Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ειδες τι γρηγορη που ειμαι?? το εφτιαξα!!!

Καλα η μικρη μου εχει χαζεψει καθεται εδω και μιση ωρα στην κουνια και κοιταει τα χερια της τα εχει σηκωσει μπροστα στο προσωπο και τα κοιταει!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε!! εμεις κλαμα στο εμβολιο μεχρι στιγμης ολο οκ απο παρενεργειες! μονο που δε φαγαμε το φρουτο μας απο ορεξη!!

Καλα εγω πιστευω στην ενεργεια που εκπεμπουν οι ανρθωποι! Αυτη η ενεργεια οταν ειναι αρνητικη ή κρυβει λαχταρα, ζηλεια, φθονο ή επιθυμια για κατι που δεν εχουμε και θελουμε να αποκτησουμε και βλεπουμε να το χει ο αλλος.........!

Μου τυχει πολλες φορες με πολλους ανθρωπους...........

Αφου οταν γνωριζω καποιον μετραω πολυ τι ενεργεια μου βγαζει! Υπερβολη δε ξερω!

Εγω στον αντρα μου δινω χρονο μεχρι τον Οκτωβρη που γυρναω στη δουλεια μετα θα τον στρωσω κανονικα! Μεχρι στιγμης μη κλαψει η κορη τρεχει πανικοβλητος για αγκαλιτσα και εννοειται οτι δε παιζει πολυ μαζ ιτης ομως την ηρεμει και τη βαζει για υπνο που ευκολα σε σχεση με μενα!! ταίσμα και αλλαγμα μονο μια φορα αλλαγμα της εκανε! ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!! θα στρωσουν στην αλλη ζωη!!! Υπομονη!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Καλα κοριτσια ακουστε τι παθαμε εχτες: Πιστευετε στο ματι? Εγω δεν πιστευα ελεγα οτι ειναι βλακειες αλλα εχθες πειστηκα.

Λεω λοιπον το απογευμα αφου ξυπνησαν τα παιδια κατα τις 5 να τα ετοιμασω να κατεβουμε βουλιαγμενη εχει ενα πολυ ωραιο παρκο εκει κοντα στο σπιτι των γονιων μου με καφετερια και καθομαστε και πινουμε καφε παιζει και ο Αλκης. Φτανω λοιπον κατω ερχονται και 2 φιλες της μαμας μου , οι γονεις μου εγω με την μπεμπε και τον Αλκη , η μπεμπα μεχρι εκεινη την ωρα καλα επαιζε , γελαγε , μιλαγε κλπ , ερχονται οι 2 φιλες της μαμας αρχιζει η μια πω πω τι ομορφο μωρο, τι ωραια κορδελα που φοραει ζηλευω θελω να κανει και η κορη μου ενα τετοιο, με εχει ξετρελανει κλπ, δεν προλαβαινω να καθισω αρχιζει η μπεμπα την γκρινια, λεω οκ βαρεθηκε στο καροτσι την σηκωνω κανουμε βολτα γυρω γυρω αλλα η γκρινια αρχιζει να δυναμωνει δεν τολμαγα να κατσω κατω εκλαιγε υστερικα μονο βολτα ηρεμουσα και αν. Μου λεει η μανα μου μηπως πειναει αν και ειχαν περασει μονο 2,5 ωρες την ταιζω το πινει ολο αλλ΄΄α συνεχιζει την γκρινια , και ξαφνικα αρχιζει να κλαιει υστερικα , δακρυα , αναστεναγμους καλα καλα ανασα δεν μπορουσε να παρει, μαζευω οπως οπως τον Αλκη τα χωνω στο αυτοκινητο και ξεκιναμε για το σπιτι. Τι να σας πω να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη και εγω μονη μου με τα 2 πισω και να μην σταματαει με τιιποτα και η διαδρομη τουλαχιστον 45 λεπτα. Τα ειδα ολα.. Μεχρι και ο Αλκης ελεγε: μην καις ατετουα (αδερφουλα) σε λιγκο τανουμε πιτι μας ο καημενος την λυπηθηκε , να κανει αναστεναγμους να μην μπορει να αναπνευσει σκ$%α. Παιρνω τον αντρα μου που ηταν σπιτι του λεω παρε τους γονεις σου να ερθουν να κρατησουν τον Αλκη να παμε την μικρη στο νοσοκομειο , νομιζα οτι κατι εχει για να κανει ετσι, μου λεει κατσε να φτασεις σπιτι να δουμε και θα την παρω. Φτανω οπως οπως στο σπιτι εκλαιγα και εγω και οπως ανεβαινα τις σκαλες (η μικρη συνεχιζε να ουρλιαζει) με βλεπει η γειτονισσα διπλα ακουει το παιδι πω πω ματι μου λεει κατσε να την ξεματιασω εγω ελεγα απο μεσα μου τι μλκς λεει τωρα. Ελοιπον σε 5 λεπτα η μικρη ηρεμησε γελια χαρες εκει που εκλαιγε μια χαρα.Μου χτυπαει μετα η γειτονισσα μου λεει το παιδι σου ητανε χαλια κοντευε να σκασει εκανα εμετο 2 φορες αλλη φορα να της βαζεις ματακι. Και μετα θυμηθηκα οτι την προηγουμενη φορα που κατεβηκαμε στο παρκο ειχαμε τα ιδια αλλα πιο light παλι εκλαιγε στην διαδρομη ολη που γυρναγαμε αλλα ελεγα οτι νυσταζει. Απο εκεινη την ωρα ηρεμησε η μπεμπα ηπιε το γαλα της και ακομα κοιμαται μια χαρα τυχαιο?

Καλημερα κοριτσια πωπω συμπεθερα τι ματι ηταν αυτο!!!!!!!!!φορα κι εσυ καν ματακι.κι εγω το ξεχναω πολλες φορες και λεω εναξει μωρε σιγα τωρα.αλλα ειδες ελικα?

εγω εχω το γιο παρεα εφαγε και δεν ξανακοιμηθηκε

PN8Qp2.png

csXep2.png

και φυσικά έχουμε και συνέχεια...πέφτουμε για ύπνο 12 μετά από τα χίλια ζόρια και στις 2μιση γαυγίζει ο σπάρκ και ακούμε ένα θόρυβο, του λέω σήκω σηκώνεται ελέγχει συναγερμούς παράθυρα όλα οκ, πάω κάτω και του λεω κάτι σέρνεται στο μπροστά κάτω μπαλκόνι να ανοίξω να δω, όχι μου λέει κοιμήσου μην ανοίγεις, τον άκουσα και κοιμήθηκα

το πρωί άνοιξα και βρήκα το κλουβί κάτω (ήταν στο τραπεζάκι του μπαλκονιού) αναποδογυρισμένο και μπαλάτζαιρνε χθες βράδυ προφανώς...έχω κάτι νεύρα, ευτυχώς το καημένο είναι οκ αλλά πρέπει να κατατρόμαξε

ιωάννα δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές, το αντίθετο, κάνει συνέχεια δουλειές αλλά δεν παίρνει το μωρό αγκαλιά σχεδόν ποτέ και εγώ δεν αντέχω άλλο, γιατί είμαι ήδη κουρασμένη από τις δουλειές και αυτός έχει παραβαρύνει

κατερίνα εγώ δεν πιστεύω στο μάτι, αλλά σίγουρα κάτι την εκνεύρισε τη μπουμπού σου (μπορεί και οι γειτόνισσες!!!) και πέρασε ώρα μέχρι να ηρεμήσει...

μηπως ηταν φιδι?η γατα?λεω εγω τωρα.ειναι εξοχη εκει?

εγω δεν εχω παραπονο καθε μερα αλλαζει οταν ειναι σπιτι του δεινω και τα αλλαζει.αλλα με δυο μωρα δε θα μπορουσε και αλλιως και στις αρχες ταιζε και το μπεμπη αυτος μεχρι να φυγει και τα βραδια τοτε που ξυπναγε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αστα βρε ελιτα τι παθαμε εσκασε το παιδακι μου στο κλαμα , πω πω εγω δεν πιστευα μεχρι τωρα σε αυτα αλλα μαυτο που εγινε παραπιστεψα μου φαινεται θα της φοραω ματακι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσακια μου πως ειστε!! εμεις κλαμα στο εμβολιο μεχρι στιγμης ολο οκ απο παρενεργειες! μονο που δε φαγαμε το φρουτο μας απο ορεξη!!

Καλα εγω πιστευω στην ενεργεια που εκπεμπουν οι ανρθωποι! Αυτη η ενεργεια οταν ειναι αρνητικη ή κρυβει λαχταρα, ζηλεια, φθονο ή επιθυμια για κατι που δεν εχουμε και θελουμε να αποκτησουμε και βλεπουμε να το χει ο αλλος.........!

Μου τυχει πολλες φορες με πολλους ανθρωπους...........

Αφου οταν γνωριζω καποιον μετραω πολυ τι ενεργεια μου βγαζει! Υπερβολη δε ξερω!

Εγω στον αντρα μου δινω χρονο μεχρι τον Οκτωβρη που γυρναω στη δουλεια μετα θα τον στρωσω κανονικα! Μεχρι στιγμης μη κλαψει η κορη τρεχει πανικοβλητος για αγκαλιτσα και εννοειται οτι δε παιζει πολυ μαζ ιτης ομως την ηρεμει και τη βαζει για υπνο που ευκολα σε σχεση με μενα!! ταίσμα και αλλαγμα μονο μια φορα αλλαγμα της εκανε! ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!! θα στρωσουν στην αλλη ζωη!!! Υπομονη!!!!

χτες η δικια μου ενω ειχε φαει απο τις 8 πηγε 11 την εκαν μπανιο, τη βαζω στο στηθος αρχισε να τσηριζει.λεω μηπως τρεχει πολυ και την πνιγει την βαζω στο αλλο πουχε πιεει ο αδερφος της μεχρι να ηρεμησει, τιποτα ουτε να το βλεπει, εκλαιγε ολο τσαντιλα, την παιρνω αγκαλια ηρεμει καπως λεω ενταξει θαθελε να ηρεμησει την καναβαζω να φαει τιποτα, φωναζω τον πατερα της γιατι αλλη μια φορα που εγινε την πηρε και ηρεμησε με το που την παιρνει σταματαει, αρε η αγκαλια του μπαμπα!!!!1τελικα δεν ηθελε ν αφαει την εβαλα να κοιμηθει λεω ασε θα την ταισω μετα στον υπνο, μετα βεββαια πεινουσε εφαγε του σκασμου ομως ανησυχω γιατι απο χτες δεν εκανε κακακια.που το βαζει ολο αυτο το γαλα????

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Είστε όλες καλα? Εγώ μια χαρά!!!! Γύρισα πριν λίγο απο το κολυμβητήριο, έφαγα, τάισα τον μικρό και τώρα περιμένω να περάσει η ώρα για να πάω να πάρω και την Ματθίλδη απο τον παιδικό!!!

Ελίτα πως πάει η μετακόμιση, πότε βλέπεις να ανεβαίνετε?

Κατερίνα πως έβαλες φωτογραφία και στα 2 tickerakia εμένα μου έγραφε οτι κάποιο προβλημα υπάρχει με τον διακομιστή νομίζω...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Μηπως επειδη το τικερακι της Ματθιλδης ειναι μεγαλο? εμενα που εβαλα 2 μικρα τις ανεβασε μια χαρα τις φωτο δεν ειχα προβλημα

Όχι μικρό της είχα φτιάξει και αφού είδα οτι δεν το έπαιρνε το άλλαξα.. Θα ξαναπροσπαθήσω τώρα!!!!

Ydroxoaki τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα παρος.

δεν εχω ιδεα ο ιδιωκτητης δεν εχει παει να σφραγισει στην εφορια το συμφωνητικο ακομα και φυσικα χωρις αυτο δεν εχουμε ρευμα οποτε δεν κανονιζουμε ακομα τιποτα.πως θα κλεισω για μετακομιση αν δε μπει το ρευμα καταλαβαινεις.

βαριεμαι αφανταστα.εχουν να γινουν κι ενα σωρο δουλειες που χωρις ρευμα μενουν πισω.

ποναει η κοιλια μου τωρα καιμεχει πιασει μια νυστα.

τον μικρο τον αφηνεις σπιτι οταν πας κολυμβητηριο?εμας διπλα ειναι εδω εχω και καρτα απο τοτε που ημουν εγκυος αλλα που.ειναι και συγκεκριμενες ωρες και μερες για το κοινο που δε βολευουν και πολυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα παρος.

δεν εχω ιδεα ο ιδιωκτητης δεν εχει παει να σφραγισει στην εφορια το συμφωνητικο ακομα και φυσικα χωρις αυτο δεν εχουμε ρευμα οποτε δεν κανονιζουμε ακομα τιποτα.πως θα κλεισω για μετακομιση αν δε μπει το ρευμα καταλαβαινεις.

βαριεμαι αφανταστα.εχουν να γινουν κι ενα σωρο δουλειες που χωρις ρευμα μενουν πισω.

ποναει η κοιλια μου τωρα καιμεχει πιασει μια νυστα.

τον μικρο τον αφηνεις σπιτι οταν πας κολυμβητηριο?εμας διπλα ειναι εδω εχω και καρτα απο τοτε που ημουν εγκυος αλλα που.ειναι και συγκεκριμενες ωρες και μερες για το κοινο που δε βολευουν και πολυ.

Tον πάω στην γιαγιά μου, γιατί η μαμά μου δουλεύει...! Στα Μελίσσια είναι είναι απο τις 9-9!!!! Εμένα με βολεύει πρωί γιατί μετά έχω την μικρή!!!!

Κρίμα που σας καθυστερεί... Yπομονή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...