Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ναι συμφωνω και εγω με το ydroxoaki !!! μππορει να ειναι καπως δυσκολα αλλα ξεφευγεις η ερμη μανα και γυρνας και σου λειπει κιολας .εγων ειδικα που τοσα χρονια ημουν μονη και ετρεχα σαν την παλαβη, ε ναι μου ελειψε η δουλεια !!

(και λεω παλι...μηπως ειμαι τρελη ?μηπως τα χω χαμενα ???)

μηπως ηταν ΦΟΒΟΥ ??? σου λεει φαντασου να την εκνευριζα εγω.......:twisted::twisted:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα που γύρισε σπίτι τον ρώτησα και μου είπε πώς σκεφτόταν πώς τα βγάζω πέρα και μου έκανε μια τερααααααααααστια αγκαλιά!Ευτυχώς, αναγνωρίζεται το έργο μου, χαχαχα!!

Εμένα βρε παιδιά, εκεί που είχαμε φτάσει τα 200 τώρα με το ζόρι τρώει 120!Πωπω πολύ μέση θέλει να κάνει το παιδί μου...βέβαια και ο άντρας μου -που από οτι φαίνεται ειναι φτυστή- είναι ολιγοδίαιτος, να φανταστείτε μέχρι να πάει στρατό ήταν 67 κιλά και ύψος 1,80!Τώρα έχει φτιάξει, είναι 80 κιλά, πάλι αδύνατος βέβαια..

Σε λίγο πάμε για μπάνιο την μπουμπού και μετά νάνι, άντε ελπίζω να έχουμε ένα ήσυχο βράδυ...

Βρε Ελίτα, εσύ που το έχεις της μαγειρικής, έχεις συνταγή για προφιτερόλ?????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

cate mou peftis ligo makria ...marousi meno ...diskoli i doulia sou pantos e?grafiokratia me ta tamia e?ego palia douleva sti roche posai kai pigena se farmakia ..me kapious farmakopious ixame kai filiki sxesi kai iha frikarei ...me ola osa evlepa na kanoun.

koritsia exo zoristei tis teleftees meres me tin foufou...tin pianei kati kai kleei astamatita eki pou paei na xalarosei ksanarxizei..san grinai kai nevra ...lete na ponaei kapou ...stamataei apotoma kai kserenete...simera tin kounaga gia na tin kimiso

jend ihes pei na mi ta kouname simera den anteksa kai dokimasa to kounima ...epiase ...alla giati na min tin kounao

emena exei ginei poly lemargi ...ektos apo to gala pou me to pou to vlepei tremei apo laxtara ..me kitazei kai ota troo...kai me malonei..

inka

AW3sp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω. Την Πέμπτη θα κάνουμε το 2ο εμβόλιο:

Το Μεντουγκειτ, το Συνφλορικ + το Ροτατεξ

Τα ξέρετε???? Για το Ροτατεξ ξέρω είναι σ΄ταγόνες για την γαστρεντερίτιδα για τα άλλα????

lX5Hp3.png

Τώρα που γύρισε σπίτι τον ρώτησα και μου είπε πώς σκεφτόταν πώς τα βγάζω πέρα και μου έκανε μια τερααααααααααστια αγκαλιά!Ευτυχώς, αναγνωρίζεται το έργο μου, χαχαχα!!

super!! μια χαρουλα τον βρισκω καλη μου !!!! :P:p:p:p:p

Ax Ινκακι μου κ εμενα με κοιταζεο οταν τρωω..χαχαχα..σαν να θελει να του δωσω.....μια το πιρουνι μια εμενα μια το πιατο μου..χαχαχα

Να σας πω την αληθεια εγω πολλες φορες τον κουναω για να τον νανουρισω...κ του αρεσει πολυ γιατι βγαζει κραυγουλες στην αγκαλια μου..κ νανουριζεται κ μονος του...κανει ααααααααα ααααα αααα....χαχα

κ αλλες φορες κοιμαται κ μονος του....μου αρεσει πολυ παντως να τον εχω αγκαλια κ να τον κοιμιζω...

Ινκακι για την γκρινια που λες...μηπως διψαει με την πολυ ζεστη τωρα; εχεις δοκιμσει να της δωσεις νερακι;..εμεις εχουνε αρχισει κ πινουμε λιγο λιγο....το αποσστειρωνω το αφηνω να κρυωσει κ του το δινω.,..

ή μηπως ζεσταινεται; παντως να ξερεις οτι μπορει να ειναι κ διψα...

κ πως την ηρεμεις;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

koritsia exo zoristei tis teleftees meres me tin foufou...tin pianei kati kai kleei astamatita eki pou paei na xalarosei ksanarxizei..san grinai kai nevra ...lete na ponaei kapou ...stamataei apotoma kai kserenete...simera tin kounaga gia na tin kimiso

jend ihes pei na mi ta kouname simera den anteksa kai dokimasa to kounima ...epiase ...alla giati na min tin kounao

τωρα αν σου πω πως σε καταλαβαινω!!

το ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο που ελεγε μια τεχνικη για το πως να κοιμουνται χωρις πολλα πολλα !! και ελεγε να μην το κουναμε κτλ αλλα να σου πω κατι ??? και εγω η ιδια πολλες φορες το εχω κανει ! μαλιστα ενα φεγγαρι μονο αν τον κουνουσα κοιμοταν ! τωρα αναλογα τα κεφια

ελεγε βεβαια μεσα πως πρεπει να οπλιστουμε με υπομονη αλλα δεν αντεχεται το κλαμα ...ειδικα οσο μεγαλωνει !!!

και εμενα μου βαζει πολυυυυυυ γκρινια πριν κοιμηθει !!

εινια αργε φυσιολογικο ???

cate ayto me to lemoni mou to ipe kai i mama mou...les e?tha to dokimaso!!!!!!

nai evala antiliaki gia na aploso...ti na kano den tin palevo pia!!!!....arxise o papakaliatis!!!!!

και παπακαλιατης και εδω μεσα και φτιαχνω πρωτη φορα παγωτακι !! να δουμε !!! :confused::confused::confused::confused:

παντως η κοπελια που μου το ειπε , το ειπε πανω στη συζητηση πως το καλυτερο φαρμακειο εινια η φυση ( λεγαμε για φυτικα αντικουνουπικα κτλ) οπτε μου λεει και για τις παναδες για παραδειγμα το λεμονι εινια ενα και ενα

μωρε λες να εχω και εγω και να μην το εχω καταλαβει ???

γιατι τωρα που το καλοσκεφτομαι ...γιατι μου το ειπε οεοεοοοο????

Cate, σε βοηθάω με την βάφτιση!!!

Ωραία, γιατί εγώ είμαι λίγο ανεπίδεκτη σε αυτά.

Νατάσσα, μια χαρά, παρά λίγο να βγούμε και συγγενείς.

Ινκα, τρελό ζόρι. Και γραφειοκρατία, και εμπόριο και επιστήμη. Όλα τα κάνω και συμφέρω. Από το χαμάλη που κουβαλάει τις άπειρες κούτες με τις παραγγελίες, τον έμπορο που φωνάζει στους προμηθευτές και πουλάει καλλυντικά, τον άνθρωπο που θα πεις τον πόνο σου.

Μήπως η φουφού σου ζεσταίνεται; Γιατί κι εμένα έτσι έκανε, μέχρι που του έβγαλα ρουχαλάκια και τοον έχω με κάτι τιραντάκια και ηρέμησε.

Για τις πανάδες το λεμόνι δεν είναι κακή ιδέα. Αυτό έχουν μέσα και οι λευκαντικές κρέμες (οξέα φρούτων +βιταμίνη C). Απλά σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.....πολύ μεγαλύτερες..... Προσοχή μη βγαίνεις με το λεμόνι στον ήλιο, όμως, μπορεί να κάνει έγκαυμα.

Ελεωνόρα, το synflorix είναι του πνευμονιόκκοκου. Το άλλο μήπως είναι menignitec που είναι το μηνιγγιτοδόκοκκου; Γιατί το μεντουγκειτ δε μου λέει κάτι, βρε παιδί....

Ουφ, πόσο χαίρομαι που δε σας προλαβαίνω. Χρειαζόμουν λίγη παρέα, έστω και διαδικτυακή....

μωρε λες να εχω και εγω και να μην το εχω καταλαβει ???

γιατι τωρα που το καλοσκεφτομαι ...γιατι μου το ειπε οεοεοοοο????

Καλέ, θα το είχες καταλάβει. Το χλόασμα φαίνεται, δεν το χάνεις....

Τζενακι μπα δεν εχω καμοια συνταγη προφιτερολ, μιαμ μιαμ.Δεν εχω φτιαξει ποτε.Πηγα στην κοπελα εδω κοντα που μου κανει αποτριχωση καιπηγα και ξετριχιαστικα!!!!ουφ ενιωσα ανθρωπος γιατι δε μπορουσα να βαλω αμανικο!!!!!τα μωρα οπως τα αφησα τα βρηκα, κοιμοντουσαν τα ξυπνησα μπανιο η μπεμπα ξανακοιμηθηκε.το μπεμπη τον κουραζει ο μπαμπας του με παιχνιδια και θα τον ταισω να κοιμηθει παλι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...