Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μηπως κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα. Εαν αντεχουν τα νευρα σου θα σου πω τι να κανεις εμενα ευτυχως λιγες φορες εχει χρειαστει γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να τηνβ ακουω να κλαιει. Λοιπον θα την αφησεις στο λικνο και θα βγεις απο το δωματιο , εαν αρχισει να κλαιει την αφηνεις 2 λεπτακια πας μεσα απο πανω της της λες: μωρο μου η μανουλα ειναι εδω κοιμησου τωρα την χαιδευεις λιγο και ξαναφευγεις απο το δωματιο , μετα την αφηνεις να κλαψει κανενα 3λεπτο και ξανα την ιδια διαδικασια καθε φορα θα αφηνεις λιγο χρονο παραπανω και θα ξαναπηγαινεις οι πρωτες 2-3 μερες θα ειναι δυσκολες μετα θα συνηθισει το κολπο ειναι να την κανεις ετσι και να καταλαβαινει οτι ειναι ωρα να κοιμηθει και αυτο δεν αλλαζει (δεν θα την σηκωσεις και δεν θα υποχωρησεις) αλλα και οτι εισαι εκει και δεν θα νιωθει ανασφαλεια ετσι , αλλα πρεπει να εισαι ΗΡΕΜΗ τα μωρα νιωθουν τα παντα εαν δεν εισαι δεν θα μπορει να ηρεμησει

Θα το δοκιμασω αποψε... ελπιζω να μην χρειαστει βεβαια ... αλλα μαλλον θα χρειαστει..:mrgreen:. και αφου τα καταφερω μετα θα μου μαθεις και το κολπο να την βαζω για υπνο απο τις 9!!!

και ναι κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα... αλλα αποκοιμιεται μονη της δεν την βαζω εγω .

mYQbp2.png

Προσπαθησε να την κρατας ξυπνια μεσα στην ημερα με παιχνιαδια θα κουραστει λιγες μερες αλλα θα συνηθισει η δικια μου κοιμαται συνολικα 3 ωρες μεσα στην ημερα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ θα εχεις συγκεκριμενες ωρες που θα την βαζεις για υπνο και θα προσπαθεις να μην ξεπερναει τις 4 ωρες συνολικα μεσα στην ημερα , μετα το βραδυ μπανιο , γαλα και στο λικνο οπως σου ειπα καθε βραδυ ομως θα ακολουθεις το ιδιο προγραμμα δεν θ ξεφευγεις με τιποτα χρειαζονται ρουτινα ειναι κουραστικο αλλα αν τα καταφερεις για καμια εβδομαδα μετα θα το κανει απο μονη της , εαν ξυπνησει το βραδυ την ταιζεις με κλειστα φωτα δεν της μιλας καθολου και μολις ρευτει κατευθειαν λικνο . Εγω τα εκανα αυτα και στα 2 απο πολυ νωρις και απο μονα τους εφτιαξαν προγραμμα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

giota εγω με αυτο τον τροπο τον κοιμιζω οταν δεν θελει, οπως λεει η κατερινα..αν και γενικα κοιμαται... ομως απο πολύ μικρο τον εμαθα ετσι, τον αφησα να κλαψει χωρις να τον σηκώσω...και εχει μαθει να κοιμαται και μονος του πια χωρις νανουρισμα πολλές φορές

μονο που τελευταια παιρνει το σεντονι και κουκουλωνεται ολοκληρος ... τι ειναι αυτο!!! ??

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Δεν ξέρω, μακάρι να φτιάξουν τα πράγματα, πάντως δεν έχω και πολλές αντοχές ακόμη, δεν επικοινωνούμε καθόλου, μου ρχεται να του σπάσω το κεφάλι μερικές φορές και άλλες το μετανιώνω...Λες ydroxoaki να γίνει και ο γιος μου σαν τον μπαμπά του;;;;Δρομοκαϊτιο κατευθείαν.........

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Διαφημίσεις

και επειδη δε μου περναει ευκολα τελικα το χθεσινο σημερα θα του φκιαξω αρακα που δε του αρεσει και αυριο παλι κατι που δε του αρεσει!!!!!! Οι τιμωριες αρχιζουν απ΄ το φαϊ επεται και συνεχεια.......

xaxaxaxa!!!!!georgiaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!pethenoooooooooooooooooooo!!!!!

inka

AW3sp2.png

Συμπεθερα αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!! :tongue:

Αληθεια δεν μας ειπες.... το τεστ το εκανες??? χαχαχα... για φαντασου!!

οχι!!!! αρνουμαι!!!δεν θελω!!!! σας λεω δεν θελω!!!!!!

θα ερθει δεν θα ερθει ????? λεω εγω τωρα:twisted::twisted::twisted:

Εγώ πάλι σαν ηλίθια που είμαι του έφτιαξα το αγαπημένο του φαγητό, του έπλυνα και του σιδέρωσα τα ρούχα.Είμαι autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin τελείως.

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα είστε απίστευτες.................

τζένη πώς αντέχεις;;;;;

κατερίνα εγώ αυτό το σύστημα το δοκίμασα για 25 λεπτά έκλαιγε ήταν 2 μηνών κοντά, είπα πως δεν το ξανακάνω, τώρα το πονάω ακόμα περισσότερο το σκατούλι για να το κάνω

το αποδέχτηκα πλέον, θα τον κουνάω θα τον νανουρίζω μέχρι να κοιμηθεί, στη μέρα έχουμε πρόβλημα, το βράδυ έχουμε ρουτίνα μπάνιο φαί και νάνι και κοιμάται γρήγορα

έχει μια βδομάδα νομίζω άρχισαν τα δόντια, τρώει χέρια μασητικά σεντόνια τα πάντα

υδροχοάκι κι εμένα κουκουλώνεται και ξεκουκουλώνεται

γιώτα εγώ το πρωί που ξυπνάει τον παίρνω στο κρεβάτι τον ταίζω εκεί και κοιμόμαστε λίγο ακόμα, δεν το βρίσκω τόσο κακό, έχω διαβάσει θεωρίες διάφορες, το θέμα είναι πώς βολεύεται η κάθε οικογένεια

huida εμείς δεν ξέρω πόσες φορές θα είχαμε σκοτωθεί αν δεν υποχωρούσε ο νίκος, με τσατίζει με τσατίζει και μετά κάνει γλύκες με το μωρό (και καλά ότι μου μιλάει ο μπέμπης) και τελειώνουν όλα

i1lzp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Τώρα δας διάβαζα , ιδιαίτερα αυτό που λέτε για τις σχέσεις με του άντρες μας..και εγώ τα έχω πάρει λίγο στο κρανίο με τον δικό μου, αλλά οκ θα μου περάσει..Χθές ο Νικόλας έκανε πυρετό το βράδυ και φυσικά σηκωνόμουν κάθε 2 ώρες να τον βλέπω.Σήμερα το πρωί ο άντρας μου θα πήγαινε Ηράκλειο για κάτι δουλειές, του λέω τον Νικόλα να τον κρατήσω σπίτι, μου λέει ας τον πάμε παιδικό αφού δεν έκανε πάλι, οκ συμφωνώ και εγώ. Του λέω πάρε το μεγάλο αυτοκίνητο και άφησε μου το μικρό με το καρεκλάκι μην χρειαστεί να πάω να τον πάρω. Ή άφησε μου το καρότσι της μπέμπας. Κατεβαίνει, βάζει τον Νικόλα στο μεγάλο αυτοκίνητο, στο καθισμά του και φεύγει. Περιμένω να φτάσει στο γραφείο, τον παίρνω, του λέω μου άφησες το κάθισμα? όχι, μου άφησες το καρότσι? όχι. και αν χρειαστεί να πάω να πάρω το παιδί, ε μου λέει αυτή είναι 1% πιθανότητα!Του λέω, πριν φύγεις , πέρνα και άφησε μου το καρότσι, μου λέει είναι δύσκολο :confused: μιλάμε για 3 τετράγωνα!Θα το αφήσω στο γραφείο μου λέει...τί να το κάνω ρε ανθρωπε στο γραφείο???Καλά του λέω, οκ και έκλεισα..με παίρνει μετά από 1 δύωρο μου λέει ενταξει όλα καλά,. του λέω οκ, μου λέει είπα του κουμπάρου μας, αν θέλεις κάτι να τον πάρεις τηλ του λέω όχι τα καταφέρνω και μόνη μου!

Είμαστε και οι 2 σε άσχημη φάση, εγώ όλη μέρα με τα παιδιά και το σπίτι και αυτός με κάτι προβληματα και γενικά τρεχάματα στη δουλειά, τον καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αυτό που με εκνευρίζει βρε κορίτσια είναι πώς όσα θέματα και να τρέχουν το ένα πράγμα που δεν του ξεκολλάει από το μυαλό είναι το σεξ!Δλδ αν κάθε μέρα το κάναμε 4-5 φορες θα ήταν ας πούμε ικανοποιημένος!Και εγώ η κακομοίρα, μετά από απανωτά ξενύχτια και κλεφτά 10λεπτα ύπνου μέσα στην ημέρα, μόλις βάζω τα παιδιά για ύπνο, θέλω απλά και μόνο να κοιμηθώ,,γιατί ξέρω πώς πάλι θα ξυπνησω μέσα στην νύχτα τουλάχιστον 2 φορές..τί να πώ..αυτό το θέμα μερικές φορές με βγάζει εκτός εαυτού! Και ξέρω πώς δεν είναι δικό του θέμα, αλλά όλων των αντρών, δεν μπορούν να συνηδειτοποιήσουν πώς ο ρόλος της μάνας θέλω δεν θέλω, τώρα έρχεται πρώτος!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Sex;;;;Χαχαχαχαχα!!!!Αχ ρε Ιωάννα....Εμάς το βασικό μας πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ SEX!!!!!!!Νιώθα σκατά και πιστεύω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα η σεξουαλική μας ζωή...Τσακωμένοι συγκάτοικοι...αυτό είμαστε...Όσο για υποχωρήσεις...Σοφία είσαι πολύ τυχερή...Αν δεν κάνω πίσω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε ξανά μετά από καυγά...Τι να πω...

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Sex;;;;Χαχαχαχαχα!!!!Αχ ρε Ιωάννα....Εμάς το βασικό μας πρόβλημα είναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ SEX!!!!!!!Νιώθα σκατά και πιστεύω ότι είναι μεγάλο πρόβλημα η σεξουαλική μας ζωή...Τσακωμένοι συγκάτοικοι...αυτό είμαστε...Όσο για υποχωρήσεις...Σοφία είσαι πολύ τυχερή...Αν δεν κάνω πίσω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε ξανά μετά από καυγά...Τι να πω...

ολες λιγο πολυ στην ιδια φαση ειμαστε...εμεις ακομα και οταν θελουμε ειμαστε τοοσοο κουρασμενοι που δεν γινεται...φταει αυτο φταει οτι δεν βγαινουμε οι 2 μας σαν ζευγαρι εξω φταιει οτι εμεις δεν προλαβαινουμε να φτιαχτουμε λιγο παραπανω σαν γυναικες (κανενα μαλλι νυχι)

ευτυχως με την δουλεια το τελ. το κανω λιγο περισσοτερο απο οτι οταν ημουν σπιτι...πιστευω ομως οτι οσο μεγαλωνει το μωρο θα φτιαχνουν τα πραγματα...

αχ αχ... και υστερα σου λενε βρηκε αλλη/αλλο παντρεμενοι με παιδια!

παντως ο γαμος ειναι μεγαλη απατη!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

μολις βρητε λιγο χρονο καντε κατι που κανατε παλια μαζι και σας αρεσε δεν ειναι απαραιτητο να ειναι sex μασαζ ο ενας τον αλλο για παραδειγμα και τετοια!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...