Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια SOS.Για διαβαστε ενα πρωτο.Τωρα τογραψα.Πνευματικα δικαιωματα διεκδικω ε!!!!

Μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια ομορφη νεραιδα που αγαπησε ενα ομορφο παλικαρι...

Μαγκας αυτος σεριανιζε μες το ντουνια με χαρη,

γοργονα αυτη στα πελαγα ομοια της δεν ειχ' αλλη.

Διπλη χαρα στο σπιτι τους,

διπλη χαρα μεγαλη!!!!!

Και καπου εδω ηρθαμε εμεις,

μικρουλια με καμαρι!

Στην εκκλησιά θα οδευσουε

ολοι μαζι παρεα,

οι δυο γοργονες απο τη μια,

οι μαγκες απο την αλλη.

Με γαμο ενωπιων του θεου, θα δεσει το ζευγαρι

κι εμεις θα κανουμε βουτια με τολμη και καμαρι.

Ονομα θα μας δωσουνε τερμα τα παραμυθια,

θα μας βουτηξουνε γυμνους μεσα στην κολυμπηθρα.

Μαμα, μπαμπας και διδυμα εσας θα περιμενουν.......μπλα μπλα (μερ , ωρα τοπος)

θα ναι για μας διπλη χαρα γαμος και βαφτισια, γιαυτο σπευσατε πρωτοι στη σειρα μαζι μας να σταθειτε!!!!!!

Αυτο ετσι μια πρωτη ιδεα, ακομα το δουλευω δεν μου βγαινει παντα στο τελος η καταληξη να ταιριαζει

πολυ ωραιο!!! με πηραν τα ζουμια μπραβο ελιτα!!! Ολα ωραια !!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααα!!

που να πρωτοθυμηθω τι εχετε γραψειι!!!

Ιωαννα μου καλη επιστροφη και σιδερενια να εισαι !! ειδες ολα καλα ..αντε περασε και αυτο !

Καρδουλα μπηκατε στην τελικη ευθεια τελικα ε???

Χρονια Πολλα eleonora και γενικα χρονια πολλα σ οσους εχετε να γιορταζουν σημερα ! μεγαλη γιορτη και δεν μπορει ολο και καποιος δικος σας θα γιορταζει!!!

Εμεις εδω ..¨"ειχε παλιοκαιρο την μερα που σε γνωρισα κτλ κτλ" τι απαισιος καιρος !! πρεπει να ξαναβγαλω τα χειμερινα !!! ελεος!!!!

Καλα ελιτα εισαι πραγματικα ΑΞΙΑ !! και πολυταλαντη!! τελειο το πποιηματακι και γενικα πολυ ωραιο το concept!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και σε όσα μωράκια θα γιορτάζουν του χρόνου!Και στη μαμα σου inka εννοείται.

Ιωάννα περαστικά σου ολα καλά;

Ελίτα εσυ νομίζω αδικείσαι σαν γυμνάστρια ποίηση και λογοτεχνία επρεπε να διαλέξεις....πολύ ωραίο.

Mummycool υπομονή θα του περάσει του βεντουζάκου που σε ταλαιπωρεί,,,προσπάθησε να τον δώσεις στον άντρα σου το βράδυ να τον αναλάβει για να ξεκουραστείς.

Αυτος ο απαίσιος καιρός με κάνει και νυστάζω ολη μέρα...

mz6Up2.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Ελίτα, το ποίημα τέλειο και το θέμα επίσης!!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!!!

Γενικά είμαι καλά, καλύτερα από ότι στις καισαρικές, βέβαια εκεί είχα μείνει και 4 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ τώρα βγήκα αμέσως..!

Ο γιατρός μου είπε να προσέξω γενικά το ΣΚ να μην οδηγήσω και να μην σηκώνω βάρη..εγώ βέβαια θα προσέξω και αρκέτα μετά, ώστε να μην κάνω καμμιά κήλη και τρέχουμε..

Τα παιδάκια μου με υποδεχτήκαν σουπερ..ο Νικόλας είδε το τσιρότο στο χέρι από τον ορό και ερχόταν και μου έλεγε "μανούλα, πονάει" και μου έδινε φιλάκι!

Πάω τώρα να πάρω κανένα τηλέφωνο τις φιλεναδίτσες μου που γιορτάζουν!

Φιλάκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλε ελιτα εισαι σουπερ ταλεντο... μου φαινεται θα σε προσλαβω να γραψεις και για εμας τις κοριτσομανες κανενα ποιηματακι!!!;)

Και εμεις υπνο ολη μερα σημερα... λετε να φταιει ο καιρος???

mYQbp2.png

Eυχαριστω κοριτσια ναστε καλα αμα μουρχεται καμοια ιδεα θα σας λεω για τα μπουμπουκακια σας.Παλιοτερα μουχε ερθει ενα στον υπνο μου και λεω σιγα θα το θυμηθω το πρωι και το πρωι δδε θυμωμουν λεξη.αλλη φορα θα τα γραφω.

Καλε που ειστε ολες σημερα?Εγω δεν βγηκα εξω καθολου που να πας και μαυτο τον καιρο.Ο μεγαλος μαζευτικε με τον πιτσιρικα στις 10 η ωρα βασικα κι εγω κοιμιζα τα μωρα.δε μπορω να καταλαβω ο μπεμπης δεν εκατσε πολυ ωρα στο στηθος ηθελε να κοιμηθει, ισως δεν ειχε χωνεψει απο το προηγουμενο γευμα τι να πω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εντομεταξυ σε οσους λεω οτι θελω να συνεχισω να θηλαζω τους φαινεται περιεργο ακομα και ο πατερας μου που μου λεει τι σκεφτεσαι να κανεις?Λεω τιποτα συνεχιζω αυτο που κανω και δεν εχω σκοπο να το κοψω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ασχετο η Πατσουρου εχει μια φωτογραφια της που τα παιδια της διδυμα ειναι ενος η εναμιση χρονων και φοραει το νυφικο της μαλλον γιατι εκανε γαμο - βαφτισια και τα θηλαζει και τα δυο ταυτοχρονα.θεικη φωτο χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια δυο μερες δεν αρμεξα με το θηλαστρο, γαι το μπεμπη, θηλαζει κατευθειαν και φαινεται πιο χορτασμενος,και ειμαι πολυ χρουμενη γιατι ηρθα πιο κοντα με το αγορακι μου.Εχει βελτιωθει πολυ παντως ασε που με κοιταει οταν θηλαζει σηκωνει το βλεμμα του και λιωωωωνννωωωωω!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kale που πηγε παλι το μνμ μου;;;;;;;;;;γκρρρρρρρρρρρ

Ελεγα Ελιτακι ποσο πολυ καλα κανεις που θηλαζεις ακομα..οσο μπορεις κ αντεχεις κρατα το....κανει πολυ καλο στα μωρακια σου!

μακαρι να ειχα κ εγω γαλατακι κ αλλο για το μωρακι μου!

Αλλα παει...:(

καποιες φορες νιωθω τυψεις που δεν το παλεψα κ αλλο οταν καταλαβα οτο κοβεται σιγα σιγα..αλλα ο μπεμπης μετα απο 5 λεπτα ρουφηγματος νευριαζε κ εκλαιγε γιατι προφανως δεν ειχε αλλο...κ αυτο το λιγο που επινε με την παλλινδρομηση πυ ειχε το εβγαζε..ουφ...

Αφου λεω να τον ξαναβαλω ...να δω αν θα ξαναρθει γιατι οταν το πιεζω βγαζει κατι μικρες σταγονες....λετε να ειναι αποθηλασμος αυτες;

αλλα πο την αλλη λεω...τωρα; που εβαψα τα μαλλια μου; πινω κατι χαπακια αδυνατισματο; κανω λιγα τσιγαρακια;

δεν κανει!

Κριμα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ιωαννα μου περαστικουλι..καλη αναρρωση κοριτσακι!

Ελιτα..τελειο το ποιηματακι σου ..Φανταστικο!

Χρονια Πολλα σε οσα κοριτσακια γιορταζουν...:D

Ινκαι διαβασα γιορταζει η μαμακα σου; Να την χαιρεσαι..Πολυχρονη! :D

Καλε προχτες δεν ηταν κ της Αγ.Ειρηνης;;;;;;ή κανω λαθος;:roll:

Χρονια πολλα κ σε εσενα ομορφη..να χαιρεσαι την φουφουλιτσα..κ να μου την φιλησεις!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημερα!!!!!

Ακομη κοιμαστε?Εμεις φαγαμε το πρωινο μας και κοιμομαστε για να αφησουμε την μαμα να κανει καμια δουλεια

Ιωαννα μου σιδερενια!!

Ελιτακι σουπερ το κειμενάκι!!!!!Ποτε κανονιζετε για γαμο και βαφτιση?

Γιωργιτσα μου σε εχασα.Ποτε θα πιουμε καφε??Μα καιρος ειναι αυτος βρε παιδι μου?

Ελεονωρα μου χρόνια σου πολλα!!!

καρδουλαμου τελικα αυριο φευγετε?Ειπαμε ιντερνετ απο τον γειτονα!Μην μας ξεχασεις

mummycoolελπιζω το βραδυ να κοιμηθηκε ο βεντουζακος

Γιωτα μου εχει ωραια πραγματα στο σοφρωνα?

ramonitsaκαι γω προσπαθησα πάρα πολυ να ξανακατεβει το γαλα αλλα δεν ηταν αρκετο για να αξιζει τον κόπο.Μακαρι να μπορουσα να τα θηλασω πολυ περισσότερο:(

Λοιπον κοριτσια εμεις τελειωνουμε σιγα σιγα την ανακαινηση στο Λαγονησι και την κανουμε.Μαμα,γιαγια,σκυλος και διδυμακια!:mrgreen:.Ο συζυξ αναλογα με την δουλεια θα πηγαινοερχεται

Πηγα στο ικεα και αγορασα καινουργια κρεβατοκαμαρα και κουνια για τα

ζουζουνια μου,βαψαμε το σπιτι πορτοκαλοκιτρινο,καθαριστηκε κιολας και τωρα ειμαστε σχεδον ετοιμοι.Μονο ο καιρος να φτιαξει γιατι ετσι δεν μου κανει και πολυ κεφι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι χάλια καιρός είναι αυτός????

Σπίτι μας βλέπω σήμερα.. Κορίτσια διάβασα αυτό το ποστ στο φόρουμ! Όποια κοπέλα μπορεί ας βοηθήσει... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62445

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...