Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον σημερα παρήγγειλα αντιηλικα.προσωπου για μενα,frezydrm για τα μωρα και ας λεει οχι ο παιδιατρος,apivita εντομοαπωθητικο.Θα ψεκαζω το καροτσι και μενα.Θα του πω βεβαια πρωτα.Το πολυ πολυ να με βρισει.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια όντως ο μπεμπάκος μου είναι τεράστιος...5 γεύματα την ημέρα τρώμε, το πρω΄το και το τελευταίο 180ml και τα ενδιάμεσα 150ml. Του δίνω το Humana AR. Όσο για τον ύπνο και εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να μην τον ξυπνάω ποτέ για φαγητό...Τον έχουμε ακόμη δίπλα μας, θέλω να τον πάω στο δωμάτιο του που είναι κολλητά με το δικό μας αλλά η παιδίατρος επιμένει μέχρι 8 μηνών να τον κρατήσουμε κοντά μας..Από εμβόλια κάναμε στον 2ο μήνα το πενταπλό και της ηπατήτιδας, στον 4ο του πνευμονιόκοκου και το ροτατεκ και τώρα θα κάνουμε τα επαναληπτικά για την ηπατήτιδα και το πενταπλό..Να ναι καλά το παιδάκι μου, αλλά σε λίγο δεν θα μπορώ να τον σηκώνω να του πλένω το ποπουδάκι....Τι θα κάνω;;;;;)

k5f4p3.png

NRrPp3.png

εγω εβαλα αντιηλιακο στα μωρα μια χαρα ενα οργανικο που πηρα απο γερμανια, χωρις χημικα για βρεφη της eco.Μια χαρα το πηραν ουτε σπυθουρι.καλα εριξα ενα γελιο μεσα με τα μωρα τους φιλαγα το λαιμουδακι καιναχουν ξεκαρδιστει.αλλα νυσταξαν τα ξαναβαλα για υπνο να κανω καν σιδερο.μπας και αρχισω να μαζευω τιποτα ρουχα.τα βαζω σε θηκες.ηδη στο σαλονι εχω μια στοιβα με 6-7 θηκες ρουχα, χειμωνιατικα που τα βολεψα και καλοκαιρινα που τα ανεβασα απο αποθηκη για να ντυνομαστε γιατι δεν τα εβγαλα να τα βολεψω, αφου θα παμε στο νεο σπιτι.απλα οταν θελω κατι το παιρνω αποκει.οποτε φαντασου πως ειμαστε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια όντως ο μπεμπάκος μου είναι τεράστιος...5 γεύματα την ημέρα τρώμε, το πρω΄το και το τελευταίο 180ml και τα ενδιάμεσα 150ml. Του δίνω το Humana AR. Όσο για τον ύπνο και εμένα η παιδίατρος μου έχει πει να μην τον ξυπνάω ποτέ για φαγητό...Τον έχουμε ακόμη δίπλα μας, θέλω να τον πάω στο δωμάτιο του που είναι κολλητά με το δικό μας αλλά η παιδίατρος επιμένει μέχρι 8 μηνών να τον κρατήσουμε κοντά μας..Από εμβόλια κάναμε στον 2ο μήνα το πενταπλό και της ηπατήτιδας, στον 4ο του πνευμονιόκοκου και το ροτατεκ και τώρα θα κάνουμε τα επαναληπτικά για την ηπατήτιδα και το πενταπλό..Να ναι καλά το παιδάκι μου, αλλά σε λίγο δεν θα μπορώ να τον σηκώνω να του πλένω το ποπουδάκι....Τι θα κάνω;;;;;)

Ηuida μου σε χασαμε!!! Μπραβο στο καμαρι σου μια χαρα σε βρισκω!!!! Σε ειδα στο msn αλλα δεν προλαβαινω να τα πουμε... ειναι ωρα για μαμ!! Και εμεις 5 γευματα την ημερα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο huida, μπραβο στον μπεμπακο!!!θηριο.

κι εγω διπλα θα ταχω και στο αλλο σπιτι πουναι μεγαλη η κρεβατοκαμαρα απλα θα τα βαλω στις κουνιες, τωρα ο μπαμπης ειναι σε λικνο.η θα βαλω τη μπεμπα στο λικνο γιατι ειναι μικρη και θα χαθει στην κουνια χαχα!!!!αλλα τα θελω διπλα μου επειδη τα θηλαζω ειναι πιο βολικα.θα τους φτιαξω το δωματιο με την ησυχια μου.οσο ειναι στις κουνιες και μετα που θα κατεβασω καγγελακια δεν ξερω μεχρι 3 ετων ?θα τα βαλω στο μικρο δωματιακι που μελλοντικα θαναι της μπεμπας μαζι ναχουν παρεουλα, και οταν μεγαλωσουν θα παε ο μπεμπης στων αγοριων οπου θαναι και ο μεγαλος αδερφος του σε πανω -κατω κρεββατι.αλλα θα βαλω και ενα συρομενο τριτο γιατι μπορει να θελει να πηγαινει και η μπεμπα να μην ειναι μοναχουλα.

οταν θα ταχω ετοιμα θα σας βγαλω φωτος.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Poy eisai esy? na soy zisei o kouklos!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

το ασχημο μολις εμαθα τωρα ενα μηνα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ θα κανει ενα μηνα να συνδεθει.κοριτσια τι θα κανω

elita εναμιση μηνα εκανε να ερθει σε εμας! κωλοπεριοχη και καλα δεν υπηρχαν γραμμες....του οτε συνδεση δεν ξερω λεπτομερειες ποια και τι

Διαφημίσεις

ναι μωρε το παιδακι μου!!! εδω ΧΑΖΟΜΑΜΑ ...!!!

μεγαλωνουν κοριτσια απιστευτα γρηγορα οντως...και εγω βλεπω φωτος και μενω εκπληκτη με την αλλαγη καθε βδομαδα...και στην δικη μας περιπτωση μεγαλωνουμε με αερα και υπνο!!! χο χο χο...γιατι τρωμε πολύ ΜΟΝΟ τα χερια μας...

μοιαζουν πολυ ελιτα τα αντρακια μας! τι ειναι αυτο!?

την προηγουμενη εβδομαδα γεννησε μια φιλη μου ενα κοριτσακι το οποιο γεννηθηκε στα ιδια κιλα με την δικια μου... ε, κοριτσια μολις το ειδα επαθα σοκ... λεω τοσο μικρη ηταν και η δικια μου πριν 3.5 μηνες??? και πως μεγαλωσε ετσι??? αφου καθομουν και την κοιτουσα σαν χαζη.... ποσο γρηγορα μεγαλωνουν.... καλα να ειναι τα παιδακια μας....:D

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...