Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε Ιωαννα και εγω δεν τα πιστευα αυτα αλλα μετα απο αυτο που περασε το παιδακι μουμου ερχεται να μην ξαναπαω πουθενα αληθεια 2 μωρα μεγαλωνω τετοια κατασταση δεν εχω ξαναντιμετωπισει μιλαμε να μην σταματαει με τιποτακαι να ουρλιαζει επι 2 ωρες τρελαθηκα...

Για την μπεμπα ορο συνεχεια και 10 φορες την ημερα και αν εχεις ρουφηγμα με οτρισαλιν εμας μας εσωσε 2 φορες που αρρωστησε και την μια ειχε τρελο μπουκωμα και πηγαμε 3 φορες σε γιατρο και μου ειπαν ολοι τα ιδια θελει πολυ πολυ ορο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και φυσικά έχουμε και συνέχεια...πέφτουμε για ύπνο 12 μετά από τα χίλια ζόρια και στις 2μιση γαυγίζει ο σπάρκ και ακούμε ένα θόρυβο, του λέω σήκω σηκώνεται ελέγχει συναγερμούς παράθυρα όλα οκ, πάω κάτω και του λεω κάτι σέρνεται στο μπροστά κάτω μπαλκόνι να ανοίξω να δω, όχι μου λέει κοιμήσου μην ανοίγεις, τον άκουσα και κοιμήθηκα

το πρωί άνοιξα και βρήκα το κλουβί κάτω (ήταν στο τραπεζάκι του μπαλκονιού) αναποδογυρισμένο και μπαλάτζαιρνε χθες βράδυ προφανώς...έχω κάτι νεύρα, ευτυχώς το καημένο είναι οκ αλλά πρέπει να κατατρόμαξε

ιωάννα δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές, το αντίθετο, κάνει συνέχεια δουλειές αλλά δεν παίρνει το μωρό αγκαλιά σχεδόν ποτέ και εγώ δεν αντέχω άλλο, γιατί είμαι ήδη κουρασμένη από τις δουλειές και αυτός έχει παραβαρύνει

κατερίνα εγώ δεν πιστεύω στο μάτι, αλλά σίγουρα κάτι την εκνεύρισε τη μπουμπού σου (μπορεί και οι γειτόνισσες!!!) και πέρασε ώρα μέχρι να ηρεμήσει...

i1lzp2.png

mummycool μην μιλας για αντρες:evil::evil::evil: Ο δικος μου ζητημα να εχει ταισει το μωρο 4-5 φορες απο οταν γεννηθηκε και το εχει αλλαξει 2 , μονο μπανιο το κανουμε μαζι απο πριν γεννησω μου ειχε πει οτι θα ασχολειται οσο περισσοτερο μπορει με τον Αλκη για να μπορω να ασχολουμαι εγω με την μικρη , ε λες και το εχει δεσει κομπο και εχουμε υπογραψει συμβολαιο και υποστηριζει οτι οι αντρες δενονται με τα παιδια οσο μεγαλωνουν γιατι οταν ειναι μωρα δεν μπορουν να επικοινωνησουν , δεν λεω οτι δεν την αγαπαει την κοιταει και λιωνει αλλα μεχρι εκει στο κοιταγμα μενει, αφου πολλες φορες λεω για πλακα οτι αυτο το παιδι το εχω κανει μονη μου μαλλον απο τοτε που γεννηθηκε το εχω αναλαβει εξ ολοκληρου

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημεραααα!!

ωραια συζητηση ανοιξατε βλεπω πρωι πρωι !!

εγω γενικα πιστευω στο ματι αλλα οχι και στις υπερβολες ..παντως θα συμφωνησω με την Ιωαννα οτι καλο εινια να βαζουμε και κανα προστατευτικο παντως ακομα και η εκκλησια αναγνωριζει την βασκανια !

οσο για τους μπαμπαδες ..μμμ ωραιο θεματακι !!

εγω γενικα δεν εχω προβλημα οσον αφορα τις δουλειες και το μωρο , με την εννοια οτι και θα με βοηθησει στο σπιτι και με το μπεμπακο και μπανιο θα τον κανει και θα τον ταισει και θα τον αλλαξει κτλ αλλα ρε παιδια οταν ερχεται εκεινη η ωρα της γκρινιας και μπορει και εγω να ειμια καπως κουρασμενη λες και στερευει απο φαντασια η λες και κανουν αγωνα ποιος θα επικρατησει ...δλδ του λεω ξερω γω καντον μια βολτα πχ να σταματησει και μου λεει οχι πρεπει να μαθει να μην περναει το δικο του ....μια μερα ειχα παει να δω μια φιλη μου που ειχε γεννησει κ παιρνω τηλ να δω τι κανουν και μιλαμε επικρατουσε πολεμος στο σπιτι !! ασε αυτο που πρεπει να εχει ετοιμο νερο, γαλα, μπιμπερο κτλ και εκεινη την μερα δεν ειχα εγω ετοιμασει και δωσαμε ενα ματσ μετα αλλο πραγμα !! δλδ εγω πως μπορω κ τα κανω οοολα μαζι ??

ελεος πια !

και επισης εχω να δηλωσω πως τελικα ολοι το ιδιο εινια γιατι μαλλον τους μαθαινουμε ετσι !! μπορει και να τον αφησω(οχι μπορει τον αφηνω ) με τον μικρο τα πρωινα γιατι δουλευει απογευματα και φοβαμαι οτι δεν θα τον ακουσει καν αν ξυπνησει και ξαθε φορα η δικαιολογια εινια ..ναι εσυ καθεσαι η σ ενα γραφειο η στο σπιτι, εγω κουραζομαι !!

αφηστε μην συγχυσζομαι πρωινιατικα

Ασε Ιωαννα και εγω δεν τα πιστευα αυτα αλλα μετα απο αυτο που περασε το παιδακι μουμου ερχεται να μην ξαναπαω πουθενα αληθεια 2 μωρα μεγαλωνω τετοια κατασταση δεν εχω ξαναντιμετωπισει μιλαμε να μην σταματαει με τιποτακαι να ουρλιαζει επι 2 ωρες τρελαθηκα...

Για την μπεμπα ορο συνεχεια και 10 φορες την ημερα και αν εχεις ρουφηγμα με οτρισαλιν εμας μας εσωσε 2 φορες που αρρωστησε και την μια ειχε τρελο μπουκωμα και πηγαμε 3 φορες σε γιατρο και μου ειπαν ολοι τα ιδια θελει πολυ πολυ ορο

ρε κατερινα εμενα ακομα και τωρα μετα απο τοσους μηνες ακομα ρουθουνιζει ππολυ η μυτη του !!

ορο του βαζω ασταματητα και μαλιστα εχθες που τον πηρα απο την μαμα μου η οποια του βαζειμεν αλλα οχι τοσο καλα πηγα να του δωσω αν φαει και δεν ετρωγε ..του ξαναβαζω ορο και μιλαμε εβγαλε εμετουλι καπως (σορι) με βλενα ...τι να κανω πια ??

μυξουλες δεν εχει να πω πως εινια αρωστος

μου ειπε η γιατρος αν δεν σταματησει μεχρι τον ιουλιο να τον παω σε γιατρο να τον δει με ειδικο μηχανημα

σας συμβαινει εσας αυτο ???

και να πω πως τονεχω και μεσα στο σπιτι ????ολο εξω ειμαστε

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Λοιπον σχετικα με τους αντρες μας....Εχω ερθει και εγω στα ορια μου... βασικα δεν εχω παραπονο και την πλενει, και την αλλαζει και παιζουν.. ολα καλα, μεχρι η μικρη να αρχισει την γκρινια... οταν αρχισει την γκρινια η μικρη αρχιζει την γκρινια και ο μεγαλος.. και εγω απο το ενα αυτι ακουω ουααααααααα και απο το αλλο γαββββββββββ. και δενμπορω κοριτσια νευριαζω απιστευταααααααααααα......................

ρε φιλε στα δυσκολα σε θελω να με βοηθας, οχι μονο οταν ειναι για παιχνιδι....

Αφηστε που οταν την βαζει για υπνο την εχει μαθει να της κραταει το χερι και εγω γινομαι κακια που φωναζω πως αυτο ειναι κακο για το παιδι, εμας μπορει να μας αρεσει που μας κραταει και οπως κουναει τα δαχτυλακια της ειναι σαν να μας χαιδευει, αλλα ειναι κακο για αυτην... γιατι χωρις χερι δεν κοιμαται πλεον... κα δεν μπορεις να εισαι παντα εκει να την κρατας... και εχθες που προσπαθησε να την βαλει να κοιμηθει, χωρις χερι, φυσικα η μικρη δεν μπορουσε, γκρινιαζε και τελικα... οεοοοοο δεν κοιμηθηκε... εμεινε ξυπνια οοοοοοοολο το απογευμα γκρινιαζε και αποκοιμηθηκε στις εντεκα νηστικια... γιατι φυσικα απο την γκρινια και το κλαμμα δεν ηθελε ουτε να φαει... και μου λεει αστην να κοιμηθει νηστικια μια φορα να μαθει... τι να μαθει ρε ανθρωπε?? 3 μηνων παιδι ειναι... ευτυχως το κοριτσακι μου ξυπνησε στις 12 και ηπιε 220 γρ γαλατακι και επεσε ξερη μεχρι τις 8 το πρωι!!

mYQbp2.png

Καλημερα...

Λοιπον σχετικα με τους αντρες μας....Εχω ερθει και εγω στα ορια μου... βασικα δεν εχω παραπονο και την πλενει, και την αλλαζει και παιζουν.. ολα καλα, μεχρι η μικρη να αρχισει την γκρινια... οταν αρχισει την γκρινια η μικρη αρχιζει την γκρινια και ο μεγαλος.. και εγω απο το ενα αυτι ακουω ουααααααααα και απο το αλλο γαββββββββββ. και δενμπορω κοριτσια νευριαζω απιστευταααααααααααα......................

ρε φιλε στα δυσκολα σε θελω να με βοηθας, οχι μονο οταν ειναι για παιχνιδι....

... και μου λεει αστην να κοιμηθει νηστικια μια φορα να μαθει... τι να μαθει ρε ανθρωπε?? 3 μηνων παιδι ειναι... !!

ok λοιπον!!! και οι συμπεθεροι ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ!!!!

Καλημερααααα (θελω και εγω πμ :tongue::tongue::tongue:)

Φιλακια στα μπουτακια της νυφουλας μουυυυυυ

τι κανει το μικρο μας το κοριτσακι ????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...