Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια κουκλια τα μωρακια, ζηλεψα και ανεβασα και εγω στο αλμπουμ, νομιζω οτι τα μωρακια Φεβρουαριου ειναι τα πιο ομορφα αληθεια το λεω!!!

ινκα εγω μονο μια φορα την ημερα της βαζω sudocream τις αλλες το αφηνω χωρις νααναπνεει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Υδροχοάκι, το αγοράκι σου είναι τέλειοοοοοοοο

ευχαριστω!!! και το δικο σου κουκλι φαινεται!! Καλα να ειναι τα παιδακια μας!

εφυγα κοριτσια...με πηρε η πεθερα μου κοντευει να πεταξει καντηλες...το μικρο εχει σφραγισει το στομα και δεν πινει γουλια... κολαση με περιμενει!

φιλια χχχ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

εγώ έχω κολλήσει με το fissan..... μου θυμίζει τις μέρες στο μαιευτήριο που μου τον φέρναν λουσμένο και με καθαρό φορμάκι...τρελή μυρωδιά!!!!!

όλο λέω θα πάρω weleda και όλο παίρνω fissan

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, καλή αρχή για αύριο!Περιμένουμε εντυπώσεις!

Ο δικός μου πάλι βρε κορίτσια, δαγκώνει!Στο σχολείο, τα παιδάκια!Και όλο νταν-ντα και "μαλώνω" είναι..μάλλον τα ακούει από τις δασκάλες..τί να πώ!Καλά, σε άσχετες φάσεις μου πετάει κάτι τρελά, τύπου "κάνω τσουλήθρα" " έφαγα μακαρόνια" και τέτοια..χθές ήθελε να βγεί στο μπαλκόνι και του λέω "άνοιξε την πόρτα να βγείς" ενώ δεν έχει μάθει ακόμα- ευτυχώς!- και μου λέει "εν μπορώ μανούλα..παιδάκι είμαι!" τρελάθηκα στο γέλιο και τον τρέλανα και στα φιλιά!

όσο για την μπεμπού τί να πώ!όλο θέλει να είναι όρθια για να βλέπει ,την βάζω και στο πάρκο και φωνάζει σε όλα τα παιχνίδια. θέλει συνέχεια παρέα και κουβέντα..εντωμεταξύ μόλις βλέπει τον Νικόλα, αρχίζει και κουνάει χέρια και πόδια σαν τρελή..και αυτός πάει από πάνω και της λέει με ύφος "ψιψίνααααααα!" χαχαχαχαχα..πολύ γέλιο τα παιδάκια μου!

Αύριο ο άντρας μου θα ανέβει Ηράκλειο αλλά εγώ δεν πάω, λέω να πάω κομμωτήριο με την μπέμπα να κουρευτώ..θα δούμε!

Κάποια μανούλα που είπε πώς της λέει η παιδίατρος να κρατήσει το μωρό μαζί της μέχρι 8 μηνων, συγνώμη δεν θυμάμαι πια!Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό βρε παιδιά..νομίζω πώς μέχρι 6 μηνών, κάπου εκεί λένε..και να σας πώ κάτι?Πιο πολύ άγχος έχουμε εμείς να τα αποχωριστούμε παρά τα παιδάκια, αυτά μια χαρά είναι..εμείς τρελαινόμαστε!!

Καλό μας απόγευμα!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια όντως ο μπεμπάκος μου είναι τεράστιος...5 γεύματα την ημέρα τρώμε, το πρω΄το και το τελευταίο 180ml και τα ενδιάμεσα 150ml. Του δίνω το Humana AR. Όσο για τον ύπνο και εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να μην τον ξυπνάω ποτέ για φαγητό...Τον έχουμε ακόμη δίπλα μας, θέλω να τον πάω στο δωμάτιο του που είναι κολλητά με το δικό μας αλλά η παιδίατρος επιμένει μέχρι 8 μηνών να τον κρατήσουμε κοντά μας..Από εμβόλια κάναμε στον 2ο μήνα το πενταπλό και της ηπατήτιδας, στον 4ο του πνευμονιόκοκου και το ροτατεκ και τώρα θα κάνουμε τα επαναληπτικά για την ηπατήτιδα και το πενταπλό..Να ναι καλά το παιδάκι μου, αλλά σε λίγο δεν θα μπορώ να τον σηκώνω να του πλένω το ποπουδάκι....Τι θα κάνω;;;;;)

xaxa Huidaki τελειος ειναι ο μπομιρακος σου!!!!!!!!! σουπερ!!!!!! Παιδαρος!!!!

Κ εμεις αυτο το γαλα πινουμε...γιατι εχουμε παλινδρομηση..κ εσεις;;;;;; κ το γαμωτο ειναι οτι δεν το βρισκω σε ολα τα φαρμακεια....ειναι δυσκολογαλα πολυ...η φαρμακοποιος μου το φερνει συνεχεια ..κ τα παιρνω 3..3 για να μην ξεμενω..

κ εμεις 5 γευματακια κανουμε καποιες φορες ομως κ 4 απο 240 κ 250 μλ....λιγες φορες μου πινει 180..ειδικα τωρα με την ζεστη...

Γιουβαρλακια..χαχαχαχα....με απιστευτες διπλες ετσι;χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ramonitsa κι εμείς τα παραγγέλνουμε και τα παίρνουμε πέντε - πέντε!!!Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό το γάλα, το πίνει σαν τρελός και δεν βγάζει ούτε γουλιά!!!Ρε συ πολύ δεν είναι 240-250 ml??Εγώ πάω σύμφωνα με αυτά που γράφει από πίσω το γάλα στο περίπου..Για την ηλικία του καλά δεν είναι 800 ml τη μέρα;

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Διαφημίσεις

καλε κοριτσια τοοοοοοοοοοση ωρα σας διαβαζα.....αντε τωρα να θυμηθω καθεμια κ να σχολιασω..χλωμοοοοοοοοοοοοοοο...

καλα μαμικουλ αυτο με το σπαρκ κ το μωρο ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..η πεθερα φρικαρε;;...χαχαχα

Ινκακι κ εσυ τον αφησες να γλυψει πατουσακια;;;; χιχιχιχ...γλυκο!

εγω ακομνα απο μακρυ τον εχω..απλα τον εχει μυρισει..πηγα κ τον κουρεψα τον ραμονακι σημερα κ πηραμε κ καινουργιο μεγαλυτερο πουφακι..πολυ τρεντυ..χαχαχα.σαν τα faith ειναι..χιχι,,κ καινουργια κυπαλακια του αγοριου μου...

κ εμενα ο αντρακος μου 9 κιλα ειναι το καμαρι μου!!!!!!Χιουνιντακι τα παμε για παλη; τι λες;:D

Υδροχοακι αυτο για τα κπυνουπια απο τα τζαμπο καλο ειναι..κανει αυτον τον ρημαδοθορυβο αλλα κανει δουλεια..εδω στο απιτι μου τουλαχιστον..τωρα που θελω να παω μαραθωνα να μεινω στο εξοχικο του μπαμπα μου με μια φιλη μου κ το μωρο της κ αυτη...εκει εχει πολλα κουνοπια εκει δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει....θα παρω αυτο που ειναι στην πριζα να βαλω κ εννοειται κλειστες η σιτες!

Ποσο τυχερες ειστε μανουλες που θηλαζετε...ηθελα κ εγω να το κρατησω για ενα 6μηνο..αλλα μια ωραια μερα γιοκ!:( να τα θηλασετε οσο μπορειτε...!μαμικουλ αν δεν χορταινει ειδικα το βραδυ δινε κανενα μπουκαλι ξενο...εχει δικιο η ινκα σε αυτα που ελεγε...κ εσυ θα εισια πιο ξεκουραστη για αν εχεις παλι κουραγιο την επομενη μερα...:wink:

Γιωτα καθολου κακια μαμα δεν εισια!!!!!!!!!!!!!!! ετσι ειναι οι κακιες μαναδες;;;;;;;;;;;;;; ειμαστε τελειες...απλα κ ανθρωποι κ καποιες φορες η κουραση κ η πολυ γκρινια μας ξεθεωνει!!!!!!!!!!!!! κ εγω εχω πολλες τυψεις γιατι καποιες φορες τον εχω μαλωσει πανω στα νευρα μου γιατι δεν Ααααααααααααααντεχα αλλο..κ μια φορα του εδωσα λιγο στο μπουτακι....καταστεναχωρηθηκα μετα εμπιξα τα κλαματα κ εγω μαζι με αυτον..κ μετα τον ειχα οοοοοοοοοοοολη μερα αγκαλια.....προσπαθω ομωε να κραταω τα νευρα μου με το μωρο...

αυτο που λετε γοα το φαι κ εμενα τα βραδυα καποθες φορες μου ξυπανει στο 8ωαρο κ στο 9ωρο...για φαι..ειδικα τωρα με την ζεστη....μεχρι πρωτα τον ταιζα τελευταιο γευμα στη 1 για να κοιμηθουμε το βραδυ...αλλα τωρα θα το κοψω μαλλον κ ας κανει 4 γευματα...ηθελα να κανει 5 ...αλλα ειναι καλς στο βαρος του 9 κιλα..οποτε θα τον αφηνω να κοιμαται...

μεχρι τωρα που εχει κανει μονο 2 γαμωτο....κ κοιμαται κανενα 4ωρακι..δεν θα τον ταισω κοιμησμενο...ποστευω οτι ειναιη ωρα του τωρα οπου ναναι κ θα σηκωθει!ουφ

Αυτο μου λεγαται κοριτσια για το εμβολιο το ροταριξ..μου ειπε η γιατρος μου οτι δεν ειναι επιφοβο....κ ολα αυτα γινονται μεταξυ εταιρειων οπως κ με το εμβολιο της γριπης τοτε....που σε αυτο ηταν αρνητικη στο να γινει..αλλα σε αυτο μου ειπε δεν υπαρχει φοβος...κ κοριτσια της εχω εμπιστοσυνη ειναι φοβερη γιατρος..

μου ειπε αυτο μου ειπε κ η cate....

emeiς εχουμε παλι την Τριτη τζιζ αυτα τα επαναληπτικα..ροταριξ κ ινφαριξ...αχ παλι κλαμα!

Ελιτακι κανατε μπανακι ε;;;;;;;;; σουπερ.....

προχτες ειχα παει με την μαμα μου στην θαλλασα το απογευματακι κ του βουτηξα λιγο τα πατουσακια..κλαααααμαααααααααααα.....

Καρδουλα ολα καλα εκει στην Κυπρο;;;;;;;

Ποτε θα παμε για καφεδακι παλι;;;;;;;;;;;;;;

Αααααα σας ειπα...εχασα 3 ολοκληρα κιλα..ναι..ναι..ναι...3 ολοκληρα τωρα ειμαι στα + 7 για να παω 60..δεν συζηταω για 58 που ημουν πριν ξεκινησω την εγκυμοσυνη...το προσπερνω γιατι απλα θα με πιασει καταθλιψη....ααααχχχχχχχχχχχχ

ramonitsa κι εμείς τα παραγγέλνουμε και τα παίρνουμε πέντε - πέντε!!!Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό το γάλα, το πίνει σαν τρελός και δεν βγάζει ούτε γουλιά!!!Ρε συ πολύ δεν είναι 240-250 ml??Εγώ πάω σύμφωνα με αυτά που γράφει από πίσω το γάλα στο περίπου..Για την ηλικία του καλά δεν είναι 800 ml τη μέρα;

nai kalε μια χαρα ειναι...αν σου χορταινει κ σου παιρνει βαρος...που απο τι φαινεται μια χαρα παιρνει..τοτε ειστε καλα....;)

εμενα δεν μου χορταινειθ με λιγοτερα για αυτο κ τα τοσα μλ...με λιγτερα γκρινιαζει..εδω κ στα 250 πολλες φορες γκρινιαζει θελει κ αλλο...αλλα μεχρι εκει οχι παραπανω..γιατι μετα μου το βγαζει...κ η γιατρος αυτο μου ειπε οσι παραπανω ακομα...

χεν σου το βγαζει το γαλα ε;

εμενα ακομα βγαζει ..οχι τοσο οσο τον θηλασμο..αλλα μα κουνιεται κ χτυπιεται...ή αμα παω να τον παιξω λιγο παραπανω παλι το βγαζει

ή οτσν μου ρευεται δυνατα..ειμαστε μονιμως με μια σαλιαρα.μα ποτε θα περασει;;;;;;;;;;;

Συμπεθεα η νυφουλα μου εχει ομορφυνει πολυ!!!!!!καλε τι τελειο μαλλι ειναι αυτο μαρεσει που της τα φτιαχνεις κιολας.

ραμονιτσα που εισαι καλε μανα!!!!!!ετσι ε?νομιζω τα κοριτσια ειναι δυναμ ηη στη θαλασσα πιο θαρραλεα κι εμενα γκρινιαζε ο μπεμπης δεν ηθελε χαχα ενω στο πανιο το απολαμβανει στη θαλασσα απαπα.

Στη βολτα σημερα ετσι κι ετσι τα επιασε γκρινια και τωρα τα εκανα μπανιο και δε θελαν να φανε ταχα ταισει στις 7μιση με 8.τελικα θελαν να την πεσουν τα εβαλα να κοιμηθουν και θα παω πιο μετα να τα ταισω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

μόλις στήσαμε την κούνια υπερπαραγωγή ενυδρείο (αυτή που έχει και η κατερίνα και νομίζω και η ελεονώρα) καλά έχει χαζέψει...πάει να πιάσει τα ψάρια και δεν τα φτάνει και κάνει ουγκ ουγκ

εμένα κοιμήθηκε στις 8 και 8α αργήσουμε λίγο να κάνουμε μπανάκι σήμερα

πήγα στο λερόυ διάλεξα 2 κουρτινόξυλα και 2 σποτάκια για το μπάνιο και έφτασα στο ταμείο με το μωρό και τα ψώνια (έχουν καρότσι με καθισματάκι μωρού) χωρίς πορτοφόλι :( έψαξα ένα γνωστό μας που δουλεύει και είχε ρεπό σήμερα τζίφος έφυγα

i1lzp2.png

μόλις στήσαμε την κούνια υπερπαραγωγή ενυδρείο (αυτή που έχει και η κατερίνα και νομίζω και η ελεονώρα) καλά έχει χαζέψει...πάει να πιάσει τα ψάρια και δεν τα φτάνει και κάνει ουγκ ουγκ

εμένα κοιμήθηκε στις 8 και 8α αργήσουμε λίγο να κάνουμε μπανάκι σήμερα

πήγα στο λερόυ διάλεξα 2 κουρτινόξυλα και 2 σποτάκια για το μπάνιο και έφτασα στο ταμείο με το μωρό και τα ψώνια (έχουν καρότσι με καθισματάκι μωρού) χωρίς πορτοφόλι :( έψαξα ένα γνωστό μας που δουλεύει και είχε ρεπό σήμερα τζίφος έφυγα

εσενα χτες ξεχασα να σε ρωτησω τελικα την εδωσες την χαρα στον ανθρωπο!!!!!!:wink::wink::wink:

χαχα χαθηκες και σε ψαχναμε με την ολγα.

ΟΛΓΑ νασαι καλα τελεια εφτιαξα πατατοσαλατα βγηκε τελεια, μια συνταγη απο οι συνταγες της παρεας κι εγω βρηκα και την εκανα.μιαμια μ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...