Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε τα εχεις ολα αυτα σιγουρα..ειναι δυσκολα παρα πολύ ειδικα τωρα που ειναι μικρο το παιδι ΑΛΛΑ πιστευω οτι εχει και πολλα θετικα το να δουλευεις..για εσενα! να τα ξαναχτισεις η γνώμη μου!

Κι εγώ την ίδια γνώνη έχω. Κι ας σκέφτομαι τη μέρα που θα γυρίσω στη δουλειά με τρόμο. Τα παιδάκια μας δεν θα πάψουν να είναι το κέντρο, αλλά δεν πρέπει να ξεγράψουμε και τους εαυτούς μας κι ο,τι είμασταν ως τώρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε τα εχεις ολα αυτα σιγουρα..ειναι δυσκολα παρα πολύ ειδικα τωρα που ειναι μικρο το παιδι ΑΛΛΑ πιστευω οτι εχει και πολλα θετικα το να δουλευεις..για εσενα! να τα ξαναχτισεις η γνώμη μου!

Και εγω αυτο λεω να κανω....:D

mYQbp2.png

μια πολύ καλή λύση ειναι ωτοασπιδες..αφου εχει φαει κανει μπανιο παιξει και ειναι ωρα για υπνο και ΔΕΝ κοιμαται...το βαζεις στο κρεβατακι του ξαπλώνεις διπλα στο δικο σου βαζεις τις φοβερες ωτοσαπιδες και ακους το κλαμα σαν απαλο ηχο... του χαμογελας και του λες σσσ αγαπη μου κοιμομαστε τωρα...μηπως ειμαι κακια???

kaloooooooooooooooooooooooooo!!!!!

ydroxoaki eisai poly creative!!!!!!!

inka

AW3sp2.png

εγω παλι τωρα εχω αρχισει να καθομαι χωρις να ποναει ο απαυτος μου....:(

Κι εγώ.... 14 ώρες γεννούσα, ο σκιουράκος ανάποδα, κάνανε χειρισμούς οι μαίες για να γυρίσει όσο εξωθούσα, τελικά βγήκε με το πλάι, δεν θέλεις να ξέρεις πόσα ράμματα.

Διαφημίσεις

Γιωτα μου, απο την 'μικρη' μου πειρα σου λεω να μην εχεις τυψεις για τιποτα.... τα μωρα θελουν τη μαμα τους ηρεμη και ευτυχισμενη !!!! οσο για τη δουλεια, οντως κανει καλο να μην αφησεις τη ζωη σου στην ακρη αλλα να συνεχισεις οτι εκανες και παλιοτερα ισως με χαλαροτερους ρυθμους.... φαντασου εγω με 4 παιδια και ηδη δουλευω... και μην νομιζεις πως ταμεγαλυτερα παιδια δεν εχουν αναγκες.... μονο η προετοιμασια για το σχολειο φτανει!!!!!!

γιώτα...... πήγαμε στην πεθερά χθες!!! και μας λέει πάλι αχ μοναχούλι του το βάλατε να κοιμάται τόσο μικρούλι;; και απαντώ: όχι καλέ κοιμάται και ο σπαρκ μαζί του!!!!!!!! α χα χα χα

\

ΑΠΑΙΧΤΗ!! οπως παντα !!! δεν εχω λογια ...αλλα θελω και αντιδρασεις ..για πε για πε !!! :wink::wink::wink:

Αμέ, καλέ, τί χωρίς fb?:tongue: Εσείς κοριτσάκια;

Για το πρηξιματάκι στο εμβόλιο βάζεις αλουμινόνερο κομπρέσα;

και εγωωωω και εγωωω θα σου στειλω πμ

αυτο με το αλουμινονερο το ειπε και η μητερα (φυση η δικια μου δλδ) και το ζηταω ετσι ??? α ρε cate με τις συμβουλες σου ! να σει καλα γιατι και εμενα μου εκανε χρουμπαλακι τελευταια και ολο μασαζ του εκανα

λεω πως ειμαι πολυ κακια μαμα.... εχθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 11 επιτελους και χαρηκα που θα κοιμομουν και εγω ενα βραδυ νωρις... αλλα στις 12 το ματι της γαριδα και να θελει παιχνιδακια και γελακια.... βρε καλη μου κοιμησου, τιποτα αυτη... βρε χρυση μου, τιποτα.... με επιασε ενα πραγμα που παραλιγο να παθω εγκεφαλικο... εκατσα στο κρεβατι μου και εκλαιγα με λυγμους, εδιωξα τον αντρα μου απο το δωματιο, μην ρωτατε γιατι δεν ξερω..., και μετα ντρεπομαι που το λεω, αλλα ναι αφησα την μικρη να νιαουριζει χωρις να της δωσω την παραμικρη σημασια και εγω ειδα τηλεοραση... για περιπου εικοσι λεπτα... μετα ντραπηκα το παιδακι μου και το πηρα αγκαλιτσα, το γεμισα φιλια και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.... ειμαι κακια μανα βρε κοριτσια??? μου εχουν σπασει τα νευρα ομως... περασα 9 μηνες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δυσκολους και τωρα πια που ελεγα να γεννησω και να ηρεμησω λιγο απο τις ενεσεις και τα χαπια, εχω χασει τις αντοχες μου....

αα καλα μαλλον τελικα ταιριαζουν αυτα !! και εμεις ενα βραδυ διωξαμε το μπαμπα δυο φορες !! γιατι ηθελε να κοιμηθει στο κρεβατι το ατιμο

και μην ακουω βλακειες ...ειναι απλα δυσκολες στιγμες και εχεςι περασει και τοσα !! ακου εκει κακια μαμα !!!!!!! κανω πως δεν το ακουσα !!!

κοιτα ολες μας περναμε νομιζω φασεις που το σκεφτομαστε και εγω τον αφηνω τοσο συχνα στη μαμα μου για να κανω διαφορα αλλα σκεφτηκα πως δεν με θελει μια ενοχικη μανα διπλα του !! τα μωρακια μας θελουν αγαπη και γαλατακι στη φαση αυτη και αυτην της την δινεις απλοχερα καλη μου συμπεθερουλααααααα

Καρδουλα μουυυυυυυυυυυυυυ, μας λειπεις φιλεναδα.... δωσε ενα φιλη στον πριγκηπα και βαλε και καμια φωτο απο το νεο σας σπιτι....

Συμπεθερα μην ακους εσυ που στελνουμε φιλια αλλου!! Οταν ερθει η ωρα θα εχετε την αποκλειστικοτητα!!!:tongue:

ναι καλα μας εχετε μια κρυο μια ζεστη !!!! αλλα αντεχουμε σου λεω αντεχουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι που σας θελουμε και πολυυυυυυυυυυ

Κι εγώ κοριτσάκια μου, δεν είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη κι είχα ακόμα πιο δύσκολο τοκετο.

οκ ελα να γινουμε πολλες λοιπον!! καλα κανεις ...παει ομως περασε στην ιστορια και τωρα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα και ευτο ειναι το σημαντικο ε εεε???

χαλαρωσε καλε!!! εμενα οταν μου σπαει τα νευρα με το γαλα που δεν τρωει μου ερχεται να το μπουγελωσω! τον αφηνω στο κρεβατι του να κλαει κανενα 5λεπτο μεχρι να ηρεμησω και εγω και μετα παω και τον παιρνω (μιλαμε τωρα οτι το φαι κραταει 1,5 ωρα) Η αμα εχω ενα καρο δουλειες και αυτο δεν καθεται πουθενα και με τιποτα τον βαζω για υπνο! ολα δεν γινονται! ελεος ..δεν του εκανες και τιποτα

θεααααααααα

μια πολύ καλή λύση ειναι ωτοασπιδες..αφου εχει φαει κανει μπανιο παιξει και ειναι ωρα για υπνο και ΔΕΝ κοιμαται...το βαζεις στο κρεβατακι του ξαπλώνεις διπλα στο δικο σου βαζεις τις φοβερες ωτοσαπιδες και ακους το κλαμα σαν απαλο ηχο... του χαμογελας και του λες σσσ αγαπη μου κοιμομαστε τωρα...μηπως ειμαι κακια???

επισηςςς θεα !! αυτο το κανει και ο νατρας μου ..τον βαζει διπλα και προσπαθει να του το περασει και ξερεις μερικες φορες πιανει!!! αλλα εγω δεν αντεχω και μου σπαει τα νευρα χαχα

αυτα τα ολιγα !!!!! καλημερα και απο εμενα και καλο μηναααααααα

επισης ΜΑΡΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!

Και ινκα !!!! μια φιλη σου απο το fb ηταν μαζι με τον αδελφο μου ταξιδακι !!! κουφο ?????

εγιναν φιλοι στο fb και πατωντας στο προφιλ της (νομιζα πως ηταν αλλη κοπελα ) ειδα πως εισαι κοινηηηηη κοιτα να δεις βουνο με βουνο τελικα !!!

το οποιο αλουμινονερο ειναι και παμφθηνο!!

εγω δεν το ηξερα και την πρωτη φορα που πηγα να παρω πηγα με 50 ευρω... μην γελας cate!!!

και μου λεει η φαρμακοποιος 1.20...!!:roll:..... λεω εχεις ρεστα απο πενηνταρικο??? και μου λεει θα αστειευεσαι φυσικα.... λες και εγω επρεπε να ξερω ποσο κανει.. τελικα μου ειπε φυγε και μου το πληρωνεις αλλη φορα... μου την ειπε δηλαδη κανονικα... οταν ομως καθε μηνα επαιρνα τα φαρμακα μου απο εκει και ηταν τουλαχιστον 350-400 ευρω το μηνα ηταν καλα??????????

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι χρονια πολλα και παντα χαρουμενη και υγειης!!

Γιωτου όλες τρωμες φρικες και μενα η καλη μου ξυπναει κατα τις 3 μερικες φορες και πηδαει σα το κατσικι, τη βουταω χωρις καμια κουβεντα ουτε χαμογελα, αυτη εν το μεταξυ να γελαει και γω τπτ την αλλαζω χωρις να αναβω φωτα, γαλατακι και υπνο με συνοπτικες διαδικασιες και ας θελει αυτη τα δικα της!!

να φανταστεις τελευταια που δεν ετρωγε ειχα τοσο ανχος (πως γραφεται κολησσα)

που στα χερια μου εβγαλα ενα εκζεμα 15 μερες παλευω με αλοιφες και δερματολογους και ακομα ποναω!

σκεφτομαι αν δουλευα αν θα ήμουν καλυτερα αλλα παλι λεω καλυτερα να με παιδευει η μπουμπου παρα άλλοι!

Ωραια η φαρμακοποιος μ΄αρεσει........ οταν τα παιρνε αχ!!!

Υδροοχοακι ακου τι μου ρθε τωρα οταν ημασταν εγκυες που λεγες γι α τη τουαλετα στη δουλεια σου και για τις γριπη που ειχανε κολησσει οι συναδελφοι σου πω τι εχουμε περασει ολες, η καθεμια μας εχει τι δικη της ιστορια τελικα!!!

Τι θα κανω ρε κοριτσια με τη μπεμπου εχει αλλαξει συνηθειες τι βαζω να κοιμηθει ανασκελα και μου γυρναει μπρουμυτα στον υπνο της την ξαναβαζω τα ιδια και της χλαω και τον υπνο ετσι μονο αμα τη δεσω θα μενει οπως τη βαζω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

α! και καθε φορα που τρωω φρικες σκεφτομαι τη Riali τη Κατερινα Την Ιωαννα και ολες τις υπολοιπες με παραπανω απο 1 μωρα!!!

Μια φιλη μου με 3 μου λεγε τις προαλλες οτι το 1 ξυπναει τα αλλα δυο και εχουν συναυλια το βραδυ και τρεχουν με τον αντρα της ο ενας απο δω και ο αλλος απο κει!

Το να θελει γαλα το αλλο τσισα και εχει και το μωρο 7 μηνων εκει να σε ΄χω!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kales mou manoules kalo mhnaaaaaaaaa

ti pathate kale kai stenaxorieste? giotaki na mhn niothis tipsis anthropoi eimaste exoume kai kapoia oria. gi auto xriazomaste voithia kai ligo na kseskame.

emeis simera giname 4. kaname kai th deuterh dosi tou 5plou kai thn allh vdomada tha kanoume ths gastrenteritidas. eimaste 68cm kai 7820gr. kai to kalitero koritsia vgalame dio dontakia. apisteuto? apo simera arxizoume ximous milo kai axladi ths hipp. vrikame ena poly kalo paidiatro eutixos.

loipon tha prospathisw na sas diavasw kai tha epantelthw.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...