Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια καλημερουδια πως ειστε?? Τι καιρος κρυωνω θα βγαλω παλι τα χειμωνιατικα ακους Ολγα μπρρρρρρρρρρρρρ!!!! Πηγα προχτες Αγιο Λαζαρο και ηπια μονη μου καφε, περιμενα μπας και εμφανιστεις τπτ!!! θα φυγεις αμα φκιαξει ο καιρος αντε μια χαρουλα καθαρος αερας τελεια!!!!Ωραιο χρωμα το πορτοκαλοκιτρινο θα ναι πολυ φωτεινο ωραια!

θα παμε δτη πεθερα μου τωρα γιατι χτες γοιτραζε ο πεθερος και δεν εμφανιστηκαμε !!

Θελω να παω στη μαμα μου, αντε να συνιθησει η μπεμπα το κουταλι και το νεο γαλα, να φυγουμε! Εχω μια ανασφαλεια μην χρειαστω το παιδιατρο μας, να λειψω πολυ καιρο! αλλα θα μου πεις δεν υπαρχουν αλλου παιδιατροι τεσπα η βλακεια του εγκεφαλου μου!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Αχ από το χειρουργείο έχει ερεθιστεί ο λαιμός μου, μου είπαν από την διασωλήνωση, και έχω ένα βήχα που με ταράζει..και ανησυχώ κιόλας μήπως και δεν είναι από αυτό και είναι κρύωμα και κολλήσω κανένα μικρούλι..!

Σήμερα ξυπνήσαν τα παιδάκια μου στις 8 παρά, η μπεμπούλα μόλις την τάισε η μαμά μου και μετά έβγαλε μια γκρίνια άλλο πράγμα, χθές όλη ήμερα δεν της είχα βάλει όρο ρε γμτ και ήταν μπουκωμένη. Τρείς φορές της έβαλα για να ξεβουλώσει. Εντωμεταξύ πέρασε και η παλιογαστρεντερίτιδα αλλά τώρα πα΄λι έκανε πρόβλημα δυσκοιλιότητας και δεν έχει κάνει κακά από προχθές βράδυ...τώρα ηρέμησε και κοιμήθηκε ένα μισάωρο και μόλις ξύπνησε πάλι και φαίνεται ήσυχη..στο επόμενο γεύμα θα της βάλω πάλι μισό-μισό και χαμομηλόνερο για να κάνει κακά να μην ταλιαπωρείται μωρέ..!!

Πάω τώρα στην σελίδα του Λητώ, να παραγγείλω πιπίλες για τον Νικόλα, γιατί της Nuk τις μασάει μέσα σε μία εβδομάδα..αν δεν αντέξουν και οι κανούργιες, μάλλον την κόβουμε την πιπίλα και ησυχάζουμε..ούτως ή άλλως μόνο στον ύπνο την έχει και τότε ακόμα εγώ του την δίνω για να ηρεμήσει..

ξυπνήστε καλέ!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalhmera koritsia,

epitelous eftiakse o kairos. ioanna mou siderenia.

koritsia den prolavenw na sas diavasw. sinantithikate telika?

emeis eutixos pou alaksame ta eisitiria kai feugoume tetarth. akoma paketaroume. emeine h kouzina kai ta krevatia mas. aurio mallon tha pame na meinoume sto eksoxiko mexri th tetarth pou tha fygoume.

elpizw na eistai oles kala.

filakia:)

Καλημερα μανουλες!!!!

τι κανετε? που χαθηκατε ολες???

προχθες βγηκαμε τελικα το βραδυ πηγαμε στο isand και παρολο που ειχα αγχος με την μικρη περασαμε πολυ ωραια , το χρειαζομαστε αυτο που και που, η κορουλαμου εντωμεταξυ καταλαβε μαλλον πως η μανουλα βγηκε και μου εκανε απιστευτο δωρο ξυπνησα για πρωι 11 παρα εικοσι πρωτη φορα παρολο που ειχε κοιμηθει απο τις 9μιση το προηγουμενο βραδυ!!!!!

Παρατηρησα οτι μετα το αλμα που περασαμε με τρελη γκρινια μολις κλεισαμε την 18η εβδομαδα ηρεμησαν πολυ τα πραγματα.

Ιωαννα σιδερενια!!!! ειδες που ολα πηγαν καλα?? μην ανησυχεις ο λαιμος ποναει απο τα σωληνακια που βαζουν οταν ειχα κανει σκωληκοειδιτιδα πριν 8 χρονια με ποναγε καμια 15 μερες μετα ακομα το θυμαμαι.

Καρδουλα μπραβο που τελειωσατε αντε με το καλο να πατε τωρα. Αληθεια στην Κυπρο εχετε ετοιμο σπιτι? ΄΄η θα βρειτε τωρα? Τουλαχιστον εκει θα εχετε και την βοηθεια των δικων σου που θα ειναι κοντα σας

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

koritsia mou leipsate!!!ioanna perastika kopela mou, 8a synel8eis de nomizw na nai tipota allokardoula teleiwnete...kalo kouragio, ante na pate sto e3oxiko na 3ekourasteite ligo3ypnhsa apo tis 7 k kanw douleies, h kouzina exei mpei se mia ta3h exei ki alla alla ta basika einai ok, twra exoun seira ta rouxa...kala sto ypogeio ginetai xamos, efere k enas filos pou 3enoikiase kati dika tou, mou fere k h koumpara mou diafora (kounia, gymnasthrio ktl)to dwmatio tou mpemph einai epishs leitourgiko, se genikes grammes eimaste kala..faghto gia to meshmeri den exoume alla mallon 8a kanonisei h pe8era, na mhn ebrexe mono re gmto spark exei en8ousiastei, to prwi den ton bgazoume bolta, bgainei ston khpo, bebaia phdaei ton toixo k paei k sto dipla khpo, argotera prepei na baloume kamia pergolaayta pros to paron, ta kefalia mesa pali, twra pou koimh8hke o mikros ligofilakia se oles kai se ola ta mwrakia!!!!!!!!

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Ιωάννα περαστικά σου και κουράγιο!!

Ελίτα πολύ όμορφο κείμενο!! Με το καλό!!

Έχει κανει καμμία τα εμβόλια preveuer rotateq ; Έχω ένα θεματάκι με την μικρή!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έχει κανει καμμία τα εμβόλια preveuer rotateq ; Έχω ένα θεματάκι με την μικρή!!!

καλημερα Μαρια μηπως εννοεις του πνευμονιοκοκου αν ναι ειναι βαρυ εμβολιο και το αλλο μαλλον ειναι για γαστρενετεριτιδα που λες καναμε μια δοση μεις απ΄αυτο! δεν θα κανουμε ομως αλλη γιτι εχουν αποσυρθει καποιες παρδιδες του στην Αμερικη!

Γενικα και στα δυο ειχε καποιες παρενεργειες αλλα δεν εκανε πυρετο ειχε τη μια μερα γκρινια την αλλη υπνηλια και τη πονουσε και η κοιλλιτσα της για μια 2 μερες!! Ρωταμε οτι αλλο θες!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια!!!!

To prevenar να το κάνετε, είναι κατά του πνευμονιόκοκκου, εντός του εθνικού εμβολιασμού. Το κάναμε πριν 4 μέρες και όλα καλά.

Το rotateq ή rotarix είναι της γαστρεντερίτιδας, στην Αμερική αποσύρθηκε πριν από κανένα μήνα, εδώ απαγορευτηκε η συνταγογράφησή του, είναι εκτός εθνικού εμβολιασμού κι εγώ στον σκιουράκο δεν το έκανα....

Και ναι, γεννήθήκαμε με 1 μέρα διαφορά..... Να σου ζήσει η μπεμπούλα. Και ψάχναμε ένα όμορφο κοριτσάκι στην ηλικία μας!!!

Διαφημίσεις

Αποσυρθηκε το rotarix για να ερευνηθει παραταίρω ένα στελεχός του.

Για το rotateq δεν έχει ακουστεί κάτι προς το παρόν και χορηγείτε κανονικά. Το ΥπΕΘΕ το καλύπτει και κατα 75%.

Κοριτσια καναμε και τα δυο την Πέμπτη το μεσημέρι. Ηταν αρκετά γκρινιάρα, κοιμοταν πολυ παραπάνω απ' οτι συνήθιζε (δηλαδη καθολου, δεν είχε πολυ όρεξη και γενικώς κάποιες στιγμες ηταν λίγο ζαβλακωμένη!! Δεν έκανε πυρετό και τις περισσότερες φορές είχαμε κεφάκια!!! Σήμερα ομως μου έχει παρουσιάσει κάτι σαν μικρή διάροια!! Έχω αλλάξει ήδη 6 πάνες με ελάχιστα νωπά κακά. Είναι κανονικά μουσταρδί αλλα έχουν πολυ βλένα!! Χθες είχε βγάλει μια πράσινη βλένα αλλα επειδή είχα φάει βλητα θεωρήσαμε πως φταίει αυτο. Σημερα ομως βγάζει ή διαφανείς ή μια κοκκινωπή βλένα. Πως βγάζουμε απο την μύτη μας κόκκινες βλενίτσες σαν τριχουλες μετα απο κρυωμα;; Κάτι τέτοιο. Κάποιες στιγμές έχει κέφια ενω κάποιες αλλες έχει γκρίνια. Τρώει αλλα όχι με όρεξη. Η παιδίατρος μας είπε πως μαλλον είναι μια ελαφριά μορφή γαστρεντερίτιδας που μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο. Να μην φάω ψάρι, γαλακτομικά και μοσχάρι και να παρακολουθώ την μικρή.

Έχετε δει ή ακουσει κάτι σχετικά;

Cate κουκλάκι ειναι το αγοράκι σου!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσια καλησπέρα!

Ειμαι ακομα χωρίς υπολογιστη... Και απο το κινητο δεν λεει! Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα!

Φιλακια πολλά!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλησπερα κουκλες.

Σημερα πρωτη φορα ο μπεμπης μου καθισε στο στηθος, το ειχα προσπαθησει αλλες δυο φορες παλιοτερα αλλα δεν μου καθοταν. Σημερα λοιπον το μεσημερακι, οι υπολοιποι κοιμονταν και του το δινω, το πιανει κατευθειαν και καθισε μια ωρα (μιση και μιση) δεν ξερω αν καθοταν κι αλλο και μετα του εδωσα 100 μπιμπερο και το ηπιε. Γενικα το στηθος δεν το νιωθω ποτε φουσκωμενο για να ξερω αν εχει, παντως με αντληση ανα 3-4 ωρες βγαζω γυρω στα 150-200.

Εμεις το rotateq καναμε την πρωτη δοση και δεν ειχαμε παρενεργειες.

Ιωαννα σιδερενια...

nG0fp2.png yu71p2.png

Γεια σας κοριτσια μου μπηκα σημερα ποσες φορες αλλα δεν ειχα ορεξη να γραψω.Βαριεμαι και να ξανασκεφτομαι τα πρωινα.Απλα ενιωθα κουρασμενη.Σημερα θα γυρναγε το μικρο στη μανα του και ανεβηκαν στο σπιτι να κανουν δουλειες και μενα φιλο μας και αντι να τον αφησει μου τον ξαναφερε εδω, μαλιστα η μαμα του γκρινιαζε γιατι θα της τον αφηνε νωριτερα και καλα, ειναι δυνατον?για το δικο της παιδι?δηλαδη εγω τι να πω που βρηκε σκ να λειπει και η πεθερα μου και τους ειχα ολους φουλ ταιμ.Ασε μου λεει ερχομαστε λεω ποιοι μου λεει οι μικρος καιεγω ενω αλλο ειχαμε πει και εγινα τουρκος δεν του μιλαγα γιατι δε με ενημερωσε και δε ζητησε τη γνωμη μου και ειπε και ψεμματα.Λεω κλαιγεται η μανα του που καθε μερα τον αφηνει στους γονεις της πως της ειναι βαρος και εγω τι ειμαι η μητερα τερεζα?Και δεν ταχα με το παιδι αλλα με τον πατερα εννοειται ισα ισα ο μικρος ηταν αψογος απλα αγριευω που πρεπι να κανω μαραθονιο το βραδυ για να κανουν μπανιο ολα τα παιδια και που ερχεται και παει να τα σηκωσει και τα πιανει αγαρμπα και που την ωρα που θηλαζω ερχεται και ξαπλωνει και αυτος στο κρεββατι.Τελοσπαντων ηθελα να ξεκουραστω σημερα η γυναικα και τσατιστικα που δε με σκεφτεται κανενας.Εντομεταξυ λεει ο αντρας μου στην πρωην νομιζεις πως υπαρχουν πολλες μανες που καθε 15 μερες εχουν την πολυτελεια να αφηνουν καπου το παιδι τους και να βγαινουν και να κανουν οτι θελουν?Δηλαδη ειναι δυνατον να της ειναι βαρος το παιδι της και να λεει ο μικρος πως θελει να παει στη μαμα του γιατι βαριοταν που κανν δουλειες και να λεει αυτη οχι επειδη ηταν νωριτερα απο την ωρα που τον γυρναει?Εσεις θα λεγατε ετσι στο παιδακι σας αν ηθελε ναρθει σπιτι?Τι να πω.Της εστειλα και ενα μηνυμα πως με υποχρεωσε και πως κι εγω δεν εχω καμοια βοηθεια και πως ειχα βγαλει να φτιαξω τα ρουχα.Ουφ χειμαρος παλι δε μπορω ομως βρε κοριτσια.Ταχα παρει και ολη μερα ειχα πονοκεφαλο.Μετα μαλακωσα και γλυκανα τι να κανω, και γλυκια μαζι του ημουν και τον ειχα κι αυτον στο κρεβατι και πηγαμε βολτα και στο τελος ξεραθηκε.Αλλα αυριο του πα του αντρα μου πως θελω κι εγω να ξεκουραστω.Δηλαδη εγω δε δικαιουμαι?Γενικα δε μαρεσει να μου χαλαν το προγραμμα αναστατωνομαι.Αφου πανω στο θυμο μου του πα να πανε να κοιμηθουν στης μανας του -πεθερα μου που ελειπε.Σορυ που σας ζαλισα αλλα δεν ημουν καλα σημερα, ολο νευρα.Και να πω την αληθεια χαζος ο αντρας μου που παλι αυριο θα τον ξυπνησει απο τις 7 και θα τρεχει ενω θα κοιμοταν λιγο παραπανω, χα ας προσεχε.Φυσικα εννοειται το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο ετσι το βλεπω και βγαζω καντηλες δε συμαζευεται με τιποτα!!!!με τιποτα ομως!!!!!!αντε καληνυχτα και φιλακια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...