Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννακι τωρα το ειδα οτι εχουμε το ιδιο προβλημα.Ρε γαμωτο αμα τους ξυπνησω να φανε μετα θα ειναι ολο γκρινια επειδη τους εκοψα τον υπνο.Και δεν θα φανε κιολας.Αλλιως ομως δεν μου βγαινουν τα γευματα.Ασε που εχουν συνηθισει να κοιμουνται νωρις και δεν αντεχουν πλεον μεχρι τις 11.Με βλεπω το τελευταιο να ειναι στις 9-9:30

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα κανα δυο φορές που έκανε μόνο 4 γεύματα, την επόμενη μέρα είχε γκρίνια και πεινούσε. Μην τα ξυπνάς όταν έχει περάσει η ώρα, αλλά μόλις ξυπνήσουν μην περιμένεις να γκρινιάξουν αμέσως φαγάκι.... Είναι και πιο δύσκολο με τα δυο, γαμώτο.

ναι μολις ξυπνησουν αμεσως τα ταιζω αλλα να τωρα πχ εφαγαν στις 8.Τωρα για να μου βγει το τελευταιο γευμα 10:30 επρεπε να εχουν φαει.Αλλα κοιμουνται του καλου καιρου.Αν τα ξυπνησω το πιο πιθανο ειναι να φανε λιγο.Ετσι και αλλιως τωρααφου πηγε 12 το προγραμμα πηγε περιπατο.Οποτε το τελευταιο θα γινει πιο νωρις το βραδυ και το πολυ πολυ να ξενυχτησω ουιιιιιιιι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοιτά, το να πηγαίνουν για ύπνο στις 9:30 το βράδυ είναι ιδανικό!Πιστεύω ότι μόλις αρχίσουν τις κρέμες το απόγευμα, θα είναι πιο εύκολο..

Πχ. σήμερα έφαγε 7 και 11..τώρα πάμε για 3, 6:30 και τελευταίο στις 10:00...δλδ το απογευματινό το δίνω στις 3,5 ώρες για να βγαίνει σχετικά νωρίς το τελευταίο..Ξεκίνησα να της δίνω και κρέμα βανίλια, βέβαια ακόμα δεν μπορεί να "καταλάβει" το κουτάλι, πιστεύω σε καμμιά εβδομάδα, να τρώμε κανονικά..ελπίζω!:D

Τώρα παλεύω να κρατήσω τον Νικόλα ξύπνιο για να φάει σε κανένα μισάωρο και μετά νάνι..άντε να δούμε!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Γιατί ντε και καλά να κοιμούνται στις 9;

Ξεκινήσατε κρεμούλες; Εμένα ο παιδίατρος μου είπε πως πρέπει τουλάχιστον να έχει κλείσει τον πέμπτο για να του δώσω φρουτάκι, κρέμες από τον 6ο. Κι όχι τίποτα άλλο, όποτε μας βλέπει να τρώμε ζηλεύει το παιδί, τον βλέπω. Πώς θα αντέξει 2 μήνες ακόμα μόνο με γαλατάκι;

ξεκινησατε κρεμα απο τωρα?Εμεις τον 6ο μας ειπε

ωχ τωρα ξυπνησαν..Παω να τα ταισω και να δω τωρα πως θα μου βγουν τα υπολοιπα γευματα

cate μου δεν πρεπει ντε και καλα στις 9 αλλα εγω προσωπικα παρατηρησα οτι οσο πιο νωρις κοιμουνται το βραδυ τοσο πιο αργα ξυπνανε το πρωι.Και ξεκουραζομαι και εγω

Εχθες εβλεπα eurovision και τα ταισα 11:30 για να ξυπνησουν πιο αργα το πρωι.Το αποτελεσμα ηταν και να μην μου φανε γιατι ηθελαν να κοιμηθουν και να ξυπνησουν στις 6 το πρωι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ο δικός μου είναι νυχτοπούλι, φαίνεται. Εκεί κατα τις 11 κάνει το πιο μεγάλο του γεύμα (κάθεται μέχρι και 1-1,5 ώρα στο στήθος, ενώ μες στη μέρα σε ενα 20λεπτο είναι χορτάτος) και μετά κοιμάται σα μωράκι.

Διαφημίσεις

Τι κανετε μανουλιτσες ???

εμεις εχθες βραδυ ειδαμε eurovision και παιξαμε μπιριμπα μεχρι αργα και σημερα δεν ανοιγει με τιποτα το ματι μου ειναι και αυτη η ζεστη που με εχει καταβαλει απιστευτα θελω επειγοντως διακοπες!!!!!!

Παρος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ να τα εκατοστησεις!!!!

Cate καλως ηρθες εννοειται οτι σε θελουμε.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την δικια μου οταν ξυπναει 8.30 ζοριζω λιγο το προγραμμα και μεχρι τις 9.30 το βραδυ προλαβαινουμε 5 γευματα, υπαρχουν μερες οπως σημερα ομως που ξυπναει πιο αργα σημερα ξυπνησε 10 παρα μεχρι τωρα σε αυτη την περιπτωση την σηκωνα πριν κοιμηθω κατα τις 12 και την ταιζα κοιμισμενη αλλα ετσι γκρινιαζε γιατι της χαλαγα και τον υπνο και δεν επινε πολυ γαλα αποφασισα λοιπον αφου δεν εχουμε προβλημα βαρους να την αφηνω με 4 γευματα και οποτε ξυπναει δεν εγινε και τιποτα καποιες μερες να κανει μονο 4.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερίνα, νομίζω όπως είπες αφού δεν έχετε θέμα βάρους, άφησε την.Η δικιά μου λόγω γαστρεντερίτιδας, πήρε μόλις 200 γρ τις τελευταίες 20 ημέρες, γι αυτό δεν θέλω να χάνει γεύμα. Ασε που πάλι μείωσε τις ποσότητες, δλδ πήγαμε στα 130-140 μλ..μπορεί και λόγω ζέστης, μπορεί και λόγω μπουκώματος στην μύτη..

Ναι κορίτσια, ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια το απόγευμα, ακόμα δεν έχουμε φάει κανονικά εννοείται. Έτσι είχα ξεκινήσει και στον Νικόλα, μόλις μπήκε στον 5ο και φρουτόκρεμα μόλις μπεί στον 6ο. Αν δεν κάνω λάθος, τα μωράκια που θηλάζουν μπαίνουν πιο αργά στις κρέμες..έτσι δεν είναι?

Cate, εννοείται πως δεν χρειάζεται να κοιμούνται από τις 9 σώνει και καλά!:D Απλά θα δείς και όταν μεγαλώσουν πώς είναι μια καλή ώρα 9 με 9:30 να πηγαίνουν για ύπνο.Και αυτό που λέει η Όλγα ισχύει και για την δική μου μπουμπού, δλδ αν της διακόψω τον ύπνο δεν τρώει σχεδόν καθόλου...καταρχήν εμένα 1 με 1.5 ώρα μετά το προτελευταίο γεύμα, κοιμάται και την πάω κοιμισμένη για μπάνιο και μετά τάισμα και συνέχεια στον ύπνο..

Κορίτσια, εδώ όλοι πάνε για μπάνιο...ζηλευω!!!

Καλέ που είναι οι υπόλοιπες???Ινκα, Ραμόνα, Μαρία????????Ελίτα??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

paros χρόνια σου πολλά πολλά!!!! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να κάνεις σύντομα και 3ο!!

καλέ τι λέτε 5 και 6 γεύματα;;; με τον πόνο μου παίζετε;; πρέπει να κάνουμε γύρω στα 8 τη μέρα σίγουρα...

φρούτα θα ξεκινήσουμε όταν κλείσουμε τον 6ο, κρέμα δεν ξέρω αν θα του δώσω, νομίζω αν θηλάζει δε χρειάζεται, θα το συζητήσω με τη γιατρό

κι εμένα πλέον δεν κάθετια πολύ ώρα στο στήθος, κανένα 10-15 λεπτά αλλά όταν κάθεται δεν μου πάει η καρδιά να τον βγάλω, μωρό είναι, τι να του πω φτάνει τώρα χόρτασες;

πάντως από τότε που μπήκε στο δωμάτιό του βρήκε πάλι τους ρυθμούς του και κοιμάται περισσότερο, ήθελε την ησυχία του το παιδί

καρδούλα πες μας καλέ για το σπίτι!!!

το συζητήσαμε, θα καρφώσει αργότερα, δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά ακόμη λέει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

i1lzp2.png

καπου διαβασα οτι δεν κανει πανω απο 20 λεπτα στο καθε στηθος.Τωρα αν ειναι σωστο δεν ξερω

Η αλήθεια είναι πως μετά παίζει και λιγάκι. Αλλά δεν με πειράζει, αν είναι να κοιμάται καλά μετα.....

πάντως από τότε που μπήκε στο δωμάτιό του βρήκε πάλι τους ρυθμούς του και κοιμάται περισσότερο, ήθελε την ησυχία του το παιδί

καρδούλα πες μας καλέ για το σπίτι!!!

το συζητήσαμε, θα καρφώσει αργότερα, δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά ακόμη λέει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμείς τον κοιμίζουμε ακόμα μαζί μας. Εγώ δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά να τον βάλω στο δικό του δωμάτιο!!!

Ε, άμα είναι να χρειάζεστε ψυχολόγο, άσε τον άνθρωπο να πάρει το χρόνο του :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...