Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα... Ησυχια βλεπω σημερα, μαλλον καλοκοιμαστε ολες!! Εμεις τελικα ξυπνησαμε στις 12 εχθες φαγαμε σε πεντε λεπτακια και μεχρι να τελειωσει το sex & the city ειχαμε αποκοιμηθει..:P. Τελεια γιατι το ειχα παρει αποφαση οτι θα το ξενυχτουσαμε εχθες!! Σημερα ξυπνησα στις οχτω και την ειδα να ειναι ξυπνια και να παιζει με τον αγκαλιτσα!! Αλλα το καλο μου το παιδακι ειδε πως η μανουλα κοιμοταν και εκανε ησυχια μην με ξυπνησει.... Τωρα εχω σιδερο, παλι, και βαριεμαι...

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καρδούλα καλό ταξίδι!!

Εδώ βρε κορίτσια, έχει έναν απίστευτο μουντόκαιρο!!Τα νεύρα μου!Λές και είναι χειμώνας!! Ο Νικόλας μου πάει παιδικό, τελικά είχαν οστρακιά άλλα 3 παιδάκια από τομ εγαλύτερο τμήμα και ήρθε και στο δικό μας..τώρα τί να πώ, αν είναι να κολλήσει θα κολλήσει..η μπεμπούλα από εχθές μου κάνει έναν παράξενο βήχα, δλδ βήχει στον ύπνο της κάποιες φορές, και βλέπω ότι έχει πάρα πολλά σάλια και νομίζω πώς πνίγεται με αυτά.Περιμένω τώρα να την ταίσω και μιας που είναι εδώ και η μανούλα μου, θα την πάμε στην γιατρό, μήπως έχει κανένα κρύωμα!Μα με αυτόν τον κ***καιρό, όλοι κρυωμένοι είμαστε ρε γμτ!Πότε θα φτιάξει επιτέλους?Ιούνιος έρχεται!! Σήμερα έχουμε και μηνογενέθλια, αχ το πουλάκι μου ,θα πάμε μετά να του πάρω και δωράκι..χαχα!!

Βρε κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σε κάτι..έχω μια αδερφή που είναι 37 και δεν έχει παντρευτεί. Η μαμά μου το φέρει βαρέως και ο μπαμπάς επίσης και γενικά όλη τους η ζωή πλέον περιστρέφεται γύρω από αυτό. Η αδερφή μου επίσης ενοχλείται αλλά οκ δεν το σκέφτεται και όλ οτο 24 ωρο. Χθές πάλι πιάσαμε κουβέντα με την μαμά μου και να μου λέει εσύ δεν καταλαβαίνεις, άμα πάθουμε κάτι εμείς θα μείνει μόνη της, εσύ έχεις την οικογένεια σου, ενώ αυτή όχι και τέτοια..γενικά είναι ένα θέμα που όποτε το συζητάμε καταλήγουμε να κλαίει η μαμά μου από στεναχώρια. Εγώ είμαι της άποψης πώς αν περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια να σου έρθει κάτι, δεν πρόκειται!Και της έχω πεί πολλές φορές, να μην κολώσει ακόμα και σε γραφείο συνοικεσίων να πάει αφού όπως λέει στον περιβάλλον της δεν υπάρχει τίποτα..αλλά η αδερφή μου και η μαμά μου το βλέπουν ως..κατάντια κάτι τέτοιο! Με ενοχλεί πολλές φορές που η μαμά μου έτσι όπως το κουβεντιάζουμε είναι σαν να μου λέει πως εγώ 'τακοτποιήθηκα" και να μην μιλάω γιατί τώρα πρέπει να προσέξουμε ΟΛΟΙ την αδερφή μου..

για πείτε μου ρε κορίτσια, μήπως είμαι λάθος...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Bρε Ιωαννα, ο καθενας εχει την δικη του πορεια στην ζωη. Οι γονεις σου εχουν δικιο μεν σε αυτο που λενε, πως αν κουφια η ωρα συμβει κατι κακο θα μεινει μονη της.. ομως και με το ζορι παντρεια δεν γινεται.

Τα γραφεια συνοικεσιων δεν ειναι καταντια.. εξαρταται πως το κανει κανεις, δηλαδη αν ειχες εσυ εναν φιλο και της ελεγες ελα να σε γνωρισω, προξενειο δεν θα ηταν και αυτο??? Εσεις, εννοω ο αντρας σου και εσυ, στον κυκλο σας δεν εχετε καποιον γνωστο ελευθερο να της γνωρισετε?? Και μην παρεξηγεις τους γονεις σου που ασχολουνται περισστερο μαζι της, ειναι λογικο.. Βλεπουν πως εσυ εχεις τον αντρα σου και τα παιδια σου, πηρες δηλαδη τον δρομο σου, και αγχωνονται που η αλλη τους κορη ειναι μονη.. λογικοτατο το βρισκω...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες και μπεμπονια τι κανετε βαριεμαι να σιδερωσω..... Σημερα μαλλον εχει εμβολιο καλο μας κουραγιο!!

Ιωαννα μου πως εισαι!! Μη στενοχωριεσαι ετσι ειναι οι γονεις θελουν ολα τα παιδια τους να ειναι καλα και τακτοποιημενα και αφου βλεπουν εσενα που εχεις τον αντρα σου τα παιδακια σου εχουν ριξει το ενδιαφερον τους προς την αδερφη σου!! Ειμαι της αποψης οτι εχουμε συνιθησει μια εικονα του ανρθωπου που παντρευεται και κανει οικογενεια ειναι δηλαδη κατι στερεοτυπο, ενας ανθρωπος ομως μπορει να βρει ισσοροπιες και να ναι ευτυχισμενος στη ζωη του και χωρις αυτα, απλα θα βρει να γεμισει τα κενα με αλλα πραγματα!! Εκτος βεβαια ειναι στοχος του να κανει οικογενεια και δε το πετυχαινει οποτε τοτε θα ειναι δυστυχης! Στα λεω αυτα γιατι και μενα η μεγαλη μου αδερφη που ειναι 36 ειναι ανυπαντρη δε τη πειραζει εκτος απο το οτι εχει καποιες ανασφαλειες, το ιδιο κανουν και οι δικοι μου οι γονεις καταληγουν να στενοχωριουνται και κυριως η μανα μου, που παντρεψε τις υπολοιπες 3 και καταλαβαινεις τωρα......

Κοριτσακια μου θα βαλω σιδερο η ανεπροκοπηηηηηη

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γεωργια εμβολιο ε? ποιο θα κανετε?εμεις εχουμε την αλλη εβδομαδα και εντωμεταξυ το ροταριξ που καναμε της γαστρεντεριτιδας την 1η δοση και τωρα ειναι να κανουμε την 2η μαζι με την 2η του εξαπλου διαβασα οτι αποσυρθηκε οποτε τι κανουμε??:rolleyes:

Ιωαννα λογικο ειναι να αγχωνονται και να στεναχωριουνται οι γονεις σου ομως και εγω θεωρω οτι ενας ανθρωπος δεν ειναι απαραιτητο να κανει οικογενεια για να ειναι ευτυχισμενος μπορει καλλιστα να τον γεμιζουν και να τον καλυπτουν αλλα πραγματα στην ζωη του και να ειναι μια χαρα, τα ιδια εχουμε κι εμεις με την αδερφη του αντρα μου ειναι μονο 33 και ο μονιμος καημος των πεθερικων ποτε θα παντρευτει και ποτε θα κανει παιδια εμμονη τους εχει γινει..

Γιωτα χιχιχι ειδες τι καλα παιδακια που εχω ??? ενα θα σου πω σημερα ο ενας ξυπνησε 10παρα τεταρτο και την αλλη την ξυπνησα εγω 10 και 10!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kαλημέρα και απο μένα!!!!!! Τι κάνετε κουκλίτσες???

Εγώ με την μικρή μου τα έχω δει ΌΛΑ... Δεν ξέρω τι έχει πάθει βρε κορίτσια αλλά δεν με ακούει ΚΑΘΟΛΟΥ.. Άσπρο λέω εγώ, μαύρο εκείνη.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι της φταίει.. Μάλλον ζηλεύει το μωρό.. Έχω καταντήσει όλη την μέρα να φωνάζω.. Και τα νεύρα μου να είναι κρόσσια..

Το μόνο καλό είναι οτι ξεκίνησα κολυμβητήριο, γιατί θέλω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάω στον άντρα μου να έχω χάσει 6 κιλά.. Ο Θεός βοηθός!!!

Ο μικρούλης είναι καλά εκτός απο μια στοματίτιδα που έπαθε και του βάζω αλοιφή.. Η Ματθίλδη ότι βρει του το χώνει στο στόμα..

Ευτυχώς πσκ θα πάμε στο Δήλεσι στην κουμπάρα μου ώστε να ξεδώσει η μικρή..

Ιωάννα έτσι είναι οι μανούλες αγχώνονται για όλα.. Εγώ είμαι της άποψης κάθε πράγμα στον καιρό του!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Paros μια απο τα ιδια και ο δικος μου καθε μερα φτανω στο σημειο να του φωναζω συνεχεια , εχει βαρεθει κλεισμενος μεσα στο σπιτι και προσπαθω οσο μπορω να τον βγαζω να ξεσκαει λιγο γιατι με εχει τρελανει υπομονη..

τελικα εχει κανει καμια την 1η δοση του ροταριξ να μου πει τι γινεται?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καρδούλα άντε πήγαινε κύπρο συμμαζέψου να μιλάμε στο μσν γιατί μου έλειψες δεν αντέχω άλλο!!! Καλό ταξίδι, όλα να σας έρθουν βολικά σας εύχομαι!!!

άμα σας πω πόσους φίλους 32-35 ελεύθερους έχω μπορούμε άνετα να ανοίξουμε γραφείο συνοικεσίων από μόνοι μας, εντάξει καλό πράγμα η οικογένεια αλλά ας μην τους τρελαίνουμε κι όλας...

κι εμένα η μάνα μου με έφαγε να κάνω παιδιά λες και δε θα προλάβαινα...

πάρος το θετικό με τα κιλά είναι ότι ακόμη ευτυχώς δεν έχω βάλει τόσο πολύ που τρώω... άντε τώρα που γεμίσαμε το ψυγείο μας είπα να συμμαζευτώ

i1lzp2.png

Katerina εμένα το rotateq έκανε.. Οπότε δεν ξέρω να σου πω...

Εμένα που είναι όλο το πρωί στον παιδικό και υποτίθεται οτι εκεί ξεδίνει και τα απογεύματα όλο και κάπου πάμε τα ίδια μου κάνει.. Τι να πω..

Δεν ξερω μια απο τα ιδια και εμεις μονο που εγω τον εχω οοοοοοοοολη μερα στο σπιτι και με τρελαινει, εντωμεταξυ επειδη δεν αντεχω να γινεται χαμος συνεχεια ενδιδω σε πραγματα που παλια ημουνα καθετη πχ αρχιζει και φωναζει οτι θελει σοκολατα παλια ετρωγε ενα κιντερ μια φορα την εβδομαδα τωρα αν κανει μεγαλη φασαρια του δινω για να σταματησει τι να κανω, ασε που εχθες πηγε και τσιμπησε την μπεμπα στο δαχτυλο δυνατα και αυτη ουρλιαζε και μετα οταν τον μαλωσα μεσα σε δευτερολεπτα πηγε και κρυφτηκε μεσα σε μια ντουλαπα και δεν τον εβρισκα επι εικοσι λεπτα και χ#$%^α απο τονν φοβο μου

mummycool και εγώ δεν έχω βάλει, χάνω αργά και σταθερά και δεν κάνω δίαιτα, μόνο προσέχω να μην τρώω το βράδυ, γάλα με corn flakes τρώω αλλά αν κάτσει θα φάω σουβλάκι ή πίτσα!!!! :)

Επίσης αδιαθέτησα στις 20 μέρες... Έλεος...

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γεωργια εμβολιο ε? ποιο θα κανετε?εμεις εχουμε την αλλη εβδομαδα και εντωμεταξυ το ροταριξ που καναμε της γαστρεντεριτιδας την 1η δοση και τωρα ειναι να κανουμε την 2η μαζι με την 2η του εξαπλου διαβασα οτι αποσυρθηκε οποτε τι κανουμε??:rolleyes:

Ιωαννα λογικο ειναι να αγχωνονται και να στεναχωριουνται οι γονεις σου ομως και εγω θεωρω οτι ενας ανθρωπος δεν ειναι απαραιτητο να κανει οικογενεια για να ειναι ευτυχισμενος μπορει καλλιστα να τον γεμιζουν και να τον καλυπτουν αλλα πραγματα στην ζωη του και να ειναι μια χαρα, τα ιδια εχουμε κι εμεις με την αδερφη του αντρα μου ειναι μονο 33 και ο μονιμος καημος των πεθερικων ποτε θα παντρευτει και ποτε θα κανει παιδια εμμονη τους εχει γινει..

Γιωτα χιχιχι ειδες τι καλα παιδακια που εχω ??? ενα θα σου πω σημερα ο ενας ξυπνησε 10παρα τεταρτο και την αλλη την ξυπνησα εγω 10 και 10!!!!!!!!

To ροταριξ ετσι δεν ειναι???

To nfanrix θα κανουμε μακαρι να μαην εχουμε πολλες παρενεργεις τι να πω θα δειξει!! Της γαστρεντεριτιδας δε θα το κανουμε κανμε μια δοση μονο! Μας ειπε θα το αντιμετωπισουμε αμα γινει τπτ! Τι να πω! μακαρι να μη χρειαστει!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...