Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα μου καλη επιτυχια και σιδερενια να γυρισεις σπιτακι σου.Κοριτσια ειδα σημερα το σπιτι.Εχει γινει κουκλιστικο, δεν εβγαλα ομως φωτο θα βγαω οταν θαχει φωτα και θα βαλω κουρτινες και τα αυτοκολλητα στους τοιχους .Εκανε ενα ωραιο ροζ απαλο σε συνσδυασμο με ροζ πιο σκουρο στης μπεμπας και γαλαζιο, κιτρινο και ενα αλλο χρωμμα σαν το χρωμα του παγωτου φυστικι.στα αγορια.

Κοριτσια σημερα συνυδειτοποιησα πως θελει πολυ καθαρισμε το σπιτι, σκονη και τα ντουλαπια πωπω δεν υπαρχει περιπτωση θα παρω μια κοπελα οπως και δηποτε.

Μου λεει ο αντρας μου να τα κενει αυτος.Του λεω εδω δενε εχεις χρονο για να συμμαζεψει ςτην αποθηκη θα κανεις κ<αι καθαριοτητα?ασε που μπορει να τουπαρει μια βδομαδα γιατι οταν καταπιανεται με κατι τον πιανει τελειομανια.

Εντομεταξυ λεει ο ιδιωκτητης πρεπει να παει στο νησι την αλλη βδομαδα για να σφραγισει η εφορια το συμβολαιο για να το παμε στη δεη να συνδεσει το ρευμα, δηλαδη πιας το αυγο και κουρευτο!!!!!!Χωρις ρευμα δε μπορουμε να φτιαξουμε τιποτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλα Σοφια τι μεγαλεια ειναι αυτα εκει στα βορια!!!!!!!Αχ και οταν ημουν φοιτητρια ειχα φαγωθει να ζησω στη θεσσαλονικη.Δεν ξερω γιατι αλλος αερας εκει πανω αλλοι ανθρωποι.

Σημερα ο αντρας μου γυρισε στην παλια του υπηρεσια και του λεγαν συγχαρητηρια οι παλιοι του συναδελφοι για τα μωρα.Του λεω σε χρυσωσε κανεις για τα συγχαρηκια?Λεει μπα.Α οτυ λεω η Σοφια στη θεσσαλονικη οταν πηγε στη δουλεια της οι συναδελφοι χρυσωσαν το μπεμπη χαχα!!!!!Μου λεει ε οι θεσσαλονικεις ειναι πιο λαρτζ γενικα σε αυτα μανουλες.Κι εμεις στο χωριο και ξενος ναναι θα δωσει ετσι για το καλο το θεωρουν ντροπη να μην το κανουν.

Του λεω παρε το μπεμπη μαζι σου να κανουμε τεστ.Σιγα το πολυ πολυ ν ατου πιασουν τα μαγουλα!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ασε που υποψιαζομαι πως εχουμε φιλους που δεν εχουν ερθει επισκεψη γιατι υποψιαζομαι πως θελουν να αποφυγουν το δωρο!!!!Ελεος πια!!!!!!

Ινκακι εχω παρει πολλες φορες ρουχαλακια απο φιλες και απο εδω στο φορουμ πουχαν παιδακια και εχουμε γινει φιλες ειναι παντα πεντακαθαρα καιι μοσχομοιριστα.Κι εγω εχω δωσει.Παντα τα πλενω βεββαια.Ειναι σαν καινουρια γιατι επειδη μεγαλωνουν μπορει ναμην ταχουν φορεσει μια φορα.Μουχουν δωσει και με ετικετες ρουχα ολοκαινουρια.Σε δυο κοπελες επειδη μουχαν δωσει πολυ ωραια ρουχαλακια και ολα καινουρια τους πηρα και δωρακι μετα για το μωρακι τους.Δεν ειναι κακο ουτε ντροπη.Ειναι κριμα να τα πετας .Δεν ειναι οπως το δικο σου, τα μωρα ουτε ιδρωνουν ουτε βρωμανε ειναι μπουμπουκια και τα ρουχα ζητημα να τα φορανε ενα μηνα το πολυ.Οποτε κανε την παπια και δες τα μπορεις να ταχεις και για λερωμα οταν αρχισετε κρεμουλες αν σου φαινονται προχειρα χαχα!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Βεβαια συμπληρωνω και με τις δικες μου αγορες και κανω συνδυασμους παντως οσοι τα βλεπουν παντα μου λενε οτι ταχω παντα καλοντυμενα και περιποιημενα και πολυ ωραια ρουχα.Γενικα προσεχω τα ρουχακια τους και να τους πηγαινουν.Ο μπεμπης βεβαια εχει κι αο τον αδερφο μας τον μεγαλο και επειδη κι αυτουνου η μαμα εχει λοξα με τα ρουχα εχει ωραια ρουχαλακια.Μεχρι τα 4 μας εχει προικισει με διαφορα.Απλα καμοια φορα δε συμπιπτουν τα μεγεθη.Ας πουμε τα χειμωνιατικα δεν τα φορεσε ο μπεμπης γιατι ηταν μικρουλης επεπλεε.Ο αδερφος του γεννηθηκε 4 κιλα Σεπτεμβρη και ο Μπεμπης ηταν 4 τον Απριλη αυτο εννοω.Ε οποτε βαζω στην ακρη και τα δινω η τα φυλαω για το επομενο....

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!!

Φιλεναδιτσα Ιωαννα καλη επιτυχια για αυριο και να γυρισεις σιδερενια στο σπιτακι σου !!!

mummy τελικα ολα θα ειναι καλυτερα στο νεο σας σπιτακι !! ειδες ?? εκανες μια καλη αρχη να μην μας χασεις κιολας χιχι!

εμεις πηγαμε σημερα γιατρο, ο μπουλης μας ειναι 7800 και 63 ποντους, πηρε 900 γραμμαρια αυτο το μηνα και 1 ποντο, να σας πω την αληθεια ψιλοξενερωσαμε με τον 1 ποντο χαχα αν σκεφτειτε πως τον προηγουμενο ειχε παρει 6!!! ε καπως μας φανηκε!!

μια χαρα ο μπεμπακος και με το εμβολιο δεν εκλαψε καθολου, παρα μονο επειδη του επιασε το ποδαρακι να μην το κουναει τσαντιστηκε (οπως καθε φορα αλλωστε)

δεν θα μπουμε σε κρεμα γιατι ειναι μεν στα φυσιολογικα αλλα πανω απο το μεσο ορο στις καμπυλες και ετσι αφου και εγω δεν πολυσυμφωνω να μπουμε στις κρεμες ειπαμε να δουμε και τον αλλο μηνα και να αρχισουμε με χορτοσουπες και φρουτοκρεμα made by mum!! να σας πω την αληθεια το προτιμω απο τις σκονες ! πινει που πινει ξενο γαλατακι ας μην φαει και αλλη κονσερβουλα !!

με την μυτη μας εχουμε θεμα που ακομα ρουθουνιζει, αληθεια εσας ρουθουνιζουν οι μυτουλες ?????? και μου ειπε αν ειναι να τον παω σε οριλα *δεν ξερω πως γραφετε σωστα* αν εινια και δεν περασει σε κανα δυο μηνες ! εγω λεω να τον παω τελος του μηνα καλυτερα !

ααα και μας εδωσε μια κρεμα της frezyderm εντομοαπωθητικο γιατι ολοκουνουπια και διαφορα ζουδια τον τσιμπανε , μου ειπε πως μεχρι 1 ετους δεν κανει να το βαζω πανω του αλλα πανω σ εμενα η στο καροτσι η στην ακρη των ρουχων του ,,,παλι κατατσιμπημενο τον ειδε !!!

τι να κανουμε ειναι και γλυκοαιματος!!!! ακους συμπεθερα ?????????

ινκα !!! τελεια ιδεα το λουτρακι!! εμεις ειμαστε και διπλα!!!! αντε κανονιστε το !!!! γιατι δεν μας βλεπω να κανονιζουμε Αθηνα τελικα !!!!!

ααα και εγω θα παρω ρουχαλακια απο φιλη μου, μωρε αφου ειναι καινουργια ! βασικα κατι μπουφανακια για το χειμωνα γιατι εχει 2 αγορακια και οσο να κανει τα αλλα εινια φθαρμενα αλλα τα μπουφανακια δεν εχουν τπτ! !

τωραπου ηρθε και το ΔΝΤ ο εχων δυο χιτωνες καλο ειναι να δινει τον ενα !!!

καλημέρα,

Ιωάννα μου αν και καθυστερημένα καλή επιτυχία και σύντομα σιδερένια κοντά στην οικογένεια σου και κοντά μας:)

jenny μεγαλώσατε καλέ. άντε να παρηγοριόμαστε και εμείς να μην νιώθουμε μόνοι μας αν και είμαστε λίγο μικρότεροι χε;)

inka εγώ προσωπικά θα τα περνα. πόσες φορές τα φοράει ένα μωρό τα ρούχα. εγώ έχω του γιου μου που δεν προλάβαμε να τα φορέσουμε καθόλου και άλλα που τα φόρεσε μια δυο φορές μόνο. κρίμα είναι να πετάγονται. όλα καινούργια είναι ουσιαστικά. απλά κάνε επιλογή και ότι δεν θες δως το σε κάποια άλλη μανούλα. όπως είπε και η jenny είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

γεωργία η πεθερά μου από ότι μου είπε από το δεύτερο μήνα έδινε φρούτα και κρέμες στα παιδιά της και όντως το βρήκε και στο βιβλίο τους που έγραφε (δεν θα σχολιάσω το ότι το έψαξε και το βρήκε χεχε). δεν υπάρχει θέμα λοιπόν ειδικά αν είστεγα κιλά.

mummy μου καλορίζικο το σπιτάκι σας. χθες δεν σε πρόλαβα αλλά βλέπω τα είπατε με τον άντρα μου χαχα.

σήμερα πρέπει να πάρουμε το διαβατήριο του πριγκιπάκου μου αλλά με τις απεργίες δεν ξέρω αν θα μας το δώσουν. άντε πάλι άγχος. δεν θα ησυχάσω ποτέ. επίσης είμαστε και οι δυόδυος τόσο κουρασμένοι που σκέφτομαι να αναβάλω αποχώρηση για την τετάρτη γιατί στο τέλος θα πεθάνουμε από κούραση.

κανονίσατε συνάντηση; θέλω να ρθω αν τα καταφέρω;)

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ιωαννα με το καλο σιδερενια σε περιμενουμε την Παρασκευη!!!

mummycool καλοριζικο και επισημα ειδες μας σκεφτεται ο δημος Θερμης και ειπε να μην σε χασουμε και μας λειπεις:D:D

Καρδουλα ποτε φευγετε? Θα ερθεις αυριο για καφε να σε γνωρισουμε απο κοντα πριν φυγεις? θα μας λειψεις!!!!

Αυριο βραδυ μας εχει καλεσει η κουμπαρα μας στο island εχει γιορτη την λενε Ελενη και σκεφτομουνα οτι θελω ενα γενικο ρεκτιφιε μαλλια ,νυχια, φρυδια κλπ αλλα επειδη δεν εχω κανεναν να μου κρατησει τα παιδια βρηκα μια εταιρεια στο internet που λεγεται beauty@home και ερχονται σπιτι και εκλεισα να ερθουν αυριο την ξερει καμια? ειναι καλη?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

κατερίνα κανονικά φεύγουμε κυριακή μεσημέρι. σήμερα θα ξέρουμε όμως με το διαβατήριο του μωρού. αλλιώς θα πρέπει να το αλλάξουμε πάλι

ωωωχ παλι καθυστερηση ε?? αμαν με αυτες τις απεργιες.

Λοιπον εχουμε πει για αυριο απογευματακι αν εχει καλο καιρο βολτα στην Κηφισια ΄΄η αλλιως στο golden τι λες θα τα καταφερεις να γνωρισουμε και τον πριγκηπα??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimeraaaaa!!!!!!!!!!!!!!

katerina kali kouraaaa!! na ayta zileuo apo tin a8ina !! aytes tis eykolies .......

kardoula to sympan sinomotei na min mas fygeis nomizo....xixi!!

nai megalonoume alla den eiste kai polu mikroteroi mas eeeeee!!!

eipa kai ego i ginaika na katso spiti simera na kano kamia doulitsa alla apo tis 7 to mati garida tou mikrou, tora ton ksanakoimisa alla ton akouo na kanei agkouuuu auto to paidi !!! tin mera kanei ipnous 10leptouuuuuuuuuu!!!!!

αν δεν την κανω αυτην την κουρα δεν ειναι να εμφανιστω το βραδυ, το μαλλι ενα χαλι , το φρυδι μπαμπουινος και τα νυχια απο τοτε που γεννησα αφιαχτα εντωμεταξυ η ριζα εχει κατεβει πολυ και θελω να παω στο κομμωτηριο στην συγκεκριμενη κομμωτρια που μου τα κανει γιατι δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλον αλλα πως να παω που δεν εχω κανεναν τα πρωινα να μου κρατησει τα παιδια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...