Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα εχεις και καθε δικαιωμα να πεις, κουραστηκα!

θελεις και εσυ το χρονο σου να συνελθεις λιγο μεχρι να πας δουλεια

έτσι σκέφτομαι κι εγώ.... γιατί μετά θα της είναι πιο δύσκολο να συνηθίσει και δεν θα έχω το χρόνο να βγάζω γάλα... ΄΄αλλωστε μέχρι τότε θα έχει πάει 5 μηνών ΄που θα της δίνω δικό μου... κορίτσια δεν μου μπαίνει τίποτα στο στήθος.... ούτε και στον πωπό...με ρούχα στη δουλειά τι θα κάνω????? αυτά σκέφτομαι γιατί πρέπει να νιώθω κι ωραία όπως ήμουν..χχχ

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιο Μπουγιουρη καλε παει αυτος το ξεχασα προ πολλου και γω τον εβλεπα!!

α! μια χαρα μας βολευει παω για μαγειρεμα τωρα!!!

θα σου στειλω μηνυμα επιβεβαιωσης!φιλια:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ydroxoaki tha ton exo ipopsi mou ton giatro sou pros to paron tha protimiso tis katerinas pou ine konta...tora me to moro tha protimo ta kontina....ektos an den mou kanei....

katerina,fagito molis siblirosoume ton 6o.ligo krema kai mesa se ena mina tha ta faei ola!!!!genika i paidiatros simfonei me tin apopsi mou na imaste yper sto igiino eidika gia ta vasika gevmata alla oxi fanatikoi kai apolitoi!!!!

mammycool,to exeis kanena tama na thilazeis apoklistika?mexri edo mia xara!!!kai sigxaritiria!!!!!alla se ligo tha arxisei na troei....an kourastikes mporeis na tou dineis ena sibliroma to vradi na xortenei kai fagito alla kai ypno ..isos kai o ypnos einai poly simantikos !!!!!giati na ksipnaei kai o ventouzas kathe 2 ores?..den sou leo na stamatiseis na thilazeis pros theou !!!!sou leo siga siga...

kathe apofasi mas san manoules exei yper kai kata ...tipota pleon den exei mia opsi...apo tin imera pou genisa stamatisa na ime apoliti!!!!!!!

..den metaniono pou den thilazo apoklistika pia...giati i foufou mou xortenei pleon!!!kimate pio poles ores!!!!exei ligoteri grinia !!!!vgenei pio polles voltes!!!!!kai exei mia manoula ksekoursti ,xamogelasti kai pio xalari!!!!

inka

AW3sp2.png

ax inka etsi opws ta les einai

apo thn allh omws de dyskoleythka idiaitera me to 8hlasmo, epiase amesws sth8os kai phre poly grhgora baros, krima den einai na tou to kopsw twra?

e3allou to 6wraki mou to koimatai sxedon ka8e mera apo th mera pou gennh8hke, meta trwei kanena pentalepto kai koimatai alles 3-4 wres, enta3ei perasame kai dyskoles faseis, prospa8wntas na ay3hsei thn paragwgh

ouf den 3erw, sigoura 8a ftasoume tous 6 meta blepoume

i1lzp2.png

Δε λες που γλίτωσες από τα 300αρια και τις ενέσεις, Γιωτούλα μου. Έπρεπε να σου το κάνει δώρο, όμως.....:D

στην επομενη εγκυμοσυνη θα της πω να μου κανει δωρο τις gonal ή τις proluton !!!!

χιχιχιιχιχιχιχιχιχι :tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

και εγω συμφωνω με την ινκα... τα μωρακια μας εχουν αναγκη απο γαλα, αλλα εχουν αναγκη και απο υπνο και απο ηρεμες μανουλες που εχουν ορεξη για παιχνιδακια!!

Και εμενα το γαλα μου εμφανισε αισθητη μειωση και η μικρη σκυλοβαριοταν να τραβαει δυο ωρες.. ετσι εμενε νηστικη γκρινιαζε δεν κοιμοταν κτλ... τωρα που τραβαω με το θηλαστρο και της το δινω ειναι πια πολυ ηρεμη.. (με εξαιρεση το βραδυ που παλι μου εκανε τα προχθεσινα... γκρρρρρρρρ). η αληθεια ειναι πως μου λειπει πολυ η επαφη που ειχαμε οταν ετρωγε απο τη στηθος μου... τωρα ετσι τρωι μονο το πρωτο πρωινο που το στηθος ειναι τουμπανο... ομως πλεον κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα, ξεκουραζεται και ξεκουραζομαι και εγω γιατι σας το λεω ειλικρινα αντι για καλοκαιρινα ρουχαλακια ημουν ετοιμη για αυτο το ωραιοτατο λευκο πουκαμισακι που τα χερια του δενουν απο πισω....:tongue:

mYQbp2.png

Πάντως φτου φτου φτου κι εμένα ο σκιουράκος μια χαρά κοιμάται κι ας θηλάζουμε αποκλειστικά. Είναι και στο μωρό....

θα μου στοιχίσει όταν τον απογαλακτήσω.

καλημερα ειμαι εξωφρενων.με παιρνει ο αρρεν κια μου λεει πως εκλεισε την αλλη βδομαδα τη μετακομιση σαββατο, χωρις ακομα ναχει φτιαχτει η κουζινα χωρις ναχει καθαριστει το σπιτι.ταχω παρει αγρια μαζι του ειλικρινα δεν καταλαβαινω δε μπορουσε να κλεισει στις 17 δυο βδομαδες μετα.δεν ξερει ποτε θα τελειωσουν τα μαστορεματα ωστε κι εγω να πω στην κοπελα ναρθει να καθαρισει.ποτε θα της τοπω τελευταια στιγμη?επειτα δε μουχει φερει μια κουτα να βαλω τα προσωπικα αντικειμενα.και ρε κοριτσια ηθελα να γινει λιγο σταδιακα αφου τοχουμε το σπιτι μας δω μας κηνυγαει κανεις?

εβαλα τα κλαμματα απο την τσαντιλα και το αγχος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ελιτακι μου γιατι καθεσαι και σκας?εφ'οσον θελει να μετακομισετε το επομενο Σαββατο και το σπιτι ειναι ακαθαριστο ας στειλει καποιον να το καθαρισει.Και εσυ θα κατσεις με τα παιδακια σου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τελικα θα το αλλαξουμε για την παραλλη πεμπτη.Ε δεν εβγαινε βρε κοριτσια.ακομα και η κοπελα θα θελει 2 μερες να καθαρισει.πηρα και τη θεια μου θα παμε εκει με τα μωρα δυο μερες πριν τη μετακομιση πουθαρθουν να πακεταρουν.ειναι ηλιουπολη.Εσυ δεν εισαι καπου κοντα ολγα μπορει να βρεθουμε αν θες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...