Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλε ινκα μια χαρα ειναι το κεφαλι του παιδιου και της δικιας μου καπου εκει ειναι, γιατι σου ειπε μην την αφηνεις πανω απο 8ωρο νηστικη?? εμενα το βραδυ κανει 11ωρο -12ωρο και την αφηνω:rolleyes:

Γυναικολογομου εχει πει η κουμπαρα μου εχει εναν που την ξεγεννησε στο 1ο και τωρα ειναι εγκυος στο 2ο Στρατακης λεγεται και απο οτι ξερω εχει ιατρειο στην Κηφισια και στο Κεντρο θελω να την ρωτησω γιατι πρεπει να παω για τεστ παπ και στον δικο μου μετα απο οσα εγιναν δεν ξαναπαταω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera bouboukes!!!!!

kaname xtes to emvoliio !!!!mas ipe na kopsoume apostirosi ..megalose to poulaki mou!!!!den tis tin kovo akoma entelos apla tha xalaroso.

se varos 5950 imaste sto 60% se ypsos 60cm sto 50% kai kefalaki sto 70%...vre koritsia exete ki eseis toso megalo kefali??o adras mou anisihei ...

mas ipe na pinoume neraki meta apo kathe gevma emfialomeno i vrasto kai hamomili mono an kanei diskiliotita.

kai na min tin afino pano apo 8oro nistiki ...sto loutrki kimithikame 2 fores 10oro!!!!!!

xtes ourliaze pali apo ton pono (malon sta dontia)tis edosa depon kai iremise tto poulaki mou..alla ti tha kano kathe mera depon tha pinei???

xtes i foufou gnorise kanonika tin pede!!!!i pede tin eglife siginimeni me triferotita stin patousitsa...siginithika ki ego!!!!

mou irthe periodos !!!!!EPITELOUS!!!!!!!!niotho pio iremi.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzen

paros pou tha vreis proti ili???gia ta martirika.

katerina vrikes ginekologo?..psaho ki ego .....ine pou ihame tous akrivoterous...

smouch!!!!!!!!

καλημερα

σου συνιστω ανεπιφυλακτα τον δικο μου.. τον εχει και η μαρια απο ευβοια

εχει ιατρειο στο κεντρο εξαρχεια κανει παπ και πληρη ελεγχο

τον εχω 15 χρονια ειναι απο τους παλιους στο μητερα και γενικα γνωστός

τιμες κανονικες

αν θες σου στελνω πμ

σωστο για το 8ωρο..μπορει να παθουν αφυδατωση περισσοτερες ωρες.

χαμομήλι του βάζω εγω στο γαλα αν δεν κανει κακα την 2η μερα, 1/2 του γλυκου σε 180ml

νερακι που του εδωσα δεν ηπιε...μια χαρα ειναι καλε το κεφαλι του παιδιου! θεικο θα ελεγα και το καραφλο την κανει πολύ sexy!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Kαλε ινκα μια χαρα ειναι το κεφαλι του παιδιου και της δικιας μου καπου εκει ειναι, γιατι σου ειπε μην την αφηνεις πανω απο 8ωρο νηστικη?? εμενα το βραδυ κανει 11ωρο -12ωρο και την αφηνω:rolleyes:

Γυναικολογομου εχει πει η κουμπαρα μου εχει εναν που την ξεγεννησε στο 1ο και τωρα ειναι εγκυος στο 2ο Στρατακης λεγεται και απο οτι ξερω εχει ιατρειο στην Κηφισια και στο Κεντρο θελω να την ρωτησω γιατι πρεπει να παω για τεστ παπ και στον δικο μου μετα απο οσα εγιναν δεν ξαναπαταω

katerina να τη σηκωνεις κοιμησμενη στο 8ωρο και να της δινεις εστω λιγο ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι..η μαια μου ειχε πει ποτέ πάνω απο 7.30 ωρες το πολυ! αλλα και στο 8ωρο δεν τρεχει τιποτα...ασε που κλεινει το στομαχι τους και μετα μας βγαζουν την πιστη για να φανε....εχει κατεβασει στον υπνο του ο δικος μου στις 6 το πρωι 100αρια!

εμενα τρωει πολυ καλα και εχει πολυ βαρος ειναι 7600 και μου εχει πει η γιατρος να μην της χαλαω τον υπνο για κανενα λογο τι να πω ο καθε γιατρος τα δικα του λεει παντως και ο γιος ακριβως το ιδιο προγραμμα ειχε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

υδροχοακι πως λλεγεται ο δικος σου και που στα Εξαρχεια ειναι?

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ειναι σε ενα δρομο πανω απο την πλατεια εξαρχειων..δυσκολη περιοχή αλλα δεν την αλλαζει ειναι εκει πανω απο 20 χρονια..η κωλοφαρδια μου οταν ημουν εγκυος παρκαρα με την πρωτη καθε μηνα που πηγαινα...χι χι χι

ψαξτον και στο internet.. για ενα πληρες check up , παπ κολπικο υπερηχο στηθος και τετοια παιρνει περιπου 100 (συμπεριλαμβάνεται το παπ) και στο στελνει σπιτι...σαν γιατρος ειναι εξαιρετικος..αν και δεν συνιθιζω να συστηνω..εκανα ερευνα οταν εμεινα εγκυος και ακουσα τα καλυτερα ακομα και απο γιατρους αλλης ειδικοτητας ασχετους με τον μητερα που τον ηξεραν

10 ωρο;;; μπράβο τη φουφούλα...εμείς πότε έτσι πότε αλλιώς, 6 ωρο είναι το στανταράκι, τι να κάνουμε; καλός ο θηλασμός ελεονώρα αλλά ζόρικος, να σου πω την αλήθεια εγώ ψιλοκουράστηκα

καλέ τι μεγάλο κεφάλι; τι το λέτε το παιδί;;;;

ελίτα ευχαριστώ για τον πίνακα η πρώτη στήλη είναι θολή όμως :(

δεν ξέρω τι θα μου πει η καινούρια η γιατρός για το φαγητό, εγώ πάντως θα ξεκινήσω με φρούτα και λαχανικά όταν κλείσουμε τον 6ο όχι νωρίτερα

για τα κουνούπια τι κάνετε; πήρα ένα αντικουνουπικό σπρέυ της apivita θα ψεκάζω πάνω μου ή πάνω στο καρότσι αν χρειαστεί, πήρα και ένα υγρό για το ρεύμα άοσμο και το βάζω στο χωλ

νερό που χα ρωτήσει μου πε οταν ξεκινήσουμε το φαγητό

καρδούλα εγώ επιμένω πάντως, δεν τους ξέρω αυτούς τους χυμούς αλλά εγώ θα του δινα νερό ή χαμομήλι κανονικό και όχι κίντερτε (αν έχει πολύ ζέστη) πάντως όταν του δίνω χαμομήλι (δροσερό όχι χλιαρό) περισσότερο παίζει με τη θηλή (νομίζω ότι ανακουφίζονται τα ούλα του από το δροσερό) και λιγότερο πίνει

i1lzp2.png

Καλημέρα!!!

Κοριτσάκια πιο ξένο γάλα του δίνετε αν του δίνετε????

Το FRISOLAC Ή ΤΟ NOVALAC είναι καλύτερο???

του εχω αλλαξει 3...ολοι μου ειπαν οτι αυτα της 1ης βρεφικής ηλικιας ειναι ιδια σε θρεπτικα συστατικά και βιταμινες..οποιο του κανει πιο πολύ σαν γευση ειναι το θεμα..του δικνω guigoz τωρα...το frisolac το ηπιαμε 1,5 μηνα

10 ωρο;;; μπράβο τη φουφούλα...εμείς πότε έτσι πότε αλλιώς, 6 ωρο είναι το στανταράκι, τι να κάνουμε; καλός ο θηλασμός ελεονώρα αλλά ζόρικος, να σου πω την αλήθεια εγώ ψιλοκουράστηκα

καλέ τι μεγάλο κεφάλι; τι το λέτε το παιδί;;;;

ελίτα ευχαριστώ για τον πίνακα η πρώτη στήλη είναι θολή όμως :(

δεν ξέρω τι θα μου πει η καινούρια η γιατρός για το φαγητό, εγώ πάντως θα ξεκινήσω με φρούτα και λαχανικά όταν κλείσουμε τον 6ο όχι νωρίτερα

για τα κουνούπια τι κάνετε; πήρα ένα αντικουνουπικό σπρέυ της apivita θα ψεκάζω πάνω μου ή πάνω στο καρότσι αν χρειαστεί, πήρα και ένα υγρό για το ρεύμα άοσμο και το βάζω στο χωλ

νερό που χα ρωτήσει μου πε οταν ξεκινήσουμε το φαγητό

καρδούλα εγώ επιμένω πάντως, δεν τους ξέρω αυτούς τους χυμούς αλλά εγώ θα του δινα νερό ή χαμομήλι κανονικό και όχι κίντερτε (αν έχει πολύ ζέστη) πάντως όταν του δίνω χαμομήλι (δροσερό όχι χλιαρό) περισσότερο παίζει με τη θηλή (νομίζω ότι ανακουφίζονται τα ούλα του από το δροσερό) και λιγότερο πίνει

είναι και το καλοκαίρι... όσο να' ναι με την ζέστη δεν παλέυεται..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...