Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας

εδώ φυσάει και συννέφιασε και πολύ χαίρομαι

κάποια ζήτησε συνταγή για προφιτερόλ;;;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/profiterol.html

το χω κάνει 2 φορές με επιτυχία, βγαίνει λίγο γάλακτος όχι bitter και τη μια φορά μου βγήκε κάπως νερουλή η σοκολάτα

ελίτα χαίρομαι που θα πάνε όλα καλά...και πραγματικά σε θαυμάζω που θηλάζεις δίδυμα, είναι πολύ δύσκολο αλλά το πιο δύσκολο ήταν στην αρχή που έστελνες γάλα στο νοσοκομείο (όπως και η νατάσσα και η κατερίνα) είναι φοβερό αυτό που κάνατε κορίτσια

γιώτα...... πήγαμε στην πεθερά χθες!!! και μας λέει πάλι αχ μοναχούλι του το βάλατε να κοιμάται τόσο μικρούλι;; και απαντώ: όχι καλέ κοιμάται και ο σπαρκ μαζί του!!!!!!!! α χα χα χα

i1lzp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

χαθηκα εχτες ειχα παει στην μαμα μου στην Βουλιαγμενη και περασα λιγο και απο την δουλεια και εκανα και τα beaute μου αποτριχωσεις

κλπ!!!

Βλεπω γεμισατε σελιδες!!!!

Καλε να ρωτησω το Λιτσακι που εχει χαθει??? Εγραφε καθε μερα και εξαφανιστηκε ελπιζω ολα να ειναι καλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσακια πως ειστε, γιατι συννεφιασε τι εγίνε καλε παλι δε μπορω θελω καλοκαιρι και παραλιες και ξυγιρυσμενο φρεντο!!!

Cate καλωσηρθες στην ωραια παρεα μας!!! Να χαιρεσαι το μπεμπουλακο σου και να ναι παντα υγειης και τυχερος!

Ελιτα εισαι σουπερ με τα δυο μωρα και τοσο αισιοδοξη γενικα μας δινεις τη θετικη σου ενεργεια καθε μερα!!! σ΄ευχαριστω !!

μαμυ μια χαρα απαντηση εδωσες χχχααααα μπραβο σου πολυ γελιο Τι κανει ο βεντουζακος δε ξανα μπηκα Msn μπαινεις εσυ?

Μαρη Ολγα ,που εισαι πως χαθηκαμε ετσι, σημερα δε μπορω, αυριο θα παμε Αγια Τριαδα ή Αγιο Λαζαρο!!!!

Εγω κοριτσια αποτριχωση κανω μονη μου αλλα το μπικινι ειναι ενα θεμα!!! Ελιτα φοβαμαι ,ποναει στη τομη εσυ που εχεις κανει????

Κατερινα να σε ρωτησω το πρηξιματακι που εκανε απ΄το εμβολιο δε λεει να φυγει λες να να τον παρω τηλ ή να περιμενω ακομα μπας και φυγει, Τη Πεμπτη το καναμε?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

mammycool den yparxeis !!!!!!makari na imoun etsi etimologi san ki esena !!!!!!xaxaxxaxaxaxxa!!!!!!den sou exo eyxithei kaloriziko gia to spiti!!!!!!pos eeinai tora stin kainourgia gitonia?alithia o spark pou kimate?

katerina ekanes ta beaute sou?bravo!!!!ax ki ego thelo na ftiakso nyxia kai varieme..epsahna sto loutraki alla itan parakmi i katastasi.tha pame gia kanena kafe tin paraskevi?thelo na do neraidoula!!!!!!

i paros pou einai????

i ramonitsa?????

sas afino tora pou koimithike i foufou ...pao na tripso to lemoni sti mouri mou kai na sideroso...!!!!!!

cate ise sto fb??

inka

AW3sp2.png

Αμέ, καλέ, τί χωρίς fb?:tongue: Εσείς κοριτσάκια;

Για το πρηξιματάκι στο εμβόλιο βάζεις αλουμινόνερο κομπρέσα;

Ο σκιουράκος έχει στηθεί στο μαξιλάρι θηλασμού πάνω στο κρεβάτι και βλέπει Μενεγάκη. Άμα πάω να τον πάρω κλαίει. Τί να τον κάνω, καλέ;

cate ασε καλε το παιδι να δει Μενεγακη να ενημερωθει χαχαχαχα

εμεις απτο πρωι ο γιος μου δηλαδη βλεπει απτο πρωι ζουζουνια εεεελεος

Γεωργια τιποτα μην κανεις θα περασει μονο του μονο αν δεις οτι επιμενει μπορεις να παρεις απτο φαρμακειο λιγο αλουμινονερο να βαλεις στο σημειο

Ινκα και εγω ειμαι μεσα για Παρασκευη να δω την φουφου μου λειψατε καλεεεεεεεεεε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημέρα σας

εδώ φυσάει και συννέφιασε και πολύ χαίρομαι

κάποια ζήτησε συνταγή για προφιτερόλ;;;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/profiterol.html

το χω κάνει 2 φορές με επιτυχία, βγαίνει λίγο γάλακτος όχι bitter και τη μια φορά μου βγήκε κάπως νερουλή η σοκολάτα

ελίτα χαίρομαι που θα πάνε όλα καλά...και πραγματικά σε θαυμάζω που θηλάζεις δίδυμα, είναι πολύ δύσκολο αλλά το πιο δύσκολο ήταν στην αρχή που έστελνες γάλα στο νοσοκομείο (όπως και η νατάσσα και η κατερίνα) είναι φοβερό αυτό που κάνατε κορίτσια

γιώτα...... πήγαμε στην πεθερά χθες!!! και μας λέει πάλι αχ μοναχούλι του το βάλατε να κοιμάται τόσο μικρούλι;; και απαντώ: όχι καλέ κοιμάται και ο σπαρκ μαζί του!!!!!!!! α χα χα χα

Κοριτσια καλημερα.

Μαρακι πολυχρονη!!!!

Mummycool δεν παιζεσαι εισαι φοβερη!!!!Οταν τα λες γελανε η τουμπεκι?ΧΑΧΑ εισαι στα αληθεια πολυ κουλ!!!!!!

Σας αφηνω παω να ετοιμαστω για να παμε σχολειο σημερα.ταχω ταισει και τα εβαλα να κοιμηθουν λιγο για να μη γκρινιαζουν γιατι νυσταζαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εγραφα τοση ωρα και χαθηκαν...............................γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

παμε παλι απο την αρχη....

λεω πως ειμαι πολυ κακια μαμα.... εχθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 11 επιτελους και χαρηκα που θα κοιμομουν και εγω ενα βραδυ νωρις... αλλα στις 12 το ματι της γαριδα και να θελει παιχνιδακια και γελακια.... βρε καλη μου κοιμησου, τιποτα αυτη... βρε χρυση μου, τιποτα.... με επιασε ενα πραγμα που παραλιγο να παθω εγκεφαλικο... εκατσα στο κρεβατι μου και εκλαιγα με λυγμους, εδιωξα τον αντρα μου απο το δωματιο, μην ρωτατε γιατι δεν ξερω..., και μετα ντρεπομαι που το λεω, αλλα ναι αφησα την μικρη να νιαουριζει χωρις να της δωσω την παραμικρη σημασια και εγω ειδα τηλεοραση... για περιπου εικοσι λεπτα... μετα ντραπηκα το παιδακι μου και το πηρα αγκαλιτσα, το γεμισα φιλια και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.... ειμαι κακια μανα βρε κοριτσια??? μου εχουν σπασει τα νευρα ομως... περασα 9 μηνες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δυσκολους και τωρα πια που ελεγα να γεννησω και να ηρεμησω λιγο απο τις ενεσεις και τα χαπια, εχω χασει τις αντοχες μου....

mYQbp2.png

Kαλα Σοφια εννοειται εισαι θεααααα.......!!!!!!

Cate αν θες στειλε το email σου σε πμ να σε κανουμε φιλη και στο φεις....

Ινκα εγω τηλεοραση δεν την αφηνω να δει. Αν και μερικες φορες με κοριδευει και ριχνει στα κρυφα καποιες ματιες!!

Ιωαννα νομιζω το πατρικο σου ειναι πολυ κοντα με το σπιτι μου!!

Καρδουλα μουυυυυυυυυυυυυυ, μας λειπεις φιλεναδα.... δωσε ενα φιλη στον πριγκηπα και βαλε και καμια φωτο απο το νεο σας σπιτι....

Συμπεθερα μην ακους εσυ που στελνουμε φιλια αλλου!! Οταν ερθει η ωρα θα εχετε την αποκλειστικοτητα!!!:tongue:

mYQbp2.png

ela re giota !!!!nomizeis den se katalavenoume....kapies fores oles exoume ta nevra mas ...na xtipame kokina!!!!

ego mia mera aytixastikizomouna sto banio gia na ektonotho kai mia ali eklega 2 ores ...nomiza otii tha patho egefaliko....

den voithaei na niothoume enoxes....isa ,isa ...tha mas kanei xiroteres...ego to aapofasisa tha asxoloume mono me tin foufou!!!!oute trelo magirema oute tipota ...kai otan kimate tha xalarono ..giati den palevete....

exoume perasei polla giota!!!!..emena ponaei olo mou to soma....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...