Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Νατάσσα μου τι τραβάς κι εσυ..... καλά οι τιμές τρελές εγώ που έκανα υπέρηχο μαστών στο μωράκι στο ΙΑΣΩ 80Ε και στο Μητέρα 103 Ε διαφορά τιμής ε?????

Ρε κορίτσια δεν παίρνει μπιμπερό + πιπίλα με τίποτα... τι θα κάνω????

Τώρα που έπρεπε να πιει την πίεσα +ήπιε μόνο 20μλ ξένο και α΄πό το κλαμα την πήρε ο ύπνος...θα ξαναεπιμείνω αργότερα γιατι σε λίγο που θα πάω δουλειά τι θα κάνω???? θα έχω αγκαζε την μητέρα και όταν είμαι σπίτι για να τρώει????? γιατί από εμένα δεν πίνει...ξένο...

eleonora για δοκιμασε να της το δωσει καποιος αλλος το μπουκαλι, πχ ο αντρας σου αλλα να μην εισαι μπροστα εσυ γιατι σεχει συνδεσει με το μεμε, ξερει πως εχει εναλλακτικη.ετσι εκανα με τη μπεμπα παλια.βεβαια μια μερα ελειψα και πηγε να της δωσει ο αντρας μου και αυτη δεν ηθελε αρχισε να της το αδειαζει στο στομα μιλαμε για πεισμα.ρε κοριτσια εμενα δεν εχουν ορεξη παιζουν με τη ρογα τι εχουν παθει, με κοιτανε και γελανε.εσας πεινανε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλι ταξιδι να εχετε καρδουλα! Να προσεχεις το αντρακλα !:D

κοριτσιαααααααααααααααααααααααα....αντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

να πηδηχτω τωρα απο τοο παραθυρο;;;;;;;;;;;;;;ή να κανω φονο;;;;;;;;;;

ε; τι ;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

νευρα ...πολλα νευρα..μου προκαλουν!!!!!!!!!!!!!!:mad:

χαχα

ειπαμε αντρες!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ..ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

χαχαχα

Διαφημίσεις

eleonora για δοκιμασε να της το δωσει καποιος αλλος το μπουκαλι, πχ ο αντρας σου αλλα να μην εισαι μπροστα εσυ γιατι σεχει συνδεσει με το μεμε, ξερει πως εχει εναλλακτικη.ετσι εκανα με τη μπεμπα παλια.βεβαια μια μερα ελειψα και πηγε να της δωσει ο αντρας μου και αυτη δεν ηθελε αρχισε να της το αδειαζει στο στομα μιλαμε για πεισμα.ρε κοριτσια εμενα δεν εχουν ορεξη παιζουν με τη ρογα τι εχουν παθει, με κοιτανε και γελανε.εσας πεινανε?

με την μητέρα μου τρώει με εμένα τίποτα...και μιλάμε για πολύ κλαμα το μωρό μου...

Το έχω διαβάσει κι εγώ ότι εμένα με μυρίζει + μπερδέυεται.. αλλά τι να κάνω όταν η μαμά μου δεν μπορεί .. πρέπει να ελατώνω γεύματα αν θέλω να πάω στην δουλειά και να μην έχω πρόβλημα...

lX5Hp3.png

καλο ταξιδι γιωτουλα θα σε περιμενουμε εδω στο φορουμ την αγαπη μας στην κυπρο.

βρε κοριτσια μουρθε αιμα στις 25 μερες, περιοδος μαλλον γιαυτο ημουν ολο νευρα?τι κυκλος αυτος μια 4ο μια 25 ειναι δυνατον?

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλο ταξιδι γιωτουλα θα σε περιμενουμε εδω στο φορουμ την αγαπη μας στην κυπρο.

βρε κοριτσια μουρθε αιμα στις 25 μερες, περιοδος μαλλον γιαυτο ημουν ολο νευρα?τι κυκλος αυτος μια 4ο μια 25 ειναι δυνατον?

κι εμενα μου είχε έρθει τον Απρίλιο αρχές + κράτησε 12 ημέρες με μικρή ροή.. και απο τότε τίποτα.. βέβαια τελευταία νιώθω κάτι ενοχλήσεις -μουδιάσματα όπως αυτές της περιόδου αλλά ακόμα τίποτα.. και από κατάθληψη αστα... συγκινούμαι πολύ....

Πάντως μπράβο σου με 2 παιδιά... και ηθικον ακμαιοτατο!!!!!!

lX5Hp3.png

Καρδουλα καλο ταξιδι!!! θα μας λειψεις μην μας ξεχασεις!!!!

Ραμονιτσα τι σου εκαναν???Μην δινεις σημασια εγω εχω καταληξει οι αντρες δεν καταλαβαινουν τιποτα..

Εκανα μπανιο και τα 2 παιδακια μου και μολις επεσαν ξερα παω και εγω να ξεβρομιστω σε λιγο καλα τι νυστα με εχει πιασει εχω 3 μερες τωρα που νυσταζω συνεχεια οπου και να ξαπλωσωκοιμαμαι αλλο και παλι αυτο:rolleyes:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλε Κατερινα κοιμηθηκαν απο τωρα για βραδυ???? Τυχερηηηηηηηηηηηηηη.................

Γιωτουλα ολα καλα να σου πανε.....

Αχχχχ μην λετε για περιοδο και εχω κατι περιεργες ενοχλησεις δυο μερες τωρα.. λετε να με ξαναθυμηθηκε????:(

Ραμονιτσαααα.... ηρεμα... με τους αντρες πρεπει να εισαι χαλαρη.... να μην δινεις και πολυ σημασια....

Βλεπετε eurovision?? Εγω εδωσα την μικρη στον αντρα μου και του λεω αποψε θα δω ΕΓΩ τηλεοραση... Τωρα την εχει βαλει πανω στο κρεβατι μας και κανουν παρτυ απο γελια.. και εγω ζηλευω.. σιγα μην δω eurovision!! παω και εγω να παιξω... ελπιζω να με θελουν στην παρεα τους!!

mYQbp2.png

Γιωτα ειμαι τυχερη εννιαμιση ωρα κοιμουνται και τα δυο:D Αυτο το ειχα σαν αρχη απο τοτε που ηταν μικρος ο Αλκης δεν με ενδιεφερε ποτε και αν θα κοιμηθει μεσα στην ημερα αλλα το βραδυ 9 ηωρα μπανιο ,γαλα και νανι απαραβατος κανονας το ιδιο κανω και απο οταν εγινε 3 μηνων η μικρη και τα καταφεραμε τουλαχιστον ετσι ξερω οτι μετα της 9μιση εχω χρονο για μενα!!!

Αποψε τραγουδαει και ο Αλκαιος;? Δεν ξερω τιποτα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Katerinaki ;

Ντουβαρια αγαπη μου...Ντιπ για ντιπ!

Ελπιζω οι γιοι μας να ειναι εξαιρεση..χαχααχα

Ναι αποψε ... σε λιγο δηλαδη...

Αχ τι καλα που ειναι τα παιδακια σου... Και εγω νομιζα πως ειμαι τυχερη, κοιμαται συνηθως 12-7.. Τι ωρα ξυπναει η μικρη το πρωι??? Καλα λεω τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...