Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Μου λείψατε πάρα πολύ!!!

Είχα μείνει απο Η/Υ (πήγαμε για format) αλλά τώρα είμαι πάλι πίσω!!!!

Εμείς καναμε την προηγούμενη Παρασκευή το prevenar. Είμαστε 6550kg και 63,5cm!!

Γενικά έχουμε ηρεμήσει και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα εμβόλια!! Κυρίες!!!

Δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ!!

Ελπίζω να ειστε όλες καλά (γεμίσατε τρελες σελίδες), Καρδούλα καλή αρχή στη νήσο, Μummycool καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

cate ο σκίουρος είναι κούκλος!!!!!! τώρα εξηγείται γιατί ήθελες να ερθεις στο καφε μας, έμαθες ότι έχουμε τα πιο όμορφα μωρα του φορουμ... κουκουβα κουκουβα

Κουκουβαααααααααααααα :D:D:D

Κουκλίτσες καλημέρα και απο μας!!!!!!!!!!!!!

Πωπω θέλω να γράψω τόσα πολλά&δεν προλαβαίνω..

Αρχικά cate καλώς όρισες!!!!!!!! Άντε να μπει καινούριο αίμα στο καφε μας γιατι απο όταν ήρθαν τα μωρά μείναμε λίγες... Κάντε μην suggestion στο facebook!!!

Aaaaaaa να σας ευχαριστήσω και για τα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!! Να είστε καλά κορίτσια και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!!!!

Νατάσα κάπου είχες ρωτήσει για την πιπίλα, εγώ της την έκοψα 1,5 έτους! Σιγά-σιγά την μειώναμε μέχρι που την ξέχασε..!

Ελίτα τα μωρά στην παραλία ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Huida 9 κιλά????????????? Πως τον σηκώνεις καλέ?????????????????

Βρήκα θέμα για την Βάπτιση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cup cakes!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν πάω την Ματθίλδη παιδικό και θα τα ξαναπούμε σε λίγο!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Paros χρόνια πολλά!!!

Cate καλως ήρθες!!!!

Ξέχασα να σας πω!!

7 Νοεμβρίου κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάπτιση!!!!!!!!

Θέλαμε 2 Οκτώβρη αλλά ήταν κλεισμένα μέχρι και τέλος Οκτωβριου!!!

Τουλάχιστον θα προλάβουμε να γιορτάσουμε φέτος!!! 7 Νοεμβριου η βάπτιση, 8 Νοεμβρίου η γιορτή μας!!!!!

Μπομπονιέρες θα φτιάξω μόνη μου!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημεραααα!!!

Τι κανετε μανουλες και μπεμπάκια?

Ελιτακι σε παραλια πηγατε?Καλα η μπουμπου δεν παιζεται!!!Μ'αρεσειιιιιιι οπως κοιμουνται στην ξαπλωστρα!!!!!!!Ειπαμε θα σε περιμενω και καθε μερα αμα θες!

Αυριο παμε για εμβολια.Ο Θεος βοηθος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα litsaki και εμείς τελικά 7/11 θα κάνουμε την Βάπτιση γιατί 24/10 πετάμε για Μαλδίβεςςςςςςςςςςςςς!!!!! Και εγώ μπομπο μόνη μου θα φτιάξω και θα φτιάξω και τα μαρτυρικά !!!!! Αυτά θα φτιάξω:

capcakemartirika.jpg

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εμεις βαπτιση του χρονου τετοια εποχη.Φετος δεν βγαινει με τιποτα.Οχι οτι του χρόνου θα εχουμε περισσότερα αλλα εχει ο Θεός

Παντως οτι μπορω να το φτιαξω μονη μου θα το κανω.Ακομα και αν πρεπει να ξεκινησω απο τωρα χαχαχα

cup cakes δεν μπορουμε να φτιαξουμε μονες μας λετε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημεραααααα!!!!

ευτυχως που δροσισε λιγακι γιατι η ζεστη τις προηγουμενες μερες ηταν αφορητη, ξυπνησαμε κι εμεις και τι περιεργο παλι ακουμε ζουζουνια:tongue:

Cate ο σκιουρακος σου ειναι κουκλος τον ειδα στο fb.

Ελιτα τι ωραια στην θαλασσα ζηλεψα ,ακουσα οτι ο γαμπρος μου ειναι περιποιητικος με τις γυναικες και πολυ χαιρομαι η δικια μου θελει ολο χαδια και αγκαλιες αντε να μεγαλωσει λιγο να την αφησω εγω και να αναλαβει ο μπεμπης!!!

Λιτσακι εχθες ρωτουσα για σενα που χαθηκες.

Huida τι παιδι ειναι αυτο 9 κιλα???καλε στειλτον νηπιαγωγειο ειναι ετοιμος!!!

Εμεις αρχιζουμε παιδικο 2 εβδομαδες προσαρμογης την Δευτερα και εχω αγχος να δω πως θα αντιδρασει το αγορακι μου εχθες πηγαμε jumbo να αγορασουμε τσαντα και διαφορα για το σχολειο αλλα τσαντες δεν ειχε καθολου, Παρος μηπως ξερεις που θα βρω?

Αυριο εχουμε διπλο εμβολιο εξαπλο και μηννιγγιτιδας απο τωρα το σκεφτομαι και την λυπαμαι την μπεμπε κλαιει και πολυ η δικια μου και προβλεπω να γινεται χαμος

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Δεχόμεθα προσφορές από όμορφες νύφες, 5 μηνών και κάτω...... Χόρτασε κι εμένα το μάτι μου μπεμπάκια χθες και το χάρηκα. Είναι όλα κουκλιά!!!

εσεις ποια θα κανετε Ολγα? γμτ φοβαμαι οτι με αυτα τα 2 μαζι θα κανειπυρετο γιατι απο οτι ξερω ειναι βαρια και τα 2 μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει σε κανενα

Επανάληψη είναι και τα 2.... Οπότε αν δεν κάνατε στο 1ο, δεν θα κάνετε και τώρα πυρετο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...