Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα πήγε να πει κάτι του στυλ μήπως είναι νωρίς ακόμη κτλ κτλ αλλά άρχισα να τσιρίζω πριν τελειώσει την πρότασή του :tongue: και μετά του είπα αν θέλεις να πας εσύ σε άλλο δωμάτιο και εγώ με το μωρό στο διπλό για να χωράμε καλύτερα και δε μίλησε (έχουμε δημοκρατία είδατε; ) και φυσικά ήρθε και η πεθερούλα και είπε αχ το καημένο μοναχούλι του θα το βάλετε κτλ κτλ

όπως βολεύεται ο καθένας δε λέω αλλά αφού όλοι κοιμόμαστε καλύτερα χωριστά...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρος χρονια πολλα και καλα και ευτυχισμενα!!!!

Cate καλως ηρθες στην παρεα μας....

Καρδουλα καλη αρχη στη νεα σας ζωη.....

Mummy κι εμενα ο δικος μου οταν τον εχω στο δωματιο του ειναι πιο ηρεμος, αλλα εγω εχω και ενα διαβολακι ακομα, που οποτε τον βλεπει πρεπει οπωσδηποτε να τον ξυπνήσει.

Γυρισαμε πριν λιγο από μια βαφτιση στη Σαρωνιδα, πολυ ωραια περασαμε, η μικρη εριξε τρελο χορο (ο μπεμπης σπιτι, ακομα δεν εχει κανει επισημη εμφανιση). Παιδια νομιζω όλη η Αθηνα ηταν στη θαλασσα σημερα......

nG0fp2.png yu71p2.png

paros χρόνια σου πολλά πολλά!!!! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να κάνεις σύντομα και 3ο!!

καλέ τι λέτε 5 και 6 γεύματα;;; με τον πόνο μου παίζετε;; πρέπει να κάνουμε γύρω στα 8 τη μέρα σίγουρα...

φρούτα θα ξεκινήσουμε όταν κλείσουμε τον 6ο, κρέμα δεν ξέρω αν θα του δώσω, νομίζω αν θηλάζει δε χρειάζεται, θα το συζητήσω με τη γιατρό

κι εμένα πλέον δεν κάθετια πολύ ώρα στο στήθος, κανένα 10-15 λεπτά αλλά όταν κάθεται δεν μου πάει η καρδιά να τον βγάλω, μωρό είναι, τι να του πω φτάνει τώρα χόρτασες;

πάντως από τότε που μπήκε στο δωμάτιό του βρήκε πάλι τους ρυθμούς του και κοιμάται περισσότερο, ήθελε την ησυχία του το παιδί

καρδούλα πες μας καλέ για το σπίτι!!!

το συζητήσαμε, θα καρφώσει αργότερα, δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά ακόμη λέει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι εγώ μια από τα ίδια... Τι 4+5 γεύματα ακούω??? Εμένα που είναι και μικροκαμωμένη μπορεί να φτάσω και στα 10 γεύματα από 10-15 λεπτά...

lX5Hp3.png

Εγω του δινω το πρωτο γυρω στις 6, ξανακοιμαται μεχρι τις 10-11, οποτε ξανατρωει, μετα κατα τις 2-3, στις 7, λιγο πριν ή καμια ωρα μετα μπανιο, υπνος για καμια ωριτσα και κατα τις 11 μαμ και νανι. Παντως δεν τον ξυπναω για φαγητο, το θυμαται από μονος του. Ολα αυτα με δικο μου γαλα. Τωρα θα ξεκινησω το ξενο γιατι μου μειωνεται, και θα αντικαταστησω ενα για αρχη. Ποιο λετε να αντικαταστησω?

Στη μικρη που κοιμοταν κατα τις 9 για βραδυ την ταιζα κοιμισμενη πριν παω για υπνο (μην μας ξυπνησει οταν το θυμηθει).

Αχ βρε Νατάσσα μου εγώ κάνω αγώνα να της δώσω 1 γεύμα ξένο ώστε να μειώσω το δικό μου... τώρα ήπιε μετά από πολύ κλάμα 60 μλ ξένο και ξεράθηκε στον ύπνο... ε δεν είναι λίγο????? αλλά τι να κάνω αν της δώσω και συμπλήρωμα δικό μου θα φάει κανονικά οπότε πάλι δεν έχασε 1 δικό μου.... Ποιο γάλα ξένο θα του δώσεις???

lX5Hp3.png

cate φυσικα και σε θελουμε καλε!! πες μας τιποτα για σενα.. να γνωριστουμε καλυτερα!!

εγω σημερα της εδωσα πρωτη φορα ξενο γαλα... ενοιωσα λιγο ασχημα να σας πω.. απλα επειδη βλεπω να μειωνεται αρκετα το δικο μου, δοκιμασα να δω πως παει με το ξενο. επειδη εχουμε και το θεμα της παλινδρομησης φοβαμαι μηπως χρειαστει κανενα βραδυ να της δωσω και δεν της αρεσει ή δεν μπορει να το χωνεψει. η αληθεια ειναι πως μου εκανε καποιες γουλιες και αργισε να ρευτει.. αλλα μετα επεσε ξερη για υπνο, ενα τριωρακι το κοιμηθηκε.. και το κακο ειναι πως οταν μετα πηγα να της δωσω το επομενο γευμα δικο μου, το εφαγε με δυσκολια... να ηταν βαρυ το στομαχι της ή μηπως γλυκαθηκε απο το ξενο???

Σοφια υπαρχουν και τα τριχρονα καλε..:tongue:

Καλά είσαι τυχερή που το ήπιε.. Ρε κορίτσια πώς σας μειώνεται το γάλα??? αν του δίνεται κανονικά τα γεύματα..???? δεν έπρεπε να ρέει???? εμένα έτσι πάει..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήρα τον γιόκα μου και πήγαμε βόλτα με τα πόδια μέχρι την πλατεία και πήραμε παγωτάκι και γυρίσαμε, καθίσαμε στο μπαλκόνι με μπαμπά και μπέμπα και..είμαστε οικογένεια!Μερικές φορές μου φαίνεται τόσο απίστευτο ότι έχω 2 παιδάκια!!Ευχαριστώ Θεούλη μου για αυτές τις πολύτιμες, μικρές στιγμές ευτυχίας...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλε τι 8 και 10 γευματα λετε εδω.εμενα ο μπεμπης αν δεν τον ξυπνησω το πρωι μπορει να κοιμηθει 12ωρο.Σημερα ομως στις 2μιση το μεσημερι τα ταισα και πηγαμε παραλια ελα ομως που γινοταν χαμος που να κατσεις δεν υπηρχε τιποτα μας τη βαρεσε δε μας αρεσε ολη αυτη η πολυκοσμια, καλυτερα να πηγαινουμε ερετρια την ιδια ωρα θα κανουμε.Πηγαμε χτυπησαμε κατι βαφλες στην ηλιουπολη και πισω βεβαια γυρισαμε στις 8 και τα μωρα νυστα, χορτασαν βολτα φαγαν και στη διαδρομη, ξαναφαγαν τωρα αφου τα εκανα μπανιο.η μπεμπα το παει κανονικα ετρωγε μιση ωρα γεμισε η κοιλια δεν προκειται να ξυπνησει για το μπεμπη δεν ξερω θα δειξει καμοια φορα μπορει να ξυπνησει κατα τις 11 γιατι την επεσε νωρις αν και χορτατος.παντως οταν πηγαινουν βολτα ειναιι τελει μετα νυσταζουν χαχα!!!!

Παρος πολυχρονη και σημερα σου ευχομαι κοπελα μου να σε χαιεται η οικογενεια σου!!!!

Εντομεταξυ να πω την αληθεια πρεπει να κανω αποτριχωση μασχαλες κι ετσι και ελειπε η αισθητικος κανονισα αυριο και ντερπομουν με τοσο κοσμο στην παραλια.καλα μπικινι εννοειται φοραγα μαγιω σορτσακι αλλα καλυτερα που δεν κατσαμε!!!

Ολγα εγω το πρωι τον ξυπναω το μπεμπη- ημπεμπα ξυπναει μονη της αλλα ειναι και ολιγοφαη ενω ο μπεμπης τρωει γερα.γαιτι κοιμαται πολλες ωρες και αφου ειμαι ξυπνια τον λυπαμαι να μενει νηστικουλης τοσες ωρες.Αν τον αφησω μπορει να κοιμηθει και 11 με 12!!!!!Ε χανει πολλα γευματα μετα μωρε!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ βρε Νατάσσα μου εγώ κάνω αγώνα να της δώσω 1 γεύμα ξένο ώστε να μειώσω το δικό μου... τώρα ήπιε μετά από πολύ κλάμα 60 μλ ξένο και ξεράθηκε στον ύπνο... ε δεν είναι λίγο????? αλλά τι να κάνω αν της δώσω και συμπλήρωμα δικό μου θα φάει κανονικά οπότε πάλι δεν έχασε 1 δικό μου.... Ποιο γάλα ξένο θα του δώσεις???

Εγω του εδωσα τρεις φορες στο νοσοκομειο ξενο και το ηπιε μια χαρά. Τωρα ακομα βγαζω από την καταψυξη και συμπληρωνω, αλλα οπως παμε μεσα στη βδομαδα θα τελειωσουν αυτα, οπότε θα πάει ενα γευμα ξενο.

Στο αλμιρον ειχαμε καταληξει στη μικρη, μετα από αρκετο ψαξιμο, αυτο δωσαμε τωρα στο μπεμπη και το δεχτηκε....

nG0fp2.png yu71p2.png

kalimera koritsia!!!!!!

ti kanete?den mporo na diavaso ta nea ris evdomadas ...elpizo na isaste oles kala!!!!

ioanna ti egine me tin epemvasi ;ola kala;

natasa esy me ton mikro;

kardoula; efyges;

mou lipsate oles!!!!den ksero ti lete ...ala tha pame paraskevi volta;

i foufou einai 6950!!!!!kai pinei 5 gevmata ton 200ml novalac kai 3 5lepta stithos...san 1o!!!exei oreksi poly...alla de pinei xamomili i nero....

gnorisa mia kopela sto loutraki kai o mikros tis den etroge...alla itan pio kardamomeos apo tin dikia mou!!!!!!

avrio tha kanoume to 3o emvolio to vacc lufuurix-hexa ti einai ayto kserete;

filareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες. Που χαθηκατε καλε?

Εμεις καλα παμε. Ο μικρος κανει κανενα βηχαλακι που και που, ισως να πνιγεται και με τα σαλια του (πολλα σαλια και ολο το χερι στο στομα μαλλον ξεκιναει η διαδικασια των δοντιων, παντως γκρινια ευτυχως δεν εχει) και ο μπαμπας μας τρελενεται που τον ακουει να βηχει, μην ξανακυλησει παλι. Εγω παλι θελω να ειμαι πιο αισιοδοξη. Δεν μπορω να αγχωνομαι με το παραμικρο. Θα λαλησω στο τελος. Μια θεση στο Δρομοκαϊτιο παρακαλω.........

Η κορη μου από την αλλη αποφασισε χτες το απογευμα να πεταξει τις δυο πιπιλες της στην αυλη στο σκυλο μας προκλητικα (αφου της εχουμε πει να μην πεταει πραγματα κατω) και ετσι πανε οι πιπιλες μας. Χτες πρωτο βραδυ κοιμηθηκε χωρις και σημερα δεν τις εχει αναφερει καθολου (γενικα τις ηθελε στον υπνο και στην πολυ γκρινια). Λετε ετσι να κοψαμε την πιπιλα? Παρος Κατερινα Ιωαννα την εχετε κοψει εσεις?

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!!Τι κάνετε;;Εμείς είχαμε καλεσμένους στο σπίτι 3-4 μέρες και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου και τώρα διάβαζα μια ώρα για να μάθω τα νέα σας....και επειδή ηταν πολλα δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω σε όλες....

Εμεις σκάσαμε χθες από την ζέστη και θελω κι εγω παραλία και διακοπές αλλα ο αντρας μου μάλλον θα πάρει άδεια μετα τον 15 Αυγουστο και θα σκάσουμε ως τότε!Η μπέμπα είναι μια χαρούλα της φοράω συνέχεια φορέματα και κορδέλες και την τρώνε ολοκληρη...παίζω καταλάβατε;Αυριο θα πάμε στον γιατρό για εμβόλιο κλαψ .

Κορίτσια σκέφτομαι να βάλω κλιματισμό στο σπίτι αλλα δεν ξέρω κάνει για την μπεμπούλα εσείς ξέρετε;

Ινκα τέλεια η φουφούλα πήρε πολυ βάρος με το novalac μάλλον σαν τη δικια μου πεινούσε πολυ χαχα!

mz6Up2.png

καλημέρα σας

νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη....θέλω διακοπές.......

και το χω ρίξει στα γλυκά, θέλω να συμμαζευτώ αλλά δε θέλω κι όλας

κι ο μικρός τρώει συνέχεια...τι θα τον κάνω δεν ξέρω, μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να ανοίξω το δείγμα frisolac που έχω στο ντουλάπι αλλά δε με άφησαν οι τύψεις...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...