Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εισπνεομενα ειχαμε και συνεχιζουμε για τρεις μερες (πηραμε νεφελοποιητη που ειναι καλυτερος από την απλη μασκα) και κορτιζονη αρχικα ενδοφλεβια και μετα από το στομα για δυο μερες ακομα. Ορο μονο την πρωτη μερα μηπως και του κοβοταν η ορεξη, αλλα ο δικος μου πεινουσε πολυ (δεν τον προλαβαινα). Το ξερω οτι θελει προσοχη, ειδικα για μας που εχουμε ευαισθητο αναπνευστικο), αλλα πως να τον απομονωσω? Η μικρη με το που τον ειδε επεσε πανω του....

Τα ακροαστικα λενε θελουν 10-15 μερες να κανουν τον κυκλο τους. Μεσα μας κρατησαν τοσες μερες για το οξυγονο του κι οχι για τα ακροαστικα.

Ελεωνορα περαστικα σας. Νομιζω οτι ειχα διαβασει ενα αντιστοιχο θεμα παλιοτερα στο parents. Μηπως να το ψαξεις?

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιλβη, Μαρακι, χαρουμενα μηνογενεθλεια!!!!!!!!!!!

Νατασσα σιδερενιος,να γινει γρηγορα καλα!!!!

Κοριτσια εκετσα ολο το απογευμα και εφτιαξα τα φωτιστικα για τα δωματια των παιδιων μου.

Της μπεμπας, ειναι σαν στεφανακι με λουλουδια, πεταλουδες, κορδελες φουξια και ροζ θα βρω ενα απλικατερ και θα εφαρμωσει πανω.Πολυ δουλεια κι αν σας πω τι χρησιμοποιησα θα γελατε.

Τωνα αγοριων με θεμα το βυθο στα ιδια χρωματα με κουρτινες.Εβγαλα φωτος αλλα δε φαινονται καλα θα τα ξαναβγαλω αργοτρεαpost-22755-14825440249622_thumb.jpg

post-22755-14825440250763_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

μπήκα να σας πω τον πόνο μου και διάβασα τα νέα της νατάσας και το μετάνιωσα...περαστικά σας νατασα μου και άλλο κακό να μη σας βρει

είμαστε σε μια συνεχή γκρίνια από χθες το απόγευμα στις 5, κοιμηθηκε στις 9 και ξυπνούσε όλο το βράδυ ανά δίωρο :( ξύπνησε τελικά στις 7 το πρωί και ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά και με πολύ περπάτημα πριν από λίγο, είμαι πτώμα, τα νεύρα κρόσια. ήθελα να πάω στο κτηματολόγιο σήμερα αλλά βρέχει έξω και δεν ξέρω τι θα κάνω, σήμερα πρέπει να φύγουμε από το πατρικό μου γιατί έρχεται η αδερφή μου με τη σκυλίτσα της και τα δύο τα σκυλιά δεν αντέχονται μαζί σπίτι, αν έχει νερό θα πάμε σπίτι μας, αν όχι στην πεθερά μου, κουβάλα ξανά μανά όλη την προικα (βασικά το ρηλάξ και το μπανάκι πιάνουν χώρο) έρχεται και η κουμπάρα μου με αντρα και παιδιά από αθήνα (την κυριακή έχουμε το μνημόσυνο στη φλώρινα) ήταν να μείνουν σε εμάς, τώρα δε γίνεται όμως....

αυτά, σταματάω τη γκρίνια, πάω να ντυθώ και να πιω ένα καφεδάκι μέχρι να ξυπνήσει

ελίτα τέλεια!!!!!!! καλά πώς τα προλαβαίνεις όλα βρε θηρίο;;;;

α ήρθε και το δέμα από την αγγλία με τα αυτοκόλλητα μου στειλαν ειδοποίηση πήγα να τα πάρω και μου παν ότι δεν τους ήρθαν λόγω απεργιών μα καλά αφού δεν τους ήρθαν πώς μου στειλαν ειδοποίηση;;; δεν καταλαβαίνω :confused:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!!

Νατασσα περαστικα σας δυστυχως οταν εχεις μεγαλυτερα παιδακια ειναι πολυ δυσκολο να προφυλαξεις το μωρο και εμενα ηδη 2 φορες εχει κολλησει ιωσουλα απο τον Αλκη μεχρι τωρα αλλα τι να κανουμε περαστικα να ειναι και τιποτα αλλο.

mummycool τι επαθε ο βεντουζακος και εχει γκρινια μηπως φουσκωνουν τα ουλακια του? μπορει ομως και απο την αλλαγη περιβαλλοντος να εχει αποσυντονιστει και να εχει χασει το προγραμμα του.

Ελιτα τα φωτιστικα τελεια μπραβο!!!!

Τελικα ποιες θα παμε το απογευμα και τι ωρα? Εγω μπορω μετα τις 3.30

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρααααααα.. χρόνια πολλα σε οσες γιορτάζουν!!! Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας!!!

Έλενα χρόνια σου πολλά και καλά!!!!

Πάλευα πάλευα να της φτιάξω πρόγραμμα, είχα καταφέρει να κοιμάται γυρω στις 22.00-22.30 εδω και μια εβδομάδα με το εμβόλιο εξαφανίστηκε κι αυτο!!!!!! Σνιφ.. σνιφ..

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!!

Νατασα μου περαστικουλια στο μωρουλι.Και εμεις το περασαμε αλλα το προλαβα στην αρχη και δεν χρειαστηκε νοσοκομειο

Ελιτακι τελεια τα φωτιστικα!!!!Απο τζαμπο τα πηρες ειπες τα υλικα?Θελω να φτιαξω και γω!Δεν τους εχω βαλει ακομη

mummycool μου τι επαθε ο βεντουζάκος?Μηπως η αλλαγη περιβαλλοντος?Η ειδοποιηση μπορει να ηρθε αλλα αυτοι στο ταχυδρομειο λογω απεργειας δεν εχουν ξεχωρισει τα δεματα μαλλον

Κατερινακι συνεχιζεις την διαιτα?

Βρε κοριτσια σημερα δεν μπορω να ισιωσω απο τον πονο στην καισαρική.Και θελω να παω και λαική

Ζηλευω που θα πιειτε καφεδακι σημερα!Θελω και γωωω αλλα πολυ δυσκολο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημέρα μανούλες και μπεμπουλίνια,

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν. Έλενα μου χρονιά πολλά!!!!!!

natasa μου περαστικά σας.

ioanna περιμένουμε νέα σου. καλή ανάρρωση.

Μαρία μην ανησυχείς θα επανέλθει η μικρή σου. Στο 3ο μήνα στρώνουν πρόγραμμα:)

Εμείς πήραμε τελικά το διαβατήριο και τώρα περιμένω τον άνθρωπο από τη μεταφορική. Ανάλογα τι θα μας πει θα κρίνει και το πότε θα φύγουμε. Θα σας ενημερώσω.

Κορίτσια κανονίσατε τελικά για σήμερα;

Καλέ τι καιρός είναι αυτός; Τη τρελή βρόχα έριξε χθες βράδυ. Χειμώνιασε πάλι.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Γιώταααααα!!! 3 μήνες μονο και ομως μου φαίνεται μια ολοκληρη ζωη!!! Δεν ξέρω πως ζουσα πριν απο αυτην!!!!!

Σιλβή την ίδια μέρα γεννησαμε; Τωρα το συνειδητοποιησα!!!

Γιώτα το Νικολής Γκρουπ που λες ειναι μονο χονδρική ε; δεν καταλαβα που ειναι ο τιμοκατάλογος. Μαλλον πρέπει να το ψαξω καλύτερα

Καλεεεε καλημερααα πως ξεχαστηκα η τρελη!!!!!!! Χρονια Πολλα καλε να σε χαιρομαστε μικρο μου Μαρινακι!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ΑΑΑΑΑ!!!

ινκα να χαιρεσαι τη μαμα!!

Ελενα χρονια Πολλα !!!!

Και μεις του χρονου θα γιορταζουμε κοριτσια γιατι θα μας πουνε Κων/να!!!

Ελιτα θελω φωτιστικα χειριποιητα και γω1 αλλα ειμαι κουλη δε τα καταφερνω μ΄αυτα!!!εχουμε ετοιμο με το γουινι προς το παρον!!!

Νατασσα πολλα περαστικα υπομονη κοριτσακι θα περασει

Μαρια θα ξαναστρωσει μην απογοητευεσαι!!!

Αχ μαμυ το ιδιο κανει η μπεμπε σηκωνεται το βραδυ και δε ξερει τι θελει ανησυχο υπνο εχει, κανει κακα της παιζει οτι θες! Σημερα σηκωθηκε 4 και μετα παλι 6 και επαιζε και τριβε με μανια τα ουλα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα και απο εμας...

Εμεις κοιμηθηκαμε στις δωδεκα και μιση το βραδυ και μεχρι τις δεκα το πρωι ..... ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ..........υπνος..... Την ξυπνησα (καλα δεν εκανα???... τοσες ωρες νηστικια...) , εφαγε και παλι ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ..... υπνος.....:D. Τωρα κανονικα στις δωδεκα επρεπε να ξαναφαει , συμφωνα με το προγραμμα μας, αλλα δεν την ξαναξυπναω....

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και σε οσες θα γιορταζουν τα μπεμπακια τους του χρονου (Γιωργια σε σενα παει αυτο!!;))

Μummy εναν διακοπτη και σε μας παρακαλω!!

Καρδουλα ακομα δεν αποφασισατε ποτε θα φυγετε? Σουνιο θα πατε τελικα???

Νατασουλα περαστικα σας.. λιγη προσοχη θελει και ολα καλα..

Ελεονωρα περαστικα και σε σας... Αυτες οι ορμονες πια.. και της μικρης μου το πουλακι ειναι ακομα πρησμενο και ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο λογω των ορμονων που πηρα στην εγκημοσυνη..

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...