Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το 9μηνο ειναι η αδεια ανατροφης.δικαιουσε η 9μηνο η μειωμενο ωραριο.στο δημοσιο ειμαι

9 μηνο + 2,5 μηνες πριν γεννησεις δηλ.?

δηλαδη εγω το μειωμενο που εχω για ενα χρόνο μπορουσα να το παρω συνολικα σε 9 μηνες?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δηλαδη εγω το μειωμενο που εχω για ενα χρόνο μπορουσα να το παρω συνολικα σε 9 μηνες?

φανταζομαι πως ναι.

ακου εγω αφου γεννησα ειχα λοχειας 2 συν εναν λογω διδυμων.Μετα η ανατροφης μπορεις να την παρεις μεχρι τα 4 ετη του παιδιου οποτε θες η να εχεις μειωμενο.φανταζομαι το ιδιο ισχυει για ολες τις εργαζομενες ειναι δικαιωμα σου ειτε εσενα ειτε του πατερα ενας απο τους δυο

PN8Qp2.png

csXep2.png

ydroxoaki s eyxaristo!!!!nai malakia den exoume !!!!xixixi !!!!otan genithike ixe pio polla!!!!!

antiliako mono mia fora tis evala ...prospatho na mi tin vgazo ston ilio...

sto loutraki stin paralia pigename meta tisv 6 kato apo tin obrela kai tin obrela tou karotsiou...otan tin xtipaei o ilios ligo se xeraki ..podaraki ..protimo na tin skepazo me ena sentonaki.

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

και εγω δεν το βγαζω ηλιο...σεντονακι τον σκεπαζω επισης ινκα. και αν βαραει πολυ ριχνω και ενα πανω στην κουκουλα του καροτσιου..αλλα ρε γμτ με το παραμικρο κοκκινιζει! νερακι του εδωσα χθες το απογευμα ηπιε 10μλ..νομιζε οτι ηταν γαλα και το εφτυνε το σκατουλι...καθοτι δεν τρωμε οπως ξερετε τιποτα

χθες το βραδυ νομιζα οτι θα παθει αφυδατωση

εφαγε 6.30 και μεχρι τισ 12 ηπιε μονο 40

μου πε ο αντρας μου πως αν εισαι στον ιδιωτικο τομεα, μπορεις να παρεις 9μηνο, αλλα μεσω του οαεδ και απλα εχεις μειωμενο μισθο κατι τετοιο δεν ξερω για ψαξτο λιγο δεν ξερω στο φορουμ λενε για αυτα πολλες μανουλες

PN8Qp2.png

csXep2.png

φανταζομαι πως ναι.

ακου εγω αφου γεννησα ειχα λοχειας 2 συν εναν λογω διδυμων.Μετα η ανατροφης μπορεις να την παρεις μεχρι τα 4 ετη του παιδιου οποτε θες η να εχεις μειωμενο.φανταζομαι το ιδιο ισχυει για ολες τις εργαζομενες ειναι δικαιωμα σου ειτε εσενα ειτε του πατερα ενας απο τους δυο

εμας μετα τον 1 χρονο της γεννας μπορει να σε απολυσει ανετα...οποτε τι 4 μηνες...

μου πε ο αντρας μου πως αν εισαι στον ιδιωτικο τομεα, μπορεις να παρεις 9μηνο, αλλα μεσω του οαεδ και απλα εχεις μειωμενο μισθο κατι τετοιο δεν ξερω για ψαξτο λιγο δεν ξερω στο φορουμ λενε για αυτα πολλες μανουλες

καλα τωρα συνηθισα μια χαρα! καθε αρχη και δυσκολη αλλα πια ερχεται κυριακη που λεω ποτε θα παω στην δουλεια να ηρεμησω και να ξεκουραστω

και εγω δεν το βγαζω ηλιο...σεντονακι τον σκεπαζω επισης ινκα. και αν βαραει πολυ ριχνω και ενα πανω στην κουκουλα του καροτσιου..αλλα ρε γμτ με το παραμικρο κοκκινιζει! νερακι του εδωσα χθες το απογευμα ηπιε 10μλ..νομιζε οτι ηταν γαλα και το εφτυνε το σκατουλι...καθοτι δεν τρωμε οπως ξερετε τιποτα

χθες το βραδυ νομιζα οτι θα παθει αφυδατωση

εφαγε 6.30 και μεχρι τισ 12 ηπιε μονο 40

χτες ξεραθηκαν απο τις 9 αλλα επειδη δεν ηξερα αν θα ξυπνησουν ενδιαμεσα κι αφου βλεπαμε ταινια τα σηκωσα κατα τις 1 να ξαναφανε.ο μπεμπης εκατσε 45 λεπτα το στραγγιξε ολο μιλαμε η μπεμπα ε ετσι κι ετσι οσο παντα.μετα ενταξει κοιμηθηκαν ξαναφαγαμε 8μιση το πρωι και μετα ξανα στις 1.τωρα την ξαναπεσανε παλι για υπνο θα ναι η ζεστη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καταλαβα!!!!!Κρατος προνοιας!!!!!

Κοριτσια δε σας ειπα η μπεμπα ψευτο μπουσουλαει με το αριστερο ποδι, σαν χελωνιτσα, αν της βαλεις ενα παιχνιδι μπροστα στο κρεββατι ομως οχι κατω, αρχισει και σπρωχνει το σωμα της, αμα κουραστει κανει σταση για δαχτυλοπιπιλισμα, παιρνει δυναμεις και συνεχιζει μεχρι να το φτασει, ετσι κουτσα κουτσα πηγε απο τη μια ακρη του κρεββατιου στην αλλη.

Σας ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑς ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!

Επισης οταν ξυπνησε ο αδερφος της κι εγω κοιμομουν δεν τον ειχα ακουσει σε καποια φαση ακουω τη μπεμπα να ριχνει μια δυνατη φωνη εεεειιι!!!!σα να λεει ξυπνα μανα!!!!

οταν σηκωθηκα αυτη ομως ηταν ξαπλωμενη με το δαχτυλο στο στομα και οα αδερφος της ειχε ξυπνησει και τσιναγε.αλλα ειχε πλακα γιατι μου φωναξε χαχα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

cate eisai farnakopios?super !me tin eykairia na se rotiso gia panades boro na valo kati pou na einai akindino gia ton thilasmo!

piga simera ston dermatologo kai mou ipe oxi kermes oso thilazo...ti alo na kano fenete kai me to make up..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pou exeis farmakio(peripou)na erxomaste kai se esena !!!!

Το φαρμακείο είναι στην Ηλιούπολη. Για τις πανάδες, όσο θηλάζεις τίποτα. Θα φροντίζεις να φοράς αντιηλιακό ακόμα κι αν απλά βγαίνεις στο μπαλκόνι για να μην χειροτερέψουν και να φοράς μια ενυδατική με λίγη βιταμίνη C που έχει λευκαντική δράση. Όταν τελειώσεις με το θηλασμό έχει πολλές καλές σειρές από κρέμες και όρους. Θέλει υπομονή, αλλά φεύγουν. Διαφορετικά λειζερ.

Εμείς νερό δεν πίνουμε, μόνο γαλατάκι. Τί κάνετε οι υπόλοιπες που θηλάζουν;

Το δημόσιο είναι άλλο πράγμα, πώς να το κάνουμε, με τις άδειες. Ελπίζω να τα καταφέρεις Ελίτα.

ονειρο!!! ο μπεμπησ σου μοιαζει με τον δικο μου!! η μικρη εχει μπλε μάτια?

ναι χαχα!!!!μοαζουν τα αντρακια, ζορικα μουτρακια!!!!!κι εμεις εχουμε ξανθα κι εχει βγαλει και αλλα σαν καρφακια.η μπεμπα εχει μπλε γαλανα σα χαντρες ειναι ασε!!!!!ο αντρας μου και ο πεθερος μου εχουν τετοια, ο πεθερος μου πιο μπλε απο τον αντρα μου.ο μπεμπης ακομα απροσδιοριστο αλλωτε γκριζαρουν αλλωτε γαλαζοφαιρνουν αλλωτε πρασινιζουν.μαλλον προς το γκριζογαλανο τυον κοβω να κανει

PN8Qp2.png

csXep2.png

εμενα το ζουζουνακι χθες που δεν ηθελε να φαει μαλωνε το γαλα!! το ειχα πανω στο τραπεζι το κοιταγε και του μιλαγε τσαντισμενα (αφου ουρλιαζε οταν προσπαθησα να τον ταισω)!! κουνουσε και το χερακι του το μαλωνε πραγματικα...ειχε πολυ πλάκα!

αυτα κανει και με τρελαινει!!!

θα μου το παρει η ΝΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...