Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι ??? δεν θα κυκλοφορησει?????? γιατι??? θα παρω τωρα την παιδιατρο να ρωτησω εαν δεν το βρω ποιο να παρω εμενα θα παει ο αντρας μου μετα την δουλεια απογευματακι να το ππαρει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...

Έχω μια απορία....Εσείς με τους άντρες σας πως τα πάτε...;;Εμείς μετά τη γέννα πλακωνόμαστε συνεχώς...Πολύ όμως...Έχουν βγει όλα τα θέματα μας στη φόρα...Τον νιώθω πάρα πολύ μακριά μου...Είμαστε σαν τσακωμένοι συγκάτοικοι...Έφτασα σε σημείο να του πω ότι αν δεν ήταν το παιδί θα την είχα κάνει...Δεν ξέρω, δύσκολα τα πράγματα...Δεν έχω αντοχές, μου τη σπάνε όλα...

k5f4p3.png

NRrPp3.png

καλημερες και απο εμας...

εμει ειχαμε νυχτερι παλι εχθες.... ξυπνησε στις δεκα και μιση την κανουμε μπανιο και μολις παω να την βαλω να φαει αρχισε ο πανικος... αυτο το παιδι οταν νυσταζει θελει μονο να κοιμηθει... βρε καλη μου, βρε χρυση μου τιποτα ... ουρλιαζε και ξαφνικα οπως την ειχα αγκαλια... ντουυυυυυυυυυυπ ξερη για υπνο, νηστικια φυσικα... ξυπνησε στις δωδεκα, εφαγε με τα ματια κλειστα , ωραια λεω θα κοιμηθει ευκολα... θα ηθελα δηλαδη!!! Την βαζω στο λικνο, πανικος. μετα απο μισης ωρας ουρλιαχτο την βαζω στο κρεβατι και πεφτει ξερη.. παω να την σηκωσω να την βαλω στο λικνο , με κοιταει σαν να μου λεει ''δηλαδη τωρα νομιζεις πως με κοροιδεψες''?? και αρχιζει παλι ο πανικος... μιση ωρα μετα την ξαναβαζω στο κρεβατι και μολις κοιμηθηκε βαθια - βαθια την ξανασηκωνω και παλι ουααααααααααααααααα.... εστειλα και εγω τον αντρα μου στον καναπε και την κρατησα και κοιμηθηκαμε μαζι... αλλα η ωρα ειχε παει ηδη δυο ...

τι θα κανω δεν ξερω:(, ενω ολη την ημερα δεν εχει θεμα, το βραδυ μολις δει το λικνο την πιανει αμοκ... δεν θελω να την μαθω στο κρεβατι αλλα και τι να κανω? να την κοιμιζω στο πατωμα?? χιχιχιχι...

mYQbp2.png

huida ειναι φυσιολογικο μετα το πρωτο παιδι παντα περναει κριση το ζευγαρι αλλαξε ολη σας η ζωη μην το ξεχνας.

Γιωτα νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να την αφηνεις να πειναει και να ζηταει μονη της αν της χαλας τον υπνο παθαινει υπερενταση και εχει νευρα μετα και γκρινια α και βαλτης κανενα αρκουδακι στυλ αγκαλιτσα στο λικνο στα καγκελα να το βλεπει εμενα με εσωσε νομιζει οτι εχει παρεα και δεν κλαιει το παιρνει και αγκαλια και κοιμαται νιωθουν ανασφαλεια μωρα τα μικρακια μοναχουλια τους

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια μου...

Έχω μια απορία....Εσείς με τους άντρες σας πως τα πάτε...;;Εμείς μετά τη γέννα πλακωνόμαστε συνεχώς...Πολύ όμως...Έχουν βγει όλα τα θέματα μας στη φόρα...Τον νιώθω πάρα πολύ μακριά μου...Είμαστε σαν τσακωμένοι συγκάτοικοι...Έφτασα σε σημείο να του πω ότι αν δεν ήταν το παιδί θα την είχα κάνει...Δεν ξέρω, δύσκολα τα πράγματα...Δεν έχω αντοχές, μου τη σπάνε όλα...

ολα τα ζευγαρια λιγο πολυ τα ιδια περνανε... εμεις στην αρχη τα βρηκαμε λιγο δυσκολα και ξεσπουσε ο ενας στον αλλον, τωρα ομως βρηκαμε τους ρυθμους μας και ειμαστε καλα... μια μερα που θα ειστε και οι δυο σε καλη διαθεση καντε καφεδακι και καθηστε να συζητησετε ηρεμα... βαλτε κατω τα θεματα σας και λυστε τα. θα δεις πως τελικα ειναι πιο ευκολο απο οσο νομιζεις!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

huida ειναι φυσιολογικο μετα το πρωτο παιδι παντα περναει κριση το ζευγαρι αλλαξε ολη σας η ζωη μην το ξεχνας.

Γιωτα νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να την αφηνεις να πειναει και να ζηταει μονη της αν της χαλας τον υπνο παθαινει υπερενταση και εχει νευρα μετα και γκρινια α και βαλτης κανενα αρκουδακι στυλ αγκαλιτσα στο λικνο στα καγκελα να το βλεπει εμενα με εσωσε νομιζει οτι εχει παρεα και δεν κλαιει το παιρνει και αγκαλια και κοιμαται νιωθουν ανασφαλεια μωρα τα μικρακια μοναχουλια τους

μονη της ξυπνησε.. και εφαγε αλλα μετα δεν ηθελε να κοιμηθει στο λικνο.. και εννοειται πως της εχω και αγκαλιτσα και παιχνιδακια που κρεμονται και αυτο με την μουσικη που περιστρεφεται.. δεν βοηθαει τιποτα ρε γμτ.

mYQbp2.png

καλημερες και απο εμας...

εμει ειχαμε νυχτερι παλι εχθες.... ξυπνησε στις δεκα και μιση την κανουμε μπανιο και μολις παω να την βαλω να φαει αρχισε ο πανικος... αυτο το παιδι οταν νυσταζει θελει μονο να κοιμηθει... βρε καλη μου, βρε χρυση μου τιποτα ... ουρλιαζε και ξαφνικα οπως την ειχα αγκαλια... ντουυυυυυυυυυυπ ξερη για υπνο, νηστικια φυσικα... ξυπνησε στις δωδεκα, εφαγε με τα ματια κλειστα , ωραια λεω θα κοιμηθει ευκολα... θα ηθελα δηλαδη!!! Την βαζω στο λικνο, πανικος. μετα απο μισης ωρας ουρλιαχτο την βαζω στο κρεβατι και πεφτει ξερη.. παω να την σηκωσω να την βαλω στο λικνο , με κοιταει σαν να μου λεει ''δηλαδη τωρα νομιζεις πως με κοροιδεψες''?? και αρχιζει παλι ο πανικος... μιση ωρα μετα την ξαναβαζω στο κρεβατι και μολις κοιμηθηκε βαθια - βαθια την ξανασηκωνω και παλι ουααααααααααααααααα.... εστειλα και εγω τον αντρα μου στον καναπε και την κρατησα και κοιμηθηκαμε μαζι... αλλα η ωρα ειχε παει ηδη δυο ...

τι θα κανω δεν ξερω:(, ενω ολη την ημερα δεν εχει θεμα, το βραδυ μολις δει το λικνο την πιανει αμοκ... δεν θελω να την μαθω στο κρεβατι αλλα και τι να κανω? να την κοιμιζω στο πατωμα?? χιχιχιχι...

Eνα θα σου πω!!! Συμπασχω!!!! και εμεις εχθες τα ματια κατακκοκινα απο την νυστα αλλα στις 2!! υπνος!και οταν τον βαζω κατω ουρλιαχτα!! υπερενταση ειναι αυτο τι ειναι ρε γιωτα ??? ρωτησα και την παιδιατρο και μου ειπε εινια θεμα χαρακτηρα !!!!!!!!!!

τι να κανω ?? ευτυχως που συμβαινει και σ εσας να μην λεω πως ειμαι μονη !!!!!!!! και παλι στο κρεβατι και παλι μολις αποκοιμηθηκε καλα τον εβαλα στην κουνια !!!!

Καλημεραααααααα

καλημερα!!!

huida ειναι το πιο συνηθισμενο που συμβαινει! εγω του εχω πει τελος δεν θυμαμαι ποσεσ φορες!! μιλαω και με φιλες που εχουν περασει αυτη την φαση! ειναι πολύ λογικο γιατι σε εμας αναπτυσσεται εντονα ο φοβος για το μωρο μην παθει κατι και το αγχος οτι ολα τα καναμε σωστα ενω οι αντρες ειναι πιο cool και δεν εχουν καμια αισθηση του κινδυνου ανεκαθεν!! αμα σου πω τι εχει κανει στο μωρο, μικροπραγματα δηλαδη θα σου σηκωνοταν η τριχα καγκελο..ενας αντρας που θα τα ακουγε θα του φαινοταν απολυτα φυσιολογικα! πχ. μου εχει φερει μαντηλακια ΜΕΓΑ να το σκουπησω αυτα με το οινοπνευμα οταν ειχε κανει κακα, πχ επειδη ζεσταινεται αυτος αφηνει το μωρο ξεσκεπαστο ολη την νυχτα, πχ κοιμαται το μικρο στο καρεκλακι αυτοκινητου εχει χυθει ολο απο την μια πλευρα και αντι να το βαλει στο κρεβατι του το αφηνει και λεει ελα μωρε τι θα παθει δεν πειραζει, πχ οταν του φτιαχνει το γαλα ΠΟΤΕ δεν του βαζει κοφτες τις κουταλιες...οσο παρει... τετοια πραγματα

Εχουμε και εμεις κουραστει ειναι και οι ορμονες μας γινεται ο χαμος

Ελα ομως που το μικρο τον λατρευει στην κυριολεξια!! Τα γελια που κανει με τον μπαμπα του δεν τα κανει με κανεναν!! τον κοιταει και λιωνει!!

γι'αυτο λεω θα περασει αυτη η φαση...και οι γιοι μας ιδιοι με τους αντρες μας θα γινουν...ειναι πολυ ισχυρο το προτυπο του μπαμπα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

μονη της ξυπνησε.. και εφαγε αλλα μετα δεν ηθελε να κοιμηθει στο λικνο.. και εννοειται πως της εχω και αγκαλιτσα και παιχνιδακια που κρεμονται και αυτο με την μουσικη που περιστρεφεται.. δεν βοηθαει τιποτα ρε γμτ.

Μηπως κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα. Εαν αντεχουν τα νευρα σου θα σου πω τι να κανεις εμενα ευτυχως λιγες φορες εχει χρειαστει γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να τηνβ ακουω να κλαιει. Λοιπον θα την αφησεις στο λικνο και θα βγεις απο το δωματιο , εαν αρχισει να κλαιει την αφηνεις 2 λεπτακια πας μεσα απο πανω της της λες: μωρο μου η μανουλα ειναι εδω κοιμησου τωρα την χαιδευεις λιγο και ξαναφευγεις απο το δωματιο , μετα την αφηνεις να κλαψει κανενα 3λεπτο και ξανα την ιδια διαδικασια καθε φορα θα αφηνεις λιγο χρονο παραπανω και θα ξαναπηγαινεις οι πρωτες 2-3 μερες θα ειναι δυσκολες μετα θα συνηθισει το κολπο ειναι να την κανεις ετσι και να καταλαβαινει οτι ειναι ωρα να κοιμηθει και αυτο δεν αλλαζει (δεν θα την σηκωσεις και δεν θα υποχωρησεις) αλλα και οτι εισαι εκει και δεν θα νιωθει ανασφαλεια ετσι , αλλα πρεπει να εισαι ΗΡΕΜΗ τα μωρα νιωθουν τα παντα εαν δεν εισαι δεν θα μπορει να ηρεμησει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...