Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

katerina να τη σηκωνεις κοιμησμενη στο 8ωρο και να της δινεις εστω λιγο ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι..η μαια μου ειχε πει ποτέ πάνω απο 7.30 ωρες το πολυ! αλλα και στο 8ωρο δεν τρεχει τιποτα...ασε που κλεινει το στομαχι τους και μετα μας βγαζουν την πιστη για να φανε....εχει κατεβασει στον υπνο του ο δικος μου στις 6 το πρωι 100αρια!

αυτό είναι που λένε τον έπιασες στον ύπνο!!!!!!!

εμένα κοιμισμένος δεν τρώει με τίποτα, που να τραβήξει από το στήθος

το 8ωρο δεν το ξεπεράσαμε ακόμη δυστυχώς

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

του εχω αλλαξει 3...ολοι μου ειπαν οτι αυτα της 1ης βρεφικής ηλικιας ειναι ιδια σε θρεπτικα συστατικά και βιταμινες..οποιο του κανει πιο πολύ σαν γευση ειναι το θεμα..του δικνω guigoz τωρα...το frisolac το ηπιαμε 1,5 μηνα

κι εσένα δύσκολος είναι με το φαγητό????

Εμένα με τον θηλασμό τέλεια αλλά με το ξένο άστα...

lX5Hp3.png

για τα κουνούπια τι κάνετε; πήρα ένα αντικουνουπικό σπρέυ της apivita θα ψεκάζω πάνω μου ή πάνω στο καρότσι αν χρειαστεί, πήρα και ένα υγρό για το ρεύμα άοσμο και το βάζω στο χωλ

εχουμε φρικαρει! πηρα τα αυτοκολητα που ειναι για τα μωρα...τιποτα...ειναι γιγαντες τα κουνουπια στην περιοχή μας!! το μονο που κανει δουλεια δυστυχως ειναι οι ταμπλέτες ΤΕΖΑ, οπου φυσικά δεν ειναι οτι καλύτερο για το μωρο!! η παιδιατρος μου ειπε να βαζω την ταμπλετα πριν ξαπλώσουμε να αεριζω μετα καλα τον χωρο και μετα να βαζω το παιδι... εγω αφηνω ανοιχτο ολη την νυχτα το παραθυρο εστω λιγο...μακαρι να εβρισκα μια λύση ακινδυνη και αποτελεσματικη

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

έλα μωρέ υπερβολή...... μωράκια είναι ακόμα μην ζητάμε τόσο πολλά.....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

εχουμε φρικαρει! πηρα τα αυτοκολητα που ειναι για τα μωρα...τιποτα...ειναι γιγαντες τα κουνουπια στην περιοχή μας!! το μονο που κανει δουλεια δυστυχως ειναι οι ταμπλέτες ΤΕΖΑ, οπου φυσικά δεν ειναι οτι καλύτερο για το μωρο!! η παιδιατρος μου ειπε να βαζω την ταμπλετα πριν ξαπλώσουμε να αεριζω μετα καλα τον χωρο και μετα να βαζω το παιδι... εγω αφηνω ανοιχτο ολη την νυχτα το παραθυρο εστω λιγο...μακαρι να εβρισκα μια λύση ακινδυνη και αποτελεσματικη

λέω να βάλω κουνουπιέρα αν αγριέψουν γιατί για σίτες φέτος δεν το βλέπω εφικτό οικονομικά :rolleyes: πάντως εδώ αν και εξοχή δεν έχει πολλά, μάλλον θα ψεκάσανε τι να πω

είχε πάρει η όλγα κάτι από το τζάμπο με υπέρηχους δουλεύουν καλέ;;;;

i1lzp2.png

έλενα έβγαλες τελικά καθολου να του δώσεις με μπιμπερό; γιατί δεν προσπαθείς αυτό αντί για το ξένο;

με χαλάει ρε Σοφούλα.... αλλά λέω το μεσημέρι που θα κοιμάται να το προσπαθήσω....

γιατί κι αυτό παίρνει χρόνο ... και χρόνος μηδέν...

lX5Hp3.png

και εμενα μια απο τα ιδια.. Μεσα στην ημερα κανει 3ωρα 5 γευματα απο 200+ μλ αν της το κανω ανα 4ωρο δεν προλαβαινουμε να τελειωσουμε τα 5 στις 9 το βραδυ που κοιμαται κι ετσι την ταιζω κοιμισμενη κατα τις 12 αλλα εκεινη την ωρα πινει με δυσκολια 80 μλ γιατι κοιμαται ορθια και ουτε καν ρουφαει αρα αναγκαστικα της κανω το τριωρο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

κι εσένα δύσκολος είναι με το φαγητό????

Εμένα με τον θηλασμό τέλεια αλλά με το ξένο άστα...

μια απο τα ιδια...κουραγιο!! αν μπορεις να του το κοψεις ομαλα...δινε του και απο τα 2...εγω ενα πρωι τελος το στηθος και εκει αρχισε ο γολγοθας!!!

κοντα στο μητρικο παντως ειναι το guigoz και το κατσικισιο...χαχα...αν εχετε κηπο και χωραει καμια κατσικουλα...!!!

επισης οι πιπιλες της nuk (τα μπουκαλια εννοω)

έλενα έβγαλες τελικά καθολου να του δώσεις με μπιμπερό; γιατί δεν προσπαθείς αυτό αντί για το ξένο;

και ούτως ή άλλως πρεπει να συνηθίζει σε λίγο επιστρέφω στη δουλειά και πρέπει να κόβεται το γάλα μου...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια...κουραγιο!! αν μπορεις να του το κοψεις ομαλα...δινε του και απο τα 2...εγω ενα πρωι τελος το στηθος και εκει αρχισε ο γολγοθας!!!

κοντα στο μητρικο παντως ειναι το guigoz και το κατσικισιο...χαχα...αν εχετε κηπο και χωραει καμια κατσικουλα...!!!

επισης οι πιπιλες της nuk (τα μπουκαλια εννοω)

τις δοκίμασα κι αυτες τίποτα

δίνω ξανά avent.... πιο μικρές για το στόμα της...

lX5Hp3.png

με χαλάει ρε Σοφούλα.... αλλά λέω το μεσημέρι που θα κοιμάται να το προσπαθήσω....

κι εμένα με χαλάει πίστεψε με αλλά σκέψου ότι μπορεί να μην της ταιριάζουν τα γάλατα και να ταλαιπωρηθείς πιο πολύ ψάχνοντας να βρεις το σωστό

εγώ βγάζω την ώρα που τρώει από το άλλο στήθος, έχει και καλύτερη ροή έτσι

i1lzp2.png

κοιτα εχεις και καθε δικαιωμα να πεις, κουραστηκα!

θελεις και εσυ το χρονο σου να συνελθεις λιγο μεχρι να πας δουλεια

χαχαχαχα η κουβαρντου!!

7 μπορω αλλα θα χασω ταν Μπουγιουρη?????χαχαχαχαχα

Ποιο Μπουγιουρη καλε παει αυτος το ξεχασα προ πολλου και γω τον εβλεπα!!

α! μια χαρα μας βολευει παω για μαγειρεμα τωρα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...