Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μπεμπουλινια και μανουλες!!!! Τι κανετε? Εμεις καλα αν εξαιρεσει κανεις ενα πρηξιματακι στο μπουτακι απ το εμβολιο καλα! Με τις κρεμες το προσπαθουμε πολλλλλυυυυυυυυ, κλαιει γιατι θελει μπιμπερο τωωωωωωωωωωωρρρααααααα ομως!!!!! και βαζω το κουταλι και σπρωχνει αυτη εξω και δωστου, ε! χορταινουμε κακην κακως!!

Τι νευρο εχει εν μεταξυ δε λεγεται!!! τα ποδια τα χει καταγρατσουνισει (και κοβω νυχια ασυστολα ετσι)!!! γυρναει στο λεπτο μπρουμυτα ανασκελα και ξανα πισω, σπρωχνει με τα ποδια το σωμα και πρωχωραει μπροστα δε μπορω να την αφηνω ουτε στη κουνια τη βαζω στη κορυφη της κουνιας και τη βρισκω χαμηλα και τα ποδια μες στα καγκελα, σφινωσα ενα σεντονι γυρω γυρω για να μη χωνει το χερι αναμεσα στα καγκελα και το στρωμα και το βγαλε με το χερι και το βαλε στη μαπα και εκλαιγε κιολας μετα! Καλα απ το ριλαξ φοβαμαι μη γυρισει μαζι με το ριλαξ ετσι που πηδαει!!!! Κι εριξε και μια ξυγιρισμενη σφαλιαρα στο μπαμπα της χτες ακουστηκε σπλατς!!! το ευχαριστηθηκε η μανα!!!

Αφηστε το αλλο δε θελει τους ξενους καθολου κοιταει που ειμαστε αμα τη παρει κανενας αγκαλια, χτες στη πεθερα μου που πηγαμε κοιταζε γυρω γυρω και εκλαιγε, μολις εκανε να τη παρει αγκαλια τα ιδια, δε πειραζει λεω που δε σε θελει τωρα, τοτε που εμαθες οτι ειναι κοριτσι πως εκανες εσυ? θυμοσαστε κοριτσια που μου ειπε "δε πειραζει" οταν της ειπα οτι ειναι κοριτσι"?! Βγηκαμε για καφε μετα κυρια, κιχ, καθοταν στο καροτσι μια χαρα!

Διαβασα λιγα αλλα γραφω γιατι δε θα προλαβω θα σηκωθει για μεσημεριανο!! Εμεις τρωμε 5 φορες την ημερα οχι με προγραμμα τα 2 τελευταια γευματα μπορει να ειναι πιο κοντα γιατι η κυρια αμα δεν ειναι στο κρεβαττι της 9:30 θα φυγουμε απ το σπιτι απ' το κλαμα!

Παω να διαβασω τα υπολοιπα φιλακια!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ειμαι πολυ αγχωμενη σημερα και στεναχωρημενη, σημερα τελειωνει η αδεια λοχειας μου και πρεπει να συνεννοηθω τι θα γινει με το σχολειο.Παλι δεν βρηκα τη διευθυντρια και μουπαν αυριο.Πηρα ομως και στη διευθυνση να ρωτησω τι χρειαζεται για τη 9μηνη αλλα ειπα πως θελω απο Σεπτεμβρη γιατι Ιουλιος και Αυγουστος ειναι μηνες διακοπων.Τεσπα ο υπευθυνος ειναι ενας πολυ καλος ανθρωπος μου ειπε πως μπορω να παρω και 10 μερες μια κανονικη αδεια τωρα τον Ιουνιο αλλα να μιλησω με τον προυσταμενο.Ε τον πηρα και αυτον και μιλαγε με το ζορι, λεει ι να σας πω σας θα σας σωσουν 5 μερες και κατι τετοια - ενω εχω περιθωριο για 10, λεω εχετε κατι να μου προτεινετε?Λεεει τι να σας πω!!!!!Με φωτισε μας υποχρεωσε.

Το θεμα ειναι πως στην ουσια η μονη που μπορει να βοηθησει την κατασταση - η οποια ειναι πως δε μπορουν να μεινουν τα παιδια πανω απο 3 ωρες μακρια απο μενα ουτε και να μου τα κρατησει καποιος, πρωτον γιατι τα θηλαζω και δευτερον γιατι δε μπορει κανεις να κρατησει δυο μωρα!!!!!Και αν τα κρατησει ο αντρας μου θα πρεπει να παρει αυτος αδεια απο τη δουλεια του.Φαντασου να του λεγα του προυσταμενου πως θελω να διεκδικισω και δευτερο 9μηνο με δικαστηριο!!!!!!γκρρρρ!!!!που εννοειται θα το κανω οπως κανουν πολλες διδυμομανες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

cate eisai farnakopios?super !me tin eykairia na se rotiso gia panades boro na valo kati pou na einai akindino gia ton thilasmo!

piga simera ston dermatologo kai mou ipe oxi kermes oso thilazo...ti alo na kano fenete kai me to make up..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pou exeis farmakio(peripou)na erxomaste kai se esena !!!!

mammycool kratisouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!koritsia den exasa kanena kilo...exo minei sta +4

ego ekana mpanaki sto loutraki ...alla i foufou oxi oute kai goustare idietera tin ilio akoma stis 7 pou pigame oles i fotos stin paralia itan mes tin ksinila ...alla tha tin kano ego ....delfinaki!!!!!!

oso gia tin siberifora einai ligo pio diskoli ston ypno kai griniazei priin koimithei ..thelei manoula,xadakia logakia !!!

otan einai me kosmo milaei kai fonazei aaaaaaaaaa glougougroulou aaaaaaaaaaaglou kai tetia .

natasa ki emeis pnigomaste me ta salia mas .

jend ki emena kati digmatakia pou mou estile i NOUNOU (biskotokremes kai tetia) tha ta faei o giorgos (etsi mou ipe)

inka

AW3sp2.png

kai ti tha kaneis elita ?

Αυριο θα παρω τηλ να μιλησω με τη διευθυντρια να δω μηπως κανονισω ν απηγαινω το πολυ καν δυο μερες για τα ματια του κοσμου για επιτηρηση.Θα παρω και οτι αδεια μπορω στην αναγκη θα κοτσαρω και αναρρωτικη απο κανα παθολογο για να φαω τον Ιουνιο.Κοιτα απο τα μεσα και μετα ξερω που τελειωνουν οι εξετασεις πανε δυο μερες τη βδομαδα με επιλογηκαθονται κανουν γραφειακες δουλειες, αν μου πει ελα και φευγεις ετσι κι αλιως καν διωρο καθονται, αλλα και παλι δε θελω να ταχει αλλος απο τον αντρα μου.του χρονου θαναι πιο ευκολο γιατι θα τρωνε.

Ασχετο γενικα η αδεια ανατροφης ειναι λεει δικαιωμα του καθε τεκνου χωριστα αρα δε θα πρεπε να συνδεεται με τον τοκετο, δηλαδη ενας τοκετος μια αδεια αλλα δυο τεκνα δυο 9μηνα.εκει στηριζονται οι δικηγοροι.διαβαζω τωρα τα λεει και στο συνηγορο του παιδιου!!!!μακαρι παναγιτσα μου θελω ναμαι με τα παιδακια μου!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

το πιο απελπισμενο πουχω σκεφτει ειναι να παω με τον αντρα μου σχολειο να τα πηγαινει με το καροτσι εκει μια βολτα και αν πεινασουν να μου κανει κληση να φωναξω αυτη που ανπληρωνει αν θελουμε να παμε τουαλετα και να βγω να θηλασω.θα το πω κιολας, παω να θηλασω για να τους κανω να αισθανθουν τυψεις!!!!!!στην αναγκη.συνηθως κραταει 1μιση με 2 το πολυ αν με βαλει δηλαδη.το θεμα ειναι πως καπου πρεπει να φαινεται πως ειμαι στο πραγραμμα.Καμοια φορα υπαρχουν και καλοθελητες που σου λενε εμεις κανουμε διπλη επιτηρηση και αυτη δεν την εχεις καθολου?λεμε τωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

κΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ειμαι πολυ αγχωμενη σημερα και στεναχωρημενη, σημερα τελειωνει η αδεια λοχειας μου και πρεπει να συνεννοηθω τι θα γινει με το σχολειο.Παλι δεν βρηκα τη διευθυντρια και μουπαν αυριο.Πηρα ομως και στη διευθυνση να ρωτησω τι χρειαζεται για τη 9μηνη αλλα ειπα πως θελω απο Σεπτεμβρη γιατι Ιουλιος και Αυγουστος ειναι μηνες διακοπων.Τεσπα ο υπευθυνος ειναι ενας πολυ καλος ανθρωπος μου ειπε πως μπορω να παρω και 10 μερες μια κανονικη αδεια τωρα τον Ιουνιο αλλα να μιλησω με τον προυσταμενο.Ε τον πηρα και αυτον και μιλαγε με το ζορι, λεει ι να σας πω σας θα σας σωσουν 5 μερες και κατι τετοια - ενω εχω περιθωριο για 10, λεω εχετε κατι να μου προτεινετε?Λεεει τι να σας πω!!!!!Με φωτισε μας υποχρεωσε.

Το θεμα ειναι πως στην ουσια η μονη που μπορει να βοηθησει την κατασταση - η οποια ειναι πως δε μπορουν να μεινουν τα παιδια πανω απο 3 ωρες μακρια απο μενα ουτε και να μου τα κρατησει καποιος, πρωτον γιατι τα θηλαζω και δευτερον γιατι δε μπορει κανεις να κρατησει δυο μωρα!!!!!Και αν τα κρατησει ο αντρας μου θα πρεπει να παρει αυτος αδεια απο τη δουλεια του.Φαντασου να του λεγα του προυσταμενου πως θελω να διεκδικισω και δευτερο 9μηνο με δικαστηριο!!!!!!γκρρρρ!!!!που εννοειται θα το κανω οπως κανουν πολλες διδυμομανες.

elita και με ενα μωρακι τις ιδιες δυσκολιες ακριβως θα ειχες! Τι να πω και εγω που τον εχω αφήσει απο 2,5 μηνων και ουτε συζητηση για λιγες μερες παραπανω αδεια φυσικα ανευ αποδοχων! ειναι πολύ δύσκολα τα πραγματα οταν δεν εχεις καποιον να κρατησει το παιδι σου. ακομα και αν μπορεις να πληρωσεις γυναικα και παλι ειναι απιστευτα δυσκολο να το εμπιστευτεις σε καποιον ξενο. γι'αυτο και παρα πολλοι δεν το παιρνουν αποφαση για 2ο. καλα οσο αφορα το θηλασμο δεν το συζηταω. το οτι καταφερες τοσο καιρο να τα θηλασεις ειναι ηρωικο. οταν ξεκινας δουλεια δυστυχως ολα αλλαζουν. εχεις να φας τρελη φρικη στην αρχη μην σου λεω ψεματα, μεχρι να συνηθισεις μακρια τους. μετά ομως θα πηγαινεις στην δουλεια και θα ξεκουραζεσαι να το δεισ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

kai ti tha kaneis elita ?

καλα ειδα φωτος της μικρης στο fc

τι γλυκα!! μαλλια δεν εχουμε πολλά ε?? και εμεις καραφλα γεννηθηκαμε?

εχετε ξεκινησει να βαζετε αντιηλιακό στα μωρα??? νεράκι??

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

elita και με ενα μωρακι τις ιδιες δυσκολιες ακριβως θα ειχες! Τι να πω και εγω που τον εχω αφήσει απο 2,5 μηνων και ουτε συζητηση για λιγες μερες παραπανω αδεια φυσικα ανευ αποδοχων! ειναι πολύ δύσκολα τα πραγματα οταν δεν εχεις καποιον να κρατησει το παιδι σου. ακομα και αν μπορεις να πληρωσεις γυναικα και παλι ειναι απιστευτα δυσκολο να το εμπιστευτεις σε καποιον ξενο. γι'αυτο και παρα πολλοι δεν το παιρνουν αποφαση για 2ο. καλα οσο αφορα το θηλασμο δεν το συζηταω. το οτι καταφερες τοσο καιρο να τα θηλασεις ειναι ηρωικο. οταν ξεκινας δουλεια δυστυχως ολα αλλαζουν. εχεις να φας τρελη φρικη στην αρχη μην σου λεω ψεματα, μεχρι να συνηθισεις μακρια τους. μετά ομως θα πηγαινεις στην δουλεια και θα ξεκουραζεσαι να το δεισ

δε μπορω ουτε να το σκεφτομαι τι λες τωρα.Σε σκεφτομουν σημερα τοτε που μας ειχε πει πως πας δουλεια!!!!!μπα μη νομιζεις ετσι κι αλλιως σε σχολειο χειροτερη παραζαλη ειναι κι εκει παιδια ειναι και οχι ενα ή δυο οποτε δε θεωρω πως θα ξεκουραστω χαχα!!!!!

καλα κατι θα βρω ελπιζω στην καλη θεληση της διευθυντριας ειναι και αυτη διδυμη με την αδερφη της και γενικα πολυτεκνη οικογενεια τουλαχιστον οταν ημουν εγκυος ειχε δειξει τρομερη κατανοηση.

θα δειξει απλα θελω να κερδισω μερες οσο γινεται να φαω τον Ιουνη μετα δικαιουμαι κανονικα 9μηνες και απλα αλλοι 9 απλα θα διεκδικιθουν νομικα με καθε νονιμη διαδικασια.ειναι πολλες διδυμομανουλες που το ζηταν.βασικα σου λεει αν εγω τωρα ξαναημουν εγκυος θα διακαιουταν το νεο παιδι αλλους 9 σου λεει δεν ειναι δικαιο τα διδυμα να ενσωματονονται σαν ενα γιατι καθε ενα αποτελει ξεχωριστη οντοτητα!!!!!μωρε εβγαλα μια φωτο απο χτες που τα ετοιμασα να παμε θαλασσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ελιτα γιατι δικαιουσε 9μηνο? ειναι αυτο με το ικα? ειναι τα διδυμα? σε δημοσιο δεν εισαι?

το 9μηνο ειναι η αδεια ανατροφης.δικαιουσε η 9μηνο η μειωμενο ωραριο.στο δημοσιο ειμαι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...