Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιωαννα ακου εγω τι κανω αμα δε θελω sex παω καθομαι στα ποδια του αγκλαιτσα του λεω με πιανει και μετα λεω πωωωπωωω πτωμα νιωθω παμε νανι ζζζζζζζζζζζ!!! και μου λεει αντε κοιμησου βαρβαρο αλλα τι να κανω !! Τον λυπαμαι ομως μετα! Αλλα μετα τα χτεσινα δε το λυπαμαι καθολου και αυτο ειναι μες στις τιμωριες!

Με πηρε τωρα τηλ και του ειπα για τον αρακα χε !χε! και μετα του ειπα απο ποια σπηλια με παιρνει και αν ειναι με τους χθεσινους του φιλους και μου λεει πως κανεις ετσι απλά μιλουσαμε φανταστητε διαφορα φασεως που εχουμε δεν υπαρχει τετοιο χαος......!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

den ksero koritsia ....molis genisa tote eida brosta mou alon adra...stin arxi kati san ksenos ...meta san pethera...tora eimai sigouri..i adres einai mikra paidakia!!!!!!

mono goutsou goutsou theloun kai paixnidia ...kai ksexnane grigora ton kavga...sinithos me sex!!!!!

nai den me katalavenei oute ki ego ton katalaveno..den pirazei agapiomaste omos poly!!!!

inka

AW3sp2.png

μετα απο οοοσα λετε σημερα και επισης εχω να δηλωσω πως συμπασχωωωω!!!

μου λετε να κανω και το τεστ???? θα του κανω στειρωσηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα οσο κ αν θες ενα παιδακι η οσο και αν το θελουμε για να ειμια πιο σωστη ερχονται ανατροπες στη ζωη μας !! και σκεφτομαι πως τα καταφερναν οι γυναικες πριν απο εμας που ειχαν και τρια και τεσσερα κτλ παιδια !!

μαλλον ειναι αυτο που λεει το υδροχοακι !! θα μεγαλωσουν καπως και θα φτιαξουν τα πραγματα θελω να πιστευω

αλλα ρε γμτ δεν σκεφτονται πως και η κλεισουρα στο σπιτι και μ ενα μωρο που σε θελει ολη μερα διπλα του εινια κουραστικη και σου τσακιζει τα νευρα

εγω να σας πω οσο θηλαζα αν ο μπεμπακος ξυπνουσε δεν του μιλουσα γιατι δεν ειχε και κατι νακανει ..τωρα κανονικοτατα ξυπναει ! και εγω δουλευω αρα δεν υπαρχουν δικαιολογιες ....σημερα εκατσα σπιτι και ριξαμε ενα ματςςςςςς αλλο πραγμα

επρεπε να κανουμε κατι γραφειοκρατικες δουλειες και κοιμοταν μεχρι αργα ...ε τον πεταξα πανω !!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ (να το πω και εγω )

εντωμετσαξυ το βραδυ ειχαμε παει βολτα σε ενα σπιτι και το μικρο νυσταζε!! του λεω παμε , μου λεει κατσε να κανω ενα τσιγαρο, το ενα εφερε το αλλο και κατσαμε καμια ωρα παραπανω

ε στο δρομο δεν αντεξα !!!! δεν εχει αλλαξει μονο η δικη μου η ζωη !!!!!!!

χα χα χα είστε απίστευτες.................

τζένη πώς αντέχεις;;;;;

κατερίνα εγώ αυτό το σύστημα το δοκίμασα για 25 λεπτά έκλαιγε ήταν 2 μηνών κοντά, είπα πως δεν το ξανακάνω, τώρα το πονάω ακόμα περισσότερο το σκατούλι για να το κάνω

το αποδέχτηκα πλέον, θα τον κουνάω θα τον νανουρίζω μέχρι να κοιμηθεί, στη μέρα έχουμε πρόβλημα, το βράδυ έχουμε ρουτίνα μπάνιο φαί και νάνι και κοιμάται γρήγορα

έχει μια βδομάδα νομίζω άρχισαν τα δόντια, τρώει χέρια μασητικά σεντόνια τα πάντα

υδροχοάκι κι εμένα κουκουλώνεται και ξεκουκουλώνεται

γιώτα εγώ το πρωί που ξυπνάει τον παίρνω στο κρεβάτι τον ταίζω εκεί και κοιμόμαστε λίγο ακόμα, δεν το βρίσκω τόσο κακό, έχω διαβάσει θεωρίες διάφορες, το θέμα είναι πώς βολεύεται η κάθε οικογένεια

huida εμείς δεν ξέρω πόσες φορές θα είχαμε σκοτωθεί αν δεν υποχωρούσε ο νίκος, με τσατίζει με τσατίζει και μετά κάνει γλύκες με το μωρό (και καλά ότι μου μιλάει ο μπέμπης) και τελειώνουν όλα

Σοφια απανω του...........

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

georgia den katalava;ti egine?

Ασε ινκακι με τον ανθρωπο των σπηλαιων που παντρευτηκα ουυυυυυγκκκκκκκκκ! δε διαβασες τις προηγουμενες σελιδες, μου ξυπνησε το μωρο χτες η ωρα 12 γιατι σχολιαζε με τους φιλους του τον αγωνα φωναζοντας και νομιζει οτι απλα μιλουσε, μπρρρρρρρρρρρρ επικινδυνο το τελευταιο !!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια και από μας!!!Χθες πήγαμε στον γιατρό και κάναμε εμβόλιο αλλα δεν κλάψαμε πολύ ενα ουα ουα και τέλος ευτυχώς!!!Επίσης ο γιατρός μας μέτρησε είμαστε 7κιλά και 63 εκ...χιχιχ πως μεγαλώνουν μωρε ...

Ηθιδα και εμεις αυτο το γάλα πίνουμε από 1 μηνών και είμαι πολυ ευχαριστημένη από την ανάπτυξη της.

Οσο για τους άντρες κι εμεις δεν είμαστε στα καλύτερα μας με το παραμικρό τσακωνόμστε και γίνετε μάχη ..και φυσικα το άλλο θεμα δεν το θίγω συνεχώς αναβάλλεται!

mz6Up2.png

κοριτσια απλά πρωτα ημασταν μονοι μας η προσοχη μας ηταν αλλου τωρα ειμαστε μαμαδες , ευτυχως θεε μου, και πανω απ΄ολα μπαινουν τα μωρα μας και η αληθεια ειναι οτι κουραζομαστε και αγωνιουμε εχουμε αλλαξει και μεις και οι αντρες παθαινουν ενα σοκ γιατι αλλιως εχουν συνηθισει .... Ειναι και λιγο μειωμενης αντιληψης απ τη φυση τους χααα ΟΥΓΚΚΚΚΚ δηλαδη!!!!! και γ΄αυτο πιστευω οτι γινονται ολα! Ειναι οτι ειμαστε απ τη φυσης μας διαφορετικοι, μη κουραζεστε δε προκειτε να τα βρουμε!

εγω το ριχνω και λιγο στη πλακα και λιγο στο χαβαλε και ο Χρηστος το ιδιο! γ΄αυτο δε μαλωνουμε και συχνα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτσια συμβουλη καντε σεξ οσο πιο πολυ μπορειτε , το ζευγαρι ερχεται πιο κοντα ετσι και δεν αποξενωνεται και λυνονται και οι μικροπαρεξηγησεις, και εγω απο την κουραση δεν εχω ορεξη πολλες φορες αλλα ανακαλυψα οτι τρωγοντας ερχεται η ορεξη;);););)

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ενα βραδυ πριν απο λιγο καιρο γκρινιαζε το μωρο και αρχισε ο καλος μου την εχεις κακομαθει, και εσυ φταις που κλαιει κ.τ.λ.... θυμωσα πολυ και ουτε καληνυχτα δεν ηθελα να του πω.... φευγει λοιπον και παει καναπε, ξαπλωνει σβηνει και το φως και καθοταν.. του λεω εκει θα κατσεις? και μου λεει ... αφου καταλαβαινω πως δεν με θες διπλα σου... δεν θελω να σου ειμαι βαρος... και καθοταν βρε κοριτσια σαν το δαρμενο σκυλι, ε, τι να πω.. τον λυπηθηκα και ενιωσα πολυ ασχημα. φυσικα τον πηρα αγκαλιτσα, ειπαμε συγνωμη και μετα ολα καλα... βεβαια το πρωι που το ξανασκεφτηκα νομιζω το εκανε επιτηδες!!! αλλα δεν βαριεσαι... επιασε το κολπακι!!! ;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτισια Εμενα ο αντρας μου ειναι πολυ ευαισθητουλης και οταν μαλωνουμε πολυ κλαιμε και οι δυο τι να πω....

οταν παντρευομουν ο μπαμπας μου με πηρε παραμερα πριν παω στη εκκλησια και μου ειπε "οταν ερχεται απ τη δουλεια ο αντρας σου και τον δεις να χει νευρα ή ειναι κουρασμενος ή εχεις εσυ νευρα μη πιανεσαι να λυσεις κανενα προβλημα αστον να ηρεμησει και να εισαι και συ ηρεμη γιατι οταν τυχαινει να χετε και οι δυο νευρα τοτε θα καυγαδισετε!

Γ ΄αυτο και γω οποτε μου λεει κατι και ξερω οτι δε το λεει να με προσβαλει ,αλλωστε αν το κανε δε θα τον παντρευομουν, και το λεει πανω στα νευρα του δε στεκομαι και το συζηταμε αλλη ωρα που ειμαστε ηρεμοι, και γω πολλες φορες του χω μιλησει ασχημα απο νευρα! ή οταν εχουμε ενα προβλημα περιμενουμε την ωρα που ειμαστε χαλαροι και οι δυο και το συζηταμε!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτισια Εμενα ο αντρας μου ειναι πολυ ευαισθητουλης και οταν μαλωνουμε πολυ κλαιμε και οι δυο τι να πω....

οταν παντρευομουν ο μπαμπας μου με πηρε παραμερα πριν παω στη εκκλησια και μου ειπε "οταν ερχεται απ τη δουλεια ο αντρας σου και τον δεις να χει νευρα ή ειναι κουρασμενος ή εχεις εσυ νευρα μη πιανεσαι να λυσεις κανενα προβλημα αστον να ηρεμησει και να εισαι και συ ηρεμη γιατι οταν τυχαινει να χετε και οι δυο νευρα τοτε θα καυγαδισετε!

Γ ΄αυτο και γω οποτε μου λεει κατι και ξερω οτι δε το λεει να με προσβαλει ,αλλωστε αν το κανε δε θα τον παντρευομουν, και το λεει πανω στα νευρα του δε στεκομαι και το συζηταμε αλλη ωρα που ειμαστε ηρεμοι, και γω πολλες φορες του χω μιλησει ασχημα απο νευρα! ή οταν εχουμε ενα προβλημα περιμενουμε την ωρα που ειμαστε χαλαροι και οι δυο και το συζηταμε!

μπραβο βρε γεωργια μου που το καταφερνεις! αυτο ειναι και το σωστο!

δυστυχως εγω ειμαι πολύ παρορμητική και οταν γινομαι εξαλλη ... απλα δεν το ελέγχω.. γινεται ο χαμος

μας παιρνει 1 μερα να τα ξαναβρουμε σχεδον παντα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

εμεις μολις παντρευτηκαμε δωσαμε μια υποσχεση... να μην κοιμηθουμε ποτε τσακωμενοι. και οταν τυχαινε να καυγαδισουμε παντα το λυναμε πριν κοιμηθουμε.. και αν καποιος απο τους δυο δεν εκανε πισω ηταν ''ο κακος'' που αθετουσε την υποσχεση. και να σας πω την αληθεια μου ποτε μεχρι τωρα δεν κοιμηθηκαμε τσακωμενοι, και ειμαστε παντρεμενοι περιπου 4 χρονια!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...