Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

silvi Xronia Pollaaaa!!!!

etsi mou eipe i paidiatros oti einai pio nostimo ayto to gala

georgia perna mia mia fasi anorexias alla den einai kai poly toy fagitoy...den ton zorizo omos katholoy. oso pairnei kai oso troei xalara

toy exo allaxei ali mia fora gala toy edina arxika to frisolac ac to opoio ontos einai aidia..vromage!einai omos apo ta kalitera poy yparxoyn

tha to sizitiso simera me tin paidiatro poy tha erthei na kanoyme to emvolio. leo na toy doso to kainoyrgio k to vrady poy panta moy pinei ligotero apo to frisolac mipos kai do ekei kamia diafora...

alla telika mou fainetai den einai thema galatos allla paidioy

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ki ego proxtes pou tis alaksa gala katefthian tis to edosa!!!!kala i dikia mou exei ginei poly lemargi !!!!!aspro pato ola !!!!!!kai otan roufaei me to bibero akougete san troba!!!!!!!!!!!xixixixixi!!!!!

zitisa apo ton adra mou na ferei kenourgies thiles 3 no gia to antianagogiko pou einai pio pihto kai mou efere kai tin kainourgia tis avent pou einai me rithisi ...kala ta nevra mas nyxtiatika me tin foufou na psahnoume tin roi 3!!!!tin evala sto sirtari .

ydroxoaki olikliros adras o gios sou!!!!!na ton xerese!!!!!

georgia den boreis na fantasteis!!!!epiana ta skoufakia tis pou einai mikroulika kai ta formakia pou kapote itane megala kai... ase sou leo....nai KATERINA!!!! ta dosame ta skoufakia!!!!:):):).....alla exo parei alla !!!!xixixixixi!!!!

pira timi gia diakosmisi ....1.200 parakalo....sas ipa ta nea tha diakosmiso moni mou!!!!!thelo kordeles ,balonia,kai gialina vaza...aman pia!!!!! alithia kserete pou tha vro protes iles gia diakosmisi;;NATALIAAAAAAAAAAA esy pou ta psahneis ayta exeis diefthinseis ..edo konta!!!!!

gia prosklitiria tha pao stin typogrami (xalandri)kai einai kai ena allo to simply unique (nea smirni) me poli kales times.

ma ti kairros einai aytos ...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jend einai konta to loutraki apo sena ?posi ora???kale na pareis tous adres sou kai na ertheis !!!!!ego apo sabbato den tha boro eykola na bo sto parents...stile to til sou i tha vreis to tilefono mou apo katerina ,ramonitsa kai mammycool.

paros ,katerina yparxei mia paidiki xara stin kifisia apistefti!!!!!!!!!!gi esas pou exete kai pio megala paidia !!!!!na pame ena apogevma pou tha exei kalo kairo na tin do ki ego gia tin foufou!!!!se opion leo pou meno me rotaei gia ayti tin paidiki xara einai stin mavromihali paei kai mia fili mou tin kori tis !!!!!!!thelo na pao na tin do !!!!!

inka

AW3sp2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιι ινκα εδωσες τα σκουφακια???????? παλι καλα που εχεις καινουρια γιατι αλλιως θα σας επιανε συνδρομο στερησης εσενα και την φουφου χωρις σκουφια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι να παμε στην παιδικη ακομα και αυριο βεβαια εγω αυριο δεν θα εχω τον Αλκη αλλα κατι ακουσα για βροχες ρε γμτ και παλι golden μας βλεπω.

Και εγω την διακοσμηση σκεφτομαι να την κανω μονη μου βεβαια ειναι λιγο πακετο αλλα τις μπαλονο κατασκευες θα τις αγορασω ετοιμες βεβαια εχω χρονο ως τοτε να το σκεφτω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

silvi Xronia Pollaaaa!!!!

etsi mou eipe i paidiatros oti einai pio nostimo ayto to gala

georgia perna mia mia fasi anorexias alla den einai kai poly toy fagitoy...den ton zorizo omos katholoy. oso pairnei kai oso troei xalara

toy exo allaxei ali mia fora gala toy edina arxika to frisolac ac to opoio ontos einai aidia..vromage!einai omos apo ta kalitera poy yparxoyn

tha to sizitiso simera me tin paidiatro poy tha erthei na kanoyme to emvolio. leo na toy doso to kainoyrgio k to vrady poy panta moy pinei ligotero apo to frisolac mipos kai do ekei kamia diafora...

alla telika mou fainetai den einai thema galatos allla paidioy

αυτο νομιζω και γω εμενα ακου τι κανει το πρωι ξυπναει στις 6 ενω εχει φαει το βραδυ κατα τις 9:30 και πεφτει για βραδινο υπνο, τρωει 150ml και ξανακοιματε μεχρι τις 9:30 ξαναξυπναει εννοειται τρελη ενεργεια χτυπιεται δε καθεται πουθενα , την αφηνω λιγο και της δινω τη φρουτοκρεμα η οποια ειναι γλυκια και το γαλα πικρο που πινει! Τρωει λιγο, (χτες αρχισαμε)! και ξανατρωει αλλα 150 κοιματε λιγο η και καθολου και χτυπιεται συνεχεια τουμπες και τα σχετικα, τρελο νευρο μιλαμε !!! ξανακοιματε ξυπναει μεσημερι κατα τις 3:30 νηστικη υποτειθεται τοσες ωρες και μου τρωει 80ml και ειναι και μες στη τρελη χαρα! μονο αμα ειναι να κοιμηθει καπακι τρωει καλα αμα ειναι σε φαση υπερδιεγερσης δε τρωει καθολου! φαντασου τι θα γινει στο μέλλον αμα συνεχισει ετσι θα τρεχω πισω της μηπως φαει καμια μπουκια παραπανω!

Τα ιδια εκανα και γω μικρη μεχρι τα 12 με τρεχανε στους γιατρους μηπως εχω τπτ που δε ετρωγα και ημουνα μιση πιθαμη που λενε! Το φαγητο που επαιρνα με για το σχολειο το φερνα παλι πισω, σπιτι!!

Ειπα στον αντρα μου μπορει να ειναι γενικα ολιγοφαγη σα παιδι δε σκοπευω να της δημιουργησω ψυχολογικα προβλημα τα με το να τρωει και ολα οσα τραβηξα εγω μεχρι και ακτινογραφια στη μυτη μου κανανε να δουν μηπως εχω κατι! Το κατι εχει εχει το παιδι ειναι πολυ αδυνατο βουιζει ακομα στ΄αυτια μου και μπηκα στα 35!!! Και μου λεει και που θα ξερουμε αν ειναι κατι ωχ! λεω, θα κανουμε μια φορα το χρονο εξετασεις δηλδη τσεκ- απ και τελος !

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

katerina den to ksero ...tha mas peis esy pos einai!!!!!!kali epitixiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!..etsi ki alios m ayti tin ygrasia ..tha to piaseis to mali!!!!!!..pantos pos egines etsi se mia evdomada re paidi mou!!!!!tin paraskevi pou se ixa dei isouna kouklara!!!!!!

elita ,se pio thema milas me tis kopeles kai antalasete rouxa?ki ego tis foufous mou protimo na ta dino se koritsia pou ksero para stin mama mou pou ta dinei se kapion pou exei kapia kori kai exei moro ...katalavenete...

xtes edosa 3 formakia tis foufous mou kai mou erhotan na valo ta klamata ...den kanei omos etsi!!!

ax mammycool ayto to sling ego me tipota den to exo voleftei...giati ?

κΑΛΗΜΕΡΑ ενω σηκωθηκα το πρωι 7μιση και ταισα μετα δεν εκλεινα ματι και τα ξαναταισα στις 10.τωρα και μετα σαπισα στον υπνο.ξυπνησα σηκωθηκα και τι να δω ειχε ερθει ο αντρουλης μου -και ενιωθα την παρουσια του απο ενστικτο-φυγανε γιατι φωβοντουσαν μην γινουν επεισοδια εκει στο συνταγμα.κα λεει εχω παιδακια να μεγαλωσω!!!!!!

Χαρα εγω

Καλε συμπεθερα πως μεγαλωσε ετσι η νυφη μου!!!!!Πωπω κοριτσαρος σωστος!!!!!

Ινκα στο μικρες αγγελιες, πωλουνται, χαριζονται και αλλα.Γινεται χαμος.Εχω βαλει κι εγω και τωρα ετοιμαζομαι για μια μπαζα γερη με τη μετακομιση.Εχω πολλα που αφορουν θηλασμο αχρησιμοποιητα.

Οχι στο καφε ,. στο φορουμ θα μπεις.

ti ipame oti einai ta prasina kaka?kaname ki emeis xtes!!!!!

κΑΛΗΜΕΡΑ ενω σηκωθηκα το πρωι 7μιση και ταισα μετα δεν εκλεινα ματι και τα ξαναταισα στις 10.τωρα και μετα σαπισα στον υπνο.ξυπνησα σηκωθηκα και τι να δω ειχε ερθει ο αντρουλης μου -και ενιωθα την παρουσια του απο ενστικτο-φυγανε γιατι φωβοντουσαν μην γινουν επεισοδια εκει στο συνταγμα.κα λεει εχω παιδακια να μεγαλωσω!!!!!!

Χαρα εγω

Καλε συμπεθερα πως μεγαλωσε ετσι η νυφη μου!!!!!Πωπω κοριτσαρος σωστος!!!!!

Ινκα στο μικρες αγγελιες, πωλουνται, χαριζονται και αλλα.Γινεται χαμος.Εχω βαλει κι εγω και τωρα ετοιμαζομαι για μια μπαζα γερη με τη μετακομιση.Εχω πολλα που αφορουν θηλασμο αχρησιμοποιητα.

Οχι στο καφε ,. στο φορουμ θα μπεις.

Τα πρασινα κακακια ειναι απο υπερπαραγωγη.Αμα εχει ωρες να φαει απο το στηθος βγαζεις ποιο πολυ γαλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

xaroumena minogenethlia!!!!!!!!!

pio antianagogiko perneis tora;ego to novalac AR alla simera mou evgle mia goulitsa...pano mou pali bliax!!!!

σιλβη χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!

ινκα θα συνεχιζει να βγαζει αλλα θα μειωθουν πολυ και ο Αλκης ar επινε εβγαζε αλλα πολυ λιγοτερο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Μαρια και Σιλβη χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

Ινκα και εγω τον στολισμο θα τον κανω μονη μου.. Πρωτες υλες θα παρω απο Σοφρωνα, εσενα μαλλον θα σου πεφτει λιγο μακρια, ειναι επι της Βουλιαγμενης στο υψος της Ηλιουπολης.. Ειναι και αυτο αλλα ειναι μονο για αγορες χοντρικης αν εχεις καποιον να κοψει τιμολογιο http://www.nikolisgroup.gr/main-en.php. Σιγα μην κατσω να δωσω 1000 ευρω για κατι που μπορω να κανω μονη μου.. Βεβαια και ο στολισμος δεν ειναι ευκολη υποθεση, ξερω γιατι εκανα και στον γαμο μου.. πρεπει να σκεφτεις αν θα εχεις δυνατοτητα να παςπριν την βαφτιση στο μαγαζι να στρωνεις υφασματα... εμενα ευτυχως ειναι στα 100 μετρα απο το σπιτι μου οποτε θα τα εχω ολα ετοιμα και θα χωσω την αδερφη μου να παει πριν την βαφτιση να τα βαλει στα τραπεζια... Εχεις καμια ιδεα για το τι θα κανεις ή το ψαχνεις και εσυ ακομα???

Πρασινα κακα και εμεις... επιδημια επεσε???? τι ειπατε πως σημαινουν τα πρασινα κακα? να ανησυχησω?

mYQbp2.png

ινκα και εγω στολισμο θα κανω μονη

μετα απο τοσα λεφτα που πληρωσα στον γαμο αν και ηταν πανεμορφα!

(1500 +500 σαξοφωνιστα)

αν σε ενδιαφερουν μπαλονια εχω βρει ενα μαγαζι που πουλαει χονδρικη κ λιανικη οτι μπαλονι θες στην αγια παρασκευη παααααραααα πολυ φτηνα..θα σου στειλω διευθυνση

[quote name=georgiab;387333}

Ειπα στον αντρα μου μπορει να ειναι γενικα ολιγοφαγη σα παιδι δε σκοπευω να της δημιουργησω ψυχολογικα προβλημα τα με το να τρωει και ολα οσα τραβηξα εγω μεχρι και ακτινογραφια στη μυτη μου κανανε να δουν μηπως εχω κατι! Το κατι εχει εχει το παιδι ειναι πολυ αδυνατο βουιζει ακομα στ΄αυτια μου και μπηκα στα 35!!! Και μου λεει και που θα ξερουμε αν ειναι κατι ωχ! λεω' date=' θα κανουμε μια φορα το χρονο εξετασεις δηλδη τσεκ- απ και τελος ![/quote]

εμενα αν δεν του βαλω το μπουκαλι στο στομα δεν κλαιει για να φαει! μπορει να παιζει ολη μερα νηστικος! τελευταια τον ταιζω στον υπνο του και πιανει...κοιμισμενο την νυχτα κατεβαζει 150 που υπ'αλλες συνθηκεσ κανουμε 1 ωρα να το πιουμε..

ουτε εγω θελω να τον πιεζω γιατι τελικα δεν βγαινει κ τιποτα..εστω λιγο να παιρνουν φτανει...αν το παιδακι το φτυνει το τραβαει ειναι ασκοπο να το πιεζεις...θα μεγαλωσουνε μια χαρα μην ανυσυχεισ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...