Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Αχ σας έχασα βρε!!!Ελπίζω να είστε καλά μεγάλοι και μικροι!!!

Εμεις είχαμε τρεχάματα και τώρα ευτυχως ηρεμησαμε λίγο...

που είσαι βρε φέλια; σήμερα ρώτησα στις μανούλες μαρτίου για σένα

i1lzp2.png

αχ γίνομαι 26?? αχ άμα σε περιλάβω θα σου πω εγώ...μερικές από μας πλησιάζουμε τα 36 εδώ πέρα :mad::mad::mad:

καρδούλα βρήκατε κι όλας σπίτι;;; μα τι είστε εσείς;; μπράβο!! φαντάζομαι θα τρελάθηκαν οι δικοί σου με τον πρίγκηπα...

εδώ έχω πεθάνει στις δουλειές...δε με πειράζει όμως, σήμερα πιαστήκαμε με το βεντουζοδωμάτιο που έχει θέμα τα ζωάκια της φάρμας :tongue:

αρχίσαμε και στρώνουμε πάλι, κοιμόμαστε 7+3, ηρέμησε το παιδάκι μετά από τόσες αλλαγές

χιχιχιχι!!!!!! Τι να κάνω μου φαίνεται περίεργο.... :tongue:

Τέλειο θέμα mummycool!!!! Περιμένουμε photos!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλά με τα παιδία στανταρ αλλά είχαμε και αρρωστιεε μεγάλων και πέρασε λίγο περίεργα αυτός ο μήνας

καλά βρε γίνεσαι 26 και το λές έτσι;;;εγώ 30 φέτος γμμμμμμτττττ

καλά ο μπέμπης σου πόσα κιλά είναι ;;;;

Μομυ ο μικρός σου μου θυμίζει πολύ την μικρούλα μου...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γυρισαμε και εμεις απο την πεθερα και με επρηξε να κρατησει τον Αλκη εκει να κοιμηθει αποψε γιατι της λειπει πολυ τωρα που δουλευει και τον αφησα και τωρα το σπιτι μου φαινεται αδειο κοιμαται και η μπεμπε:cry:

Παρος καλα να περασετε!!!

Καρδουλα ηδη μας ελειψες , με το καλο να τακτοποιηθητε

Φελια που χαθηκες ??? Ολα καλα με τα μικρα?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε και εμεις απο την πεθερα και με επρηξε να κρατησει τον Αλκη εκει να κοιμηθει αποψε γιατι της λειπει πολυ τωρα που δουλευει και τον αφησα και τωρα το σπιτι μου φαινεται αδειο κοιμαται και η μπεμπε:cry:

Παρος καλα να περασετε!!!

Καρδουλα ηδη μας ελειψες , με το καλο να τακτοποιηθητε

Φελια που χαθηκες ??? Ολα καλα με τα μικρα?

ΧΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ?

καρδουλα καλως ωρισες στο νησι σου.φιλια στην κυπρο εχουμε τη σκεψη σου.δωσε φιλια πολλα στον πριγκηπαπο.σημερα δεν βγηκα καθολου εξω και νιωθω καπως, ζαλισμενη, ζεσταινομαι και ημουν μεσα στα νευρα γιατι γκρινιαζε ο μπεμπης αργα το απογευμα και μετα και η μπεμπα και ημουν μονη και επαιρνα και τον αντρα μου τηλ και με τσαντισε γιατι ολο ελεγε θα με παρει μετα κι οταν με πηρε ταιζα και του το εκλεισα στη μουρη εμα πια.τεσπα.εκαν και κατι φακιες αλλιωτικες, γιατι δεν ειχα καροτα και εβαλα τριμμενα κολοκυθακια και πιπερια πρασινη.ουφ καλε μια τελεια.και μια μηλοπιτα μετα.

κουρσατικα σημερα και ηθελα να παμε καμοια παραλια αυριο και ο δικος μου κανονισε ναρθουν να δουν το σπιτι εδω για να το νοικιασουμε.γκγκρ.δε μπορω αλλη κλεισουρα με τρελαινει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Και εγω στην παρεα των 35!!! Ακους εκει 26 και πωπω!!!

Παιδευομουν ποση ωρα να την κοιμησω και μολις την πηρε ο μπαμπας της κοιμηθηκε σε δυο λεπτα!!! Και οχι τιποτα αλλο... μου λεει ... τωρα που την κοιμησα τι θα κανεις για μενα??? ;).......... Τι να κανω ρε ανθρωπε που δεν σε βλεπω απο την νυστα???? χιχιχιχι....

mYQbp2.png

Καλημερα!! Ωραια... εγω εκλεισα εχθες, εγω ανοιγω σημερα!!

Συνεχιζω λοιπον ... κοιμηθηκε η μικρη, τι ωραια τι καλα... ας παμε και εμεις στο μπαλκονι μας να χαζεψουμε το φεγγαρακι... 12 και μιση... ουααααααααααααααααα.... ξυπνησε... κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στις δυομιση , ξαναξυπνησε στις πεντε και κοιμηθηκε πριν λιγο... λεω να παω και εγω για υπνο τωρα!!

Αντε καληνυχτα μας!!!!

mYQbp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

πω πω ρε Γιωτα βασανιστηρια σου κανει η μπεμπα νυχτοπουλι απο τωρα, εμεις πριν απο λιγο ξυπνησαμε φαγαμε και τωρα καθομαστε στην κουνια και πινει και η μαμα καφε με την ησυχια της , σημερα μια που δεν εχουμε τον Αλκη λεμε να παμε καμια βολτα Κηφισια να δουμε μαγαζια και να κατσουμε να φαμε , α εχει και βραδια eurovision οχι οτι ειμαι και πολυ φαν αλλα ελεγα να μαζεψουμε λιγο κοσμο στο σπιτι να κανουμε λιγο χαβαλε και να παιξουμε καμια μπιριμπουλα:tongue::tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα μανουλες και μωρουλινια!!

Ειστε ολοι καλα?

26!!!!!Καλα υπάρχουν ακομη τετοιες ηλικιες?Εγω εχθες σκεφτηκα οτι κλεινω τα 31 και φρικαρα

Καρδουλα μου με το καλο να πατε στο σπιτακι σας και να σας ερθουν ολα ροδινα στην καινουργια σας ζωη στο νησι!Και ειπαμε κλεβε κανενα ιντερνετ απο τον γειτονα!

mummy καλη επιτυχια στο δωματιο του βεντουζακου!Να βαλεις φωτογραφιες μολις τελειωσει

Γιωτα πες του τετοιες ωρες ειναι πολυ δυσκολες!Και γω το κρεβατι μου ονειρευομαι απο την ωρα που ξεκιναω το τελευταιο ταισμα

Εδω καλα κρατει η γκρινια κοριτσια.Δεν ξερω τι να κανω.Μιλαμε για κλαμα οχι αστεια.Πηρα τηλεφωνο τον παιδιατρο να τον ρωτησω και οταν του ειπα οτι οταν τα παρω αγκαλια σταματανε μου ειπε οτι γι'αυτο κλαινε.Οσο για τα δοντια ακομα οχι λεει.Πολυ σπανιο απο τον 4ο.Τον 6ο ξεκινανε.Τη εβδομαδα αυτη παμε για επαναληπτικα εμβολια.6απλο και γαστρεντεριτιδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

το ροτατεκ.Ειδα που ρωτησες τι γινεται με την δευτερη δοση του ροταριξ?Δεν ξερω δυστηχως.Λογικα δεν θα κανετε επαναληπτικο.Ξερεις τι δεν καταλαβαινω.Γιατι της εκανε αυτο εφόσον απο τοτε πηγαινε για αποσυρση.Τι να πω μπορει να λεω και βλακειες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα!! Ωραια... εγω εκλεισα εχθες, εγω ανοιγω σημερα!!

Συνεχιζω λοιπον ... κοιμηθηκε η μικρη, τι ωραια τι καλα... ας παμε και εμεις στο μπαλκονι μας να χαζεψουμε το φεγγαρακι... 12 και μιση... ουααααααααααααααααα.... ξυπνησε... κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια στις δυομιση , ξαναξυπνησε στις πεντε και κοιμηθηκε πριν λιγο... λεω να παω και εγω για υπνο τωρα!!

Αντε καληνυχτα μας!!!!

Καλημερα-καληνυχτα, α ρε γιωτα δεν εμπαινες να τα λεμε.χτες μια απο τα ιδια ο κυριος ειχε ορεξη και δεν κοιμοταν μεχρι που ειδε και αποειδε και κοιμηθηκε στο στηθος στις 2.μετα παω μεσα στα ιδιειτερα πουχω την περδικα κανω να παω να ξαπλωσω σηκωνει το κεφαλι μ παρακολουθουσε.ελλεος μετα αρχισε να μιλαει και να γελαει και μαλιστα δεν ηθελε στηθος με τιποτα.πηγε σχεδον 4 θαταν μεχρι να πω οτι κοιμηθηκα.γιατι ενω ηταν 3 οταν την ξαναβαλα να κοιμηθει πηγα μεχρι την τουαλετα και με ακουσε και ξαναξυπνησε γκγκρρρρ.

ξερω τι φταιεει χτες δεν τα πηγα βολτα και ηταν μες την υπερενταση.να σας πω ποναει το κεφαλι μου τωρα πολ ισως ξαπλωσω λιγο ακομα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια

Το βράδυ μας ήταν και εμάς ανήσυχο, όταν έβηχε ξυπνούσε και ήθελε να της βάλω πιπίλα για να κοιμηθεί. Αυτό έγινε 5-6 φορές, λιώμα η Ιωάννα, ύπνος γιοκ. Το πρωί την πήγα στην γιατρό μας έδωσε αντιβίωση και αερολιν σιροπάκι, έκανε και κάτι δέκατα και της έδωσα και ντεπονάκι..γενικά από εχθές το απόγευμα έχει μια ανησυχία..με το που έφυγε η μαμά μου, τα κεφάλια μέσα ρε γμτ!:(

Η αντιβίωση είναι κοκκώδης και αυτές κάνουν και διάρροιες ρε γμτ ελπίζω να μην κάνει πολλές..της λέω της γιατρού δεν υπάρχει άλλη να πάρουμε, τώρα συνήλθαμε από διάρροια!Μου λέει όχι με τέτοιο αποτέλεσμα..η κουμπάρα μου, μου είπε πώς τους έδωσε μία η παιδίατρος που την παίρνεις 3 ημέρες και όχι 10 και είνιαι πολύ καλή..τί να πώ!

Καλό μας μεσημέρι..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!!!!!

Τι τέλειος καιρός ε???? αντε όσες φεύγετε για Σ/Κ καλά να περάσετε .. κάντε και κανένα μπανάκι και για εμάς!!!!

Πάρος μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστήσεις - να χαίρεσαι τα παιδάκια σου + σύντομα το 3ο????? όποτε είσαστε έτοιμοι, άλλωστε μικρούλα είσαι ακόμη!!!!!!

Κορίτσια από ψυχολογία πώς πάτε??? Εγώ μια έτσι και μια αλλιώς... θέλω θάλασσα για να συνέλθω.... λέω μετά τις 12/6 (έχουμε πάλι μια βάφτιση) να την κάνουμε για το εξοχικό στην Αίγινα... μπας και ανανεωθώ και πάρω και λίγο χρωματάκι....

Σ/Κ γενικά πώς το περνάτε????? με φίλους??? ή οικογενειακά???? βγαίνετε έξω???

Α! πήγα τυπογραμμή για προσκλητήρια.. δεν μου άρεσε τίποτα.. περιμένω προτάσεις!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...