Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Γιώταααααα!!! 3 μήνες μονο και ομως μου φαίνεται μια ολοκληρη ζωη!!! Δεν ξέρω πως ζουσα πριν απο αυτην!!!!!

Σιλβή την ίδια μέρα γεννησαμε; Τωρα το συνειδητοποιησα!!!

Γιώτα το Νικολής Γκρουπ που λες ειναι μονο χονδρική ε; δεν καταλαβα που ειναι ο τιμοκατάλογος. Μαλλον πρέπει να το ψαξω καλύτερα

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

xaroumena minogenethlia!!!!!!!!!

pio antianagogiko perneis tora;ego to novalac AR alla simera mou evgle mia goulitsa...pano mou pali bliax!!!!

Ινκα μου το humana ar .Είναι παρα πολυ καλο γαλα και δεν βγάζει καθόλου γουλιτσες το πινει απο 1,5 μηνών πειτε αν είναι το γιατρό να το δοκιμάσετε αν συνεχίσει να βγάζει γουλιτσες με το novalac ar.

mz6Up2.png

Κορίτσια ευχαριστούμε για τις ευχες σας!!

Μαρία ίδια μερα γεννήσαμε ,πρέπει να τις γνωρίσουμε τις δεσπονίδες!!!Τι ώρα γέννησες; Εγω 9 μιση το πρωί.Η μπέμπα είναι ιχθείς με ωροσκόπο κριο πολυ οτι να ναι συνδιασμός χαχαχα!

mz6Up2.png

ydroxoaki orea prosklitiria !!!alla ti einai to 0 euro ?poso exoun?oreos o saksofonistas bravo!!!!!

telika i paidiatros ,mou ipe den dinoume simasia sta prasina kaka ektos an sinodevonte apo diaria ,adiathesia i diskiliotita (pano apo 3 meres).

giota ,den tha kano thema ...to vrisko ligo fortomeno ...leo na einai romantiko kai zaxaroto!!!!na valo sta trapezia giales(ikea) me zaharota(se pastel xromata) oxi polla !ena roz trapezomantilo se lorida me soures (gia rotontes) kai tis bobonieres..balonia stin isodo tou ktimatos kai ekso apo tin eklisisa kai isos kai sta trapezakia ton paidion.

..oso gia tin eklisia GEORGIA oute ego tha stoliso mono tis labades kai isos mia kordela giro apo tin kolibithra !!!!i eklisia einai apo moni tis fortomeni!!!!genika i ypervoliki diakosmisi pistevo episkiazei ton kosmo kai kyrios to moro!!!!!

yparxei kai trapezi eyxon e?me ayto ti na kano den ksero ....exete kamia idea?

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια βρήκα αυτό http://www.ionikiabee.gr/ είναι βιομηχανία χάρτου και έχει όλα τα χαρτιά και φτιάχνει προσκλητήρια, πήρα τηλέφωνο και έχει μεγάλο προσκλητήριο 28x20cm θα πάρω αύριο να μάθω τιμές!! (καρδούλα δεν την έχω ξεχάσει την φίλη σου απλά Όλα τα ψάχνω πολύυυυυ!!!! ινκακι τι υλικά θέλεις??? Στην τυπογραμμή είχα κάνει τα προσκλητήρια του γάμου μου!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

σιλβή και μαρία χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!

θέλω να βγω με τον άντρα μου σήμερα αλλά οι γονείς μου δεν έχουν βάλει κώλο μέσα, όλο έξω είναι, είπαν σήμερα θα προσπαθήσουν να γυρίσουν κατά τις 11, άντε να δούμε

γυάλες και ζαχαρωτά και μεταλλικά κουβαδάκια έχει και το jumbo και ωραία γλειφιτζούρια...........με γάζες στολίζονται ωραία τα τραπέζια, κόβεις λωρίδες και κάνεις κόμπο στην άκρη

πω πω κορίτσια πολύ φασαρια τα γάλατα τελικά

i1lzp2.png

Κοριτσια πηρα το μπεμπη στο σλινγκ!!!!Τελικα το βολευτικα περισσοτερο απο το μαρσιπο και πηγα στα τζαμπο.Σημερα ειχαν φερει εναν ολοκληρο οροφο με ειδη για να φτιαξετε μπομπονιερες, και ετοιμα πουγγακια τουλια ενα σωρο, λουλουδακια, ανεμομιλοι, καδρακια, παπουτσακια χαρτινα ροζ, πρασινα, πορτοκαλι, μπλε με υποδοχη για μπομπονιερα, πεταλουδιτσες, αυτοκολλητα με γκλιτερ, με κρυσταλλακια, για το σπιτι ενα σωρο παρα πολυ φτηνα.Πηγα γιατι μουρθε ιδεα να φτιαξω μονη φωτιστικα για τα παιδικα.Ξεκιναω προσπαθεια.Στα αγορια εχω θεμα βυθος και θαλασσα, βρηκα και ενυδρειο που φωτιζεται 15 λιτρα με 29 ευρω για να τους βαλω ψαρακια στο ραφι της βιβλιοθηκης και για τη μπεμπα πολυ ομορφα παραμυθονεραιδενιες ιδες.Εμπνευστικα απο ενα μπλοκ που επεσα πανω τυχαια πολυ προκομενη κοπελα και τι δεν εχει φτιαξει με το τιποτα

http://aneraida.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html

PN8Qp2.png

csXep2.png

Απο το στομα μου το πηρες καλα ε το τι φαναρακια εχουν φερει μιλαμε ενα διαδρομο ολοκληρο με οτι θεμε θες, μοντερνα, ρομαντικα, χρωματιστα τελεια για διακοσμηση ετσι μουρχετε να παω απο τωρα να τα παρω για του χρονου.Οτι θες φαινεται πολυς κοσμος ψαχνετε για να φτιαξει μονος του με την κριση και βγαλαν και αυτοι ενα σωρο.

Βεβαια αν τα κανω απο τωρα καποιος θα μου φωναζει.Ασε να τελειωσουμε με το σπιτι και βλεπω μετα για την ωρα βλεπω ιδεες.Περιμενω να δω τις δικες σας χαχαχ!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εχω να σας ανακοινωσω πως η κορη μου γυρισε απο μπρουμητα ανασκελα και της αρεσε πολυ και το εκανε συνεχεια την εβαζα μπρουμητα εγω τσουπ αυτη ανασκελα και γελαγε κακαριστα μεχρι τωρα μου ειχε γυρισει μια φιρα απο ανασκελα μπρουμητα αλλα νομιζα οτι ηταν τυχαιο γιατι δεν το ξανακανε , σημερα το εκανε συνεχεια:D:D:D:D Αντε και στα μπουσουλιματα τωρα κουκουβααααααααααα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ασχετο πρεπει να κατεβασα αυγουλακι αυτο το μηνα!!!!!Γιατι εκτος του οτι χτες ειχε καψες και τον κηνυγησα - αλλο που δεν ηθελε-μεχρι και το πρωι που ξυπνησα τρυβομουν.Ολη μερα εχω αυτα τα περιβοητα υγρα ξερετε εσεις πουχα και καιρο να δω απο την εγκυμοσυνη.

Τι πραμα και αυτο!!!!!

Βρε κοριτσια παλι ασχετο η μπεμπα κανει κατι περιεργους ηχους με τα χειλη της τα ενωνει και κανει σα βατραχακι η μαλλον σαν τριζονακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita κι εμείς κάνουμε θορύβους τέτοιους!! πολύ πλάκα έχει!!!!

Κατερίνα μπράβο σας εμείς το κάνουμε μόνο όταν έχουμε πολλά νεύρα...

διάλογος μεταξύ εμού και μαμάς μου

ώρα 15:15, ο μπέμπης μόλις ξύπνησε κι εμείς μόλις φάγαμε

Σοφία: θα κοιμηθείς;

Μαμά: ναι πτώμα είμαι

Σοφία: καλά εγώ πάω Θέρμη με το μωρό

Μαμά: γιατί δεν τον αφήνεις εδώ;

Σοφία: Ε αφού θα κοιμηθείς βρε μαμά μου

Μαμά: Αααα Αυτός δε θα κοιμηθεί μαζί μου;;;;;;

Φέρτε μου τώρα το παιδί με το διακόπτη!!!!

i1lzp2.png

Γεια σας φιλεναδες. Σας έλειψα? Δυστυχως δεν ημουνα διακοπες αλλα στο νοσοκομείο με το μπέμπη. Θυμαστε που η μικρη ηταν συναχωμενη και προσπαθουσα με νυχια και με δοντια να προφυλαξω το μπεμπη? Ε δεν τα καταφερα. Την προηγουμενη Τεταρτη βραδυ προς Πεμπτη ξημερωματα ειχε απιστευτη γκρινια βηχα δυσχερεια στη αναπνοη και κατευθειαν νοσοκομειο, εισαγωγη με βροχιολιτιδα. Μειναμε μεσα μεχρι σημερα, που ηταν γενικα πολλες μερες, αλλα λογω του ολου του θεματος δυσκολευόταν να φτασει καλα επιπεδα στον κορεσμο οξυγονου του αιματος....και κλαμα η μαμα..... Ευτυχως ειχαμε μονοκλινο με κρεβατι οχι κουνια (κοιμομασταν αγκαλιτσα) και ειχαμε την ησυχια μας, ειχα μαζι και το θηλαστρο (μπαιναν γιατροι νοσοκομες εγω με το βυζι εξω για τον πειναλα μου) αλλα του εδωσα τις τελευταιες μερες και ξενο, δεν αντεχα επρεπε πολλα μικρα γευματα καθε 2-3 ωρες, τωρα θα προσπαθησω να επανελθουμε στους παλιους μας ρυθμους με μονο δικο μου και να κοιμομαστε ολο το βραδυ. Και γενικα εχω κουραστει πολυ με το θηλασμο, απο τη μια λεω να σταματησω, απο την αλλη λυπαμαι που εχω και γιατι να το στερησω?

Εσεις τι νεα? Εχει γινει κατι συγκλονιστικο? Δεν νομιζω να προλαβω να διαβασω τα παλια...καντε μια περιλιψη.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Βρε Νατάσα, και αναρωτιόμουν που έχεις χαθεί..

Τώρα ο μπεμπούλης είναι καλά? Και εμείς είχαμε περάσει βρογχιολίτιδα τον Μάρτιο οπότε σε καταλαβαίνω.. Πάντως δεν ξέρω αν στο είπαν οι γιατροί θέλει και τώρα που βγήκατε προσοχή, γιατί είναι εύκολο να ξανακάνει(ξου και μακριά)... Τον είχαν με ορό, και εισπνεόμενα?

Τίποτα συγκλονιστικό, όλες καλά είμαστε!!!

2016828jskkz7uzhm.gif

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Να σας πούμε τα νέα μας από τον υπέρηχο που κάναμε στο βυζάκι μας....

Λοιπόν βρήκε λίγο διογκωμένο τον δεξί μας μαστό και την δεξιά ωοθήκη μας...κάτι που οφείλεται σε εμένα το παιδί έτσι γεννήθηκε δηλ πρέπει να είναι αυξημένα τα οιστρογόνα της .... κουφάθηκα..

Το ρεζουμε: Σε 3 εβδομ θα ξανακάνουμε υπέρηχο να δούμε αν μεγάλωσε ή μίκρινε αλλά μας είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι ορμονικό το θέμα και θέλει παρακολούθηση...

Δεν ξέρω απλά θα περιμένουμε και μετά ίσως κάνουμε κάποιες εξετάσεις αίματος για να δούμε αν όντως είναι αυξημένα τα οιστρογόνα..

Αυτά κοριτσάκια μου.. >Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας....

Κάτι άλλο: Πώς καταλαβαίνετε τις αναγωγές??? Θέλω να πω κι εμένα μου βγάζει γουλίτσες όχι πάντα αλλά τις περισ φορές αφού δεν κάθεται καθόλου ήρεμη..το κεφάλι πηγαινοέρχεται... να προσέξω κάτι????

Και πιο γάλα ξένο να πάρω???? Της δίνω (όταν το παίρνει...) το aptamil 1

Φιλάκια και καλό μας βράδυ!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...