Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα-καληνυχτα, α ρε γιωτα δεν εμπαινες να τα λεμε.χτες μια απο τα ιδια ο κυριος ειχε ορεξη και δεν κοιμοταν μεχρι που ειδε και αποειδε και κοιμηθηκε στο στηθος στις 2.μετα παω μεσα στα ιδιειτερα πουχω την περδικα κανω να παω να ξαπλωσω σηκωνει το κεφαλι μ παρακολουθουσε.ελλεος μετα αρχισε να μιλαει και να γελαει και μαλιστα δεν ηθελε στηθος με τιποτα.πηγε σχεδον 4 θαταν μεχρι να πω οτι κοιμηθηκα.γιατι ενω ηταν 3 οταν την ξαναβαλα να κοιμηθει πηγα μεχρι την τουαλετα και με ακουσε και ξαναξυπνησε γκγκρρρρ.

ξερω τι φταιεει χτες δεν τα πηγα βολτα και ηταν μες την υπερενταση.να σας πω ποναει το κεφαλι μου τωρα πολ ισως ξαπλωσω λιγο ακομα

Ελιτάκι εννοείται πως πρέπει να ξαπλώσεις για να ισιώσεις καλέ!!!!!!

Αχ τι πράγμα είναι αυτό με την λογοδιάρροιά τους μέσα στα μεσάνυχτα??? + γελάνε κιόλας και άντε να έχει όρεξη με τα καραγκιοζάκια!!! xxxxx

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα 26 λοιπόν.... Να τα εκατοστήσεις βρε κούκλα, αλλά τί να πούμε κι εμείς που θα κλείσουμε τα 32;

Ιωάννα, την αντιβίωση των 3 ημερών δεν την δίνουν σε μωράκια γιατί είναι μόνο 3 δόσεις, (μια τη μέρα). Οπότε αν σου βγάλει τη μισή κάθε φορά σε γουλίτσα, έχασες το αποτέλεσμα. Σε παιδάκια από 1 έτους και πάνω που δεν βγάζουν τόσο πολύ είναι τέλεια.

Συγγνώμη ρε κορίτσια, αλλά το καφέ του Μαρτίου έχει πολύ νέκρα και τελικά καταλήγω να διαβάζω εσάς. Με θέλετε στην παρέα σας;

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!!!

Τι τέλειος καιρός ε???? αντε όσες φεύγετε για Σ/Κ καλά να περάσετε .. κάντε και κανένα μπανάκι και για εμάς!!!!

Πάρος μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστήσεις - να χαίρεσαι τα παιδάκια σου + σύντομα το 3ο????? όποτε είσαστε έτοιμοι, άλλωστε μικρούλα είσαι ακόμη!!!!!!

Κορίτσια από ψυχολογία πώς πάτε??? Εγώ μια έτσι και μια αλλιώς... θέλω θάλασσα για να συνέλθω.... λέω μετά τις 12/6 (έχουμε πάλι μια βάφτιση) να την κάνουμε για το εξοχικό στην Αίγινα... μπας και ανανεωθώ και πάρω και λίγο χρωματάκι....

Σ/Κ γενικά πώς το περνάτε????? με φίλους??? ή οικογενειακά???? βγαίνετε έξω???

Α! πήγα τυπογραμμή για προσκλητήρια.. δεν μου άρεσε τίποτα.. περιμένω προτάσεις!!!!!

Εμένα με έχει πιάσει η κλεισούρα. Οι φίλοι μας δεν έχουνε παιδάκια, δεν είναι παντρεμένοι, κτλ και δεν έχουμε γενικά μωρογονείς τριγύρω. Οπότε έρχονται, ρίχνουν μια ματιά στο σκιουράκο και μετά παραγγέλνουμε πίτσες!!! Αλλά ας μην παραπονιέμαι, αν ερχόντουσαν μόνο οι παππουδογιαγιάδες θα ήταν ακόμα χειρότερα.

Cate, πιστεύω ότι μιλάω εκ μέρους όλων μας, και φυσικά σε θέλουμε στην παρέα μας!!

Καλά που μου το είπες αυτό για την αντιβίωση, θα το έχω υπόψιν για τον μεγάλο μου..

Η μπεμπούλα εκεί που είχε σταματήσει να βγάζει γουλιές, τώρα άρχισε πάλι..αχ!Και έχει μειώσει γενικά και το φαγητό της..δλδ το πρόγραμμα μας είναι χάλια..τέλοσπάντων ,ελπίζω να είναι περαστικό και να επανέλθουμε.Βρε κορίτσια, εσείς που δίνετει ξένο, κάθε πόση ώρα τρώνε? Και αν είναι να φάνε και κοιμούνται μέσα στην ημέρα, τί κάνετε? Π.χ. εμένα το πρωί έφαγε 7 και μετά ενώ ήταν να φάει γύρω στις 11, την πήρε ο ύπνος και ξύπνησε 12:30 και μετά την τάισα 3:45 και τώρα πρέπει να κάνει άλλα 2 γεύματα και υπολογίζω 7:30 και 11:00..δλδ και να θέλω να την βάλω για ύπνο από τις 9:00 δεν γίνεται..μπάνιο πότε τα κάνετε?Εγώ πρίν το τελευταίο γεύμα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Εγω του δινω το πρωτο γυρω στις 6, ξανακοιμαται μεχρι τις 10-11, οποτε ξανατρωει, μετα κατα τις 2-3, στις 7, λιγο πριν ή καμια ωρα μετα μπανιο, υπνος για καμια ωριτσα και κατα τις 11 μαμ και νανι. Παντως δεν τον ξυπναω για φαγητο, το θυμαται από μονος του. Ολα αυτα με δικο μου γαλα. Τωρα θα ξεκινησω το ξενο γιατι μου μειωνεται, και θα αντικαταστησω ενα για αρχη. Ποιο λετε να αντικαταστησω?

Στη μικρη που κοιμοταν κατα τις 9 για βραδυ την ταιζα κοιμισμενη πριν παω για υπνο (μην μας ξυπνησει οταν το θυμηθει).

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Cate, πιστεύω ότι μιλάω εκ μέρους όλων μας, και φυσικά σε θέλουμε στην παρέα μας!!

Καλά που μου το είπες αυτό για την αντιβίωση, θα το έχω υπόψιν για τον μεγάλο μου..

Η μπεμπούλα εκεί που είχε σταματήσει να βγάζει γουλιές, τώρα άρχισε πάλι..αχ!Και έχει μειώσει γενικά και το φαγητό της..δλδ το πρόγραμμα μας είναι χάλια..τέλοσπάντων ,ελπίζω να είναι περαστικό και να επανέλθουμε.Βρε κορίτσια, εσείς που δίνετει ξένο, κάθε πόση ώρα τρώνε? Και αν είναι να φάνε και κοιμούνται μέσα στην ημέρα, τί κάνετε? Π.χ. εμένα το πρωί έφαγε 7 και μετά ενώ ήταν να φάει γύρω στις 11, την πήρε ο ύπνος και ξύπνησε 12:30 και μετά την τάισα 3:45 και τώρα πρέπει να κάνει άλλα 2 γεύματα και υπολογίζω 7:30 και 11:00..δλδ και να θέλω να την βάλω για ύπνο από τις 9:00 δεν γίνεται..μπάνιο πότε τα κάνετε?Εγώ πρίν το τελευταίο γεύμα..

Ευχαριστώ, Ιωάννα μου, είσαι πολύ γλυκιά.

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά τρώμε κατα τις 8, μετά 11-12, μετά στις 3, στις 6, στις 9,κατά τις 11 μπανιο, έπειτα μαμ και νάνι.... έξι γεύματα. Κι επειδή τώρα πια σπάνια γκρινιάζει για να φάει, απλά κοιτάω την ώρα και τον ταίζω. Δεν τον ξυπνάω όμως. Άμα κοιμάται, κοιμάται, μου είπε ο γιατρός.

cate καλώς μας ήρθες!!

είχα γράψει πολλά το πρωί και χάθηκαν :(

σήμερα δούλευε ο νίκος και πήρα το γιο μου και κατεβήκαμε κέντρο στις 10 και επιστρέψαμε στις 3! ήπιαμε 2 καφέδες και γυρίσαμε όλη την αγορά

αύριο έχουμε το χρόνο του πεθερού μου (ευτυχώς τελειώνουν γιατί βαρέθηκα και η πεθερά μου τα κανε όλα μα όλα) και σήμερα πήγαμε στην πεθερά μου για καφέ, μας φτύσαν όλες οι θείτσες, κάναμε απολύμανση και φύγαμε

το δωματιάκι είναι σχεδόν έτοιμο μόνο που δε με αφήνει ο νίκος να καρφώσω :tongue::tongue: επειδή είναι καινούριο το σπίτι

i1lzp2.png

cate φυσικα και σε θελουμε καλε!! πες μας τιποτα για σενα.. να γνωριστουμε καλυτερα!!

εγω σημερα της εδωσα πρωτη φορα ξενο γαλα... ενοιωσα λιγο ασχημα να σας πω.. απλα επειδη βλεπω να μειωνεται αρκετα το δικο μου, δοκιμασα να δω πως παει με το ξενο. επειδη εχουμε και το θεμα της παλινδρομησης φοβαμαι μηπως χρειαστει κανενα βραδυ να της δωσω και δεν της αρεσει ή δεν μπορει να το χωνεψει. η αληθεια ειναι πως μου εκανε καποιες γουλιες και αργισε να ρευτει.. αλλα μετα επεσε ξερη για υπνο, ενα τριωρακι το κοιμηθηκε.. και το κακο ειναι πως οταν μετα πηγα να της δωσω το επομενο γευμα δικο μου, το εφαγε με δυσκολια... να ηταν βαρυ το στομαχι της ή μηπως γλυκαθηκε απο το ξενο???

Σοφια υπαρχουν και τα τριχρονα καλε..:tongue:

mYQbp2.png

Α! πήγα τυπογραμμή για προσκλητήρια.. δεν μου άρεσε τίποτα.. περιμένω προτάσεις!!!!!

Για ριξε μια ματια στο χαμογελο του παιδιου.. εχει πολυ ωραια προσκλητηρια και ειναι και κοντα σου..

Τωρα θα ξεκινησω το ξενο γιατι μου μειωνεται, και θα αντικαταστησω ενα για αρχη. Ποιο λετε να αντικαταστησω?

Εγω θα αντικαταστησω, αν τελικα χρειαστει, το απογευματινο των 4... Η δικια μου τρωει 5 γευματα την ημερα και λεω να της δινω 2 δικα μου , ενα ξενο και μετα παλι δυο δικα μου...

mYQbp2.png

Ευχαριστώ, Ιωάννα μου, είσαι πολύ γλυκιά.

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά τρώμε κατα τις 8, μετά 11-12, μετά στις 3, στις 6, στις 9,κατά τις 11 μπανιο, έπειτα μαμ και νάνι.... έξι γεύματα. Κι επειδή τώρα πια σπάνια γκρινιάζει για να φάει, απλά κοιτάω την ώρα και τον ταίζω. Δεν τον ξυπνάω όμως. Άμα κοιμάται, κοιμάται, μου είπε ο γιατρός.

Cate καλωσηρθες στην παρεα μας.Ποσο ειναι σε βαρος ο μικρος σου?Ασχετο απλα για να δω ετσι πανω κατω αν ειμαστε καλ στη διορθωμενη μας ηλικια με τα τελειομηνα μωρακια που θηλαζουν.

Ρε κοριτσια εμενα τα δικα μου δεν πεινανε πολυ τους εχει κοπει η ορεξη, δεν τρωνε αν τα πιεσω νωριτερα μαλιστα η μπεμπα πουτοχει πιο πολυ αναγκη της κραταω το κεφαλι μεχρι να αρχισει να πιπιλαει και να γλυκαθει δεν ξερω τι τρεχει με την παρτη της.παντως σημερα που βγηκαμε βολτα ξεραθηκαν ενω χτες δε πηγαμε πουθενα και ειδατε τι τραβηξα.

Ασε σημερα τσακωθικα παλι με το μεγαλο γιατι ειχε πει σε καποιους ναρθουν να δουν το σπιτι και ηθελε να συμμαζεψουμε και εγω ειχα τετοιο πονοκεφαλο και μονο ορεξη για γενικη δεν ειχα, επιασε και εκανε λαμπικο το σπιτι αλλα επειδη ειχε αγχωθει αρχισε να μου λεει διαφορα, μαζεψε το ενα μαζεψε το αλλο εγω ναχω και τα μωρα και με πηρε το παραπονο πως ολη τη βδομαδα ημουν μονη και θελω κι εγω ενα χαδι ενα κατι το σκ θελω κι εγω να νιωσω λιγο γυναικα να μη νιωθω παραμελλημενη, πηγα να βαλω και κατι καλοκαιρινα που να χωρεσω!!!!!!μα ποσο αδυνατη ημουν πια!!!!

Αρχισα να καλαιω αρχισα να του λεω σε συχαινομαι θελω να φυγεις.γιατι αφου ηθελε καθαριοτητες δεν φωναζε τη μαμα του να βοηθησει.πως χτες ξενυχταγα για να κοιμηθει που ηρθε πτωμα.αν το ενα σκ εχει τον μικρο αν μη τι αλλο θελω κι εγω να μου αφιερωσει λιγο χρονο.

Κατι κλαμματα κατι παραπονα, κατι οτι μουχει πεσει ο αιματοκριτης τελειωματα περιοδου.

Ασε που μας φτησαν αυτοι και δεν ηρθαν και καταληξαμε να παμε βολτα στις 7μιση τα μωρα.τελικα τα σκεφτηκε και αρχισε πως εχω δικιο πως ι εγω κουραζομαι και θελω κι εγω ενα χαδι και δεν ειναι ωραιο να μου παραπονιεται και πως αφου αγαπιομαστε και ταιριαζουμε γιατι να τσακωνομαστε και να στεναχωριομαστε μου ζητησε συγνωμη αλλα ειχε αγχωθει χωρις λογο, πως κι εγω ειμαι μοναχουλα μου ολη τη βδομαδα και δεν εχω καποιον να αλλαξω μια κουβεντα ενω αυτος θα μιλησει και με καποιον στη δουλεια και θα αλλαξει μια κουβεντα.

Τελικα αρχισαμε παλι τις αγκαλιες και τα γουτσου γουτσου οπως λεει και η φιλη μου η mummycool.

Eilikrina ομως τρεις μερες εχω πονοκεφαλο παρα πολυ ομως!!!!

Θελω αυριο να παρουμε τα μωρα και να παμε θαλασσα!!!!!!!ελπιζω να τα καταφερουμε!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αντρες Ελιτα μου!! Ο δικος μου παλι , φτου φτου μην το ματιασω.., με βοηθαει αρκετα στο σπιτι και ευτυχως δεν μου κουβαλαει κοσμο χωρις συννενοηση....

Καληνυχτα μανουλες................

mYQbp2.png

kalhmera manoulitsessssss mouuuuuu,

ti kanete? poia eixe genethlia kale h paros? Xronia polla na se xeronte ta mwrakia sou kai o antroulis sou:) oso gia to 26 den tha to sxoliaso oute kai egw. katse na piasis ta prwta anta kai meta to sizitame ksana xaxaxa:P

emeis sinithisame telika kai koimomaste kai kalhtera apo pote. ton varai i zesth fenete. xthes vghkame kai gia prwth fora me kati filous xwris to mwro. enoite oti sinexeia skeftomouna to prigkipako mou alla htan mia anasa:)

tis prwtes meres o prigkipakos eixe stamatisi na mas milaei. fenete mperdeutike me ta kipriaka. alla tora ton epiase akoma pio poly parla xaxaxa. ax vre koritsia nomizw oti tha vroume epitelous ta podia mas:)

ematha oti mia fili mou einai egkios kai xarika poly. twra me rwtaei pragmata kai to paizw empeiri xaxaxa. apisteuto alla eimai pio empeiri :P

elitaki mou antres kopela mou. mhn ta perneis toso ths metritis giati tha saltaris.

mummy theos o antras sou. kale kai pws tha valete dld pinakes sto spiti? h tha to afisi gymno gia na mhn xalasi tous toixous? xaxaxa

giota na mhn niothis tipsis gia to kseno. emena h paidiatros mou elege oti mexri kai dio geumata kseno theorite akoma apoklistikos thilasmos.

auta gia thn wra. an mporesw tha mpw argotera.

kalhmera koritsares mou.

cate kalosorises sth parea mas:)

Καλημέρα κοριτσάκια. Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για το καλωσόρισμα, σας διαβάζω καιρό και νιώθω πως σας ξέρω λιγουλάκι. Λοιπόν, ο σκιουράκος γεννήθηκε 2 εβδομάδες νωρίτερα από το κανονικό γιατί είχα ζάχαρο στην εγκυμοσύνη. Γεννήθηκε 3050, τον πήρα 2810 και τώρα Ελιτάκι είναι 6050. Αλλά ο γιατρός λέει πως πρέπει να του διορθώνω κι εγώ την ημερομηνία στις καμπύλες. Καλά, πώς τα καταφέρνεις Ελίτα μόνη σου με τα διδυμάκια και τον γιο του άντρα σου τα ΣΚ, είναι ένα θαύμα. Εγώ δεν την παλεύω μόνο με τον σκιουροσκίουρο. Πάντως μην τα παίρνεις μαζί του, φαίνεται πως σε αγαπάει. Αλλά οι άντρες πελαγώνουν πιο εύκολα από μας.

Το σκιουρο τον θηλάζω αποκλειστικά και δεν του έχω δώσει ούτε μπιμπερό με μητρικό (πρόβλημα αυτο....) ούτε πιπίλα. Και πρέπει να γυρίσω στη δουλειά 1η Αυγούστου που δεν θα είναι ακόμα έξι μηνών άρα θε πρέπει να συνηθίσει μπιμπερό τότε. Όσο το σκέφτομαι....

Γιώτα μη νιώθεις τύψεις για το ξένο. 1ον, ήδη πήρε αρκετό μητρικό 2ον σημασία έχει να αναπτύσσονται σωστά τα παιδάκια μας. Και στο λέω εγώ που τον πάλεψα πολύ το θηλασμό γιατί το ήθελα πολύ να θηλάσει. Αν δω γαλατάκι να μειώνεται και το σκιουράκι πεινασμένο, θα δώσω ξενο. Απλά πράγματα.

Mummycool, τα όμορφα σπιτάκια είναι όμορφα όταν τα χαιρόμαστε και τα κάνουμε δικά μας να πεις στον αντρούλη σου. Ζήτω τα καρφιά στους τοίχους.....

Καρδούλα ο δικός σου πόσο είναι; Γιατί θυμάμαι που γεννήθηκε μεγάλος. Τον θαύμαζα, εμείς είμασταν μικρά ποντικάκια.

καλημερα κοριτσια!!!

cate καλως ηρθες!Να σου ζησει ο σκιουρακος σου!!!

SOS!!!!!Οταν κοιμουνται τα μπεμπακια τα ξυπνατε για να φανε ή οποτε ξυπνησουν?

ειπα να επιχειρησω να τα αφηνω να τρωνε οποτε θελουν αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα φανε μονο 4 γευματα.Τι να κανω εχω μπερδευτει?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χθές αποφάσισε ο Νικόλας να ξενυχτήσει για να δεί ποιά θέση θα πάρει η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον!!Αστειεύομαι, αλλά με ξενύχτησε, ξύπνησε 2:00, τον κόιμησα, ξύπνησε 3:00 τον κοίμησα, ξύπνησε 4:00 τον κοίμησε ο Βασίλης, ξύπνησε 5:00- αλήθεια σας λέω!- τον πήρα στον καναπέ και αποκοιμήθηκε και 5:30 τον πήγα στο κρεββάτι του. 6:15 ξύπνησε η μπέμπα, την κράτησα λίγο με την πιπίλα μέχρι τις 7:00 και φάγαμε..κοιμήθηκε, πάω και εγώ να τον πάρω λίγο στον καναπέ, ξυπνάει και ο Νικόλας...!!!Το πρωί τα είχα δεί όλα, γιατί μου έκανε και κάτι δέκατα ο Νικόλας και λέω αμάν Παναγία μου όχι και τα 2 άρρωστα, θα πελαγώσω πάλι..ελπίζω να την γλυτώσουμε..

Η μπεμπούλα δεν έβηξε ούτε μια φορά το βράδυ, το πρωί έφαγε σχετικά καλά και κοιμήθηκε μέχρι πρίν από λίγο και πάλι φάγαμε καλά!Δεν ξέρει η κακομοιρούλα να πίνει την αντιβίωση και την ξενίζει η σύριγγα..:)

Τώρα έβαλα το φαγητό στο φούρνο και ελπίζω και εύχομαι η ημέρα μας να συνεχίσει χαλαρά και ήρεμα...

Καρδούλα, τώρα που θα έχεις βοήθεια θα είναι ακόμα καλύτερα με τον πρίγκηπα σου!!

Ναταλία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και πάντα χαρές!!

Ελίτα, έχεις δίκια, αλλά οι άντρες σπανιώς μας καταλαβαίνουν γι αυτό καλά κάνεις και τα λές για να ξέρει ακριβώς τί έχεις και τί χρειάζεσαι!

Πολύ ζέστη σήμερα κορίτσια!!!Καύσωνας κανονικά!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...