Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε Κατερινα κοιμηθηκαν απο τωρα για βραδυ???? Τυχερηηηηηηηηηηηηηη.................

Γιωτουλα ολα καλα να σου πανε.....

Αχχχχ μην λετε για περιοδο και εχω κατι περιεργες ενοχλησεις δυο μερες τωρα.. λετε να με ξαναθυμηθηκε????:(

Ραμονιτσαααα.... ηρεμα... με τους αντρες πρεπει να εισαι χαλαρη.... να μην δινεις και πολυ σημασια....

Βλεπετε eurovision?? Εγω εδωσα την μικρη στον αντρα μου και του λεω αποψε θα δω ΕΓΩ τηλεοραση... Τωρα την εχει βαλει πανω στο κρεβατι μας και κανουν παρτυ απο γελια.. και εγω ζηλευω.. σιγα μην δω eurovision!! παω και εγω να παιξω... ελπιζω να με θελουν στην παρεα τους!!

Γιωτουλα ; Κ καθόλου αν γινεται;χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ραμονιτσα.... νομιζω και οι μαμαδες των αντρων μας την ιδια ελπιδα θα ειχαν!!

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

χαχα......

Γιωτα ειμαι τυχερη εννιαμιση ωρα κοιμουνται και τα δυο:D Αυτο το ειχα σαν αρχη απο τοτε που ηταν μικρος ο Αλκης δεν με ενδιεφερε ποτε και αν θα κοιμηθει μεσα στην ημερα αλλα το βραδυ 9 ηωρα μπανιο ,γαλα και νανι απαραβατος κανονας το ιδιο κανω και απο οταν εγινε 3 μηνων η μικρη και τα καταφεραμε τουλαχιστον ετσι ξερω οτι μετα της 9μιση εχω χρονο για μενα!!!

Αποψε τραγουδαει και ο Αλκαιος;? Δεν ξερω τιποτα

Ρε συ Κατερινακι; Τι ωρα σου ξυπναει γοα φαγητο αν κοιμαται απο τις 9;

Εγω τωρα τον εβαλα για υπνο αφου εφαγε κατα τις 9 παρα ..τωρα κοιμηθηκε ..κ κατα τη 1 κ κατι θα τον ταισω για να ξυπνησουμε το πρωι πια κ να φαμε..

Διαφημίσεις

ραμονιτσα την ταιζω γυρω στις 9 βραδινο γευμα , την κραταω ρευεται και μετα την πηγαινω στο λικνο στο δωματιο καθομαι λιγο διπλα την χαιδευω και κοιμαται, αν εχει ξυπνησει νωρις δηλ γυρω στις 8 μιση και τρωει ανα τριωρο προλαβαινουμε και μεχρι τις 9 εχουμε συμπληρωσει 5 γευματα οποτε την αφηνω να κοιμηθει οσο θελει με αυτο το προγραμμα ξυπναει γυρω στις 8 μιση το πρωι , εαν εχει ξυπνησει αργα οπως σημερα που ξυπνησε 10 στις 9 πινει το τεταρτο γευμα και ετσι την ξαναταιζω κοιμησμενη γυρω στις 12 οπου δεν ξυπναει καθολου τρωει με κλειστα ματια την κραταω ρευεται και την ξαναβαζω στο κρεβατι, ιδιο ακριβως προγραμμα εκανε και ο γιος μου

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Katerinaki etsi κανω κ εγω..τον ταιζω αν δεν ξυπνησει το τελευταιο γευμα του κατα τη 1...κοιμησμενο...ρευομαστε..αλλαζουμε..κ παλι νανι!

κ ξυπναμε παλι το πρωι ..κατα τις 8.30..κ καποιες φορες κ 10..οποτε του αρεσει κοινως!

αλλιως αν δεν τον ταισω 1 μπορει κ να ξυπνησει κατα τις 3...κ δεν την παλευω!

ραμονιτσα την ταιζω γυρω στις 9 βραδινο γευμα , την κραταω ρευεται και μετα την πηγαινω στο λικνο στο δωματιο καθομαι λιγο διπλα την χαιδευω και κοιμαται, αν εχει ξυπνησει νωρις δηλ γυρω στις 8 μιση και τρωει ανα τριωρο προλαβαινουμε και μεχρι τις 9 εχουμε συμπληρωσει 5 γευματα οποτε την αφηνω να κοιμηθει οσο θελει με αυτο το προγραμμα ξυπναει γυρω στις 8 μιση το πρωι , εαν εχει ξυπνησει αργα οπως σημερα που ξυπνησε 10 στις 9 πινει το τεταρτο γευμα και ετσι την ξαναταιζω κοιμησμενη γυρω στις 12 οπου δεν ξυπναει καθολου τρωει με κλειστα ματια την κραταω ρευεται και την ξαναβαζω στο κρεβατι, ιδιο ακριβως προγραμμα εκανε και ο γιος μου

Ετσι εκανα κι εγω σημερα γιατι ο μικρος ξεραθηκε 9μιση και τον σηκωσα να ξαναφαει τωρα γιατι πριν δεν εφαγε πολυ.κι εντομεταξυ χτες κοιμηθηκε 12 με 11 και δεν εκανε πολλα γευματα προσπαθησα να τον ταισω πιο τακτικα στη μερα.εντομεταξυ πολλα σαλια λετε να βγαζει δοντακια γιαυτο να μην πειναει?μασαει τα παντα μεχρι και μια χαρτοπετσετα πηγε να φαει!

PN8Qp2.png

csXep2.png

εμενα ραμονιτσα οταν κοιμηθει δεν ξυπναει να φαει την αλλη φορα ειχε κανει παλι μον 4 γευματα αλλα βεβαια ειχε φαει καλα 240 σε ολα και την αφησα μπας και ξυπνησει μονη της και σηκωθηκε παλι 9 το πρωι 12ωρο νηστικια!!!

Ελιτα δεν θελω να σε απογοητευσω κιεμεις ιδια συμπτωματα τρεεεεεεελα σαλια , δαγκωμα τα παντα αλλα και ο γιος μου τα ιδια εκανε και τελικα εβγαλε πρωτο δοντι 9 μηνων..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εμενα ραμονιτσα οταν κοιμηθει δεν ξυπναει να φαει την αλλη φορα ειχε κανει παλι μον 4 γευματα αλλα βεβαια ειχε φαει καλα 240 σε ολα και την αφησα μπας και ξυπνησει μονη της και σηκωθηκε παλι 9 το πρωι 12ωρο νηστικια!!!

Ελιτα δεν θελω να σε απογοητευσω κιεμεις ιδια συμπτωματα τρεεεεεεελα σαλια , δαγκωμα τα παντα αλλα και ο γιος μου τα ιδια εκανε και τελικα εβγαλε πρωτο δοντι 9 μηνων..

καλα δε λεω πως θα βγαλουν δοντι τωρα δεν φαινεται κατι εξαλλου απλα μηπως εχει αρχισει η διαδικασια ξερεις λιγη φαγουριτσα και τετοια η μηπως απλα τους αρεσει το μασουλημα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

παντως εμενα σημερα δεν ειχαν και την σουπερ ορεξη λες ναναι απο αυτο πολυ στεναχωρεθηκα.κι εχω και αγχος μην με την περιοδο λιγοστευει το γαλα.εντομεταξυ οπως αλλαζα την μπεμπα με επιασε μια ζαλαδα!θολωσαν τα ματια μου!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Λογικο ειναι εχουμε συσσωρευσει πολυ κουραση και εγω ζαλιζομαι συχνα,μην ανησυχεις με τα μικρα εγω εχω παρατηρησει την δικια μου υπαρχουν μερες που τρωει πολυ και αλλες που τρωει λιγοτερο

Αχ κοριτσια αποκοιμηθηκε νηστικια.... βρε καλη, βρε χρυση, τιποτα.. δεν ηθελε να φαει καθολου.. μεχρι που νευριασε απο την πιεση μου και εβαλε τα κλαμματα και επεσε ξερη για υπνο... τι να την κανω τωρα? ειχε φαει στις οχτω το βραδυ:(

την βλεπω την τυχη μου, θα ξυπνησει κατα τις 3 και θα πειναει..:evil:

mYQbp2.png

και μενα κατι τετοια καναν σημερα τι να πω κι ο μπεμπης ψιλονηστικος, μετα ξυπναει γιατι πειναει μπορει να φταιει και η ζεστη ακουω κι ενα γλουρπ γλουρπ που κανει πιπιλα το δαχτυλο ειναι φοβερα γλουρπ γλουρπ μερα και νυχτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...