Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις ειχαμε μια συζητηση με τον αντρα μου για την οικονομικη κατασταση της χωρας και τι γινεται σε μια πιθανη χρεοκοπια. ποσο ασχημα ειναι ρε παιδια τα πραγματα?

Για τους δημοσιους, Νατασσα απλα μαλον δε θα μπορει να μας πληρωσει ολους γιατι πολυ απλα μας πληρωνουν με δανεικα, θα μειωθουν οι δαπανες του κρατους κατα πολυ,

Ε ο ιδιωτικος τομεας κι αυτος δε θα μπορει να πληρωνει τους υπαλληλου

ς του και δε θα υπαρχει καταναλωση δε θα κινειται η αγορα.

Ασε στην ξενιτια μας βλεπω οπως παλια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άμα κάνει γρομπαλάκι από το εμβόλιο, κάνεις κομπρέσες με αλουμινόνερο.

Κι εγώ τα ίδια. Από τη μια δε θέλω να γυρίσω καθόλου, από την άλλη εδω μέσα αφήνομαι. Με έπιασε ένα πράγμα το απόγευμα, που με λυπήθηκε ο Βασίλης και μου είπε πάρε το αμάξι και πήγαινε όπου θες. Πάω κάτω, κλαμένη εννοείται, και το κωλοάμαξο δεν έπαιρνε μπροστά. Έμεινε από μπαταρία τόσες μέρες που το έχω εκεί να κάθεται. Ξαναγύρισα σπίτι, έριξα ένα καλό κλάμα, με καλόπιασε ο Βασίλης με το μωρό και μου πέρασε. Πίκρα.

Κι εμείς μέρα κάθε 2,5 ώρες, 3 μαξιμουμ. Αλλά τη νύχτα, νάνι.....

Κι εμείς έτσι .. ευτυχώς που την νύχτα κοιμάται αλλιώς δεν θα την πάλευα....

Εμένα δεν παίρνει με τίποτα μπιμπερό+ πιπίλα... δηλ ουρλιάζει τώρα πάλι μια απότα ίδια λίγο ξένο πάω να της δώσω και γίνεται χαμός... θέλω σιγά σιγά να κόβω γεύματα..

λέω κι εγώ τον πόνο μου.....

lX5Hp3.png

Λοιπον πηγαμε στο σχολειο με το που μπηκα μεσα Μου λενε που ειναι τα μωρα.Ειχα αφησει τον αντρα μου εξω γιατι γκρινιαζαν να τα κανει μια βολτα.

Λεω εξω τρεχουν που που?Παμε εξω χαμος αγκαλιες γουτσου!!!!!Η διευθυντρια τα πηρε αγκαλιτσα και τα δυο, ξετρελλαθηκε!!!!!!

Τα πηραν και αγκαλιες.Οι μαθητριες μου χαμος μας πετυχανε.Ενας μαθητης μου μου πε πως θελει τη μπεμπα οταν μεγαλωσει χαχα!!!!

Τελικα κοριτσια ολα οκ.Πηρα μια πενθημερη απο προισταμενο και μετα με την επιμελειαα της διευθυντριας δε θα παω αλλα μεταξυ μας οχι επισημα!!!!!Ο προισταενος της ειπε, ε θα ερχεται μετα ε?Και καλα.Του λεει μωρε διδυμα εχει η κοπελα καλοιπα, μου λεει ετσι κι αλλιως τελειωνουν οι εξετασεις δε θα νοιαστει κανεις, καταλαβατε τι εννοω, ειναι στη δικια της ευνοια να το χειριστει.

Απλα να παιρνω κανα τηλ και αν ρωτησει κανεις εγω παω.

Επειτα φυγαμε και πηγαμε στη θαλασσα να κανουμε το μπανιο που χασαμε την Κυριακη.Ηταν τελεια, Τα μωρα τα ταισα πριν να βγουμε απο αμαξι, κατσαμε στις ξαπλωστρες, ειχε λιγες παρεες και μαμαδες με μωρακια και τα πλατσουρισαμε.

Η μπεμπα κυρια, τελεια, τεντωνε τα ποδια της να ακουμπησει το νερο, της αρεσε παρα πολυ ενω ο μπεμπης τα μαζευε και γρινιαξε, σα να μην ενθουσιαστικε απο την αλλαγη θερμοκρασιας.

Μετα τα απλωσα στις ξαπλωστρες, και κοιμηθηκαν πανω στα σεντονακια τους, για καν 40λεπτο.Βουτηξε ο μπαμπας μετα εγω και κοριτσια ενιωσα αλλος ανθρωπος, ααχ!!!!Ηταν τελεια!!!!Καλο καλοκαιρι κοριτσια!!!!Ειχα να κανω μπανιο απο την εγκυμοσυνη!!!!Κολυμπησα καν 20λεπτο ααααχ!!!!ανανεωθηκα και ειπαμε να το καθιερωσουμε μια φορα τη βδομαδα καθημερινη να ερχεται πιο νωρις και να πηγαινουμε κατα τις 5μιση για μπανακι με τα μωρακια.

Μετα με το που γυρισαμς σπιτι κοριτσια ξερα και τα δυο, Μπανιο, μαμ και νανι!!!!

καλά τελεια ε???? που πήγατε για μπάνιο???? ήταν καθαρά??

lX5Hp3.png

Εμένα δεν παίρνει με τίποτα μπιμπερό+ πιπίλα... δηλ ουρλιάζει τώρα πάλι μια απότα ίδια λίγο ξένο πάω να της δώσω και γίνεται χαμός... θέλω σιγά σιγά να κόβω γεύματα..

Ετσι ε?Οχι που ηθελε η παιδιατρος να της δωσω και ξενο χαχα!!!!!Ετσι μαχητικη η μικρη και η δικια μου ουτε το δικο μου δεν πινει με μπιμπερο ουτε πιπιλα εδω και πολυ καιρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αμαρτία μου τον απολαμβάνω τον θηλασμό. Δεν έχω προσπαθήσει να του δώσω πιπίλα ή μπιμπερό και μάλλον κι ο δικός μου θα ουρλιάζει όταν το προσπαθήσω.

Για τους δημοσιους, Νατασσα απλα μαλον δε θα μπορει να μας πληρωσει ολους γιατι πολυ απλα μας πληρωνουν με δανεικα, θα μειωθουν οι δαπανες του κρατους κατα πολυ,

Ε ο ιδιωτικος τομεας κι αυτος δε θα μπορει να πληρωνει τους υπαλληλου

ς του και δε θα υπαρχει καταναλωση δε θα κινειται η αγορα.

Ασε στην ξενιτια μας βλεπω οπως παλια.

Αχ Ελιτα τα παιδακια μας σκεφτομε και τι θα μπορεσουμε αραγε να τους προσφερουμε..... περα απο την αγαπη μας...

Οσο για το εξωτερικο, μεγαλη απόφαση!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Ασε κοπελα μου καλυτερα μην τα σκεφτεσαι!!!!!Για ολους θαναι ασχημα τοτε, απλα παρακαλα να μην γινει κατι τετοιο εμεις οι ελληνες ειμαστε ανθεκτικοι θα επιβιωσουμε, ετσι θελω να πιστευω, γενικα οταν ειμαι στις καλες μου ειμαι αισιοδοξη.!!!!Οπως για το σχολειο και τωρα μου φυγε ενα βαρος!!!!!

Κοριτσια ενιωσα ανθρωπος κολυμπαγα και λες και ειχα παει διακοπες ενιωσα!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλα σιγουρα θα επιβιωσουμε, κανε κι αλλιως....

Καλη αρχη με τα μπανια σας...... Θελω κι εγω...... Το μικρο φετος δεν θα τον βαλω, αλλα η μικρη το περιμενει πως και πως....

Στη θαλασσα ηταν μια μαμα με ενα παιδακι 21 μηνων και ενα μωρακι 3μιση μηνων.Θα το εβαζε και το πλατσουρησε οπως εμεις.Κι εμεις σιγα σιγα πρωτα βαλαμε πατουσακια.να ζεστανει κιαλλο και κοβεις και αντιδραση απο το παιδι κιολας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Το μπεμπη δεν θα τον βαλω λογω της κολοστομιας. Τη μικρη την ειχα βαλει το πρωτο καλοκαιρι που ηταν γυρω 6 μηνων. Τις πρωτες μερες της φαινοταν περιεργα, μετα συνηθισε κι εκανε χαρουλες....

nG0fp2.png yu71p2.png

Ελίτα...τέλειες οι φωτό!Καλά μπάνια !!!

Και εμείς ελπίζω σύντομα να ξεκινήσουμε, πέρσι ο Νικόλας τρελαινόταν, να δούμε φέτος, γιατί τα άτιμα αλλάζουν και απόψεις στο φτερό!

Νατάσσα, άσε και εμείς συνέχεια συζητάμε, πιστευώ ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από όσο θέλουμε να πιστεύουμε..

Βρήκα συνταγή για προφιτερόλ, θα σας πώ αύριο εντυπώσεις..

Καρδούλα, μπράβο!!Αστέρι ο πρίγκηπας καλέ!Τί ανεπτυγμένα παιδάκια είναι αυτα? Huida??Το παιδάκι σου είναι περίπου 10-11 μηνών ε???Γιατί τόσο ύψος και βάρος αυτά έχουν!!Μπράβο το αγοράκι μας, παληκάρι σωστό..τί νούμερο ρούχα του παίρνεις καλέ?????:D:D:D

Εφαγα το παγωτάκι μου και τώρα πάω για ύπνο..ελπίζω! καλό και ήσυχο βράδυ μανούλες!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Να σου πω την αμαρτία μου τον απολαμβάνω τον θηλασμό. Δεν έχω προσπαθήσει να του δώσω πιπίλα ή μπιμπερό και μάλλον κι ο δικός μου θα ουρλιάζει όταν το προσπαθήσω.

Κι εγώ αν δεν πήγαινα σε 1 μήνα στην δουλειά δεν θα το προσπαθούσα για ξένο αλλά πρέπει να συνηθίζει λίγο το μπιμπερό... γιατί αυτό την χαλάει η πιπίλα.. άστα σπαράζει αυτό και σπαράζω κι εγώ...

Αλλά ο θηλασμός είναι άλλο πράγμα.. νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ και θηλάζω είναι απίστευτο το πόσο κοντά νιώθω το μωρό μου και εκείνο το ίδιο... όσες δεν θήλασαν για τους δικούς τους λόγους ή δεν μπόρεσαν .. τι να πω έχασαν...

Ακουγα από την αδερφή μου που θήλαζε κοντά 7 μήνες και έλεγα υπερβολή...αλλά το ζω και βλέπω πως τελικά είναι εφικτό + τώρα την καταλαβαίνω....

Αυτά κοριτσάκια μου .. καλή σας νύχτα + ήρεμη!!!

Φιλάκια τα λέμε πάλι αύριο!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...