Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που ειστε μανουλιτσες σας τρεχουν τα μπεμπακια.εμεις κοιμηθηκαμε αφου φαγαμε.ειχαμε παει και βολτα και ως συνηθως μετα κοιμουνται πιο ευκολα μετα.

μηπως παιζει καμοια συναντηση για αυριο?λεω αν ειναι να ανεβω μονη με τα μωρα η ισως πω στην αδερφη μου να επιχειρησω και μονη μιας και αυριο θα αργησει ο μπαμπας να ρθει σπιτι.αν ειναι πειτε κοριτσακια,παρος, κατερινα.η μηπως θελετε να παμε νοτια?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σήμερα φεύγει η μαμά μου εκτάκτως, ήταν να φύγει την Τρίτη, αλλά αρρώστησε η αδερφή μου, και η μαμά μου τα έπαιξε και της έβγαλα εισιτήριο να φύγει για να μην αγχώνεται...τί να πώ βρε κορίτσια! Έχει φαρυγγίτιδα της είπε ο γιατρός, είναι και ο μπαμπάς μου σπίτι, αλλά έχουν μάθει και οι δύο να είναι η μαμά μου και να τους "μεγαλώνει"!Μιλάμε χθές τα είχα πάρει στο κρανίο..να επικοινωνούμε με μνμ με την αδερφή μου γιατί κάνει αφωνία και να μου γράφει "τα έχω παίξει, δεν μπορώ" και τετοια..ε σιγά πιά μεγάλη γυναίκα ρε γμτ!Μάλλον με έχει επηρεάσει η όλη φάση και με αυτά που σας είπα προχθές και γενικά τα έχω με όλους..αυτό που έχω καταλάβει τελικά είναι πώς όσο και να βοηθάνε, στην τελική δεν μπορώ να στηριχτώ σε κανένα, μόνο στον εαυτό μου και θέλω να το βάλω πολύ καλά στο μυαλό μου αυτό και να το συνειδητοποιήσω!

Τώρα έχω κατέβει στο γραφείο του άντρα μου για να μην κάνω καμμιά κουβέντα και τσακωθούμε. Ευτυχώς έχω κρατηθεί και δεν έχω πεί τίποτα..ξέρω θα μου πείτε, όσο ανάγκη έχεις εσύ, έχει και η αδερφή σου, αλλά δεν μπορώ..

Τέλοσπαντων...η μπεμπούλα μου βούλωσε το βράδυ, τώρα προσπαθώ πάλι με ορό, αν είναι άυριο θα την ξαναπάω..

Κατέρίνα, εσύ τις μυξούλες τις τραβάς με οτρισαλιν?Με ένα σαν λαστιχάκι που είναι?Και το βάζεις όλο μέσα στην μύτη, να "βεντουζάρει"?Νομίζω ότι το κάνω λάθος ρε γμτ..και η γιατρός μου είπε να το κάνω μία φορά την ημέρα, δεν κάνει λέει παραπάνω..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα μανουλες

Ελιτακι εγω χλωμο για σημερα εχω κανονισει το απογευμα να παω ταπαιδια στην πεθερα μου να τα δει λιγο γιατι με την δουλεια της εχουν λειψει πολυ

Ιωαννα θα τα παρω τωρα ενταξει για τα αλλα που ελεγες εχουν δικιο να ανησυχουν ,αλλα συγγνωμη κιολας ολοκληρη γαιδουρα επαθε φαρυγγιτιδα ε και? εσυ με 2 μωρα δηλαδη πως τακαταφερνεις??? Συγχιστηκα πρωι πρωι..

Το οτρισαλιν το βαζεις το ανταλλακτικο στο ρουθουνι οσο χωραει και απο την αλλη ακρη απο το στομιο ρουφας, πρεπει να αλλαζεις ανα 2-3 χρησεις το ανταλλακτικο εμας μας εσωσε και το εκανα πολλες φορες την ημερα ιδιως πριν το φαγητο και τον υπνο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα κοριτσια!

Η αληθεια ειναι οτι και γω συγχιστηκα πρωι πρωι.Για μια φαρυγγιτιδα τρεχουν ετσι?Τελος παντων μην σε φουντωνουμε και εμεις παραπανω.Ηρεμησε

Το otrisalin Κατερινα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι μονο για μια χρηση το καθε ανταλλακτικο γιατι πιανει παρα πολλα μικροβια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα κοριτσια!

Η αληθεια ειναι οτι και γω συγχιστηκα πρωι πρωι.Για μια φαρυγγιτιδα τρεχουν ετσι?Τελος παντων μην σε φουντωνουμε και εμεις παραπανω.Ηρεμησε

Το otrisalin Κατερινα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι μονο για μια χρηση το καθε ανταλλακτικο γιατι πιανει παρα πολλα μικροβια

Καλημερα Ολγα!!!

εμενα μου ειχε πει οτι επειδη οταν το εκανα τοτε ειχε η μικρη ιωση για 10 μερες και το εκανα παραπανω απο 10 φορες την ημερα μπορουσα να το χρησιμοποιησω 2-3 φορες το ιδιο , φυσικα οταν το χρησιμοποιεις για περιστασιακη χρηση δηλαδη 1 φορα σημερα μια μετα απο μερες αλλαζεις το ανταλλακτικο για να αποφυγεις την διασπορα μικροβιων επειδη εμεις τοτε ομως ειχαμε ιωση ενταξει 2-3 φορες τι να μεταδωσεις τα ιδια μικροβια?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ, γιατί μερικές φορές νομίζω πώς είμαι και παράλογη και πώς τα θέλω όλα δικά μου..:oops:

Πάντως αυτό που έγραψα και πρίν, πρέπει να στηρίζομαι αποκλειστικά σε εμένα και τον άντρα μου..είναι καλύτερα έτσι ώστε να μην έχω εκπλήξεις!

Για δουλειά δεν το βλέπω για καλοκαίρι, η προκήρυξη αργεί να βγεί και θα πάρουν και τα μισά άτομα. Θα κοιτάξω όμως από Σεπτέμβρη να βρώ έστω και ημιαπασχόληση.

Η διευθύντρια του παιδικού μου είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα από την εργατική εστία, οπότε όσες θέλετε να κάνετε αίτηση έχετε το υπόψιν σας...

Είναι το πρόγραμμα "ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ». Από ότι είδα τώρα υλοποιείται από έναν άλλο φορέα, το λινκ είναι http://www.eetaa.gr/

Είναι ένα πρόγραμμα όπου σου πληρώνουν τα δίδακτρα του παιδικού σταθμού. Κάνεις αίτηση και ανάλογα με κάποια μόρια που συγκεντρώνεις, μπαίνεις ή όχι στο πρόγραμμα και σου πληρώνουν εξολοκλήρου τα δίδακτρα. Βέβαια, πρέπει να συμμετέχει και ο παιδικός σταθμός που πάει το παιδί σου, γιατί κάποιοι δεν συμμετέχουν.

Τώρα έχει βγεί η προκήρυξη για να κάνουν αίτηση οι παιδικοί σταθμοί και μετά θα βγεί και η προκήρυξη για αίτηση για τις μαμάδες..

Καλημερα κοπελες πως ειστε σημερα, επιτελους Παρασκευη να δω λιγο τον αντρα μου! πολυ κουραζεται ο καημενουλης μου ολη μερα απ΄τις 5 χτες σχολασε 5:30χτες 12 ωρο!!!!!

Ιωαννα, συγνωμη για αυτο που θα πω, δε φταιει η αδερφη σου, η μαμα σου φταιει που δεν την αφηνει να μεγαλωσει!

Εννοειται οτι πρεπει πρωτα να εξαντλουμε τις δικες μας δυναμεις και μετα να περιμενουμε απ΄τους αλλους ακομα και ειναι η μανα μας!!Αυτο προπσαθω και γω να το κανω βιωμα μου! Αλλα ρε γμτ μερικες φορες σε πιανει το παραπονο..... τοση μοναξια ειναι δυσκολη!

Ολγιτσα χτες δεν βγηκαμε τελικα! γιατι αργησε η μπεμπε να ξυπνησει μετα ηρθε και ο Χρηστος κουρασμενος, γενικα μου φυγε η ωρα και δεν προλαβα!!! Εσεις πηγατε? σορρυ αν σε στησα κοριτσακι!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας... εμεις καναμε 4 φορες εμετουλη... τι στο καλο επαθε? βεβαια εφαγε παρα πολυ το πρωι... συνηθως τρωι 4-5 λεπτα και απο το ενα στηθος και σημερα ετρωγε περιπου ενα τεταρτο και ταρουφηξε και τα δυο.. να περιμενουμε λεει ο γιατρος να δουμε την εξελιξη και βλεπουμε....

Ιωαννα ελεος κοριτσι μου... καταρχην χαλαρωσε, δικιο εχεις εννοειται αλλα δεν εχει νοημα και να συγχιζεσαι... να σου πω, δεν κανεις και εσυ πως εχεις φαρυγγιτιδα??? χιχι

Συμπεθερουλα δεν εχω νεα της Γιωτας.. της εστειλα και μνμ και δεν απαντησε..:(

Καρδουλααααααααααααααααααααααα που εισαι καλε?? κλεψε λιγο απο τον γειτονα και στειλε κανενα μνμ να δουμε τι κανεις..

mYQbp2.png

Georgia έχεις απόλυτο δίκιο, το λέω και εγώ συνέχεια, αλλά ...η μαμά μου νομίζει ότι η αδερφή μου είναι ακόμα 12!Αλλά και η αδερφή μου με κάποιες κινήσεις της, το επιβεβαιώνει!Αν μία από τις δύο δεν κάνει το βήμα να κόψει τον ομφάλιο λώρο..τί να πώ! Βαράτε με και ας κλαίω!

Κατερίνα, μπορεί να ρωτήσεις στον παιδικό ή να περιμένεις να βγεί η ανακοίνωση ποίοι παιδικοί συμμετέχουν, γιατί μπορείς να δηλώσεις και δύο σταθμούς που προτιμάς..

Συνήθως στο παιδικό τμήμα έχουν πιο πολλές θέσεις, στο βρεφικό γίνεται χαμός!Εγώ θα κάνω αίτηση και για τα δύο και μακάρι να πάρουν τουλάχιστον το ένα..αν και προηγούνται- και λογικά- οι εργαζόμενες μητέρες από τις άνεργες..

χα χα χα εγώ λέω να αφήσεις κι εσύ τα παιδάκια σου και να πας αθήνα αμέσως!!

πάντως για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου λίγο είναι δύσκολο να μένεις μόνη σου και να μην μπορείς να μιλήσεις...πολύ μοναξιά

η καρδούλα μπήκε στο μσν το πρωί αλλά δε μίλησε...θα τρέχει μωρέ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...