Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας... εμεις καναμε 4 φορες εμετουλη... τι στο καλο επαθε? βεβαια εφαγε παρα πολυ το πρωι... συνηθως τρωι 4-5 λεπτα και απο το ενα στηθος και σημερα ετρωγε περιπου ενα τεταρτο και ταρουφηξε και τα δυο.. να περιμενουμε λεει ο γιατρος να δουμε την εξελιξη και βλεπουμε....

καλε χαζομαμα μην το μπουκωνεις το παιδί....

i1lzp2.png

καλε χαζομαμα μην το μπουκωνεις το παιδί....

καλε δεν το μπουκωσα... ετρωγε μονη της και καποια στιγμη που πηγα να την σηκωσω να ρευτει αρχισε να ουρλιαζει... μαμα πειναω δεν εχει χορτασει ακομα η κοιλιτσα μουυυυυυυυυυυ........... τι να κανω και εγω την ξαναεβαλα στηθος!!

mYQbp2.png

Είναι το πρόγραμμα "ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ». Από ότι είδα τώρα υλοποιείται από έναν άλλο φορέα, το λινκ είναι http://www.eetaa.gr/

Είναι ένα πρόγραμμα όπου σου πληρώνουν τα δίδακτρα του παιδικού σταθμού. Κάνεις αίτηση και ανάλογα με κάποια μόρια που συγκεντρώνεις, μπαίνεις ή όχι στο πρόγραμμα και σου πληρώνουν εξολοκλήρου τα δίδακτρα. Βέβαια, πρέπει να συμμετέχει και ο παιδικός σταθμός που πάει το παιδί σου, γιατί κάποιοι δεν συμμετέχουν.

Τώρα έχει βγεί η προκήρυξη για να κάνουν αίτηση οι παιδικοί σταθμοί και μετά θα βγεί και η προκήρυξη για αίτηση για τις μαμάδες..

Kalhmera koritsakia αργησα να ξυπνησω και με ξυπνησε η μπεμπα, βεβαια ειχαμε ξανασηκωθει πρωι στις 8 μετα στις 11μιση και σε καποια φαση ακουω τη μπεμπα να μιλαει και να γελαιε, της λεω καλε κοιμησουνωρις ειναι τωρα φαγαμε εννοοντας τις 11.μιση, αυτη απτοητη, σηκωνομαι και τι να δω 3.μιση η ωρα.Ουτε που καταλαβα πως περασαν οι ωρες τωρα ταχω και τα δυο εδω και παιζουν και με κοιτανε στο κρεββατι.

Για ποιους ειναι αυτο το προγραμμα, ο αντρας μου ειναι στο ικα και εχει και τα παιδια βασικα.Αλλα ΕΜΑς ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑΕμας αλλο μας καει να δω τι μπορει να γινει για να παρω και δευτερο εννιμηνο, μανουλες που πηγαν δικαστικως δικαιωθηκαν με διδυμα και θελω να δω τι χρειαζεται να κανω.

Κοριτσια ξενυχτισα χτες γιατι χωθηκα σαυτο το σαιτ, www.diapers.com,εκανα παραγγελια, οτι μπορεις να φανταστεις μιας και μας εστειλαν τη διευθυνση οι γνωστοι μας απο Αμερικη.Αυριο θα τους ερθουν με δωρεαν μεταφορικα αλλα εχω αγωνια μην ειναι καμοια κουτα ταιραστια!!!!!!!!Μετα θα μας τα στειλουν αλλα θελω να τα στειλουν σαν gift για να γλιτωσουμε τελωνειο.Παντως φοβερα πραγματα σε φοβερες τιμες, γυαλακια, μαγιουδακια, καπελακια, και οτι θες για μετα που θα αρχισουμε να τρωμε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλε δεν το μπουκωσα... ετρωγε μονη της και καποια στιγμη που πηγα να την σηκωσω να ρευτει αρχισε να ουρλιαζει... μαμα πειναω δεν εχει χορτασει ακομα η κοιλιτσα μουυυυυυυυυυυ........... τι να κανω και εγω την ξαναεβαλα στηθος!!

τΟΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ αερα στο στομαχακι μετα φυσικα τα εβγαλε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τΟΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ αερα στο στομαχακι μετα φυσικα τα εβγαλε.

Μπορει και αυτη το ιδιο να επαθε... γιατι και ολο το βραδυ ειχε πολυ ανησυχο υπνο το καημενουλι μου :(

mYQbp2.png

βρε κοριτσια που εξαφανιστηκατε ολες και μας αφησατε μοναχουλες?

Κοριτσια εχω φρικαρει.Απο εχθες και οι δυο τρελη γκρινια.Ωρες ωρες ουρλιαζουν κιολας.Και τα χερια ολα μεσα στο στομα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Kοριτσάκια μου, τι κάνετε???

Εμένα η μικρή μόλις έριξε μισό μπουκάλι νερό πάνω στο laptop... ευτυχώς προς το παρόν δουλεύει... Μάζεψα όσο νερό μπορούσα με την σκούπα και ο θεός βοηθός.. Όχι τπτ ο αντρούλης μου έδωσε 1000 ευρώ τον Μάρτιο για να μου τον πάρει..

Αύριο το πρωί θα πάμε Δήλεσι για σκ και την Κυριακή έχω Γενέθλιαααααααααααααααααα!!!!!!

Αχχχχχ Γίνομαι 26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Kοριτσάκια μου, τι κάνετε???

Εμένα η μικρή μόλις έριξε μισό μπουκάλι νερό πάνω στο laptop... ευτυχώς προς το παρόν δουλεύει... Μάζεψα όσο νερό μπορούσα με την σκούπα και ο θεός βοηθός.. Όχι τπτ ο αντρούλης μου έδωσε 1000 ευρώ τον Μάρτιο για να μου τον πάρει..

Αύριο το πρωί θα πάμε Δήλεσι για σκ και την Κυριακή έχω Γενέθλιαααααααααααααααααα!!!!!!

Αχχχχχ Γίνομαι 26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα το ξερω σουχα ευχηθει απο αυτη την κυριακη και μετα ειδα οτι ειναι την αλλη.να τα χιλιασεις και καλα να περασεις.τι επαθε η ματθιλδουλα πολυ ζωηρουλα την επιασε η ανοιξη?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πόσο γίνεσαι??????????????????????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Αχ..ούτε θυμάμαι τί έκανα στα 26...δλδ το 2002????Α ναι καλέ..τότε γνωριστήκαμε με τον Βασίλη!!Χαχαχαχαχα...!!!

Μπράβο βρε κορίτσια, είστε από πολύ μικρές στα "βάσανα"!!Ενω εγώ...γριά!

Στην ηλικία μου θα έχετε παιδάκια 10 ετών...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καρδουλααααααααααααααααααααααα που εισαι καλε?? κλεψε λιγο απο τον γειτονα και στειλε κανενα μνμ να δουμε τι κανεις..

kalisperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa apo kipro,

molis eklepsa ligo. prospathoume na prosarmostoume. vrikame spiti simera kai apo vdomada erxonte kai ta pragmata mas. o mikros htan kirios sto aeroplano. mono to prwto vradi gkriniakse ligo pou pesane oloi panw tou na ton doun kai tou irthe kapws. twra einai super kai eftiakse kai ta oraria tou:) exoume ligi zilia me th mikri tou aderfou mou alla nomizw tha ta vroune:)

den prolava na sas diavasw molis mporesw tha dw ta nea sas.

elpizw na eisaste oles kala. mou lipete poly.

filenada to mail sou mou to diavase to prwi o antras mou alla den prolava oute se auto na apantisw. sigkinithika kai eklega. kai emena mou lipis poly.

auta gia thn wra filakia polla apo th niso:)

αχ γίνομαι 26?? αχ άμα σε περιλάβω θα σου πω εγώ...μερικές από μας πλησιάζουμε τα 36 εδώ πέρα :mad::mad::mad:

καρδούλα βρήκατε κι όλας σπίτι;;; μα τι είστε εσείς;; μπράβο!! φαντάζομαι θα τρελάθηκαν οι δικοί σου με τον πρίγκηπα...

εδώ έχω πεθάνει στις δουλειές...δε με πειράζει όμως, σήμερα πιαστήκαμε με το βεντουζοδωμάτιο που έχει θέμα τα ζωάκια της φάρμας :tongue:

αρχίσαμε και στρώνουμε πάλι, κοιμόμαστε 7+3, ηρέμησε το παιδάκι μετά από τόσες αλλαγές

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...