Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε να πω κι ενα ευχαριστο να γλυκαθει η καρδια μου, ο μπεμπης θηλαζει και μονο κοψαμε το μπιμπερο.Εχω μερες να βγαλω με το θηλαστρο απο φοβο μηπως το αδειασω.βεβαια εχω στην καταψυξη γαλα αποθηκη.Αλλα να πω την αληθεια τον βλεπω εχουμε δεθει περισσοτερο, εμ πριν τον ταιζε πιο πολυ ο μπαμπας.τωρα με κοιταει μεσα στα ματια οταν τρωει και σκαει και χαμογελα κι εγω πεθαινω και με μαζευουν απο το πατωμα.κι εχει ενα χαμογελο παναγια μου τι θα παθω με αυτον τον γαλιφη!!!!!!η δε κορη αλλη μαμακιας αποκει που θελει την αγκαλια μου για να αραζει και μονο αντε και του μπαμπα της.Ψεμματα χτες κοιμηθηκε και στης θειας της.με τις ωρες της ειναι ειναι φορες που θελει μονο εμενα.και το πρωι στις 7 που τρωει μου γελαει και αριζει να μιλαει τα δικα της.της λεω τι θες βρε ζουρλο πρωι πρωι κουτσομπολιτσα ορεξη για κουβεντουλες?χαχα.ευτυχως μετα της φευγει και ξανακοιμαται.μας εχουν ξετρελανει η μου φαινεται?ασε που ταχω μαδησει απο τα πολλα φιλια και ρουφηχτα οχι αστεια!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια που ειστε σημερα!!! Εγω χαθηκα!!! Χτες τασπασα με τον αντρα και μετα ειχαμε "αγρια νυχτα", πανικος μια χαρα να μαλωνουμε συχνοτερα!!!

Μαμμυ βολευτηκες κουραγιο με τις δουλειες!!

Που εισαι καρδουλα 1 και σημερα και πας εεεε!!!

Ελιτα εχεις πολυ αγαπη μεσα σου και τα καταφερνεις και κρατιεσαι!!!! μπραβο κοριτσι!!!Τυχερα και τα παιδακια που σ΄χουν δασκαλα!!Μιας φιλης μου του γιου της η γυμναστρια τους ειπε να μαθουν να δενουν τα κορδονια εντος ενος διαστηματος και μετα απο το διαστημα αυτο που τους εδωσε οποιος δεν ηξερε να τα δενει και του λυνοταν επεφτε και ματωνε γονατα και αυτη ανενδοτη δε τους τα εδενε με τπτ!!

δε ξυπναμε να φαμε λεμε! τι θα γινει εχω γυρισει το σπιτι αναποδα και αυτη ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ki emeis shmera koimomaste poly!!! koimh8hkame ena diwro to prwi kai kleisame allo ena diwro twra, egw den exw ore3h gia douleies...mono to neroxyth symmazepsa kai ftanei

exei poly hremia edw, blepw xwrafia apenanti alla apo thn kouzina blepw tous geitones ka8e fora pou bgainw sto mpalkoni, exw elbetous geitones sas to pa??? oikogeneia me 4 paidia!!!!!!!

i1lzp2.png

γειαααααααααααα!!

τι μου κανετε τσουπριτσες ????? εμεις καλα ! περασαμε ενα πολυ ηρεμο Σ/Κ με το μωρακι μας στο σπιτι και το καταχαρηκαμε!!

mummy ΩΡΑΙΑ!!! θα μαθετε και ξενες γλωσσες ε??? με την συναναστροφη !!! ααα και με τον κηπο θα χαιρετε και το σκυλακι σας !!!

εμεις σημερα σπιτακι να τον χαρω λιγο ακομα γιατι απο αυριο παλι τα ιδια !!!τον ξυπνησα κατα τις 9 και μιση ..κοιμοταν απο τις 11 το βραδυ !! και το ευχαριστιεμαι και εγω !!!

καλα μας φερανε και δωρο ενα γυμναστηριο !! τι τελεια ανακαλυψη ειναι αυτη ????

δεν ειχαμε και δεν πολυπιστευα πως θα του αρεσε να σας πω την αληθεια αλλα τον εχει ξετρελανει !!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια που ειστε σημερα!!! Εγω χαθηκα!!! Χτες τασπασα με τον αντρα και μετα ειχαμε "αγρια νυχτα", πανικος μια χαρα να μαλωνουμε συχνοτερα!!!

μμμ κατι μου λεει πωε απο εδω και στο εξης θα εχετε ολο "σπασιματα" στο σπιτακι σας !!! χαχαχα

Καλησπέρα μανούλες!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.. είχε χαλάσει το internet και δεν μπορούσα να μπω!!!

Σήμερα είμασταν όλο γκρίνια μέχρι που την έκανα ένα ντουζάκι και ξεράθηκε στον ύπνο.

Το βυζάκι μας τρέχει που και που κάτι σταγονίτσες αίμα... το βλέπω και συγχίζομαι...

Τι να κάνω ρε κορίτσια??? Πέρα από τον υπέρηχο που θα κάνουμε πάλι σε 3 εβδομάδες η παιδίατρός μου μου είπε πως καλό θα ήταν να την δει και ένας παιδοενδοκρινολόγος...εκείνη δεν μπορεί να μου τι εξετασεις να κάνουμε...

Το θέμα είναι να περιμένουμε λίγο τον επόμενο υπέρηχο????

Γιατί σκέφτομαι αντε να την βγάλω πάλι έξω σε νοσοκομείο-άλλα λεφτά εκεί - και είναι ακόμα πολύ μικρό.. ότι είναι ορμονικό είναι ...

Τι λέτε????

Που να έχουμε όρεξη για να πάμε για την βάφτιση... καμία όρεξη για πέστε μου κάπου σχετικά κοντά μου για προσλκητήρια-μπομπονιέρες-μπαλόνια???? Μένω Πειραιά..

Πέστε ιδέες..

lX5Hp3.png

eleonora γιατί δεν ψάχνεις στο φόρουμ μήπως βρεις κάτι σχετικό; κι αν δε βρεις ξεκίνα καινούριο θέμα μπορει να χει συμβεί και σε κάποιο άλλο παιδάκι και να σου πει γνώμη καμιά μανούλα

γωγώ φοβερή η γυμνάστρια! σούπερ παιδαγωγική μέθοδος!

τζένη θέλουν όλο κάτι διαφορετικό, εγώ άρχισα να τον βάζω και στο καρεκλάκι φαγητού στην πλαγιαστή θέση ώστε να με βλέπει όταν μαγειρεύω ή πλένω πιάτα, τώρα που απλωθήκαμε θα εκμεταλλευτούμε όλο τον εξοπλισμό!!! θα ανοίξω και το παρκοκρέβατο σύντομα

i1lzp2.png

eleonora γιατί δεν ψάχνεις στο φόρουμ μήπως βρεις κάτι σχετικό; κι αν δε βρεις ξεκίνα καινούριο θέμα μπορει να χει συμβεί και σε κάποιο άλλο παιδάκι και να σου πει γνώμη καμιά μανούλα

γωγώ φοβερή η γυμνάστρια! σούπερ παιδαγωγική μέθοδος!

τζένη θέλουν όλο κάτι διαφορετικό, εγώ άρχισα να τον βάζω και στο καρεκλάκι φαγητού στην πλαγιαστή θέση ώστε να με βλέπει όταν μαγειρεύω ή πλένω πιάτα, τώρα που απλωθήκαμε θα εκμεταλλευτούμε όλο τον εξοπλισμό!!! θα ανοίξω και το παρκοκρέβατο σύντομα

ετσι μ αρεσεις!!! απλωσου καλη μου απλωσου !!

εγω παρκοκρεβατο εχω στη μαμα μου αλλα μονο για υπνο οταν τον αφηνω εκει!! λετε να τον βαλουμε και μεσα να καθεται ?????το σκαθαρι προτιμα να καθεται στο κρεβατι και εμεις διπλα να του μιλαμε !!! και ολο αγουυυυ ειναι !

αληθεια απο χθες κανει κατι προσπαθειες να γυρισει , δλδ γυρναει στο πλαι και ολο βαζει δυναμη! εσας γυρνανε ???? γιατι εμεις ειμαστε και χοντρουλικα και το εχω αποδωσει εκει !!!

Διαφημίσεις

Ποιο μοντέλο ενδοεπικοινωνίας έχετε????

Θέλω να αγοράσω γιατί αυτό που έχουμε είναι δανεικό και χάλια!!!

εμεις εχουμε της Avent ενα αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι ! καλο παντως μου φαινεται ! δλδ δεν εχω παραπονο τοσο καιρο και το χρησιμοποιω μερα νυχτα πια !

καλα τα επαιξα τωρα !!

κοιμοταν και βαζει μια τσιριδα και μεχρι να παω εκλαιγε δυνατα ! τον ξεντυνω λεω κατι τον τσιμπαει και κανει ετσι ..τπτ.

μετα λεω θα βλεπει κανα ονειρακι ασχημο , τον ειχα αγκαλια και εκανε αναφιλητα (ακομα και τωρα τα κανει ) ..

μαλλον εινια που δεν εχει κανει κακακια ακομα γιατι ξανακοιμηθηκε στη αγκαλια μου και εκανε πριτσσσσ

λεω να του κανω λιγο χαμομηλακι μακαρι να ειναι αυτο !!

Καλησπερα και απο εμας...

Λειπαμε το τριημερο.. δεν πηγαμε Καρπενησι τελικα αλλα πηγαμε στο εξοχικο μας ... νομιζω καλυτερα ηταν απο το Καρπενησι...

Εχω τρελο μαζεμα, να κανω την μικρη μπανιο, να βαλω πλυντηρια και να βγαλω και γαλα.... Επιστροφη στην πραγματικοτητα...

mYQbp2.png

Καλημερα!!!!!

Ακομη κοιμαστε?Εμεις φαγαμε το πρωινο μας και κοιμομαστε για να αφησουμε την μαμα να κανει καμια δουλεια

Ιωαννα μου σιδερενια!!

Ελιτακι σουπερ το κειμενάκι!!!!!Ποτε κανονιζετε για γαμο και βαφτιση?

Γιωργιτσα μου σε εχασα.Ποτε θα πιουμε καφε??Μα καιρος ειναι αυτος βρε παιδι μου?

Ελεονωρα μου χρόνια σου πολλα!!!

καρδουλαμου τελικα αυριο φευγετε?Ειπαμε ιντερνετ απο τον γειτονα!Μην μας ξεχασεις

mummycoolελπιζω το βραδυ να κοιμηθηκε ο βεντουζακος

Γιωτα μου εχει ωραια πραγματα στο σοφρωνα?

ramonitsaκαι γω προσπαθησα πάρα πολυ να ξανακατεβει το γαλα αλλα δεν ηταν αρκετο για να αξιζει τον κόπο.Μακαρι να μπορουσα να τα θηλασω πολυ περισσότερο:(

Λοιπον κοριτσια εμεις τελειωνουμε σιγα σιγα την ανακαινηση στο Λαγονησι και την κανουμε.Μαμα,γιαγια,σκυλος και διδυμακια!:mrgreen:.Ο συζυξ αναλογα με την δουλεια θα πηγαινοερχεται

Πηγα στο ικεα και αγορασα καινουργια κρεβατοκαμαρα και κουνια για τα

ζουζουνια μου,βαψαμε το σπιτι πορτοκαλοκιτρινο,καθαριστηκε κιολας και τωρα ειμαστε σχεδον ετοιμοι.Μονο ο καιρος να φτιαξει γιατι ετσι δεν μου κανει και πολυ κεφι

Πω Πω !!! Όλγα μου ζηλεύω... μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα και για εμάς...

Γι' αυτό κοίταξε να το εκμεταλευτείς και να περνάς καλά κάθε μέρα με τα παιδάκια σου και τους ανθρώπους που αγαπάς + μην θεωρείς δεδομένη καμία κατάσταση και κανένα πρόσωπο... στο λέω μιας και κάθε καλοκαίρι κάπως έτσι ήταν τα πράγματα για μένα και κυρίως πιο μικρή αλλά βλέπεις μεγαλώνουμε + μαζί μας και οι άνθρωποι που είναι γύρω μας...οπότε οι καταστάσις αλλάζουν... τεσπα όπως και να έχει ζήσε το τώρα που να υποθέσω δεν δουλεύεις και έχεις άπλετο χρόνο με τα παιδάκια σου.

lX5Hp3.png

Καλησπερα και απο εμας...

Λειπαμε το τριημερο.. δεν πηγαμε Καρπενησι τελικα αλλα πηγαμε στο εξοχικο μας ... νομιζω καλυτερα ηταν απο το Καρπενησι...

Εχω τρελο μαζεμα, να κανω την μικρη μπανιο, να βαλω πλυντηρια και να βγαλω και γαλα.... Επιστροφη στην πραγματικοτητα...

Τουλάχιστον περάσατε καλά...+ ξεφύγατε!!!! Γιωτούλα γιατί βγάζεις γάλα και δεν της το δίνεις απ'ευθείας??? ξένο της δίνεις καθόλου???

lX5Hp3.png

Τουλάχιστον περάσατε καλά...+ ξεφύγατε!!!! Γιωτούλα γιατί βγάζεις γάλα και δεν της το δίνεις απ'ευθείας??? ξένο της δίνεις καθόλου???

Περασαμε τελεια.... ειχε και ομορφο φεγγαρακι εχθες... ;).

Χαλασαμε πολυ το προγραμμα του φαγητου σημερα, στην επιστροφη πηγαμε απο το ικεα και η μικρη ολο χαζευε και δεν κοιμηθηκε καθολου... και τωρα εχει πεσει ξερη και το στηθος μου ειναι τουμπανο και νομιζω πως θα αρχισει να πετρωνει σε λιγο...ποναω ηδη αρκετα αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει να φαει...:-(. Ευτυχως ακομα δεν της εχω δωσει καθολου ξενο αν και εχω αρχισει να κουραζομαι με τον θηλασμο ρε γμτ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...