Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

katerina είχα διαβάσει στο φόρουμ του γάμου για την εταιρία, ε σιγά χτένισμα θα σου κάνει, πόσο χάλια μπορεί να ναι (είσαι και μια κούκλα δηλαδή ;) )

τζένη θεριέψατε!!!!! μπράβο σας, καλέ έχετε ξεπεράσει όλα τα προγνωστικά...σκαθαράκι είπαμε;;; τι σκαθαράκι καλέ;;

καρδούλα συμπάσχω συμπάσχω συμπάσχω, μόνο αυτό έχω να πω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω mummy δεν με νοιαζει για το χτενισμα σιγα ενα ισιωμα θα κανω για τα φρυδια και τα νυχια με ενδιαφερει γιατι οταν μου τα κανουν χαλια τσαντιζομαι. Καλε και εμεις σας φτανουμε και ειμαστε και κοριτσια 7.200 περιπου και 62 ποντους παχουλες παχουλες , δεν το περιμενα ποτε η τοσοδουλα μου (2.300 την πηρα απο το μαιευτηριο) να γινει ολοκληρος κοριτσαρος , παντως εμενα μου εχουν φυγει τα χερια να την κραταω αγκαλια ειναι βαρια πολυ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλά καρδούλα κ εγώ τα είδα όλα με το καρότσι στο πατρικό μου, το αφηνα στο αυτοκίνητο αλλά σήμερα κοιμόταν και λυπήθηκα να τον ξυπνήσω και τον ανέβασα 15 σκαλιά αγκαλιά μαζί με σακούλες και στο τέλος τον ξύπνησα κι όλας γιατι δε χωρούσε το καροτσι στο ασανσέρ, σλινγκ και πάλι σλίνγκ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω mummy δεν με νοιαζει για το χτενισμα σιγα ενα ισιωμα θα κανω για τα φρυδια και τα νυχια με ενδιαφερει γιατι οταν μου τα κανουν χαλια τσαντιζομαι. Καλε και εμεις σας φτανουμε και ειμαστε και κοριτσια 7.200 περιπου και 62 ποντους παχουλες παχουλες , δεν το περιμενα ποτε η τοσοδουλα μου (2.300 την πηρα απο το μαιευτηριο) να γινει ολοκληρος κοριτσαρος , παντως εμενα μου εχουν φυγει τα χερια να την κραταω αγκαλια ειναι βαρια πολυ

μια χαρά θα ναι μωρέ σιγά

i1lzp2.png

katerina den to ksero ...tha mas peis esy pos einai!!!!!!kali epitixiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!..etsi ki alios m ayti tin ygrasia ..tha to piaseis to mali!!!!!!..pantos pos egines etsi se mia evdomada re paidi mou!!!!!tin paraskevi pou se ixa dei isouna kouklara!!!!!!

elita ,se pio thema milas me tis kopeles kai antalasete rouxa?ki ego tis foufous mou protimo na ta dino se koritsia pou ksero para stin mama mou pou ta dinei se kapion pou exei kapia kori kai exei moro ...katalavenete...

xtes edosa 3 formakia tis foufous mou kai mou erhotan na valo ta klamata ...den kanei omos etsi!!!

ax mammycool ayto to sling ego me tipota den to exo voleftei...giati ?

ti ipame oti einai ta prasina kaka?kaname ki emeis xtes!!!!!

inka

AW3sp2.png

καλημερα κοριτσια!

inka και εμεις κανουμε πρασινα...τι ειναι???

σημερα εχουμε εμβολιο....

οσο για τα ρουχαλακια που λετε, εγω εχω παρει απο ξαδερφη μου..δεν ειναι κακο!

το βλεπω τωρα και με τον δικο μου..τα μισα του ρουχα ειναι αφορετα αλλα εχει και πολλα που τα εχει βάλει παρα πολύ λιγο! καινούργια σχεδον!

καταλαβαινω απολυτα την λογικη δινω παιρνω ! και εγω τα εχω φυλαξει για το επομενο που θα ερθει στην οικογενεια!!! οχι δικο μου! Δεν παιζει!! του αδερφου ισως κ.λ.π.

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!! χθές πηγαμε στην παιδίατρο!! Φτάσαμε 5,5 κιλά και 59,5 πόντους!! Συμφωνα με τις καμπύλες ειμαστε στην φυσιολογική ανάπτυξη!!!

Κάναμε δυο εμβόλια του πνευμονιοκοκου και της γαστρεντερίτιδας και σηκώσαμε ολο το Βασιλικο στο πόδι!!!!! Ευτυχως δεν εχει ανεβάσει πυρετο αλλα ειναι πολυ ανησυχη και βγάζει καποιες κλαψιάρικες φωνούλες στον ύπνο της!! την χαιδευω λιγακι και ξανακοιμάται!! Το αρνητικό ειναι πως εχει κλεισει λιγάκι το πουλάκι μας και θέλει κρεμμουλα!! Της έβαζα ορο αλλα δεν ηξερα πως πρεπει να ειναι πιο ανοιχτο!!! Η γιατρος θελεινα προσέξουμε παρα πολυ για να μην παμε για καμμια ουρολοίμοξη!!!!

Ριάλλη η δικία μου ειναι 5500γρμ και 59,5εκ ύψος!! 3 μηνών σήμερα!! Γεννήθηκε 3400, βγήκαμε 3310 απο το μαιευτήριο και 51 πόντους ύψος!! Εχει μικρότερη ανάπτυξη απο την δικιά σου και η

παιδίατρος μου ειναι πολυ ικανοποιημένη, την βρήκε μια χαρα!!! Τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά εχουν αλλες μετρήσεις!! το ελαχιστο που πρεπει να παιρνει ενα μωρο ειναι 13γρμ την ημερα, η δικιά σου πάιρνει 20!!! Στο πίσω μερος του βιβλιαριου θα δεις τις καμπύλες της βάρος-ύψος-περιμετρος κεφαλιου, κάνε τις καμπύλες αν δεν της εχει κάνει η παιδιάτρος για να ηρεμήσεις!!!

Cate να τον χαίρεσαι!!! Με μια μέρα διαφορά γεννήσαμε!!!

Πάρος δεν πρέπει να αρχισουμε τις φρέσκιες φρουτοκρεμμες γύρω στον πέμπτο μήνα;

Γεωργία εμένα δεν μου είπε κανένας απο τους 3 παιδιάτρους και τον δερματολόγο για φωτογραφίες!!! Θα αρχίσω να τραβάω και εγω!!

Μαμμυ καλορίζικοοοοοοοο!!!!! Αρχισατε να φτιαχνεται το δωμάτιο του μπέμπη;

Ιωάννα περαστικά σου, να μπεις να μας ενημερώσεις για το πως εισαι μολις μπορέσεις!!

Καρδουλα ακόμα σας δημιουργούν προβλημα με το διαβατήριο του μπεμπη;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα απο που να αρχισω βρε κοριτσια!!!

Λοιπον πρωτα στη φιλεναδα μας που παει για επεμβασουλα Ιωαννα σιδερενια και καλη αναρρωσση με μαμα στο σπιτι μη φοβασαι τπτ!!!!!

Μαμμυ ωραια σε βρισκω μια χαρουλα!!!! Επιτελους σπιτιΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τωρα απολαυσετο!!!

Κατερινα δε τη ξερω την εταρεια αν κανουν καλη δουλέια μ΄ενδιαφερει και μενα!!! Ευτυχως που ειχα τα μαλλια μου στο φυσικο και δεν ειναι και τοοοοοοοσσοοοο Χαλια αλλα φρυδια νυχια και αποτριχωση μου λεεεειιιιιιιιιιιιπουν πολυυυυυυυυυυυ!!! Αχ που ειναι οι εποχες που πηγαινα καθε 15 λεμμμμεεεε !!!!!Αχ θελω πολυ να τα κανω περισσοτερο για ψυχολογικους λογους!

Καρδουλιτσα υπομονη με τις απεργιες φευγεις απ΄τη χωρα της αναστατωσης των "πεινασμενων" και των παντηρηδων!!!!!!ΧΧαααα!!

ινκακι σε καταλαιβαινω οταν δινεις κατι της μπεμπους! εγω να φανταστεις περιμενω ανηψακι και εννοειται οτι θα του δωσω τα ρουχαλακια που δε μας κανουν και προχτες που εκανα τα συτραρια ξεκαθαρισμα και τα βγαλα στην ακρη τα μικροτερα για την αδερφη μου κλαΨΨΨΨΨ!!! τα κοιταζα..........μωρακι μου μεγαλωσε.... λυγμ!!!!Μου ρθε η σκεψη να μην αποχωριστω τπτ και την εδιωξα κατευθειαν εννοειται!!! Δυσκολοι καιροι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο!!!Να τα παρεις τα ρουχαλακια τι εχουν τα μωρακια μωρε ειναι τοσο αγνα και καθαρα!!!!!Ασε που ειναι και φιλη σου η κοπελα και ξερεις αν ειναι καθαρη κτλ

Μαρια κρατα αρχειο με φωτογραφειες αχρειαστο να ναι!!! Στο σημειο που ειναι της δικιας μου το σημαδακι αν δε φυγει ισως χρειαστει καποιο λειζερ μελλοντικα για αυτο λεω για δερματολογο και ισως χειρουργο!!!!

Υδροχοοακι το συγκεκριμμενο γαλα θα μπορουσα βεβαια με τοσα που πηραμε να το ξερω μπουχααχα να το ριξω στη πλακα γιτιο θα παλαβωσω στο τελος τεσπα δε το ξερω άλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλη εταιρεια η συγκεκριμμενη!!

νομιζω οτι δε πρεει να ανησυχουμε γιατα πρασινα κακα ειναι θεμα μεταβολισμου!!Εμενα μερικες φορες κανει πρασινα αλλες κανονικα μουσταρδι και τωρα με τις κρεμες μου τα βγαζει λιγα λιγα μπορει και 5 φορες τη μερα και πολυ σφιχτα κριμα ζοριζεται!! Εχει αρχισει να πινει νερακι γουλιτσες γουλιτσες ελπιζω να στρωσουν και τα κακα της!!!

Αυτα κοριτσακια μου παω να δω μηπως "πεταξει" το κοτοπουλο που εβαλα για ψησιμο!!!!! Παωωωω φιλακια σας!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

georgia τα ιδια σκατα πινει οπως με το frisolac, οπως με ενημερωσε η πεθερα !!!

δεν τον αλλαζω ξανα! οσο πινει

οταν της αλλαζεισ γαλα τησ βαζεισ μεσα στο μπουκαλι μισο απο το παλιο μισο απο το καινουργιο??? κατι τετοιο μου ειπε μια φιλη, εγω του το εδωσα το καινουργιο ολο κατευθειαν..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

οταν της αλλαζεισ γαλα τησ βαζεισ μεσα στο μπουκαλι μισο απο το παλιο μισο απο το καινουργιο??? κατι τετοιο μου ειπε μια φιλη, εγω του το εδωσα το καινουργιο ολο κατευθειαν..

Και γω κατευθειαν το καινουριο!! Αν πινει οπως παλια και δεν εχεις αλλο προβλημα με το γαλα γιατι να το αλλαξεις εχεις μερες που δε πινει? Μηπως περναει φαση ανορεξίας? τις αντιδρασεις του να προσεξεις μηπως τον ενοχλει κατι αν ειναι ολα οκ αυστον θα του περασει και θα τρωει περισσοτερο μετα για να το αναπληρωσει!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Υδροχοάκι αυτο το γάλα το επινε η δικιά μου από την πρώτη μερα που γεννηθηκε και εκτος του οτι είναι από τα πιο νόμιστα γάλατα η μπέμπα αναπτύχθηκε πάρα πολυ ...απλα μετα μας το άλλαξε με αντιαναγωγικό .Είναι νόστιμο γάλα και μπορεί να φαει περισσότερο.

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...