Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

aaaaaaaaaaaaa cate ok!!!!!eftixos pou den ime farmakopios....ala giala diavazo!!!!!

natalia ti egine me tis proskliseis;pires times ;iha dei tio site kai mou arese!!!!

Εγώ πάλι όπως κατάλαβες, είμαι φαρμακοποιός :D

mummycool, κι εγώ όλο στο ψυγείο είμαι. Μην το ανοίξεις το frisolac όμως. Εξάλλου πότε άλλοτε θα έχουμε καλύτερη δικαιολογία για να μην κάνουμε δίαιτα. Δε φταίω εγώ, ο θηλασμός.....:tongue::tongue::tongue: Πίνε κάνα νεράκι παραπάνω, μπας και ξεγελαστείς. Εγώ πάντως πεινάω κορίτσια συνέχεια....... και βέβαια δεν κάνω δίαιτα. Πάλι καλά που ο γιατρός είπε όχι το σκιουράκι στη θάλασσα μέχρι να γίνει 6 μηνών.

Βαριέμαι να ετοιμάσω τα της βάφτισης. Ποιά θα με αναλάβει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Νικόλας ξύπνησε από τις 6 παρά σήμερα, καλά ξενύχτης έχει γίνει..και δεν κοιμάται και νωρίς, 10:30 κοιμήθηκε χθές..τί να κάνω ρε γμτ?Ευτυχώς μετά που πήγε παιδικό κοιμόταν και η μπέμπα και έπεσα και εγώ για ύπνο, πρώτη φορά στα χρονικά, κοιμήθηκα 8:30 με 10:00 και κάπως συνήλθα..

Εμείς την πιπίλα την παίρνουμε μόνο για ύπνο και νομίζω πώς ούτε εκεί την χρειάζεται, περισσότερο εμείς του την δίνουμε παρά την ζητάει..

Η μπεμπούλα είναι καλύτερα, μειώθηκε ο βήχας, αλλά εξακολουθεί να τρώει λιγότερο το πολύ 140 μλ..όσο και να την πιέζω, βγάζει την γλώσσα και το διώχνει..

Κατα τα άλλα θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω για 2 ημέρες μαζί με τον άντρα μου και να πάμε κάπου οι δυό μας..τί ωραία θα ήταν!Αλλά πού διαθεσιμότητα και πού και λεφτά..:( τέλοσπαντων, ας μην παραπονιέμαι ΠΑΛΙ!!!:?:???:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ολο αποριες ειμαι τελευταια

Μπαινοντας στον 6ο ξεκιναμε κρεμα ή κλεινοντας τον????

Οι γνώμες διιστανται. Εμένα μου είπε πως παιδάκια που θηλάζουν κλείνουν τον 6ο και μετά μπαίνουν φρουτο, στον 7ο κρέμα.

Παιδάκια που δε θηλάζουν μόλις κλείσουν τον 5ο φρούτα και στον 6ο κρέμα. Αλλά κατ΄εξαίρεση επειδή θα γυρίσω δουλειά 1η Αυγούστου μπορώ να τον ξεκινήσω φρούτα μόλις κλείσει τον 5ο, για να αντικαταστήσει το δεκατιανό και να συνεχίσω να τον θηλάζω.....

Ο,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Άλλοι ξεκινούν κρέμα από τον 4ο.... Άβυσσος.

αυριο μαλλον παμε για εμβολια

αντε παλι θα ουρλιαζουν τα μωρουλια μου

Εγώ πάντως δεν αντέχω. Και με βάζει κι ο γιατρός να του κρατάω το ποδαράκι όσο του το κάνει. Εμένα μου έρχεται να ουρλιάξω....

Καλημερααααα!!!

Χαθηκα καποιες μερες και απλα εμπαινα και σας διαβαζα..ετοιμαζουμε ακομα το νεο κτιριο και τρεχουμε λεμε τρεχουμε !!!

οσα μπορω να θυμηθω εινια λιγα μαλλον .....

cate καλως μας ηρθες !!! να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!και μην σκεφτεσαι πως δεν μας ενοχλεις αλλα αυτο στο ειπαν και τα κοριτσια...και ειδικα τωρα που μαθαμε οτι εισαι και φαρμακοποιος ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ σε θελουμε :P

mummy αν αντεχεις μην το σταματας τον θηλασμο ..οσο για τα κιλα αστα να πανε αστα ...εχει δικιο η cate αφου φετος θα κανουμε και λιγοτερα μπανακια μια χαρα θα μας κατσει σου λεω μια χαρα !!

καρδουλααααααα τι κανεις ???? πως τα πατε ?? καλα αυτο με την γλωσσα κορυφαιο!!!!!!! αληθεια λες να μπερδευτηκε το πριγκιπακι μας ????

ινκα ειδαμε πως καλοπερασες μην νομιζεις !! και την πατουσιτσα σας στην πισινα ειδαμε και ζηλεψαμε !! δεν σε πηρα τηλ γιατι αν και μιση ωριτσα ειστε απο εμας εχω πραγματικα πολυ φορτωμενο προγραμμα αυτο το διαστημα και δεν προλαβαινα ...

εφυγε και το αδελφι για το honey moon (dld honey week ) και φορτωθηκα και παραπανω ..αλλα θα ξανακατεβετε σωστα ?????

φελια επιτελους!! αν και τα ειχαμε πει κιολας αλλα εινια αλλιως ρε παιδακι μου να σε βλεπυμε εδω μεσα!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ να σχολιασω και εγω τα 26 η να το αφησω να παει στο καλο ναταλακι ???? αν δεις το 3 μπροστα εινια καπως οπως και να εχει !!

εμεις παλι καλα θα ελεγα πωε ειμαστε αν και μερικες φορες μου κανει κατι νουμερα ..και ξυπναει και κλαει με λυγμους και αναφιλητα ιδιαιτερα τα βραδυα και τρομαζω ολο και λεω να παρω την παιδιατρο αλλα μετα σκεφτομαι πως μπορει και να ειμαι τρελη και ολο και το αφηνω !!

το τι ακουω δε ...πεταχτηκε, ειδε εφιαλτη λιβανισε το κτλ !!!!!!!

και ιωαννα και εδω κανει καυσωναςςςςςςς αφου εχθες το μικρακιμου ζεσταινοταν τοσο που οταν τον εβαλα στο μπανιο αρχισε και επαιζε με τα ποδαρακια του και τα χερακια και καναμε και εμεις μπανακι μαζι του !! χαχα πλυμμυρισε το μπανιο μας !!!

φιλιααααααααααα

και εμας μας ειπε κρεμα απο τον αλλο μηνα δλδ να εχει κλεισει τους 5 , αλλα μου ειπε πως θα τον βαλουμε στη χορτοσπυπα και θα του δψσουμε και λιγο ρυζαλευρο γιατι δεν μπορει να γινει η αλλαγη αμεσως !!

δεν ξερω τι εινια ολα αυτα χιχι

αλλα σκεφτομαι αφου πινει πια ξενο καλυτερα να μην φαει και αυτες τις κρεμες που τοοοσο πολυ περιμενε ο μπαμπας του να φαει για να τρωει και αυτος χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν αντέχω. Και με βάζει κι ο γιατρός να του κρατάω το ποδαράκι όσο του το κάνει. Εμένα μου έρχεται να ουρλιάξω....

νομιζω καμια μας δεν το αντεχει αυτο ..εμας το κραταει ο ο μπαμπας το ποδαρακι και εγω τον χαιδευω , οχι οτι αλλαζει κατι .. αλλα το ξεχναει ο χαζουλης μου αμεσως !!

αληθεια ποιο εμβολιο ειπατε πως αποσυρθηκε ???

Mummy υπομονη.....

Σε λιγο θα μπειτε στις κρεμουλες και θα ηρεμησετε....

αχ αυτό περιμένω κι εγώ....πήραν τα μυαλά μου αέρα καλοκαιριάτικα...

θέλω θάλασσαααααααααααααααααα

i1lzp2.png

jend βρήκατε τα πόδια σας;;;; αχ τι καλά!!!!!!!!!

εμείς όχι ακόμη....

εγώ του τα μυρίσω και κάνω πιφφφφφφφφφφφ και αυτός γελάει!!!!!!!!

xaxaxa και εμενα το ιδιο μολις του τα μυρισω και κανω πουφ ξεκαρδιζεται !!

αλλα με το μπανιο ειχε γελιο κουνουσε ποδια και χερια ..δεν ειναι οτι επιανε τα ποδια με τα χερακια

αυτο δεν το καναμε ακομα !!!!

το περιμενω πως και πως θα εχει πολυ γελιο

Με τα δίδυμα Όλγα, ο θηλασμός είναι τρελό μανίκι. Φυσιολογικό που τον σταμάτησες, δεν το συζητώ.

Κι εμείς κάνουμε πλάτσα πλούτσα στο μπανάκι με ποδαράκια και χεράκια και κάνουμε τη μαμά και το μπαμπά λούτσα. Αλλά φυσικά δεν έχουμε βρει ακόμα ποδαράκια, αυτό μας έλειπε. Να τον δω να βάζει την πατουσίτσα στο στόμα κι ας πεθάνω. Τις προάλλες που γύρισε πρώτη φορά μόνος του από ανάσκελα μπρουμυτα, νόμιζα πως έβγαλε το Πανεπιστήμιο, τέτοια περηφάνια:tongue::tongue:

Τα βράδια εσείς γκρινιάζετε; Γιατί τον πιάνουν μερικές φορές κάτι κλάματα απαρηγόρητα που νομίζεις οτι τον σφάζουν. Ειδικά αν έχει δει πολλά καινούρια πρόσωπα μες στη μέρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...