Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κοριτσια κι εμενα η κορουλα μου μια από τα ιδια. Αν δεν γινει το δικο της βαζει κατι φωνες....Τι προσπαθω με το καλο, τι φωναζω του κεφαλιου της...

Προχτες ειχε πεταξει ολα τα παιχνιδια στο σαλονι (συνηθισμενο αυτο) και αφου παιζει πρεπει να τα μαζεψει κιολας στο τελος. Ε δεν τα μαζευει. Θα τα δωσουμε στον παλιαντζη της λεμε. Δωστε τα απανταει. Και τα βαζουμε σε μια σακουλα κι εξω από την πορτα και ακομα εκει η σακουλα κι οταν την βλεπει λεει: ακομα εδω? δεν θα τα παρει ο παλιαντζης????!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Ειμαι σε λιγο φορτωμενη περιοδο, απ'τη μια η βαπτιση απ'την αλλη οι εξετασεις στο σχολειο (καινουρια πραγματα για μενα....) τα'χω παιξει!!!! Ευτυχως το κοριτσακι μου με αποζημιωνει γιατι οσο παει και πιο βολικη γινεται. Να φανταστειτε επρεπε να κανω τεταρτο παιδι για καταλαβω πως υπαρχουν παιδια που κοιμουνται συνεχομενο 7ωρο και τους παιρνει ο υπνος στο κρεββατι χωρις αγκαλιες και νανουρισματα!!!!! Συμβουλη προς τις μανουλες με παραπανω απο ενα παιδι διαφορετικης ηλικιας: οπλιστειτε με υπομονη μετα την ηλικια των τριων συνηθως τα παιδια ηρεμουν λιγο απο τα πεισματα και τις γκρινιες..... Βεβαια ποτε δεν υπαρχει ησυχια στο σπιτι γιατι τα δυσκολα ερχονται οταν το μικρο θα αρχισει να περιφερεται στο σπιτι και να διεκδικει τα πραγματα του μεγαλυτερου.... Η αληθεια ειναι πως το να γινει καποιος γονιος ειναι ταξιδι χωρις επιστροφη, δυσκολο μεν αλλα περιπετειωδες και τελικα ... απολαυστικο! Καλες υπομονες λοιπον σε ολες μας! Οσον αφορα τα κιλα εγω δεν χανω αλλα ευτυχως δεν βαζω κιολας!! Το πηρα αποφαση πως στη βαφτιση θα ειμαι μια χοντρη μανουλα. Η αληθεια ειναι πως δεν προσπαθω καθολου, συνεχεια πειναω και τρωω και πολλα γλυκα... Εχω βεβαια δικαιολογια, δεν αδιαθετησα ακομη ( σε αντιθεση με τις αλλες φορες που στις 28 μερες ημουν παλι "ετοιμοπολεμη"), θηλαζω ακομη αποκλειστικα και για πρωτη φορα στη ζωη μου εχω κοψει τελειως το καπνισμα! Αααα και εκανα και τεσσερα παιδια! Οπως βλεπετε εχω τις δικαιολογιες ετοιμες....

Ναταλια, σ'ευχαριστω για την τιμη της μπομπονιερας. Σκεφτομουν να τις φτιαξω μονη μου και'γω αλλα τελικα δεν προλαβαινω.... Παντως ειναι τελειες!

Καρδουλα, καλο ταξιδι και καλη τυχη !!!

Σοφακι, καλοριζικο το σπιτακι, ειναι πολυ ωραια στη Θερμη, ειναι κοντα και το παρκο περιβαλλοντικης αγωγης, εχει και ησυχια....

Σε ολες τις υπολοιπες πολλα φιλια!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας!!

Ξέρω πώς οι γονείς πάντα ανησυχούν και είναι λογικό, αλλά αυτό το στερεότυπο πώς πρέπει σώνει και ντε να παντρευτείς και μετά επίσης να κάνεις παιδιά, οκ έλεος πια!

Τέλοσπάντων,,,το πρωί πήγαμε την μπέμπα στην γιατρό με την μαμά μου, μου είπε πώς έχει πολλές μυξούλες και αυτές την πνίγουν και βήχει. Πολύ ορό, οτριβιν και θα την ξαναδεί από Παρασκευή..επίσης μου είπε να κόψω αποστείρωση και να της δώσω και βανίλια κρέμα..από αύριο! Πήρε μόνο 200 γρ και 3 πόντους, αφού είχαμε γαστρεντερίτιδα 10 ημέρες,,την άλλη εβδομάδα πάμε για το εμβόλιο!

Φιλάκια σε όλες, καλό βράδυ!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω..... Τι μου κάνετε????

Κι εμείς από σάλια άλλο τίποτα αφού σήμερα μας πήρε ο μπαμπάς μας αυτά τα ειδικά μασητικά γιατί από το πολύ σάλιο πνίγεται....εμείς από ωράριο πάμε 11.30-6.30 + την ξυπνάω εγώ δεν θέλω να την αφήνω πολλές ώρες νηστική αν θέλω να πάρει τα επάνω της...

Πότε θα πάμε στην θάλασσα?????? Αχ όλο αυτό σκέφτομαι.... αλλά δεν ΄ξέρω αν θα την βάλω φέτος... είναι μικρούλα... αλλά θα δούμε...

Εσείς πότε φεύγετε?????? και που?????

lX5Hp3.png

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΣΗΜΕΡΑ?ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΝΥΣΤΙΚΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.παλι γραφω κεφαλαια και θα φωναζουν οι administrators

oyf bariemai

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΣΗΜΕΡΑ?ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΝΥΣΤΙΚΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.παλι γραφω κεφαλαια και θα φωναζουν οι administrators

oyf bariemai

aaa θα ειναι η μερα τους σημερα ελιτα μου !!

εμενα κοιμηθηκε στις 8 και μιση εχωντας φαει πολυ λιγο και λεω η χαζη!! δεν τον ξυπναω να φαει και να κοιμηθει παλι ?????

εεε ακομα ξυπνιοι ειμαστε !!!!!!!!!

μην την ξυπνησεις αστηνννννννννννννννννννννννννν

που πηγε το προγραμματακι μας οεοοοο????

και με κοιτα και με κατι ματια (γαριδα παρακαλω ) αλλα τοοοσσσοοοο ομορφα και μου λεει ελλααα μαμα να παιτσουμε!! τι να παιτσουμε παιδακι μου ???

πεσε κοιμησου να κοιμηθει και η δολια μανα !!!

αχχ τι θα κανω σημερα ????

fantazomai εσενα κοιμηθηκε.εγω που την ξυπνησα και τωρα δε λεει να κοιμηθει η σουρτουκο κανει χαρουλες και πιανει τα φωτακια στον υπολογιστη.βεβαια της δινω κανα τεταρτο γενικα δεν αντεχει πολλες ωρες.τουλαχιστον εφαγε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

fantazomai εσενα κοιμηθηκε.εγω που την ξυπνησα και τωρα δε λεει να κοιμηθει η σουρτουκο κανει χαρουλες και πιανει τα φωτακια στον υπολογιστη.βεβαια της δινω κανα τεταρτο γενικα δεν αντεχει πολλες ωρες.τουλαχιστον εφαγε

xaxaxa

Με καλυψες!!!!

τα παντα εκανα για να κοιμηθει!!! τα παντα ομως !!!!! αυτος αγου και τα σχετικα της λογοδιαροιας που εχει καθε φορα ομως !!!

ευτυχως παναγιτσα μου κοιμηθηκε πριν κανα τεταρτακι!!! αφου ειπα στο αμην θα τον παρω στο κρεβατι αλλα την γλιτωσα !!!

φιλεναδα στο ειπα !! μην την ξυπνας!! ειναι σουρτουκο τελικα και με την βουλα ...!!

παω να ξεραθω !!!

καλημερααααααααααααααααααα

exei panselhno?????????? to x8esino mhnyma pou den to steila den eixe diktyo

πω πω εχω τρελά νεύρα, δε λέω το πρωί δουλεύει και όταν έρχεται σπίτι όλο κάτι κάνει αλλά δεν μπορώ άλλο, πονάνε πόδια και μέση, δεν μπορεί με τίποτα να τον κοιμίσει, δεν τον κρατάει στα χέρια γιατί κουράζεται, εγώ λέει έχω το σλινγκ!!! να το βράσω το σλίνγκ, ε βάλτο κι εσύ χριστιανέ μου, έφαγε ο μπέμπης μετά το μπάνιο και δεν κοιμόταν στο στήθος. του τον άφησα να τον νανουρίσει και μου τον εκνεύρισε χειρότερα, δεν είναι κατάσταση αυτή, και μη μου πείτε ότι τον έμαθα στα χέρια, όλη μέρα κάθεται μόνος του, πότε στο ρηλάξ πότε στο γυμναστήριο, πότε στο καρεκλάκι, αλλά εγώ δεν κάθομαι κάνω δουλειές, όταν θέλει να κοιμηθεί θέλει αγκαλιά, κούνημα, στήθος, περπάτημα, κάτι

αχ όταν του λέω κράτα το μωρό και μου λέει μισό λεπτό να κατουρήσω, να πλύνω χέρια, να φάω κάτι, δηλαδή εγώ που το χω όλη μέρα;;;; τα κάνω πάνω μου;;;;;; και γιατί εγώ πρέπει να τρώω με την ψυχή στο στόμα κι αυτός να μου λέει μισό να φάω (που κάνει και μια ώρα να φάει δύο γεμιστά τόσο δα και μετά από 2 ώρες την παρήγγειλε και την πίτσα, ε αφού πεινάω, ε φυσικά θα πεινάς αφού δεν έφαγες φαγητό

ξέρω ξέρω υπάρχει ένταση, έχουμε κουραστεί, ξέρω, έσκασα όμως και έπρεπε να τα πω κάπου....έκανα 1 ώρα να τον ηρεμήσω με πιπίλα και περπάτημα, γιατί δεν μπορεί να το κάνει κι αυτός; γονιδιακό είναι;;

ουφ τα πα και ηρέμησα κάπως

i1lzp2.png

Καλημερα !!!

Καλα κοριτσια ακουστε τι παθαμε εχτες: Πιστευετε στο ματι? Εγω δεν πιστευα ελεγα οτι ειναι βλακειες αλλα εχθες πειστηκα.

Λεω λοιπον το απογευμα αφου ξυπνησαν τα παιδια κατα τις 5 να τα ετοιμασω να κατεβουμε βουλιαγμενη εχει ενα πολυ ωραιο παρκο εκει κοντα στο σπιτι των γονιων μου με καφετερια και καθομαστε και πινουμε καφε παιζει και ο Αλκης. Φτανω λοιπον κατω ερχονται και 2 φιλες της μαμας μου , οι γονεις μου εγω με την μπεμπε και τον Αλκη , η μπεμπα μεχρι εκεινη την ωρα καλα επαιζε , γελαγε , μιλαγε κλπ , ερχονται οι 2 φιλες της μαμας αρχιζει η μια πω πω τι ομορφο μωρο, τι ωραια κορδελα που φοραει ζηλευω θελω να κανει και η κορη μου ενα τετοιο, με εχει ξετρελανει κλπ, δεν προλαβαινω να καθισω αρχιζει η μπεμπα την γκρινια, λεω οκ βαρεθηκε στο καροτσι την σηκωνω κανουμε βολτα γυρω γυρω αλλα η γκρινια αρχιζει να δυναμωνει δεν τολμαγα να κατσω κατω εκλαιγε υστερικα μονο βολτα ηρεμουσα και αν. Μου λεει η μανα μου μηπως πειναει αν και ειχαν περασει μονο 2,5 ωρες την ταιζω το πινει ολο αλλ΄΄α συνεχιζει την γκρινια , και ξαφνικα αρχιζει να κλαιει υστερικα , δακρυα , αναστεναγμους καλα καλα ανασα δεν μπορουσε να παρει, μαζευω οπως οπως τον Αλκη τα χωνω στο αυτοκινητο και ξεκιναμε για το σπιτι. Τι να σας πω να ουρλιαζει σε ολη την διαδρομη και εγω μονη μου με τα 2 πισω και να μην σταματαει με τιιποτα και η διαδρομη τουλαχιστον 45 λεπτα. Τα ειδα ολα.. Μεχρι και ο Αλκης ελεγε: μην καις ατετουα (αδερφουλα) σε λιγκο τανουμε πιτι μας ο καημενος την λυπηθηκε , να κανει αναστεναγμους να μην μπορει να αναπνευσει σκ$%α. Παιρνω τον αντρα μου που ηταν σπιτι του λεω παρε τους γονεις σου να ερθουν να κρατησουν τον Αλκη να παμε την μικρη στο νοσοκομειο , νομιζα οτι κατι εχει για να κανει ετσι, μου λεει κατσε να φτασεις σπιτι να δουμε και θα την παρω. Φτανω οπως οπως στο σπιτι εκλαιγα και εγω και οπως ανεβαινα τις σκαλες (η μικρη συνεχιζε να ουρλιαζει) με βλεπει η γειτονισσα διπλα ακουει το παιδι πω πω ματι μου λεει κατσε να την ξεματιασω εγω ελεγα απο μεσα μου τι μλκς λεει τωρα. Ελοιπον σε 5 λεπτα η μικρη ηρεμησε γελια χαρες εκει που εκλαιγε μια χαρα.Μου χτυπαει μετα η γειτονισσα μου λεει το παιδι σου ητανε χαλια κοντευε να σκασει εκανα εμετο 2 φορες αλλη φορα να της βαζεις ματακι. Και μετα θυμηθηκα οτι την προηγουμενη φορα που κατεβηκαμε στο παρκο ειχαμε τα ιδια αλλα πιο light παλι εκλαιγε στην διαδρομη ολη που γυρναγαμε αλλα ελεγα οτι νυσταζει. Απο εκεινη την ωρα ηρεμησε η μπεμπα ηπιε το γαλα της και ακομα κοιμαται μια χαρα τυχαιο?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα μας!

Αχ αυτοί οι μπαμπάδες Σοφία..όλοι τα ίδια κάνουν μην νομίζεις!!Εγώ εκνευρίζομαι όταν έχει άποψη του στυλ "μα γιατί το κάνεις έτσι, δεν είναι σωστό!" σε όλα τα θέματα όχι μόνο στα παιδιά! Να σου πώ κάτι που κάνω εγώ? Του έχω αναθέσει εξολοκλήρου κάποιες "δουλειές" των παιδιών που γίνονται την ώρα που είναι σπίτι, δλδ το μπάνιο του Νικόλα και το τελευταίο τάισμα της μπέμπας. Ιδιαίτερα στο τελευταίο τάισμα, γύρω στις 11, την κάνουμε μπάνιο, την ντύνω και την ταίζει, καθόμαστε και οι 2 μαζί δλδ αλλά την ταίζει εκείνος. Εσείς λόγω θηλασμού, κάντε το αντίθετο, δλδ μπάνιο αυτός, τάισμα εσύ..γενικά αναθέστε τους κάποια πράγματα αποκλειστικά!Να ξέρουν ότι είναι ε υ θ ύ ν η τους!

Η μπεμπούλα μου έβηξε 3 φορές το βράδυ, το πρωί ξύπνησε 7:30 είχε πολύ μύξα, τώρα βάζουμε ορό συνέχεια...χθές κάναμε 6 γεύματα αντί για 5..τί να πώ, ο Νικόλας είχε τόσο στανταρ ωράριο, σαν ξυπνητήρι, η μπέμπα ακόμα να στρώσει, χθές έτρωγε ανά τρίωρο!

Πάντως να ξέρετε, όσες σκοπευετε να αφήσετε τα παιδάκια σας σε γιαγιάδες για λίγες ημέρες, να είστε προετοιμασμένες να τα βρείτε με διαφορετικές συνήθειες.Εγω βλέπω και τώρα από την μαμά μου που είμαστε και μαζί, ακόμα και ο τρόπος που κρατάει το μωράκι για να το ταίζει είναι διαφορετικός!Αφήστε που με το που θα κλάψει, αγκαλίτσα..."τώρα μωρέ το βλέπω, αύριο θα είστε μόνα σας πάλι!" αχ δικαιολογίες γιαγιάδων!!!;);)

Κατερίνα, τώρα το είδα!!

Καθόλου τυχαίο παιδί μου!!!Τα μωράκια ταλαιπωρούνται πολύ από το μάτιασμα!Εγώ πάντως της βάζω 100 ματάκια, ακόμα και σκόρδα κάτω από το καθισματάκι της έχω!!Φτου, φτου τα παιδάκια μας μωρέ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...