Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω μια απο τα ιδια και εμεις μονο που εγω τον εχω οοοοοοοοολη μερα στο σπιτι και με τρελαινει, εντωμεταξυ επειδη δεν αντεχω να γινεται χαμος συνεχεια ενδιδω σε πραγματα που παλια ημουνα καθετη πχ αρχιζει και φωναζει οτι θελει σοκολατα παλια ετρωγε ενα κιντερ μια φορα την εβδομαδα τωρα αν κανει μεγαλη φασαρια του δινω για να σταματησει τι να κανω, ασε που εχθες πηγε και τσιμπησε την μπεμπα στο δαχτυλο δυνατα και αυτη ουρλιαζε και μετα οταν τον μαλωσα μεσα σε δευτερολεπτα πηγε και κρυφτηκε μεσα σε μια ντουλαπα και δεν τον εβρισκα επι εικοσι λεπτα και χ#$%^α απο τονν φοβο μου

Εγώ εχθές αφού είχε δώσει ρέστα της έδωσα ένα μικρό σοκολατάκι τύπου kinder. Σε λίγο μου ζητάει και ένα για τον μπαμπά της(και καλά) της λέω τελευταίο και της το δίνω.. Μετά ήθελε ένα και για τον αδελφούλη της.. Της λέω ξέχνα το και αφού άρχισε να ουρλιάζει ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας και πάει να το πάρει μόνη της, σπάει ένα ποτήρι(ευτυχώς δεν χτύπησε) με τα πολλά την κατεβάζω, σπαράζει στο κλάμα και ζητάει γάλα, της βάζω σε ένα ποτηράκι και με το που το βλέπει λέει θέλω χυμό... Της λέω ξέχνα το παίρνει το γάλα το αδειάζει στο νεροχύτη και να σπαράζει στο κλάμα.. Τις έδωσα 2 στον κώλο αλλά τπτ.. Τα δικά της αυτή... Είχα και το μωρό να κλαίει επειδή ήθελε να κοιμηθεί και δεν μπορούσε... Ένας ΧΑΜΟΣ δηλαδή...:confused:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακριβως τα ιδια μου ζηταει γαλα του δινω, με πορτοκαλι καλαμακι μου λεει, δεν εχουμε πορτοκαλι του λεω μονο μαυρο χαααααααααααμος κλαμα και κακο, μετα ζηταει νερο του βαζω, μεχρι πανω στο ποτηρι μου λεει ,το γεμιζω κι αλλο μεχρι που ξεχειλιζε κλαααααααμα παλι ηθελε να βαλω κι αλλο που δεν γινοτανε γιατι χυνοταν:confused::confused: αστα η ηλικα ειναι μαλλον

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Axxx καλά που έχω και εσάς και παίρνω κουράγιο γιατί ώρες-ώρες νομίζω οτι μόνο εγώ τα τραβάω αυτά..! Παίρνετε ιδέες οι πρωτομανούλες για το τι σας(μας) περιμένει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

mummycool και εγώ δεν έχω βάλει, χάνω αργά και σταθερά και δεν κάνω δίαιτα, μόνο προσέχω να μην τρώω το βράδυ, γάλα με corn flakes τρώω αλλά αν κάτσει θα φάω σουβλάκι ή πίτσα!!!! :)

Επίσης αδιαθέτησα στις 20 μέρες... Έλεος...

καλημερα, κοριτσια, μια απο τα ιδια κι εγω στις 24 νομιζω εχω χασει το λογαριασμο.ελεος.και ειμαι χαλια ποναω κιολας και νυσταζω αφανταστα.τα ταισα στις 8 τωρα παλι παω να την πεσω γιατι δεν την παλευω ποναει η μεση μου!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι ενα ρακοοοοοοοςςςς!!!!!!!!!!!!

καρδουλα καλο ταξιδι ναχετε!!!!!!!καλοστεριωτοι εκει που θα πατε και θα μεινετε!!!!!

νομιζω το κανουν για να σας τραβιξουν την προσοχη ειναι προφανες χαχα!!!!σας παιζουν κανονικα !!!!!βρε τα ζαβολακια!!!!!δοκιμαζουν τις αντοχες σας παρος και κατερινα!!!!!καλη δυναμη.νομιζω πως πιο δυσκολο ναχεις δυο παιδια διαφορετικων ηλικιων παρα δυο ιδια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια τετοια να μας λετε να παιρνουμε θαρρος!! χιχιχι...

Να φανταστειτε ελεγα πριν χρονιασει η μικρη να κανω και το δευτερο, για να ξεμπερδεψω ελεγα... Αλλα τωρα με αυτα που ακουω... απαπαπα....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...