Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ, θα το είχες καταλάβει. Το χλόασμα φαίνεται, δεν το χάνεις....

τελικα cate εμεις να δεις ποσο χαιρομαστε χαχα

εχουμε πια τον προσωπικο μας συμβουλο η καθε μια κ ολες μαζι !!! :tongue:

το γελιο εινια που τελικα μονο φαρμακοποιος μπορει να καταλαβει τοσο τα δυσαναγνωστα γραμματα οσο και τις "περιεργες" μεταφορες των φαρμακων ...χαχα

πως τα καταφερετε ρε παιδακι μου ????:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια εμας μας ειπε ο παιδιατρος οτι απαγορευεται νερο πριν τον 6ο εκτος αν ξεκινησουν κρεμα πιο νωρις

Νατασα μου λες να ειμασταν γειτονες με τον αντρα σου χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τζενακι μπα δεν εχω καμοια συνταγη προφιτερολ, μιαμ μιαμ.Δεν εχω φτιαξει ποτε.Πηγα στην κοπελα εδω κοντα που μου κανει αποτριχωση καιπηγα και ξετριχιαστικα!!!!ουφ ενιωσα ανθρωπος γιατι δε μπορουσα να βαλω αμανικο!!!!!τα μωρα οπως τα αφησα τα βρηκα, κοιμοντουσαν τα ξυπνησα μπανιο η μπεμπα ξανακοιμηθηκε.το μπεμπη τον κουραζει ο μπαμπας του με παιχνιδια και θα τον ταισω να κοιμηθει παλι

καλα ουτως η αλλως η ιωαννα σε ρωτησε :P:p:p

οχι οτι θα με χαλαγε και εμενα καμια συνταγουλα ..αληθεια ιωαννα κοιταξε στο www.sintagespareas.gr. εχω βρει ωραια πραγματακια

ρε συ ελιτα ..αν καταλαβα καλα κανεις αποτριχωση στις μασχαλες ????

δεν ποναει ???

αα και εγω εκανα beaute σημερα ...πηλιγκ, μασκα κτλ ..εμ να νιωσουμε κ λιγο ανθρωποι!!!

βρε κοριτσια εμας μας ειπε ο παιδιατρος οτι απαγορευεται νερο πριν τον 6ο εκτος αν ξεκινησουν κρεμα πιο νωρις

και εγω για νερο δεν μου ειπε τπτ αλλα του φτιαχνω αυτα τα ροφηματα με διαφορα βοτανα και του δινω που και που απ αυτο

οχι οτι θα με χαλαγε και εμενα καμια συνταγουλα ..αληθεια ιωαννα κοιταξε στο www.sintagespareas.gr. εχω βρει ωραια πραγματακια

δεν ποναει ???

αα και εγω εκανα beaute σημερα ...πηλιγκ, μασκα κτλ ..εμ να νιωσουμε κ λιγο ανθρωποι!!!

ναι εκανα κι εκει πρωτη φορα μετα τη γεννα και ειναι καλυτερα, οχι δεν ποναει πολυ.το πιο επωδυνο ειναι λιγο το μπικινι.εγω βεβαια οι τριχες στη μασαχλη μου ειναι λεπτες σα χνουδι και λιγες αφου και η κοπελα γελαει μου λεει τι ειναι αυτες.αυτες τις λεω ειναι αρκετες για ναχω τον δικο μου να με κοροιδευει.μπορει αν εχεις πιο πολλες να ποναει περισσοτερο αλλα εμενα φαντασου απλωνει μια φορα κερι και φευγουν ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

δεν ποναει ???

δεν παθαινουν κατι με το νερο κλπ απλα καλο ειναι αν θηλζουν να μη τους δεινεις γιατι τα ξεγελας και γεμιζεις το στομαχακι τους με υγρα χωρις λογο, ειδικα εμενα πουναι αδυνατουλια δε θελω γιατι τους κοβεις την ορεξη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ναι εκανα κι εκει πρωτη φορα μετα τη γεννα και ειναι καλυτερα, οχι δεν ποναει πολυ.το πιο επωδυνο ειναι λιγο το μπικινι.εγω βεβαια οι τριχες στη μασαχλη μου ειναι λεπτες σα χνουδι και λιγες αφου και η κοπελα γελαει μου λεει τι ειναι αυτες.αυτες τις λεω ειναι αρκετες για ναχω τον δικο μου να με κοροιδευει.μπορει αν εχεις πιο πολλες να ποναει περισσοτερο αλλα εμενα φαντασου απλωνει μια φορα κερι και φευγουν ολες

μωρε εμενα το μπικινι δεν με ποναει σχεδον καθολου !

αλλα εκει εκανε και μια φιλη προσφατα και λεει δεν ποναει , αλλα αυτη ειναι και ανθεκτικη στον πονο !!!

θα το δοκιμασω και εγω ! τωρα το καλοκαιρι ειναι σπαστικο ομως οπως και να εχει ...θα το αφησω για χειμωνα λεω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α ΜΟΛΙς ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗς.ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕς ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 12 ΜΕ 4.

PN8Qp2.png

csXep2.png

δεν παθαινουν κατι με το νερο κλπ απλα καλο ειναι αν θηλζουν να μη τους δεινεις γιατι τα ξεγελας και γεμιζεις το στομαχακι τους με υγρα χωρις λογο, ειδικα εμενα πουναι αδυνατουλια δε θελω γιατι τους κοβεις την ορεξη.

καλα εμενα δεν θηλαζει πια και εινια μια χαρα στις καμπυλες (βασικα πανω απο το μ.ο ) τεσπα και του δινω και να ξεδιψασει αλλα και να μην φαει καμια φορα που μπορει να πεινασει καιστη μιαμιση ωρα

μωρε εμενα το μπικινι δεν με ποναει σχεδον καθολου !

αλλα εκει εκανε και μια φιλη προσφατα και λεει δεν ποναει , αλλα αυτη ειναι και ανθεκτικη στον πονο !!!

θα το δοκιμασω και εγω ! τωρα το καλοκαιρι ειναι σπαστικο ομως οπως και να εχει ...θα το αφησω για χειμωνα λεω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩς ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟς, ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΙΧ, ΓΕΛΑΓΑ ΚΙΟΛΑς, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ στο μπικινι λογω της τομης.αλλα γενικα μουχε πει η αισθητικος πως εχει τυχει κοπελα να παει τρεις φορες για να κανει στο μπικινι, εννοω ολοκινι ε!!!!!ε ή τα βγαζουμε η σ=δεν τα βγαζουμε!!!!!!:wink:

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Α ΜΟΛΙς ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗς.ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

καλα θα κλεψουν τις εντυπωσεις τα μικρακια σου !!!!

εννοω ολοκινι ε!!!!!ε ή τα βγαζουμε η σ=δεν τα βγαζουμε!!!!!!:wink:

ετσι!!!!!!!!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-)8-):cool:

χαχα

μωρε εμενα δεν με πολυενθουσιαζει η εικονα ετσι !!!

αντε ωραια συζητηση ανοιξαμε και εχουμε και νεο εισερχομενη (cate )

xaxa cate κανουμε και σοβαρες συζητησεις μην νομιζεις !!!!

Ασε κι αν με μυριστουν οι περσινες μου μαθητριες που μουχαν και αδυναμια θα μαζευτουν ολες εξω απο το γραφειο!!!!Οταν ημουν εγκυος και ειχα παει για την αδεια ειχε πεσει σιρμα και ειχαν ερθει καμοια 20αρια κοριτσια και αγορια να με δουν!!!!!!ειχα και την κοιλια τοτε ασε πολυ γελιο τα κοριτσια.τι να κανουμε μωρε.Στεναχωρια οταν τους ειχα πει πως δε θα ειμαι, μετα ερχοντουσαν και μου λεγαν πως η καινουρια τοςυ εβγαζε το λαδι χαχα!!!!τους λεω καλα σας κανει φροντιζει για τις σιλουετες σας

PN8Qp2.png

csXep2.png

ετσι!!!!!!!!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-)8-):cool:

χαχα

μωρε εμενα δεν με πολυενθουσιαζει η εικονα ετσι !!!

αντε ωραια συζητηση ανοιξαμε και εχουμε και νεο εισερχομενη (cate )

xaxa cate κανουμε και σοβαρες συζητησεις μην νομιζεις !!!!

Μου φαίνεται με φοβηθήκατε και είσασταν καλά κορίτσια τις προηγούμενες μέρες και τώρα βγάζετε τον πραγματικό σας εαυτό:tongue::tongue::tongue:

Εγώ έκανα λείζερ πριν την εγκυμοσύνη. Τώρα στα πόδια πια δεν έχω (και ήμουν τριχωτή η γυναίκα, όχι τιποτα χνούδια, ε...), μασχάλες τις ξυρίζω και στο μπικίνι κάνω κοτσίδες. Ούτε εμένα μου αρέσει το ολόκληρο άτριχο, πάντως. Περίεργα νιώθω. Τώρα μου θυμίσατε το ξύρισμα στον τοκετό.... χάλια.

Ασε κι αν με μυριστουν οι περσινες μου μαθητριες που μουχαν και αδυναμια θα μαζευτουν ολες εξω απο το γραφειο!!!!Οταν ημουν εγκυος και ειχα παει για την αδεια ειχε πεσει σιρμα και ειχαν ερθει καμοια 20αρια κοριτσια και αγορια να με δουν!!!!!!ειχα και την κοιλια τοτε ασε πολυ γελιο τα κοριτσια.τι να κανουμε μωρε.Στεναχωρια οταν τους ειχα πει πως δε θα ειμαι, μετα ερχοντουσαν και μου λεγαν πως η καινουρια τοςυ εβγαζε το λαδι χαχα!!!!τους λεω καλα σας κανει φροντιζει για τις σιλουετες σας

τώρα θα βγάλουν αυτοί το λάδι στα μπεμπάκια σου. 20 άτομα πάνω από τα μωρά!!!:twisted::twisted: Πλάκα κάνω, θα το ευχαριστηθείς, τρελό καμάρι..... Και τί μωρά, ε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...