Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγραφα τοση ωρα και χαθηκαν...............................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

παμε παλι απο την αρχη....

λεω πως ειμαι πολυ κακια μαμα.... εχθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 11 επιτελους και χαρηκα που θα κοιμομουν και εγω ενα βραδυ νωρις... αλλα στις 12 το ματι της γαριδα και να θελει παιχνιδακια και γελακια.... βρε καλη μου κοιμησου, τιποτα αυτη... βρε χρυση μου, τιποτα.... με επιασε ενα πραγμα που παραλιγο να παθω εγκεφαλικο... εκατσα στο κρεβατι μου και εκλαιγα με λυγμους, εδιωξα τον αντρα μου απο το δωματιο, μην ρωτατε γιατι δεν ξερω..., και μετα ντρεπομαι που το λεω, αλλα ναι αφησα την μικρη να νιαουριζει χωρις να της δωσω την παραμικρη σημασια και εγω ειδα τηλεοραση... για περιπου εικοσι λεπτα... μετα ντραπηκα το παιδακι μου και το πηρα αγκαλιτσα, το γεμισα φιλια και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.... ειμαι κακια μανα βρε κοριτσια??? μου εχουν σπασει τα νευρα ομως... περασα 9 μηνες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δυσκολους και τωρα πια που ελεγα να γεννησω και να ηρεμησω λιγο απο τις ενεσεις και τα χαπια, εχω χασει τις αντοχες μου....

Νομίζω πως αυτό που περιγράφεις το έχουμε περάσει όλες. Εγώ, μετά τον είχα πάρει αγκαλιά και κλαίγαμε μαζί. Του έλεγα "Βοήθησε τη μανούλα που είναι τόσο κουρασμένη, για να σε βοηθήσει κι αυτή". Τελικά κοιμήθηκε κι αυτός κι εγώ και σαν να ήταν από τότε πιο ήσυχος, σα να ηρέμησε, κι αυτός. Έχω αρχίσει να το χάνω, το ξέρω:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ela re giota !!!!nomizeis den se katalavenoume....kapies fores oles exoume ta nevra mas ...na xtipame kokina!!!!

ego mia mera aytixastikizomouna sto banio gia na ektonotho kai mia ali eklega 2 ores ...nomiza otii tha patho egefaliko....

den voithaei na niothoume enoxes....isa ,isa ...tha mas kanei xiroteres...ego to aapofasisa tha asxoloume mono me tin foufou!!!!oute trelo magirema oute tipota ...kai otan kimate tha xalarono ..giati den palevete....

exoume perasei polla giota!!!!..emena ponaei olo mou to soma....

Κι εγώ κοριτσάκια μου, δεν είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη κι είχα ακόμα πιο δύσκολο τοκετο. Τον πρώτο καιρό δεν την πάλευα με τίποτα. Και το έχω πάρει απόφαση, πως όσο με αφήνει ο σκιουράκος θα ξεκουράζομαι. Ίσα ισα να γίνονται τα βασικά.

εγραφα τοση ωρα και χαθηκαν...............................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

λεω πως ειμαι πολυ κακια μαμα.... εχθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 11 επιτελους και χαρηκα που θα κοιμομουν και εγω ενα βραδυ νωρις... αλλα στις 12 το ματι της γαριδα και να θελει παιχνιδακια και γελακια.... βρε καλη μου κοιμησου, τιποτα αυτη... βρε χρυση μου, τιποτα.... με επιασε ενα πραγμα που παραλιγο να παθω εγκεφαλικο... εκατσα στο κρεβατι μου και εκλαιγα με λυγμους, εδιωξα τον αντρα μου απο το δωματιο, μην ρωτατε γιατι δεν ξερω..., και μετα ντρεπομαι που το λεω, αλλα ναι αφησα την μικρη να νιαουριζει χωρις να της δωσω την παραμικρη σημασια και εγω ειδα τηλεοραση... για περιπου εικοσι λεπτα... μετα ντραπηκα το παιδακι μου και το πηρα αγκαλιτσα, το γεμισα φιλια και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.... ειμαι κακια μανα βρε κοριτσια??? μου εχουν σπασει τα νευρα ομως... περασα 9 μηνες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δυσκολους και τωρα πια που ελεγα να γεννησω και να ηρεμησω λιγο απο τις ενεσεις και τα χαπια, εχω χασει τις αντοχες μου....

Καταρχήν καλημέρα!!

Κατά δεύτερον...καλέ μην τρελαίνεσαι!!Εννοείται πώς είσαι σουπερ μαμά!Αλλά και εμείς οι μαμάδες άνθρωποι είμαστε- ω,ναι!- και σπάνε και τα νεύρα μας κάποιες φορές!Τί να κάνουμε τώρα!Εχω ρίξει εγώ κλάμα και να με κοιτάει ο α΄ντρας μου και να μου λέει "ωχ, πάλι σε έπιασε?" και να γελάει και εγώ να θέλω να σκοτώσω άνθρωπο!Να εξαφανιστώ μιλάμε!Επαναλαμβάνω..μην τρελλαίνεσαι!!

Σοφία, θα την δώ την συνταγή, ευχαριστώ, του ήρθε μια όρεξη του άντρα μου και λέω να του φτιάξω..

Ελίτα, καλά να περάσετε, βγάλε καμμιά φωτό να σας δούμε!

Μαρίαααααααααααααααα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆΑΑ!!!πού είσαι καλέ??

Σήμερα έκανα όλο το σπίτι, τακτοποίησα και την αποθήκη, έκανα και το μπαλκόνι, έβαλα και ένα πλυντήριο και το άπλωσα και τώρα περιμένω τους άντρες του σπιτιού να φάμε..έφτιαξα κοτοπουλάκι γλυκόξινο με ρυζάκι!

Βρε κορίτσια δεν σας είπα!Χωρίς να καταλάβω πώς...εχασα 3 κιλά!!Απίστευτο??και ξέρετε πώς το συνειδητοποίησα? από τα ρούχα τα καλοκαιρινά..και λέω για κάτσε να ζυγιστω!Εγώ, που για να χάσω ένα κιλό, έκανα αγώνα ολοκληρό!Η αλήθεια βέβαια είναι πώς έχω μειώσει πολύ την ποσότητα του φαγητού που τρώω..δλδ τρώω από όλα, αλλά σχεδόν 1/2 ποσότητα..άντε να δούμε!Αν χάσω αλλα 5-6 θα είναι τέλεια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ ρε Γιωτα ολες ετσι ειμαστε κουρασμενη μανουλε εισαι και αυτο ειναι φυσιολογικο. Μερικες φορες το βραδυ που πεφτω για υπνο λεω πω πω θα κοιμηθω θα ξημερωσει και αλλη μια δυσκολη μερα με περιμενει και αναπολω τα παλια που ημουνα ελευθερη και μονη και εφτιαχνα το προγραμμα μου οπως το ηθελα , και εγω νιωθω τυψεις και μετα σκεφτομαι την εγκυμοσυνη που απο τον 7ο ελεγα τωρα γενναω και αντε να περασει αλλη μια μερα να φτασω στον 9ο και μετα την εντατικη που ειχαν την μπεμπα και νιωθω αχαριστη που ολα τελικα πηγαν καλα και παραπονιεμαι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

χαλαρωσε καλε!!! εμενα οταν μου σπαει τα νευρα με το γαλα που δεν τρωει μου ερχεται να το μπουγελωσω! τον αφηνω στο κρεβατι του να κλαει κανενα 5λεπτο μεχρι να ηρεμησω και εγω και μετα παω και τον παιρνω (μιλαμε τωρα οτι το φαι κραταει 1,5 ωρα) Η αμα εχω ενα καρο δουλειες και αυτο δεν καθεται πουθενα και με τιποτα τον βαζω για υπνο! ολα δεν γινονται! ελεος ..δεν του εκανες και τιποτα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Αχ βρε κοριτσια ευχαριστω για αυτα που μου λετε... ευτυχως που υπαρχετε και εσεις... Ξερω σε ολες μας ειναι δυσκολος ο πρωτος καιρος... θα περασει που θα παει.. να παρουν και τα μικρα μας μια σειρα να κοιμουνται το βραδυ.. (Κατερινα φυσικα δεν ξεχναω τα δικα σας!!! Αφου να φανταστεις εχθες της ελεγα, γιατι τα παιδακια της Κατερινας κοιμουνται απο τις εννια??? χιχιχιχι...)

Cate.... χαχα.. τουλαχιστον εσυ αν αρχισεις να τα χανεις ολο και καποιο ηρεμιστικο θα χτυπησεις!! Εμεις που να βρισκουμε μεσα στην νυχτα γιατρο να μας δινει ψυχοφαρμακα??? :tongue:... ααααααααα......... σε εκανα και φιλη!!!

mYQbp2.png

inkaki εγω την Παρασκευη θα μπορω κατα τις 4.30 για να περασω να αφησω τον Αλκη στην πεθερα μου πρωτα.

Αλλες κοπελες θα ερθετε? ελιτα? παρος? καμια αλλη?

Μπορει κι εγω ναι.για που λετε?Εγω γυρω στις 5μιση μαλλον αν ειναι.

Αντε ταχω ντυσει και περιμενουμε το μπαμπα να ρθει

PN8Qp2.png

csXep2.png

οταν λεω τον βαζω για υπνο εννοω οτι τον αφηνω στο κρεβατι με την πιπιλα να νιαουριζει μεχρι να κοιμηθει...μηπως ειμαι πολύ σκύλα????

δεν αντεχω συνεχεια αγκαλια ομως και εχω μαγειρεμα καθε μερα..ασε που γυριζω στις 7

τι να πω!! η θεια μου εχει 2 αγορακια - τωρα αντρες- και τα θυμαμαι μικρα στο σπιτι να τα σπανε ολα κ να πλακωνονται κ εκεινη να ουρλιαζει .... τοτε ελεγα κοιτα πως κανει κ πως μιλαει στα παιδια...τωρα νομιζω οτι αρχιζω να καταλαβαινω σιγα σιγα

και τα εβαλα μαζι στο λικνο το ενα διπλα στο αλλο και ο μπεμπης χαιδευει τα μαλλια της μπεμπας?ακους συμεθερα καλος και περιποιητικος πουναι ο γαμπρος σου με της γυναικες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια ευχαριστω για αυτα που μου λετε... ευτυχως που υπαρχετε και εσεις... Ξερω σε ολες μας ειναι δυσκολος ο πρωτος καιρος... θα περασει που θα παει.. να παρουν και τα μικρα μας μια σειρα να κοιμουνται το βραδυ.. (Κατερινα φυσικα δεν ξεχναω τα δικα σας!!! Αφου να φανταστεις εχθες της ελεγα, γιατι τα παιδακια της Κατερινας κοιμουνται απο τις εννια??? χιχιχιχι...)

Cate.... χαχα.. τουλαχιστον εσυ αν αρχισεις να τα χανεις ολο και καποιο ηρεμιστικο θα χτυπησεις!! Εμεις που να βρισκουμε μεσα στην νυχτα γιατρο να μας δινει ψυχοφαρμακα??? :tongue:... ααααααααα......... σε εκανα και φιλη!!!

μια πολύ καλή λύση ειναι ωτοασπιδες..αφου εχει φαει κανει μπανιο παιξει και ειναι ωρα για υπνο και ΔΕΝ κοιμαται...το βαζεις στο κρεβατακι του ξαπλώνεις διπλα στο δικο σου βαζεις τις φοβερες ωτοσαπιδες και ακους το κλαμα σαν απαλο ηχο... του χαμογελας και του λες σσσ αγαπη μου κοιμομαστε τωρα...μηπως ειμαι κακια???

ασχετο υδροχοακι αυτη η κουκλαρα στη φωτο εισαι εσυ?

ναι εγκυος στον μικρο χωρις να το ξερω..τωρα βαλε +10 κ που μου εχουν μεινει...ευχαριστω παντως εισαι πολυ καλή!

μια πολύ καλή λύση ειναι ωτοασπιδες..αφου εχει φαει κανει μπανιο παιξει και ειναι ωρα για υπνο και ΔΕΝ κοιμαται...το βαζεις στο κρεβατακι του ξαπλώνεις διπλα στο δικο σου βαζεις τις φοβερες ωτοσαπιδες και ακους το κλαμα σαν απαλο ηχο... του χαμογελας και του λες σσσ αγαπη μου κοιμομαστε τωρα...μηπως ειμαι κακια???

Δεν ξερω ρε γμτ... εγω επειδη αυτο τον καιρο δεν δουλευω τρωω ακομα μεγαλυτερη πικρα.... και λεω μηπως να αρχισω να ψαχνω για δουλεια, που χλωμο να βρω μεσα στην κριση..., αλλα μετα αρχιζουν οι τυψεις... και τι θα γινει με το γαλα, και ποιος θα μου την κραταει, και θα ειμαι ολη μερα μεσα στις οικοδομες και θα γυριζω κουρασμενη και δεν θα εχω ορεξη να ασχοληθω μαζι της... Απο την αλλη λεω δουλευα τοσα χρονια να αποκτησω μια εμπειρια μπας και καποια στιγμη ανοιξω γραφειο δικο μου και τωρα εδωσα μια κλωτσια και τα γκρεμισα ολα... δεν λεω πως το παιδακι μου δεν αξιζει τα παντα αλλα ολα εχουν την σημασια τους...

mYQbp2.png

Δεν ξερω ρε γμτ... εγω επειδη αυτο τον καιρο δεν δουλευω τρωω ακομα μεγαλυτερη πικρα.... και λεω μηπως να αρχισω να ψαχνω για δουλεια, που χλωμο να βρω μεσα στην κριση..., αλλα μετα αρχιζουν οι τυψεις... και τι θα γινει με το γαλα, και ποιος θα μου την κραταει, και θα ειμαι ολη μερα μεσα στις οικοδομες και θα γυριζω κουρασμενη και δεν θα εχω ορεξη να ασχοληθω μαζι της... Απο την αλλη λεω δουλευα τοσα χρονια να αποκτησω μια εμπειρια μπας και καποια στιγμη ανοιξω γραφειο δικο μου και τωρα εδωσα μια κλωτσια και τα γκρεμισα ολα... δεν λεω πως το παιδακι μου δεν αξιζει τα παντα αλλα ολα εχουν την σημασια τους...

ε τα εχεις ολα αυτα σιγουρα..ειναι δυσκολα παρα πολύ ειδικα τωρα που ειναι μικρο το παιδι ΑΛΛΑ πιστευω οτι εχει και πολλα θετικα το να δουλευεις..για εσενα! να τα ξαναχτισεις η γνώμη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...