Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω πάρει ένα της chicco χωρίς να το ψάξω γιατί πήγα να αλλάξω κάτι και είχε μόνο αυτό, μια χαρά μου φαίνεται 2 βράδια έχει που το χρησιμοποιώ, μιλάς και στο παιδί άμα θέλεις, δεν έχει παράσιτα αλλά δεν ξέρω νομίζω είναι ακριβούτσικο (περίπου 150 ευρώ)

εγώ που τον θηλάζω όταν δίνω μπουκάλι τρώει άνετα 150 ειδικά αν έχει 3 ώρες να φάει (συνήθως θηλάζω ανά δίωρο :( ), του δωσα και 200 μια φορά΄και τα φαγε σιγά σιγά όμως

έβγαλες γάλα;

25 λεπτά είναι πάρα πολύ για την ηλικία μας, συνήθως 10 λεπτο εκτός αν νανουρίζεται και θέλει παραπάνω

25λεπτο συνολικά + από τα δύο στήθη..... εσύ 10λεπτο + από τα 2 να υποθέσω ε????

Εμείς προσπαθούμε να συνηθίσουμε το μπιμπερό+την πιπίλα.. πολύ κλάμα

150ευρώ είναι πάρα πολλα....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μάλλον θέλει να υπολογίσει πόσο γάλα να αφήνει σπίτι ελίτα

emena dystyxvw de moy menei pia για θηλαστρο με ξεζουμιζουν και τα δυο πηγα να βγαλω χτες και εβγαλα με το ζορυ 50 μλ.οταν ομως τα βαζω στο στηθος αρχιζει και κατεβαινει, δεν ξερω τι μπορω να κανω.τελικα εχω δυο σακουλακια μονο στην καταψυξη.για να βγαλω εκτος αν ξυπνησω δυο ωρες πριν να φανε για να τραβηξω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

25λεπτο συνολικά + από τα δύο στήθη..... εσύ 10λεπτο + από τα 2 να υποθέσω ε????

εγω απο το ενα.πινει το καθενα απο το δικο του.δε με συμφαιρει να κανω εναλλαξ γιατι ετσι αυτος που θα πινει πρωτος θα πινει το λαιτ και ο δευτερος το παχυ.εξαλλου παντα χορταινουν δε ζητανε ποτε και το δευτερο.τωρα πιεζα τη μικρη και δεν ηθελε αλλο βρα με τιποτα!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελεονωρα μην αγχωνεσαι με τα μλ εγω επαψα να μετραω πια, πινουν οσο θελουν κι οποτε θελουν εκτος το βραδυ που ξυπναω τη μικρη για να παρει λιγο τα πανω της.το μπεμπη τον αφηνω αλλα αυτος πινει μεχρι να σκασει ενω η αλλη κανει μικρα γευματα.εχε εμπιστοσυνη στη μπεμπουλα σου δε σημαινει πως αν την πιεζες α ετρωγε κιαλλο, εγω μεχρι και το κεφαλι της κραταγα για να φαει αλλα τιποτα αμα πει οχι εννοει οχι.δεν πινει παντα το ιδιο.το βραδυ ας πουμε καθετε και 40λεπτα.αλλες φορες μεσε σε 10 εχει καθαρισει.ο μπεμπης καθετε παντα απο τεταρτο και πανω

Μωρέ εμένα είναι το θέμα ότο αρχες ΙΟυλίου επιστρέφω στη δουλειά.... οπότε πρέπει να 3εχει συνηθίσει το μπιμπερό.... γιατι μέχρι τώρα μόνο θηλάζει... θα εχω ένα θέμα τοτε... διαφορετικά δεν θα με ενοιαζε.. από κιλά γίναμε 4600!!!! εσείς???

lX5Hp3.png

α εννοειται πως αν δεν μας το εκαναν δωρο δε θα εδεινα τοσα λεφτα για ενδοεπικοινωνια.εξαρταται γιατι τι θες και τι σπιτι εχεις.θες ηχο η εικονα κλπ.αν εχει εικονα ειναι πιο ακριβο αλλα υπαρχουν και στο ιντερνετ φτηνα απο εξω αν το ψαξεις.εδω μας πιανουν λιγο τον κ....ο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ εμένα είναι το θέμα ότο αρχες ΙΟυλίου επιστρέφω στη δουλειά.... οπότε πρέπει να 3εχει συνηθίσει το μπιμπερό.... γιατι μέχρι τώρα μόνο θηλάζει... θα εχω ένα θέμα τοτε... διαφορετικά δεν θα με ενοιαζε.. από κιλά γίναμε 4600!!!! εσείς???

4500 η μπεμπα και 5500 ο μπεμπης

κοιταω την διορθωμενη στις καμπυλες πια ετσι ειναι το σωστο

PN8Qp2.png

csXep2.png

[μακαρι να μην πήγαινα ακομα στη δουλειά.... ίσως για αυτό με έχει πιάσει κατάθλιψη....

στεναχωριέμαι που σιγά σιγά θα πρέπει να κόβω δικά μου γεύματα.....

παμε για φαγητό αρχισαμε να κλαίμε τα λέμε σε λίγο.....

lX5Hp3.png

κι εγώ ένα στήθος δίνω τη φορά εκτός αν πεινάει πολύ οπότε του δίνω και το άλλο

ελίτα νομίζω ότι και το δικό σου το στήθος ξεσυνήθισε το θήλαστρο ;) εγώ είχα φτάσει και 100-150 και τώρα πάλι τίποτα...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!! καλα μιλαμε πολυ κουραση σημερα ...σχεδον τωρα μαζευτηκα σπιτι και νιωθω τοοοσο κουρασμενη που ουτε να φτιαξω κατι να φαμε δεν μπορω !!!

εγω ελεονωρα σου ειπα εψω της avent νομιζω πως ειχα δωσει γυρω στα 80 αλλα το αγορασα την μερα που γεννησα οποτε δεν μπορω να θυμηθω !!!!!!!

και τωρα που λεω ετσι!!! αχχχχ κοριτσια το βραδυ διαβασα οσα γραφαμε την περιοδο που θα γεννουσαμε!!!!! τι ωραια που ηταν και τι γελιο που ειχαμε !!!!!

καντε μια αναδρομη !! οποτε εχετε χρονο θα δειτε και εσεις !!!!!

παω να κανω ομελετα ! το πηρα αποφαση !!

Γεια σας φιλεναδες.

Ελιτα χαρουμενα μηνογενεθλια.

Ο γιατρος εμας λεει να πινει το βαρος του x 150ml. Εμεις τωρα τελευταια πινουμε αρκετα παραπανω, 5 κιλα ειμαστε και πινουμε γυρω στο λιτρο τη μερα.

Παντως και το δικο μου εχει αρχισει και μειωνεται. Ενω πριν το νοσοκομειο του τα καλυπτα ολα, τωρα βγαζω από την καταψυξη για να συμπληρωνω. Ασε που το ενα στηθος εχει πετρωσει δυο μερες τωρα και βγαζω γυρω στα 50 (απο 100+ παλιοτερα) και δεν λεει να φτιαξει, τι ζεστα τι κομπρεσες τιποτα δεν γινεται...

Εχει παει καμια στο Babymed για εξετασεις. Μας το προτειναν για μαγνητικη.

Ακουστε και το κουφο. Ενω τη μαγνητικη την καλυπτει το ταμειο μας, τη μεθη που θα παρει (δηλαδη τον αναισθησιολογο) δεν τον καλυπτει. Στο babymed κοστιζει η μεθη 150Ε ενω στο Ιασω και το Μητερα 300Ε.

nG0fp2.png yu71p2.png

Γεια σας φιλεναδες.

Ελιτα χαρουμενα μηνογενεθλια.

Ο γιατρος εμας λεει να πινει το βαρος του x 150ml. Εμεις τωρα τελευταια πινουμε αρκετα παραπανω, 5 κιλα ειμαστε και πινουμε γυρω στο λιτρο τη μερα.

Παντως και το δικο μου εχει αρχισει και μειωνεται. Ενω πριν το νοσοκομειο του τα καλυπτα ολα, τωρα βγαζω από την καταψυξη για να συμπληρωνω. Ασε που το ενα στηθος εχει πετρωσει δυο μερες τωρα και βγαζω γυρω στα 50 (απο 100+ παλιοτερα) και δεν λεει να φτιαξει, τι ζεστα τι κομπρεσες τιποτα δεν γινεται...

Εχει παει καμια στο Babymed για εξετασεις. Μας το προτειναν για μαγνητικη.

Ακουστε και το κουφο. Ενω τη μαγνητικη την καλυπτει το ταμειο μας, τη μεθη που θα παρει (δηλαδη τον αναισθησιολογο) δεν τον καλυπτει. Στο babymed κοστιζει η μεθη 150Ε ενω στο Ιασω και το Μητερα 300Ε.

Αχ βρε Νατάσσα μου τι τραβάς κι εσυ..... καλά οι τιμές τρελές εγώ που έκανα υπέρηχο μαστών στο μωράκι στο ΙΑΣΩ 80Ε και στο Μητέρα 103 Ε διαφορά τιμής ε?????

Ρε κορίτσια δεν παίρνει μπιμπερό + πιπίλα με τίποτα... τι θα κάνω????

Τώρα που έπρεπε να πιει την πίεσα +ήπιε μόνο 20μλ ξένο και α΄πό το κλαμα την πήρε ο ύπνος...θα ξαναεπιμείνω αργότερα γιατι σε λίγο που θα πάω δουλειά τι θα κάνω???? θα έχω αγκαζε την μητέρα και όταν είμαι σπίτι για να τρώει????? γιατί από εμένα δεν πίνει...ξένο...

lX5Hp3.png

Ελεωνορα δεν θυμαμαι αν το εχεις γραψει παραπανω. Ολα καλα με τι μικρη? Τι εδειξε ο υπερηχος?

Νατάσσα μου έδειξε να έχει το δεξί της στήθος μαζέψει υγρό..και η δεξιά της ωοθήκη είναι διογκωμένη λίγο λόγω των οιστρογόνων της που πρέπει να είναι αυξημένα...

είναι πρόβλημα ορμονικό.. επανέλενγχος σε 3 εβδομάδες...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...