Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

cate eisai farnakopios?super !me tin eykairia na se rotiso gia panades boro na valo kati pou na einai akindino gia ton thilasmo!

piga simera ston dermatologo kai mou ipe oxi kermes oso thilazo...ti alo na kano fenete kai me to make up..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pou exeis farmakio(peripou)na erxomaste kai se esena !!!!

Το φαρμακείο είναι στην Ηλιούπολη. Για τις πανάδες, όσο θηλάζεις τίποτα. Θα φροντίζεις να φοράς αντιηλιακό ακόμα κι αν απλά βγαίνεις στο μπαλκόνι για να μην χειροτερέψουν και να φοράς μια ενυδατική με λίγη βιταμίνη C που έχει λευκαντική δράση. Όταν τελειώσεις με το θηλασμό έχει πολλές καλές σειρές από κρέμες και όρους. Θέλει υπομονή, αλλά φεύγουν. Διαφορετικά λειζερ.

Εμείς νερό δεν πίνουμε, μόνο γαλατάκι. Τί κάνετε οι υπόλοιπες που θηλάζουν;

Το δημόσιο είναι άλλο πράγμα, πώς να το κάνουμε, με τις άδειες. Ελπίζω να τα καταφέρεις Ελίτα.

σευχαριστω!!!!γαμωτο τωρα εχουν μπει σε μια σειρα θηλαζουν και τα δυο και δε βγαζω πια με το θηλαστρο και δυστυχως εχω μονο 3 σακουλακια στην καταψυξη δε μπορω ομως να το αδειαζω τωρα γιατι τρωνε και τα δυο φουλ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρηκαμε κατι πολυ καλο.απριλη του 2008, στο γραφειο εκπαιδευσης που υπαγομαι εχει γινει ακυρωτικη πραξη απο δικαστηριο εναντι της αποφασης του γραφειου να μην δωσει δευτερη αδεια ανατροφης σε μητερα με διδυμα τεκνα.με αλλα λογια δικαιωθηκε αρα και αυτοι στο γραφειο μου την εχουν αυτη την αποφαη και εχει γινει αυτο εχει πολυ μεγαλη σημασια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλά ο σκιουράκος σήμερα όλο κοιμάται, κοιμήθηκε 1μ 3 , θήλασε, ξανακοιμήθηκε κατά τις 4 και τώρα ακόμα κοιμάται. Λέτε να χει τίποτα το παιδάκι μου, ή να το έπιασε η ζέστη;

Καλά ο σκιουράκος σήμερα όλο κοιμάται, κοιμήθηκε 1μ 3 , θήλασε, ξανακοιμήθηκε κατά τις 4 και τώρα ακόμα κοιμάται. Λέτε να χει τίποτα το παιδάκι μου, ή να το έπιασε η ζέστη;

μαλον η ζεστη ειναι κι εμενα κοιμουνται.τωρα ξανασηκωθηκε ο μπεμπης ξεδιψασε δε μου φαγε πολυ αλλα δεν ξερω θα του ξαναδωσω σε λιγο μηπως θελει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτακι ευχομαι να καταλάβει η διευθυντρια γιατι ειναι κριμα να παει στραφι ολος ο κοπος που εχεις κανει να τα θηλαζεις.Τελεια η φωτογραφια!

Υδροχοακι μου αν και μικρη η φωτο που εχεις ο γιος ειναι ενας κουκλος!!!

cate κοντα ειμαστε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

inkaaaaaaaaa

τυχαια μολις πριν απο λιγο ακουσα απο μια κοπελα που την εμπιστευομαι γενικα πολυ πως για τις παναδες καλο εινια να κανεις μασαζ με λιγο χυμο απο λεμονι !

και αμεσως σε σκεφτηκα !!!!

Εφαγα τον τοπο και βρηκα στην περσινη ατσεντα μου το τηλ του σπιτιου της μολις μιλησα μαζι της ναναι καλα η γυναικα της τα εξηγησα ολα πως θηλαζω πως δεν εχω βοηθεια, μου πε αν ειναι θα παω α κανω μια αναληψη αυριο και θα με διευκολυνει οσο περισσοτερο μπορει θα παω βολτουλα αυριο να δουνε και τα μωρακια, μονο που μπορει να με μπανισουν οι μαθητες μου και θα ατρεξουν να με δουν και να τα δουν !!!!!παντως χαρηκα γιατι εδειξε κατανοηση!!!!αχ μου φυγε ενα βαρος

PN8Qp2.png

csXep2.png

βρε κοριτσακι μου αν ηταν ανθρωπος(που ειναιαπ'οτι φαινεται)θα καταλαβαινε

Γυναικα ειναι τι να πω

μα δεν της ζητηασα τιποτα απο μονη της με ρωτησε αν εχω βοηθεια οποτε ηταν ευκολο να ανοιχτω και να συζητησω, μουπε πως ουτως η αλλως οι εξετασεις ειναι μεχρι της 17 του μηνα μετα απλα πανε για το τυπικο καποιες μερες καποιες ελλες οχι αλλα γενικα θα δηλωνει πως πηγαινω μαλλον καπως ετσι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ελίτα μου κουράγιο, ελπίζω να βρείς γρήγορα λύση που να σας βολεύει!!Αυτό που είπες, ποιός να κάτσει σπίτι να προσέχει 2 παιδιά..δεν είναι τρομερό?Και εγώ αυτό σκέφτομαι για την μαμά μου όταν έρχεται, που να της τα αφήσω και τα 2..εμείς πως τα καταφέρνουμε βρε κορίτσια??????

Cate , το πατρικό μου είναι Αργυρούπολη, σύνορα με Ηλιούπολη, κοντά στην εφορία της Αργυρούπολης αν ξέρεις..

Σοφια, και εγώ θέλω θάλασσααααααααααα..

Jend, ο καύσωνας συνεχίζεται...

ωχ κλαίμε, πάω..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

οκ ηρέμησε ευτυχώς...

5 η ώρα που ήταν να φύγει ο άνδρας μου, και ενώ μέχρι τις 5 παρά κοιμόντουσαν και τα 2, ξυπνάει η μπέμπα, ξυπνάει ο Νικόλας, ο άντρας μου του δίνει γιαούρτι και εγώ φτιάχνω κρέμα στην μπέμπα...ε δεν ήθελε με τίποτα!Και κλααααααααααμμμμαααααααααα..και έρχεται και ο Νικόλας και μου πατάει μια δαγκωνιά στο πόδι και τρώει μία σφαλιάρα και αρχίζει και αυτός το κλάμα...ε τότε να με βλέπατε!Ο Βασίλης με κοίταγε με ενα βλέμμα..συμπαράστασης να το πώ? λύπησης???

και συνεχίστηκε ο πανικός για καμμιά ώρα..τώρα ηρεμήσαμε λίγο...καλά λέει λοιπόν το ydroxoaki! Πολύ θα ήθελα και εγώ να πάω τώρα για δουλειά και ας είχα μετά το απόγευμα τα ίδια..τουλάχισοτν για ένα 8ωρο θα ξέφευγα από την τρέλα!!!!!ουααααααααα!!!

Cate, σε βοηθάω με την βάφτιση!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ελίτα μου κουράγιο, ελπίζω να βρείς γρήγορα λύση που να σας βολεύει!!Αυτό που είπες, ποιός να κάτσει σπίτι να προσέχει 2 παιδιά..δεν είναι τρομερό?Και εγώ αυτό σκέφτομαι για την μαμά μου όταν έρχεται, που να της τα αφήσω και τα 2..εμείς πως τα καταφέρνουμε βρε κορίτσια??????

Cate , το πατρικό μου είναι Αργυρούπολη, σύνορα με Ηλιούπολη, κοντά στην εφορία της Αργυρούπολης αν ξέρεις..

Σοφια, και εγώ θέλω θάλασσααααααααααα..

Jend, ο καύσωνας συνεχίζεται...

ωχ κλαίμε, πάω..

Ξέρω, ξέρω. Άλιμο μένω, εξάλλου. Στην Ηλιούπολη το φαρμακείο.

Όλγα, εσύ που;

Ελίτα, όλα καλά, λοιπόν. Τα διδυμάκια θα τρώνε βυζάκι μανούλας για καιρό ακόμα!!! Τέλεια.

Βλέπω όλα σήμερα τεζάρανε από τη ζέστη. Να μην ανησυχώ....

Βλέπω όλα σήμερα τεζάρανε από τη ζέστη. Να μην ανησυχώ....

XAXA ποιος να μας το ελεγε !! να περιμεναμε την ζεστη για να ηρεμησουν λιγακι!!

εντωμεταξυ νομιζω δεν πολυτρωνε κιολας ...δλδ ο δικος μου τα μεσημερια εκει που επινε 240 πια το εχει ριξει στα 200 , μην φανταστειτε καμια μεγαλη διαφορα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...