Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eleonora περαστικα και μενα τα βυζακια της ειναι σκληρα και το ενα ηταν κοκκινο μια μερα αλλα ατην αλλη της περασε τι να πω !

Καλε ολο κοιμουνται σημερα φταιει ο καιρος!!

καλα στη δουλεια μου γινεται πανικος παραδιδουν ενα εργο και κοιμουνται στο γραφειο κυριολεκτικα ηρθε απ΄το σπιτι χτες ενας συναδελφος και μου τα πε μπρρρρρρρρρρρ!!!! Παναγια μου ευτυχως που εχω το μικρακι μου!!!! φανταστειτε τι θα τραβαγα!!!! Μ΄αρεσει που νευριαζω που με ξυπναει η μπεμπα ασχετες ωρες..... οταν γυρνουσα την αλλη μερα σπιτι απ΄τη δουλεια!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλες και ομορφα κουκλια!!!!

Ταισα παλι μπεμπη και μπεμπα και τον κουναω να κοιμηθει.

Ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ ευτυχως.Και εγω κοιμηθηκα ισα με τωρα με μια σταση στις 7 για ανεφοδιασμο χαχα!!!!Ε και 10 και μιση που ξαναταισα τη μπεμπα.Βασικα εγω την ξυπναω αλλιως δεν κλαιει καλε ειναι ολιγοφαγη και το βραδυ στις 2 την ταισα μπας και παρει λιγο τσιτσι πανω της.

Το φωτιστικο δε φαινεται απο φωτο ειναι πολυ πιο ωραιο οταν βαλω και τη βαση απο μεσα θα σας δειξω.Αρχικα ξεκινησα με αλλα ηλικα και μετα κατεληξα σε αυτα.Ειχε πλακα το στεφανι ειναι ενα στρογγυλο ινοχ που μουχε σπασει απο χερουλι στο μπανιο που κρεμανε πετσετες!!!!Εψαχνα απεγνωσμενα κατι στρογγυλο χαχα!!!!Τα κοχυλακια στων αγοριων ειναι σχεδια απο χαρτοπετσετες, μαρεσε ευτη η ιδεα με χαρτοπετσετες μπορεις να ξεσηκωσεις οτι θες ακομα και παιδικες.Ν μια ωραια ιδεα, δε μου πηρε πανω απο ενα τεταρτο.Ενω της μπεμπας επειδη καλλοαγα κορδελλες μου πηρε σχεδον 2μιση ωρες!!!!!και δεν τοχω τελειωσει εντελως.

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζοντες!!!

Κοριτσια εγω για σημερα ακυρο, δυστυχως θα ανεβει ο αντρας μου να παρει τον μικρο απευθειας απο δουλεια ειπαμε να μην κανει διπλα δρομολογια ααθηνα-πειραια και μετα πανω γιατι εχει και κινηση σημερα, θαχουμε εκδρομεις του τριημερου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εντομεταξυ αυτο το σκ πηγε η πεθερα μου εκδρομη κι ετσι θα τους εχω φουλ εδω δε θα μπορει να τον παει μια βολτα που σηκωνεται πρωι πρωι!!!!

και λεω εγω τωρα βρηκε πουχουμε ενα σωρο δουλειες?Τεσπα, μαλλον βλεπω να ανεβαινουν αυριο και μενα ξαδερφο του να κανουν κατι δουλιτσες στο καινουριο σπιτι και θα τον παρει μαζι χαχα!!!!καλα να παθει να δει τι γλυκα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΑΑΑΑΑ!!!

ινκα να χαιρεσαι τη μαμα!!

Ελενα χρονια Πολλα !!!!

Και μεις του χρονου θα γιορταζουμε κοριτσια γιατι θα μας πουνε Κων/να!!!

Ελιτα θελω φωτιστικα χειριποιητα και γω1 αλλα ειμαι κουλη δε τα καταφερνω μ΄αυτα!!!εχουμε ετοιμο με το γουινι προς το παρον!!!

Νατασσα πολλα περαστικα υπομονη κοριτσακι θα περασει

Μαρια θα ξαναστρωσει μην απογοητευεσαι!!!

Αχ μαμυ το ιδιο κανει η μπεμπε σηκωνεται το βραδυ και δε ξερει τι θελει ανησυχο υπνο εχει, κανει κακα της παιζει οτι θες! Σημερα σηκωθηκε 4 και μετα παλι 6 και επαιζε και τριβε με μανια τα ουλα!!!

Γιωργια μπορεις να παρεις αυτα τα χαρτινα τα ασπρα οπως αυτο των αγοριων που εβαλα εγω, να βρεις μια χαρτοπετσετα με λουλουδακι η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις και να τα κοψεις και να τα κολλησεις, εγω στην κορυφη κολλησα και περιμετρικα μια κορδελα σε χρωματα που ταιριαζουν με κουρτινες.Εχω φτιαξει διαφορα παλιοτερα αλλα φωτιστικα ποτε μου!!!!και μην περιφρονεις τις χαρτοπετετες δε φαινεται καθολου ο αντρας μου δεν με πιστευε νομιζε οτι ηταν αυτοκολλητα.απλα η χαρτοπετσετα ειναι πολυ λεπτη - βγαζεις το διπλο φυλλο- και εφαρμοζει τελεια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα το Νικολής Γκρουπ που λες ειναι μονο χονδρική ε; δεν καταλαβα που ειναι ο τιμοκατάλογος. Μαλλον πρέπει να το ψαξω καλύτερα

Ναι ειναι μονο χοντρικη... μου το ειπε μια φιλη μου που εκανε απο εκει την βαφτιση του γιου της και μου ειπε πως πρεπει να εχεις καποιον για τιμολογιο...:(. Εγω παντως τελικα μαλλον θα απο τον Σοφρωνα υφασματα (εχει τεραστιαααααααααααααααα ποικιλια και παμφθηνα) και για τα υπολοιπα λεω και εγω τζαμπο και ικεα.

mYQbp2.png

Κοριτσια, γύρισα σπίτι!

όλα καλά πήγαν, πονάω λίγο βέβαια στα ράμματα και στην πλάτη μου, λόγω χειρουργείου μου είπανε..

Θα σας διαβάσω μόλις βρώ χρόνο...

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Σημερα ειναι απιστευτα τα μωρα μου δε λενε να ξυπνησουν.Λιγο απεξα με τη μπεμπα και μετα νυστα παλι ηθελε να την βαλω για ξαπλα και ο μπεμπης δε λεει να ξυπνησει.προλαβα, απλωσα ρουχα, μαγειρεψα ενα παχυντικοτατο σουφλε με ψωμι τοστ για να φαει και ο πιτσιρικας πουναι δυσκολο με το φαι, σερφαρα, τωρα ετοιμαζω σιδερο.τι καλα παιδακια πουχω μωρε.αντε θελω να παω στο καινουριο σπιτι και να τα εχω μες τα ποδια μου!!!!!να μπουσουλισουν!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

βρηκα θεμα για τα βαφτισια μας και γαμο μαζι!!!!!γοργονες και μαγκες!!!!!μηπως κατι θαλασσινο για τη μπεμπα και καν κομπολογακι για το μπεμπη και να τα συνδυασω να δινουμε στους αντρες κομπολογια στις γυναικες κολιε απο κοχυλακια?Καλο?

Εχω κανει και παρομοι θεμα προγραμμα εκδηλωσης στο σχολειο με χορους και ειχα φτιαξει πολυ ωραιο θεμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια SOS.Για διαβαστε ενα πρωτο.Τωρα τογραψα.Πνευματικα δικαιωματα διεκδικω ε!!!!

Μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια ομορφη νεραιδα που αγαπησε ενα ομορφο παλικαρι...

Μαγκας αυτος σεριανιζε μες το ντουνια με χαρη,

γοργονα αυτη στα πελαγα ομοια της δεν ειχ' αλλη.

Διπλη χαρα στο σπιτι τους,

διπλη χαρα μεγαλη!!!!!

Και καπου εδω ηρθαμε εμεις,

μικρουλια με καμαρι!

Στην εκκλησιά θα οδευσουε

ολοι μαζι παρεα,

οι δυο γοργονες απο τη μια,

οι μαγκες απο την αλλη.

Με γαμο ενωπιων του θεου, θα δεσει το ζευγαρι

κι εμεις θα κανουμε βουτια με τολμη και καμαρι.

Ονομα θα μας δωσουνε τερμα τα παραμυθια,

θα μας βουτηξουνε γυμνους μεσα στην κολυμπηθρα.

Μαμα, μπαμπας και διδυμα εσας θα περιμενουν.......μπλα μπλα (μερ , ωρα τοπος)

θα ναι για μας διπλη χαρα γαμος και βαφτισια, γιαυτο σπευσατε πρωτοι στη σειρα μαζι μας να σταθειτε!!!!!!

Αυτο ετσι μια πρωτη ιδεα, ακομα το δουλευω δεν μου βγαινει παντα στο τελος η καταληξη να ταιριαζει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...