Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!

Σε όσες μανούλες θηλάζουν, έχω να πώ ενά μεγάααααλο μπράβο και καλό τους κουράγιο, είστε πραγματικά ηρωίδες!!

Καρδούλα, μία και σήμερα???Πώς νιώθεις??Εγώ θα είχα ανυπομονησία αλλά και μια μικρή λύπη..πάντως να ξέρεις πώς το σπίτι σου είναι εκεί που είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι!Και εγώ όταν έφυγα πριν από 5,5 χρόνια από Αθήνα και ήρθα Κρήτη σε ένα μέρος που γνώριζα μόνο τον άντρα μου, αισθανόμουν πώς θα πάθαινα κατάθλιψη!Αλλά τελικά σημασία έχουν οι άνθρωποι και όχι το μέρος...

Σοφία, κουράγιο!Αφού είσαστε σπίτι σας, τα μαζέματα θα γίνουν..απλωθείτε τώρα!!Χαχαχα..

Εμείς εδώ σήμερα, είχαμε γενική αργια και έτσι πήγαμε βόλτα θάλασσα, ο γιός μου γνώρισε ένα κοριτσάκι και ήθελε να το πάρει σπίτι μαζί μας!:D

Η μπουμπου ευτυχώς επανήλθε το παιδάκι μου και έκανε κανονικά κακάκια της και ηρέμησε..τρώμε πλέον ανά 3,5 με 4 ώρες, 5 γεύματα δλδ την ημέρα, και έχει αυξήσει στα 180 με 190 μλ..να είναι καλά τα πράγματα, την Παρασκευή θα την πάω για εμβόλιο, ελπίζω να έχει πάρει λίγο βάρος, παρόλη την γαστρεντερίτιδα..

Καλό μας βράδυ κοριτσάκια μου!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς εδώ σήμερα, είχαμε γενική αργια και έτσι πήγαμε βόλτα θάλασσα, ο γιός μου γνώρισε ένα κοριτσάκι και ήθελε να το πάρει σπίτι μαζί μας!:D

Η μπουμπου ευτυχώς επανήλθε το παιδάκι μου και έκανε κανονικά κακάκια της και ηρέμησε..τρώμε πλέον ανά 3,5 με 4 ώρες, 5 γεύματα δλδ την ημέρα, και έχει αυξήσει στα 180 με 190 μλ..να είναι καλά τα πράγματα, την Παρασκευή θα την πάω για εμβόλιο, ελπίζω να έχει πάρει λίγο βάρος, παρόλη την γαστρεντερίτιδα..

Καλό μας βράδυ κοριτσάκια μου!

ΧΑΧΑΧΑ Τελειος ο Νικολας !!!!! Πολυ μ αρεσε !!!

Μπραβο στο κοριτσακι !! και στη μαμα ομως ε ???

Καλησπερα και απο εμας...

Λειπαμε το τριημερο.. δεν πηγαμε Καρπενησι τελικα αλλα πηγαμε στο εξοχικο μας ... νομιζω καλυτερα ηταν απο το Καρπενησι...

Εχω τρελο μαζεμα, να κανω την μικρη μπανιο, να βαλω πλυντηρια και να βγαλω και γαλα.... Επιστροφη στην πραγματικοτητα...

Συμπεθερουλα καλοπερασες ε ?????

Μπραβο κοριτσακι !!! η νυφουλα μου τι κανει ???? ΑΣΤΗΝ στο στηθος !! το απολαμβανει μαλλον! Σου λεει οχι κυρια μου μονο οτι θες εσυ !!!!!!! χαχαχα

Διαφημίσεις

καλησπερα Τινακι!:D

τι κανουν τα μωρακια σου;

Εμεις εδω καλα..τα ιδια κ τα ιδια τρεξιμο Ολε!

Σημερα δεν ξερω τι εχω παθει αλλα βαριεμαι απιστευτα πολυ!

ΔΕν εχω ορεξη να κανω τιποτα!....ουτε γαλα να φιαξω ...που λεει ο λογος!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

άντε καλέ που είσαστε όλες;; ξύπνησα πριν από λιγο να ταίσω το μπέμπη (μάλλον τελείωσε αυτό το άλμα ανάπτυξης που λένε και επέστρεψε πάλι στο 7ωρο) και είπα να βγάλω και γάλα με το θήλαστρο (είχα να βγάλω πάνω από βδομάδα) και τίποτα!!! 10 ml με το ζόρι! θα προσπαθήσω να βγάλω με το μωρό στο ένα στήθος μπας και τρέχει καλύτερα....εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό το δεξί τρέχει ποτάμι και ο μπέμπης δεν το θέλει όταν είναι κουρασμένος γιατί πνίγεται

από τη μια είμαι καλύτερα χωρίς θήλαστρο από την άλλη θέλω να τον αφήσω και για λίγο και δεν μπορώ, έχω πάει και τα γάλατα στην πεθερά μου

σήμερα έχουμε πάλι εξωτερικές δουλειές

γιώτα τριημεράκι ε; ζηλεύωωωωωωωωωω

τζένη καλά τι κούκλος είναι ο γιος σου; τον είδα στο fb πόσο μεγάλωσε

ελίτα τέλειο το φωτιστικό! χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!! 5 μήνες πω πω πώς περνάει ο καιρός ρε κορίτσια

ιωάννα να χαίρεσαι το γιο σου!! α χα χα τι θα σου φέρνει σπίτι αύριο μεθαύριο!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera koritsia, kalhmera θμμυψοολιτσα.εμενα τωρα ξυπνησε η μπεμπα απο τις 3 που την ταισα κι ο μπεμπης απο τις 12 τον ξυπνσα εγω.το καμαρι μου.αντε χαιρετω γιατι ανοιξε τις ματαρες και με κοιταει και γελαει.

ευχαριστουμε!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα!!!

που χαθηκατε καλε ολες?????

βολταρετε? εμεις εδω μια απο τα ιδια..

Ελιτα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!! Περασαν κιολας 5 μηνες??? Πω πω σαν εχθες μου φαινεται...

Ραμονιτσα το ιδιο με εσενα ειχα παθει εχθες βαριοοοοοοοοοομουνα ολο κοιμομουνα!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα τι κανετε!!! ποτε θα γινει καλοκαιρι μπρρρρρρρρρ βαρεθηκα το χουχουλιασμα!!!

Τι λετε ρε κοπελες εγω βαριεμαι μονιμα και σεις το παθατε μονο μια μερα χαρας στο πραμα!! Εγω ολο βολτες καφεδες και το μωρο θελω να κανω! Αλλα σφουγγαρισα ενταξει και λεω να σιδερωσω μια και η κορουλα καθεται με τα ζουζουνια στη διαπασων..... μεσημεριατικα!!!! χαααα!!!!!

Χρονια πολλλλλααααααααααααααααααααααααααα μωρακια Ελιτας να σας χαιρομαστε!!!!!

Μαμμυ ωραια, μια χαρα καθαρος αερας ,πουλακια, τελεια, εξοχη!! Και οι γειτονοι ελπιζω να ειναι καλοι ειναι σημαντικο οχι σαν τον αλλο που ειχες στο παλιο σπιτι χμ!!! Τον θυμαμαι πουυ σε εκνευριζε εγκυο γυναικα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εγώ κορίτσια δεν έχω πολύ διάθεση.... σαν να με έχει πι΄σει το παράπονο χωρίς να υπάρχει λόγος... μου έρχεται να κλάψωωωωω....

Ενώ με μωράκι όλα καλά με τον ύπνο του+το φαί του..τι να πω οι ορμόνες μάλλον????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...