Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπεραααααααααααααααααααααα!!!

τι κανετε???? επισης ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΑ κ ειμαι δουλεια...κλαψ!

κατι παιζει με τις ορμονες..οντως! εγω εχω παθει ενα πραγμα τελευταια ..σκεφτομαι συνεχεια οτι κατι κακο θα γινει...γμτ.... ξουτ ξουτ ξουτ...αγχος μαλλον

ολα καλα ολα καλα ολα καλα θα πανεεεεεεε...

το εχω ακουσει και απο αλλες πρωτες μανουλες οτι απο την ωρα που κανουν παιδι συχνα φρικαρουν μη συμβει κατι κακο...Help!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ρωτήσω κάτι:

όσες δίνουν με το μπιμπερο πόσα μλ πίνουν σε κάθε γευμα?

eleonora πρεπει να πινουν το βαρος τους +καμια 200αρια ακομα για να παιρνουν βαρος...κανονικα

εμενα ο δικος μου ειναι 6500 κιλα και πινει 740 περιπου το 24ωρο ... τριχες δηλαδη...και με το ζορι

παντως η παιδιατρος μου ειπε οτι μετα τον 3ο σταματουν να παιρνουν τοσο οσο στην αρχη

κι εγώ το χω αυτό τώρα τελευταία ύδροχοάκι, πολλές φοβίες, κυρίως οικονομικής φύσεως, φταίει και το άνοιγμα που κάναμε με το σπίτι και το ότι δε δουλεύω, από τη μια ρε κορίτσια μου αρέσει που κάθομαι σπίτι με το μωρό μου και το θηλάζω από την άλλη νομίζω θα μου κανε και καλό να επέστρεφα στη δουλειά...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

τι παθατε βρε κοριτσια.ευχαριστουμε για τις ευχουλες!!!!!

οι ορμονες θαναι γιατι κι εγω εχω γινει πιο ευαισθητη αυτες τις μερες.ισως γιατι περσι τετοια εποχη πιασαμε τα σπορακια μς.εγω καπου κοντα στου αγ.κωσταντινου ηταν!!!!!χαχα!!!!μουλειψε η κοιλιτσα βρε κοριτσια

PN8Qp2.png

csXep2.png

κι εγώ το χω αυτό τώρα τελευταία ύδροχοάκι, πολλές φοβίες, κυρίως οικονομικής φύσεως, φταίει και το άνοιγμα που κάναμε με το σπίτι και το ότι δε δουλεύω, από τη μια ρε κορίτσια μου αρέσει που κάθομαι σπίτι με το μωρό μου και το θηλάζω από την άλλη νομίζω θα μου κανε και καλό να επέστρεφα στη δουλειά...

αχ και εγω το ιδιο πιστευω..ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους! Παντως πραγματικα η δουλεια κανει παρα πολύ καλο στην ψυχολογια τουλαχιστον οσον αφορα εμενα..και το οικονομικο βεβαιως παιζει ρολο! Σε καμια περιπτωση δεν θα σταματουσα να δουλευα και οχι γιατι ειμαι εργασιομανης.

Εχει υπαρξει κυριακη που εχω πει ποτε θα ξημερωσει να παω στην δουλεια να ηρεμησω και να ξεκουραστω ! Πιστευω οτι αν εμενα σπιτι θα ειχα σαλταρει

Αχ κοριτσια μεγαλο θεμα ανοιξατε.. Απο τοτε που γεννησα τον γιο μου φοβαμαι τα παντα , ολο ασχημα σκεφτομαι ειδικα στην αρχη ειχα φρικαρει με το παραμικρο νομιζα οτι κατι ειχε, και εκτος απο αυτο φοβαμαι μην παθω τιποτα και εγω και μεινουν τα παιδια πισω, φοβαμαι να ανεβω στην μηχανη του αντρα μου, φοβαμαι μην αρρωστησει κανενας απο εμας γενικα ολο φοβαμαι χαααααααλια.

Εμενα η δικια μου ειναι 7.350 και πινει απο 900-1000 την ημερα αναλογα αλλα δεν την πιεζω καθολου οσο θελει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αχ κοριτσια μεγαλο θεμα ανοιξατε.. Απο τοτε που γεννησα τον γιο μου φοβαμαι τα παντα , ολο ασχημα σκεφτομαι ειδικα στην αρχη ειχα φρικαρει με το παραμικρο νομιζα οτι κατι ειχε, και εκτος απο αυτο φοβαμαι μην παθω τιποτα και εγω και μεινουν τα παιδια πισω, φοβαμαι να ανεβω στην μηχανη του αντρα μου, φοβαμαι μην αρρωστησει κανενας απο εμας γενικα ολο φοβαμαι χαααααααλια.

Εμενα η δικια μου ειναι 7.350 και πινει απο 900-1000 την ημερα αναλογα αλλα δεν την πιεζω καθολου οσο θελει

βγάζεις το δικό σου κι της το δίνεις????

δηλ σε κάθε γεύμα της πάνω κάτω πίνει πόσο>??

lX5Hp3.png

Γιατί εγώ που την θηλάζω δεν μπορώ να ξέρω...

Ανά 3ωρο από 10 λεπτά-25 λεπτά συνολικά δεν πίνει πολύ, κάνει μικρά γεύματα.

Δεν μου είπατε ποιο σύστημα ενδοεπικοινωνίας έχετε??

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεονωρα δεν θηλασε ποτε γιατι εμεινε μερες μεσα στην μοναδα και εμαθε το μπιμπερο ητανε και πολυ μικρη οταν την πηρα (2.300) και ετσι εβγαζα και της εδινα με μπιμπερο για 2 μηνες τωρα πινει ξενο, κανει 5 γευματα και πινει απο 180-240 το γευμα συνηθως 200αρι ετσι υπολογιζω περιπου ενα λιτρο την ημερα οτιπινει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Γιατί εγώ που την θηλάζω δεν μπορώ να ξέρω...

Ανά 3ωρο από 10 λεπτά-25 λεπτά συνολικά δεν πίνει πολύ, κάνει μικρά γεύματα.

Δεν μου είπατε ποιο σύστημα ενδοεπικοινωνίας έχετε??

εχω πάρει ένα της chicco χωρίς να το ψάξω γιατί πήγα να αλλάξω κάτι και είχε μόνο αυτό, μια χαρά μου φαίνεται 2 βράδια έχει που το χρησιμοποιώ, μιλάς και στο παιδί άμα θέλεις, δεν έχει παράσιτα αλλά δεν ξέρω νομίζω είναι ακριβούτσικο (περίπου 150 ευρώ)

εγώ που τον θηλάζω όταν δίνω μπουκάλι τρώει άνετα 150 ειδικά αν έχει 3 ώρες να φάει (συνήθως θηλάζω ανά δίωρο :( ), του δωσα και 200 μια φορά΄και τα φαγε σιγά σιγά όμως

έβγαλες γάλα;

25 λεπτά είναι πάρα πολύ για την ηλικία μας, συνήθως 10 λεπτο εκτός αν νανουρίζεται και θέλει παραπάνω

i1lzp2.png

Ελεονωρα μην αγχωνεσαι με τα μλ εγω επαψα να μετραω πια, πινουν οσο θελουν κι οποτε θελουν εκτος το βραδυ που ξυπναω τη μικρη για να παρει λιγο τα πανω της.το μπεμπη τον αφηνω αλλα αυτος πινει μεχρι να σκασει ενω η αλλη κανει μικρα γευματα.εχε εμπιστοσυνη στη μπεμπουλα σου δε σημαινει πως αν την πιεζες α ετρωγε κιαλλο, εγω μεχρι και το κεφαλι της κραταγα για να φαει αλλα τιποτα αμα πει οχι εννοει οχι.δεν πινει παντα το ιδιο.το βραδυ ας πουμε καθετε και 40λεπτα.αλλες φορες μεσε σε 10 εχει καθαρισει.ο μπεμπης καθετε παντα απο τεταρτο και πανω

PN8Qp2.png

csXep2.png

εχω πάρει ένα της chicco χωρίς να το ψάξω γιατί πήγα να αλλάξω κάτι και είχε μόνο αυτό, μια χαρά μου φαίνεται 2 βράδια έχει που το χρησιμοποιώ, μιλάς και στο παιδί άμα θέλεις, δεν έχει παράσιτα αλλά δεν ξέρω νομίζω είναι ακριβούτσικο (περίπου 150 ευρώ)

εγώ που τον θηλάζω όταν δίνω μπουκάλι τρώει άνετα 150 ειδικά αν έχει 3 ώρες να φάει (συνήθως θηλάζω ανά δίωρο :( ), του δωσα και 200 μια φορά΄και τα φαγε σιγά σιγά όμως

έβγαλες γάλα;

εμεις εχουμε αυτο της topcom ειναι απο τα καλυτερα τοχει και το λητω ειναι ακομα πιο ακριβο ομως 230 με αμερα εγχρωμη, και δεν παρεμβαινουν αν θες να παρακολουθεις απο υπολογιστη.εχει και μουσικουλες αν θες να ενεργοποιησεις, αλλα σου πα ειναι ακριβο.εμας μας τοκανε δωρο αυτος πουχει την εταιρια γιατι ειναι φιλος μας

http://www.4uthesite.com/products.php?pid=15550&pc=2086&NAV_PROD

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...