου τον κουνησα και τον ξανακουνησα και καναμε και αγωνες ραλι μεσα στο σπιτι με πολλα μπιμπιπ και αννννννννννννννννννν

Μπραβο Γεωργια και εγω παρορμητικη παιρνω φωτια με την μια και πανω στα νευρα μου λεω συνηθως ασχημα πραγματα 100 φορες του εχω πει χωριζουμε χωρις να το εννοω , ευτυχως αυτος ειναι πιο ηρεμος και υποχωρητικος και υπαρχει μια ισορροπια αν ητανε κανενας σαν και εμενα θα ειχαμε χωρισει απο την 1η εβδομαδα, μεταξυ μας το λεω ωρες ωρες δεν αντεχομαι...

ετσι ειναι ...νομιζω ο ενας παντα ειναι πιο παρορμητικος !!

εμεις να δεις ...λεων (εγω ) με καρκινο !

και εγω μεταξυ μας :tongue::tongue::tongue: νομιζω δεν θα με αντεχα !!!

αφηστε μολις με πηραν απο την δουλεια εχουμε συμβουλιο 4.30 και πρεπει οπωσδηποτε να παω αρα θα παει ο Δημητρης την μπεμπα στην γιατρο και εγω δεν θα ειμαι:( Θα κλαιει το κοριτσακι μου της πηρα κατι pads emla που μου εχει πει η γιατρος οτι τα βαζεις μιση ωρα πριν το εμβολιο πανω στο σημειο που θα γινει μουδιαζει και δεν ποναει για να δουμε αν θα κανουν δουλεια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ωχ Παναγια μου γυρισα.Κοριτσια πηγα μια βολτα απο την θαλασσα και παραλίγο να βουτηξω με τα ρουχα

πωπω σας λεω μουρλια ηταν!!!Ενας λογος παραπάνω να φυγω μια ωρα γρηγοροτερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα Γιωτουλα μπραβο σας! Εμεις 10 Ιουνη εχουμε επετειο!Κλεινουμε τα 4 περυσι ειμασταν κουρασμενοι και δε καναμε τπτ εγω ημουν και εγκυος αλλα δε το ξεραμε εβαλα το τραγουδι που χορεψαμε στο γαμο μας και μαγειρεψα κατι καλο μια που ειχε αργησει εκεινος παραπανω και ετσι προλαβαινα και μια μικρη τουτριτσα μονο για τους δυο μας, φετος δεν εχω βρει ακομα τπτ την ιδια μερα η μικρη κλεινει τον 5ο μηνα!

Υδροχοακι να παιρνεις μια βαθια ανασα!!! Ειδικα οταν εχεις αδικο και το ξερουμε ποτε εχουμε αδικο εδω που τα λεμε! αλλα το πεισμα μερικες φορες δε μας αφηνει να το παραδεχτουμε!Εμενα μου στοιχιζει πολυ να ηρεμησω και δε μ΄αρεσει καθολουυ η ενταση δε τη μπορω με χαλαει!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ετσι ειναι ...νομιζω ο ενας παντα ειναι πιο παρορμητικος !!

εμεις να δεις ...λεων (εγω ) με καρκινο !

και εγω μεταξυ μας :tongue::tongue::tongue: νομιζω δεν θα με αντεχα !!!

και εγω Κριος καταλαβαινεις τι γινεται, εγω αν νευριασω μην βρεθει κανεις μπροστα μου σε 10 λεπτα ομως μου περναει, ασε εγω καμια φορα καθομαι και σκεφτομαι αυτα που του λεω οταν τσακωνομαστε και σκεφτομαι οτι αν μου ειχε πει αυτος τα ιδια δεν ξερω τι θα ειχα κανει δεν θα του τα συγχωρουσα και ποτε.. πωπω κριση ειλικρινειας με επιασε ελπιζω μην τα διαβασει ποτε αυτα ο δικος μου γιατι μπροστα του λεμε αλλα:mrgreen:

ειμαι 36 και με τον αντρα μου ειμαστε τωρα 7 χρονια μαζι 1 παντρεμενοι

το μονο που μπορω να πω ειναι πως προκειται για πολλη εντονη σχεση

τρελος ερωτας, τρελή χημεια, τρελα ταξιδια μαζι, αλλα και τρελοι καβγαδες με αποτελεσμα χωρισμος για καποιους μηνες μετα τρελή επανασύνδεση καπακι γαμος και καπακι στο καπακι μωρο!

παρολο παντως τα καβγαδακια και τις διαφωνιες μας υπαρχει αυτο το κατι μεταξυ μας που δεν το βρισκεις ευκολα! ασε που δεν βαριομαστε ποτε!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλα το μπεμπε εχει ριξει κατι υπνους!!!!! βαρατε βιολιτζηδες το απογευμα!!!!! χεεεεεε !!!!!!!οπαααα οπως λεει και Ο Αλκαιος!!

πρεπιπτωντος τι χάλι! το μονο καλο οτι πηγαμε με ελληνικο στιχο!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

εγω τον γνωρισα μολις τελειωσα το σχολειο εγω 17,5 και εκεινος 27 μολις ειχε χωρισει απο μια 6χρονη σχεση με συγκατοικηση ηταν κεραυνοβολος ερωτας και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν μπορουσαμε να ειμαστε μαζι εγω ηθελα να ζησω την ζωη μου και αυτος να ζησει λιγο μονος , 4 χρονια τον ειχα στο μυαλο μου και αυτος εμενα αλλα κατι με κραταγε μακρια οποτε βρισκομασταν τρελη χημεια , ηταν ολα αυτα τα χρονια διακριτικα διπλα μου αλλα κραταγε αποστασεις γιατι οπως ειχε πει φοβοταν λογω της ηλικιας μου, καναμε αλλες ψευτοσχεσεις και οι δυο αλλα κολλημενοι εκει οταν δεν ημουνα καλα τον επαιρνα τηλ και ερχοταν και μεεβρισκε με επαιρνε αγκαλια και ενιωθα λες και εχουμε γεννηθει για να ειμαστε μαζι, οταν με επαιρνε εκεινος τα παραταγα ολα και πηγαινα και τον εβρισκα καποια στιγμη νιωσαμε πως ηρθε η στιγμη να ειμαστε μαζι και διαγραψαμε τα παντα, απο τοτε δεν κοιμηθηκαμε ουτε ενα βραδυ χωριστα.Σε 6 μηνες εμεινα εγκυος στον Αλκη οταν το εμαθα επεσα να πεθανω και αποφασισα να μην το κρατησω (το λεω και κλαιω) ,εκεινος μου ελεγε η αποφαση δικια σου εγω θα ειμαι διπλα σου.Πηγαμε στον γιατρο μαζι να με εξετασει και να κανονισω ξερετε τι.. ουτε να το πω δεν θελω.. Φυγαμε και πηγαμε σε μια παραλια και εκει τον ειδα πρωτη φορα να κλαιει , μου ειπε αυτο το μωρο ειναι κομματι απο εσενα και εμενα ειναι οτι μας ενωνει δεν θελω να το σκοτωσουμε αλλα δεν μπορω να σε δεσμευσω ετσι απο τα 23 σου ειμαι τρελαμενος. Εκεινη την ωρα ενιωσα τρομερη ανακουφιση ανακαλυψα οτι βαθια μεσα μου το ηθελα το μωρο και αυτον στην ζωη μου, κοιμηθηκαμε αγκαλια στην παραλια και το πρωι του ειπα οτι θα το κρατησουμε το μωρακι μας.Δεν θα ξεχασω ποτε οτι την υπαρξη του Αλκη μας την οφειλω σε εκεινον και να σας εξομολογηθω και κατι μετα απο τοσα χρονια τοσο πολλα που περασαμε και ακομα τον βλεπω και χτυπαει η καρδια μου και περιμενω πως και πως να γυρισει σπιτι:-D:grin:

αχ και εμεις τρελο ερωτα.... περιπου 11 χρονια μαζι... 4 παντρεμενοι...

απο την πρωτη στιγμη ερωτευθηκαμε κεραυνοβολα, ημασταν σε ενα παρτυ κοινου φιλου οπου ειχαμε παει με τις σχεσεις μας παρακαλω!!! και ομως με μια ματια τα κλωτσησαμε ολα... βεβαια εγω στην αρχη του εκανα την δυσκολη , χιχιχι και περασε ενα εξαμηνο για να ημαστε μαζι. αλλα περασαμε δυσκολα χρονια (τα πετρινα που λεω και εγω...). 2 χρονια φανταρος στο ναυτικο να κανουν ταξιδια σε ολη την μεσογειο και να τον βλεπω μια φορα στους δυο μηνες... μετα 4 χρονια εγω στο πολυτεχνειο στην ξανθη... πανικος... αλλα τι να πω παντα διπλα ο ενας στον αλλον!!!

Και εγω οπως η Κατερινα περιμενω πως και πως να γυρισει απο την δουλεια να με παρει αγκαλια!!

mYQbp2.png

ωραια ακουγονται...εγω δεν ειμαι τοσο ρομαντικη

μεχρι τα 30 ουτε για αστειο να παντρευτω παιδι και τετοια... ηθελα να ειμαι χαλαρη και κανενας ερωτας δεν με κραταγε...τραλαλο τραλαλα.. χαβαλε ταξιδακια και ολα γραμμενα..

μετα ο συζυγος με εκανε να αλλαξω γνωμη!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

τι ωραιο παντως να υπαρχει αγαπη !! Μακαρι να ειμαστε ολες παντα ετσι το ευχομαι!! Παντως οσο και να μας σπανε τα νευρα ρε γμτ τους αγαπαμε και μας αγαπανε , και εγω οταν με νευριαζει σκεφτομαι ποσο διπλα μου ητανε παντα. 22 ωρες που γενναγα τον Αλκη εκει ουτε νερο δεν βγηκε να πιει στην μπεμπα τα ιδια και στα 2 παιδια εμεινε ολες τις ημερες στο μαιευτηριο και εφυγε μονο μια φορα να παει σπιτι να παρει ρουχα, 4 μερες στον καναπε διπλα μου κοιμοτανε τον παρακαλουσα να παει να κοιμηθει σαν ανθρωπος και αυτος εκει ακομα και οι νοσοκομες μου κανανε πλακα, πως να μην τον αγαπαω μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...