Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!

Παλι σερνομαι σημερα μετα την γεννα 3η φορα που αδιαθετω και τις 3 ειχα πολυ βαρια περιοδο με πολυ αιμα και ασχημα συμπτωματα οταν ειχα παει στον γιατρο και μου ειχε κανει υπερηχο τα ειχε βρει ολα καλα οποτε υπομονη εντωμεταξυ ειμαι και αναζητηση γυναικολογου γιατι μετα απο αυτα που εγιναν στο Ιασω με την μπεμπα κλπ δεν θελω να ξαναπαω σε αυτον..

Ινκα λεω για Παρασκευη απογευμα κατα τις 4.30 να εχει παρει και η Ναταλια την Ματθιλδη απο τον παιδικο ,θα παω και τον Αλκη στην πεθερα μου οποτε θα ειμαι πιο ησυχη μηπως μπορεσουν και η Καρδουλα και η Ελιτα και το Λιτσακι τι λετε??

Ελεονωρα καλααποτελεσματα να μας γραψεις!!!

ναι κι εγω μπορει ναρθω μαλλον κατα τις 5.μιση με 6.

αχ βρε κοριτσια με παιδευει ο μπεμπακος μου.τον εβαλα να κοιμηθει, πριν τα αφηνω μπαινω να κανω μπανιο.μεχρι να βγω ακουω κλαμματα, παω μες τα νερα η δολια τον κοιταω ηθελε να σηκωθει και εκλαιγε ξυπνησε και τη μπεμπα που ειχε σηκωσει κεφαλι να δει τι τρεχει.Απαρηγορητος ο μπεμπης ουτε μεμε ουτε τιποτα, ηθελε αγκαλια σου λεει που ησουν οταν φωναζα με εγκατελειψες.Με τα πολλ αηρεμησε μουσκασε κι ενα χαμογελο η απατη!!!Τελικα τα εβαλα στο κρεββατι να κοιταζονται μαζι αρχισαν τα γελια μεχρι που βαρθηκαν.Η μπεμπα ξαναπεσε για υπνο ο μπεμπης στο ρηλαξ μεχρι που ξαναρχισε γκρινια του τυπου "νυσταξα τωρα βαλε με να κοιμηθω"τον εβαλα τωρα τον κουναω και αμα σταματησω αρχιζει τα παραπονα της νυστας, του "τυπου γιατι σταματησες να με κουνα?"με κανει οτι θελει η μου φαινεται.?ενω η μπεμπα και να μη νυσταζει ξαπλωνει και βαζει πιπιλα.

με τα πολλα εβαλα κι ενα φαι στον ατμο, παταες, καροτακια, κολοκυθακια και σολωμο ουφ!!!!!

Θελω να βρεθουμε.Αν θαμαι θαρθω με τον αντρα μου και τον πιτσιρικα.Ας πανε να παιξουν εξω τεσπα να πιουμε καφεδακι εμεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

αλλαξε παιδιατρο!!! χαχααα! Βλακειες! Μια χαρα ειναι το μωρό σου!! εμενα η δικη μου ειναι πολύ πιο χαλαρη με το βαρος του...και να μην παρει τιποτα 2 βδομαδες δεν τρεχει κατι! ελεος!!! υπαρχουν αλλα που δεν τρωνε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και μεγαλωνουν μια χαρα! δεν λεμε οτι ειναι το καλυτερο αλλα αυτα με το πρέπει να τρωει τοσο ακριβως πρέπει να παιρνει τοσο ακριβως βαρος ειναι μύθος. 20 γρ την ημερα την ημερα δηλ. 600 το μηνα ειναι super! Ακομα οσα γεννιούνται μικρά έχουν περισσοτερο αναγκη για φαι τρωνε και ξεπεταγονται πιο γρηγορα. Χαλαρωσε!

Ενος έτους το ιδανικό ειναι να ειναι το μωρό 10-12 κιλά. Αλλα και πάλι σχετικό ειναι, υπάρχουν και πιο αδύνατα και ειναι υγιεστατα!

RIAILI ΕΠΡΕΠΕ να δει τα δικα μου τι θα ελεγε δηλαδη.Μεχρι 425γρ τουλαχιστον αν παιρνουν το μηνα ειναι καλα.Μην πτοεισαι.Κι εμενα η μπεμπα παιρνει πολυ αργα αλλα τι να κανω να την πιεσω δεν τρωει .Θελει να πεινασει για να φαει αν της κανω πιο νωρις πεισμωνει.Ουτε μπουκαλι παιρνει.

Εντομεταξυ εχω μειωσει αντλησεις πια γιατι και ο μπεμπης πια πινει φρεσκο.

Α διαβασα καπου πως πολλες φορες νομιζουμε πως το μωρο πειναει γιατι ειναι στο στηθος και γκριναιαζει.Αυτο δε σημαινει πως δεν εχεις γαλα αλλα πολλες φορες πεταγεται το γαλα αποτομα και τα πνιγει και αυτο τα κανειο να γκριναιαζουν.Θυμηθηκα στην πατσουρου το διαβασα.

Γιαυτο πολλες φορες οι μαναδες νομιζουν πως το καν ουν επειδη δε βγαινει γαλα.Κι εμενα καμοια φορα η μπεμπα, κανει να πιει και ρουφαει και μετα το αφηνει και της τρεχει το γαλα στο πλαι σα να ξεχυλιζει το στομα της

PN8Qp2.png

csXep2.png

αυτη που καθαριζει σε μενα πιθανον να προλαβαινει. αν θεσ σου στελνω το τηλ. της. σε ποια περιοχή είναι το σπίτι?

μια μια σας διαβαζω.κοιμηθηκε ο μπουλακος μου!!!!!:P:p

Ναι στειλε μου σε πμ.Περιμενω να μου πει και η θεια μου που κανει η κουμπαρα της αλλα επειδη εχει τον πατερα της αρρωστο μπορει να μην μπορει.Απλα πες μου ειναι καλη γιατι εγω δε θα ειμαι εκει να επιβλεπω καταλαβανεις.

Μπορεις να της πεις 5 πραγματα και να μην την κυνηγας ετσι?Για Μελισσια ειναι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια μου καλησπέρα!

Μπλοκαρε ο Η/Υ και γραφω απο το κινητό. Δυσκολευομαι λιγο... Μπηκα να τσεκάρω για τη συναντηση.

Θα τα πουμε αργοτερα.

Φιλιά

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Υδροχοακι, ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Ευτυχως που την εχω μαθει πια την παιδιατρο και εχω και την εμπειρια των αλλων 3 παιδιων και δεν πτοουμαι. Ειναι παιδιατρος με με μεγαλη πειρα (νοσοκομειακη) και επισης υπερπολυτεκνη μητερα (7 παιδια παρακαλω). Στις διαγνωσεις λοιπον ειναι αστερι αλλα δυστυχως ειναι της αποψης οτι μετα τους 3 μηνες ο θηλασμος ειναι περιτος. Την πατησα με το γιο μου που λογω του οτι επαιρνε λιγο βαρος (οπως και η μπουμπου) μου συστησε να του δινω συμπληρωμα ξενο γαλα και καταληξαμε να τον θηλαζω και μετα να πινει και 200 μλ απο μπουκαλι. Το αντεξα 1 μηνα το διπλο ταισμα αλλα εχοντας και μεγαλυτερο παιδι δεν τα εβγαζα περα και σταματησα το θηλασμο... Τωρα πια λοιπον δεν τη ξαναπαταω, κανω ηδη πολυ κοπο να βγαζω γαλα με το θηλαστρο για τις ωρες που λειπω στη δουλεια δεν θα τα παρατησω τωρα! Απλως το ανεφερα γιατι η μικρη της Ελιτας ειναι και προωρακι και ισως εκει βασιστηκε η παιδιατρος και της το ειπε, η δικη μου ομως ηταν μεγαλο μωρο απ'την αρχη και συνεχιζει να ειναι μεγαλοσωμη!!!!!!!

Αυτο ειναι το θεμα επειδη ειναι προωρακι δε σημαινει οτι μπορει να βαλει 1000γρ το μηνα και να παρει βαρος με τη σεσουλα.Θα πρεπει να υπολογιζει με τη διορθωμενη κατι το οποιο δεν εκανε γιατι το τσεκαρισα.Απλα ενω θελει να λεει πως ειναι υπερ του θηλασμου , δεν εχει εμπιστοσυνη ουτε στα συστατικα του μητρικου ουτε σε ολα του.Απλα δεν το λεει καθαρα.

Ελα ομως που η μαμα ειναι διαβασμενη και δεν πτοειται.Και αν ακουγα τους γιατρους τωρα θαμουν ατκνη και με τεχνητη εμμηνοπαυση!!!!!!Δεν το συζητω.Γνωμη της να λεει και να πιστευει οτι θελει.

Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω βρει μια μαμα στην αναμονη απεξω που να θηλαζει!!!!:twisted:

Η μπεμπα στη διορθωμενη ειναι στο 25 τις 100.Ομως ειναι γενικα δραστηριο μωρο, τρωει τακτικα γευματα και ουρει 7 πανες τη μερα και λερωνει τις μισες.Αρα δε μπορει να μου λεει πως δεν τρωει και απλα πιπιλαει για παρηγορια.Ειναι σα να υποτιμαμαι τη νοημοσυνη του μωρου!!!!!Και πιστεψτε με ειναι πανεξυπνο μωρο!!!!!Χαχχα!!!1Απλα ειμαστε μινιον.

Και κατι ακομα δεν ανησυχουμε οταν τα μωρα αυξανουν το βαρος τους μηνιαιως .αλλα οταν χανουν.Αν χανουν ανησυχεις.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια???

Ρια μου δεν νομιζω να πρεπει να αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου.Ο παιδιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει να παιρνουν 500γρ το μηνα απο τον 3ο και μετα.Και μενα ειναι και προωρα

βΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3-4ο και μετα μειωνονται καπως οι ρυθμοι στο βαρος και ειναι απολυτα φυσιολογικο,Δειτε εμας βρε κοριτσια. λογικο δεν ειναι.Τωρα μπαινει καλοκαιρι κανει ζεστη, δεν πειναμε τοσο, και χανουμε πιο ευκολα βαρος γιατι ιδρωνουμε ευκολα.Το ιδιο συμβαινει και στα μωρακια, τα πιανει η ανοιξη κι εμενα δεν κανουν σαν τρελλα οπως πιο πριν με το φαι, τα ξυπναω πολλες φορες εγω για να φανε.Περναει 3ωρο καμοια φορα 4ωρο και δνε ζητανε ειδικα ο μπεμπη που οταν τρωει γεμιζει τη στομαχα μεχρι πανω βλεπω την κοιλια να φουσκωνει χαχα.Η ,μπεμπα εχει πιο μικρη κοιλιτσα πινει λιγοτερο!!!!Καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,Επισης μου ιδρωνουν τον τελευταιο μηνα.Λογικο ειναι αυτο να επηρεαζει το ρυθμο που παιρνουν βαρος.

Και κατι ακομα παλια δεν υπηρχαν καμπυλες και τα μωρα τα ζυγιζαν οταν γεννιοντουσαν μονο.Μια χαρα μεγαλωσαν και γιναν γονεις μας που γεννησαν εμας!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια, ευχομαι να ειστε καλα !!! Δε προλαβα να τα διαβασω ολα!!!

Εμεις καλα τι να πω λετε να μας ξαναρθε η ορεξη???? Τρωει παραπανω ποσοτητες και παραπονιεται για φαγητο! Ξερω γαιτι το κανε τις ειχα κοψει τις πολλες αγκαλιτσες,τωρα που τη χαϊδεψαμε και να γαιτι δε τρωει και το ενα και το αλλο και συτρο απο δω και τραβατο απο κει ηρθε και η ορεξη μαζι με γκρινια για αγκαλια!!!!

Για να δουμε πρωτη μερα φαγαμε μισο αχλαδι, μας ξινισε λιγο αλλα το κατεβασαμε!!!

Το απογευμα μορει να φαει κμεχρι 100μλ απο τη κρεμα μμμμμμμμμμμ!!! Της αρεσει!!!! Τωρα ξυπνησε παμε για μεσημεριανο γαλατακι

Ελιτακι περαστικα!!!Τι επαθες μη κουραζεσαι πολυ τωρα που πονας!!

Κατερινουλα ριλαξ μη σηκωνεσαι καθολου τα υπολοιπα....... αυριο

Μαρακι και μενα η μπεμπουλιτσα εχει αιμαγγειωμα στο μετωπακι της ισα μ΄ενα φασολι περιπου και ειναι κοκκινο και μιαζει με φραουλιτσα!! Δε τη πηγα πουθενα μου ειπε ο παιδιατρος οτι θα φυγει μετα το χρονο, κραταω αρχειο με φωτογραφειες για να παρακολουθω τη πορεια του για τη περιπτωση που χρειαστει κατι μελλοντικα αν δε φυγει!!!!

παω κοριτσακια μου θα τα πουμε παλι φωναζει το μπεμπουλινι μου να μου στε καλα!!!!!

Riali πως τη παλευεις δε ξερω μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργια της ξεκινησες κρεμες?Νωρις δεν ειναι?Τι κανει το γλυφει το κουταλακι?

Εγω παντως θα τα βαλω να παρουν ολο τον 6ο.Θα αρχισω με βαση τη διορθωμενη ηλικια.Ασχετα τι θα πει η παιδιατρος.Το σωστο αυτο ειναι.Εξαλλου ουτε καθονται ακομα και ακομα εχουν το αντανακλαστικο του να σπρωχνουν τη γλωσιτσα προς τα εξω!!!!

Παντως επειδη εκανα μια παραγγελια για αφρολουτρα και λαδακια απο εξω, πηρα και ρυζαλευρα της holle βιολογικα για ναχω.και κατι αλλα με μουσλι.Μουρχονται μιση τιμη και εχει μεταφορικα φτηνα, επισης με παραγγελιες απο 150 ευρω καθολου μεαφορικα, ασε που μου βαζουν ενα σωρο δειγματα απο κρεμες, καλυντικα και αλλα.

Απο δω τα παιρνω

http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c55_Holle.html

PN8Qp2.png

csXep2.png

αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση και μενα, οτι η κορουλα μου ειναι πολυ ψηλα στις καμπυλες!!! Προφανως παιρνουν μιζες απο τις εταιριες με τα γαλατα, δεν εξηγειται αλλιως... Η μεγαλη μου ειναι αδυνατη αλλα γυμναζεται απο 3,5 χρονων και ο προπονητης τους λεει οτι δυνατα παιδια ειναι τα αδυνατα! Ελιτα, ο μεγαλος του αντρα σου ποσα κιλα ειχες πει οτι ηταν? Πρεπει να ειναι ιδια ηλικια με το γιο μου και μου ειχαν φανει πολλα τα κιλα του...

Και κατι ακομα παλια δεν υπηρχαν καμπυλες και τα μωρα τα ζυγιζαν οταν γεννιοντουσαν μονο.Μια χαρα μεγαλωσαν και γιναν γονεις μας που γεννησαν εμας!!!!!

ουτε ασχολιοντουσαν τοσο πολυ με το φαι να ειναι ολα στην εντελεια και τετοια οπως εμεισ τωρα. ενδεικτικα η ξαδερφη μου που ειναι βεβαια πιο μεγαλη απο μενα δεν επινε τιποτα απολυτως σαν βρεφος κ η θεια μου την εβαλε απο 2 μηνων κατευθειαν στο ΝΟΥΝΟΥ ... το κλασικο τενεκεδακι ναι ναι! πολυ νερο λιγο νουνου! και μεχρι το σχολειο με αυτο την εβγαλε! πετσι κ κοκαλο ηταν παντα. 2 μετρα εγινε στην πορεια!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση και μενα, οτι η κορουλα μου ειναι πολυ ψηλα στις καμπυλες!!! Προφανως παιρνουν μιζες απο τις εταιριες με τα γαλατα, δεν εξηγειται αλλιως... Η μεγαλη μου ειναι αδυνατη αλλα γυμναζεται απο 3,5 χρονων και ο προπονητης τους λεει οτι δυνατα παιδια ειναι τα αδυνατα! Ελιτα, ο μεγαλος του αντρα σου ποσα κιλα ειχες πει οτι ηταν? Πρεπει να ειναι ιδια ηλικια με το γιο μου και μου ειχαν φανει πολλα τα κιλα του...

νομιζω 29 -30κιλα πρεπει ναναι.

5μιση χρονων!!!!!

εμενα μου φαινεται βαρυς.

Βασικα εχει κοιλιτσα και ειναι λιγο γεροδεμενο παιδακι, αλλα δεν τρεφεται σωστα, γενικα του δεινουν σαχλαμαρες και δυστυχως επειδη δεν ασχοληθηκαν δεν τρωει καθολου λαχανικα.Ειναι πολυ του κρεατος γενικα.Τωρα η μνα του προσπαθει να του κανει και καλα διαιτα, αλλα γενικα εχει ενα κολλημα αυτη με τα κιλα, μεχρι ανορεξια εχει φτασει.

Παω γιατι ξυπνησε η μικρη και με φωναζει με γελακια, σιγουρα εχει σηκωσει κεφαλι και με ψαχνει χαχα!!!1

PN8Qp2.png

csXep2.png

Απο τα δυο μωρα μου η μπεμπα κανε ακροβατικα, σηκωνεται αλλαζει απο μπρουμητα ανασκελα και γενικα ειναι αγριμι κια ς ειναι αδυνατη. ο μπεμπηας ενα κιλο πιο βαρυς δε μπορει ακομα να τη φτασει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γιωργια της ξεκινησες κρεμες?Νωρις δεν ειναι?Τι κανει το γλυφει το κουταλακι?

Εγω παντως θα τα βαλω να παρουν ολο τον 6ο.Θα αρχισω με βαση τη διορθωμενη ηλικια.Ασχετα τι θα πει η παιδιατρος.Το σωστο αυτο ειναι.Εξαλλου ουτε καθονται ακομα και ακομα εχουν το αντανακλαστικο του να σπρωχνουν τη γλωσιτσα προς τα εξω!!!!

Παντως επειδη εκανα μια παραγγελια για αφρολουτρα και λαδακια απο εξω, πηρα και ρυζαλευρα της holle βιολογικα για ναχω.και κατι αλλα με μουσλι.Μουρχονται μιση τιμη και εχει μεταφορικα φτηνα, επισης με παραγγελιες απο 150 ευρω καθολου μεαφορικα, ασε που μου βαζουν ενα σωρο δειγματα απο κρεμες, καλυντικα και αλλα.

Απο δω τα παιρνω

http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c55_Holle.html

ναι τη ξεκινησα γιατι εχει αστροισοφαγικη παλινδρομηση και καταλαβαινεις δε τρελαινεται και για το γαλα! νωρις ειναι φοβαμαι λιγο αλλα αφου μου ειπε ο παιδιατρος οτι δε παθαινει τπτ τι να κανω και γω!! Καλα παλεμα με το κουταλι δε το συζητω βγαζει τη γλωσιτσα ανοιγει το στοματακι της αλλα το καταπινει ευκλα πιο δυσκολα τα περιμενα μπορω να πω!! Στην αρχη ειχε την αισθηση οτι δε τρωει και γκρινιαζε αλλα με το παλεμα με το κουταλι σταματαει η πεινα οποτε τωρα που το βλεπει ξερει..........

θελω το βιβλιο που πηρες για τα φαγητα τους να μου πεις απου το πηρες να το παρω και γω!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ναι τη ξεκινησα γιατι εχει αστροισοφαγικη παλινδρομηση και καταλαβαινεις δε τρελαινεται και για το γαλα! νωρις ειναι φοβαμαι λιγο αλλα αφου μου ειπε ο παιδιατρος οτι δε παθαινει τπτ τι να κανω και γω!! Καλα παλεμα με το κουταλι δε το συζητω βγαζει τη γλωσιτσα ανοιγει το στοματακι της αλλα το καταπινει ευκλα πιο δυσκολα τα περιμενα μπορω να πω!! Στην αρχη ειχε την αισθηση οτι δε τρωει και γκρινιαζε αλλα με το παλεμα με το κουταλι σταματαει η πεινα οποτε τωρα που το βλεπει ξερει..........

θελω το βιβλιο που πηρες για τα φαγητα τους να μου πεις απου το πηρες να το παρω και γω!!!

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=24423&page=1

ΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=20767

και αυτο πολυ καλο γνωστο παγκοσμιως

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...