Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Η δικια μου εχει ολη μερα το χερι στο στόμα και τριβει τα δαχτυλα στα ουλα της και εχει γεμισει τα πάντα σαλια!!!Βρηκα ενα καρπουζι πλαστικο για τα δόντια που μας ειχαν φερει δωρο και ηθελα να σας ρωτησω να το σαπουνισω και να το βάλω στον απ[οστειρωτή η θα χαλάσει;Είναι απο αυτα< που εχουν μεσα χρωμαστό υγρό.Πειτε μου πως να το καθαρίσω γιατι θυμαμαι οτι ειχατε πει πως χαλανε ...

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω φοβαμαι ελιτακι στο κρεβατι γιατι γυρνανε και μενα.Εν το μεταξυ τα καλαθια πλεον ειναι ψιλομικρα και πρεπει να βιαστο λιγο να μπουνε σε κουνια.Φοβαμαι μην τουμπαρουν καμια ωρα.Ασε που δεν βολευονται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

vre elita giati den tin alazeis tin paidiatro den boro na katalavo...emena i dikia mou einai poly yper tou apoklistikou thilasmou kai episeis kai tin dikia mou tin ypologizei 2 evdomades noritera opos genithike ...theorei adikia gia to moro na to sigrineis me teliomina kai me paidia pou ksekinisan apo tin arxi to kseno gala.

mou to exei dilosei ayto apo tin arxi..oti gia ena xrono tin foufou tha tin ypologizoume 2 evdomades noritera kai oti den tha asxolithoume afstira me to varos tis.

...ego vevea apo ton 3 mina tis dino kai sibliroma ...kourastika na thilazo mia kai miamisi ora kathe fora ...tin thilazo 20 leptakia kai tis dino kai sibliroma 200ml...kai pos kanei to lemargo san trelo kitazei to mpoukali!!!..me volevei kai stis voltes mas afou vgenoume ekso sinexia !!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Η δικια μου εχει ολη μερα το χερι στο στόμα και τριβει τα δαχτυλα στα ουλα της και εχει γεμισει τα πάντα σαλια!!!Βρηκα ενα καρπουζι πλαστικο για τα δόντια που μας ειχαν φερει δωρο και ηθελα να σας ρωτησω να το σαπουνισω και να το βάλω στον απ[οστειρωτή η θα χαλάσει;Είναι απο αυτα< που εχουν μεσα χρωμαστό υγρό.Πειτε μου πως να το καθαρίσω γιατι θυμαμαι οτι ειχατε πει πως χαλανε ...

Σιλβυ μου αυτα δεν αποστειρωνονται γιτι χαλανε εγω δε τ΄αποστερωνω τα πλενω με σαπουνι και καυτο νερο!! και οχι συχνα σχδον μια φαορα την ημερα!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

vre elita giati den tin alazeis tin paidiatro den boro na katalavo...emena i dikia mou einai poly yper tou apoklistikou thilasmou kai episeis kai tin dikia mou tin ypologizei 2 evdomades noritera opos genithike ...theorei adikia gia to moro na to sigrineis me teliomina kai me paidia pou ksekinisan apo tin arxi to kseno gala.

mou to exei dilosei ayto apo tin arxi..oti gia ena xrono tin foufou tha tin ypologizoume 2 evdomades noritera kai oti den tha asxolithoume afstira me to varos tis.

...ego vevea apo ton 3 mina tis dino kai sibliroma ...kourastika na thilazo mia kai miamisi ora kathe fora ...tin thilazo 20 leptakia kai tis dino kai sibliroma 200ml...kai pos kanei to lemargo san trelo kitazei to mpoukali!!!..me volevei kai stis voltes mas afou vgenoume ekso sinexia !!!!!!

Και μενα ετσι μου ειπε ο παιδιατρος οτι μετα τον 1ο χρονο θα αξιολογησουμε την αναπτυξη της !! Και την υπολογιζει 1 μηνα νωριτερα στις καμπυλες!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

koritsia mia fili mou mou ipe na mou dosei rouha apo ta mora tis exei ena gio 3 kai mia kori 1 kai exei mazepsei rouxalakia na mou dosei ....ego eimai thetiki (aloste ki ego dino )o adras mou exei frikarei ..kala ego tha ta paro na ta do ...ala na rotiso esis ti kanete ? sixeneste na foraei to moraki sas apo alo moraki rouha?

exete kanena kalo fotografo na mou protinete edo konta ?eida mia xtes 1.600 gia ta idia kai ta idia

piga gia bobonieres sto happy-happy pou alou na pao edo konta!!!

inka

AW3sp2.png

Και μενα ετσι μου ειπε ο παιδιατρος οτι μετα τον 1ο χρονο θα αξιολογησουμε την αναπτυξη της !! Και την υπολογιζει 1 μηνα νωριτερα στις καμπυλες!

kamari mou!!!!!

mou aresei poly i kori sou georgia na tin xerese!!!!!!

inka

AW3sp2.png

εγω εχω παρει ρουχα απο φίλες.Ξερω ομως οτι ειναι πολυ καθαρα.Και τοσο μικρα μωρε ινκα μου καινουργια θα ειναι τα ρουχαλακια.Δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να τα δεις.Μου εδωσαν ρουχα και με καρτελακια να φανταστεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα μασητικα δεν τα αποστειρωνουμε χαλανε στον αποστειρωτη!!!

Ινκα δεν εχει τυχει να παρω μιας και απο τις φιλες μου ειμαι η πρωτη που εκανε μωρα αλλα δινω και στην θεση σου θα τα επαιρνα σιγα τινα σιχαθεις απο ενα μωρακι μωρε??

Εμενα αν και προωρη η δικια μου την υπολογιζει κανονικα σαν τελειομηνη βεβαια καλυτερα γιατι στις καμπυλες ειμαστε πανω πανω ακομα κι ετσι χιχιχιχι που θα παει ομως θα αδυνατισει η χοντρουλα μου!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

katerina ,tha adinatisei i neraidoula sou giati tha trexei pou tha tin kinigane ta agoria !!!!!!xixixixixixi!!!!!!aporo pos kratiese kai den tin dagoneis!!!!!!

etsi leo na ta paro na ta do...siga ...den tha ta dikso ola ston giorgo..siga,siga tha skane miti...i pou den tha mou aresoun (giati fovame oti tha einai agoristika ta pio polla)kai tha ta doso ki ego....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...