Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε εβαλα κι εγω διαφορες φωτος στο προφιλσε μια εχω βαλει τη μπεμπα στην κατσαρολα να τη μαγειρεψω!!!!!χαχα.ειχε κλεισει το κρεοπωλειο και δεν ειχα τι να μαγειρεψω!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Γιατρός, το πήγαινε στο νηπιαγωγείο, τον πήραν τηλ για ένα έκτακτο, και πήγε στην κλινική, ξέχασε οτι είχε το παιδί μαζι!!! Το απόγευμα πήγε η μάνα να το πάρει από το σχολείο, άφαντο το παιδί, τον πήρε τηλ και τότε ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin θυμήθηκε το παιδί.....

mammycool ,den leo na kopseis ton thilasmo kale !!!ego eksakoloutho na tin thilazo 4 fores tin imera...den troei 20lepta pia ..5 leptakia to kathe stithos tin fora kai meta to novalac.

huida megalose to agoraki sou!!!! se ligo tha stirizei ta podia tou kai tou pleneis ton popo!!!!!

koritsia na rotiso?vazete kremoules sto pipaki ton koritsion i fovosaste gia kolpitides?ego tis vazo amigdaleleo kai peristasiaka kremoulastis diplitses pou kokinizei!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

koritsia na rotiso?vazete kremoules sto pipaki ton koritsion i fovosaste gia kolpitides?ego tis vazo amigdaleleo kai peristasiaka kremoulastis diplitses pou kokinizei!!

οσο μπορεις καλο ειναι να το αποφευγεις... ειναι κακο και για μελλοντικα μου ειπαν γιατι αλλοιωνεται το ph της περιοχης και μπορει να εχει θεματα και σαν εφηβη ... το αμυγδαλελαιο γιατι το βαζεις?? θελω να πω γιατι πρεπει κατι να βαζεις?

mYQbp2.png

κι εγω δεν τις βαζω πολλα πολλα λιγο στα μπουτακια μπορει να τριψω τα χερια μου με λιγο αμυγδαλελαιο και μετα τις κανω μασαζακι αλλα οχι πολυ εκει στο πιπακι γυρω γυρω και αν κοκκινιζεις στις ζαρες αυτη της βελεντα καμοι φορα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...