Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απλα αυτο με το συμπληρωμα το ξενο γαλα, η αποψη μου ειναι να δίνεται εστω λιγο οχι για να παρει επιπλεον βαρος το μωρο, αλλα Μονο και μονο γιατι αν προκυψει στον θηλασμο κατι ειναι δύσκολο απότομα να γυρίσει στο ξενο ολοκληρωτικα αν δεν εχει δοκιμασει καθολου. καλο ειναι να εχει συνηθισει και λιγο το ξενο, αλλιως παιρνει καιρο μεχρι να προσαρμοστει το μωρακι. Εγω τωρα αν εκανα 2ο δεν θα το θηλαζα σε καμια περιπτωση αποκλειστικά, οπως εκανα με τον μπεμπη. 1-2 γευματα θα ηταν ξενο! Και μην ανυσυχεις τα 2 γευματα δεν ειναι ικανα να του κόψουν την διαθεση για το μητρικο. Αλλη χαζομαρα οτι αμα φαει ξενο δεν θελει ξανα μητρικο! Λαθη Λαθη Λαθη !!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Για να καταλαβεις τον θηλασα αποκλειστικά του εδινα δικο μου σε μπουκαλι 2 φ την νυχτα (ευτυχως! γιατι αλλο πακετο μεχρι να μαθει το μπουκαλι αν δεν το εχει δοκιμασει καθολου) και οταν επαθα την ζημια το εκοψα κατευθειαν με χαπια. ε το μωρο που δεν ειχε καθολου δοκιμασει ξενο εκανε 20 μερες να φαει. αντιθετα φιλη που του εδινε ξενο το βραδυ ακομα θηλαζει + ξενο, 2φ/νυχτα και τωρα που κουραστηκε σταδιακα κοβει το δικο της . ειναι πολυ καλυτερα για το μωρο ετσι γινεται ομαλα ο απογαλακτισμοσ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Απο την πειρα μου σου λεω πως δυσκολοτερο ειναι να συνηθισουν το μπιμπερο παρα το ξενο γαλα. Συνηθως ομως αν πιουν απο μπιμπερο πολυ νωρις δεν θελουν το θηλασμο.... Αστα, ειναι πολύπλοκες προσωπικοτητες τα παιδακια μας....

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια???

Ρια μου δεν νομιζω να πρεπει να αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου.Ο παιδιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει να παιρνουν 500γρ το μηνα απο τον 3ο και μετα.Και μενα ειναι και προωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγα μου, καθολου δεν αγχωνομαι... Απλως το αναφερω.... Ισως αν ηταν το πρωτο μου παιδι ομως να επηρεαζομουν....

Κορίτσια εμένα ο σκιουράκος είναι 60 πόντους και 5960, έβαλε 650γρ τον τελευταίο μήνα και ο γιατρός μου είπε πως είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για μωράκι που θηλάζει αποκλειστικά. Από δω και μπρος 150 την εβδομάδα πρέπει να παίρνει... Μην ακούτε τίποτα, τίποτα δεν υποκαθιστά το γαλατάκι της μαμάς. Το στήθος μας παράγει όσο ακριβώς χρειάζεται.

Συγγνώμη που "πετάχτηκα". Θα ήμουν μανούλα Μαρτίου αλλά τελικά γέννησα 19 Φλεβάρη και συνήθως είμαι στο καφέ του Μαρτίου. Αλλά κλέβω και ματιές από σας.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Είχα κατέβει κέντρο με τον μικρό σήμερα και πήγα και στο ταξιδιωτικό για να κλείσω τα εισιτήρια!!!! Πρώτα ο Θεός 23/10 ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕ!!!!!

Εχθές πήγαμε παιδίατρο, ο μικρός είναι 7kg και 65.5cm!!!! Πήρε 500gr και ο γιατρός μου είπε οτι είναι μια χαρά!!! Αφού τον θηλάζω αποκλειστικά, κρέμα δεν θα του δώσω οπότε στον 6ο θα ξεκινήσουμε κατευθείαν σουπίτσες!!!!!

Λοιπόν για Παρασκευή είμαι μέσα!!!!! Προτιμώ Κηφισιά, για να κάνουμε και βόλτα με τα καρότσια!!!!

Ελεονόρα περιμένουμε νέα απο την μπουμπου σου!!!!

Ο μικρός δεν έκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ με το εμβόλιο, αφού καθόμουν και τον κοίταγα καλά καλά!!!! ΑΝΤΡΑΣΣΣΣΣΣ!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια, ευχομαι να ειστε καλα !!! Δε προλαβα να τα διαβασω ολα!!!

Εμεις καλα τι να πω λετε να μας ξαναρθε η ορεξη???? Τρωει παραπανω ποσοτητες και παραπονιεται για φαγητο! Ξερω γαιτι το κανε τις ειχα κοψει τις πολλες αγκαλιτσες,τωρα που τη χαϊδεψαμε και να γαιτι δε τρωει και το ενα και το αλλο και συτρο απο δω και τραβατο απο κει ηρθε και η ορεξη μαζι με γκρινια για αγκαλια!!!!

Για να δουμε πρωτη μερα φαγαμε μισο αχλαδι, μας ξινισε λιγο αλλα το κατεβασαμε!!!

Το απογευμα μορει να φαει κμεχρι 100μλ απο τη κρεμα μμμμμμμμμμμ!!! Της αρεσει!!!! Τωρα ξυπνησε παμε για μεσημεριανο γαλατακι

Ελιτακι περαστικα!!!Τι επαθες μη κουραζεσαι πολυ τωρα που πονας!!

Κατερινουλα ριλαξ μη σηκωνεσαι καθολου τα υπολοιπα....... αυριο

Μαρακι και μενα η μπεμπουλιτσα εχει αιμαγγειωμα στο μετωπακι της ισα μ΄ενα φασολι περιπου και ειναι κοκκινο και μιαζει με φραουλιτσα!! Δε τη πηγα πουθενα μου ειπε ο παιδιατρος οτι θα φυγει μετα το χρονο, κραταω αρχειο με φωτογραφειες για να παρακολουθω τη πορεια του για τη περιπτωση που χρειαστει κατι μελλοντικα αν δε φυγει!!!!

παω κοριτσακια μου θα τα πουμε παλι φωναζει το μπεμπουλινι μου να μου στε καλα!!!!!

Riali πως τη παλευεις δε ξερω μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Ναταλια, ποσο περιπου βγαινει η μπομπονιερα (σε κοστος εννοω)? Σκεφτομουν μηπως τις φτιαξω μονη μου... Και οι δικες σου μου αρεσουν πολυ. Δεν ξερω βεβαια αν προλαβαινω .....

Γεωργια μου, με λιγη υπομονη ολα γινονται!!!!

Γειά σας κορίτσιααα!!

Πέρασε η χθεσινή ημέρα, να μην ξαναέρθει ποτέ!!!!

Το βράδυ ήρθαν η μαμά μου και η αδερφη μου και σήμερα το πρωί πήγαμε Ηράκλειο και έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις. Αύριο πρωί, 7 η ώρα θα είμαι εκεί για χειρουργείο...

Τα παιδάκια μου είναι οκ, τρελάθηκε ο Νικόλας με γιαγιά και θεία, εντωμεταξύ η αδερφή μου τους κουβάλησε από μισό ζάρα και μοδερκεαρ στο καθένα, οπότε κλείσαμε από ρούχα για τουλάχιστον 2 μήνες!!

Πάω τώρα για έναν μεγαλοπρεπ΄΄η μεσημεριανό ύπνο...το αξίζω η μάναααααααα!!!

Καλή μας ξεκούραση!!:D:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Paros σουπερ ο αντρακλας!!!!! εμενα καθε φορα μελανιαζει απο το κλαμα..και εγω προτιμω Κηφισια για βολτουλες αλλα ακουσα οτι την Παρασκευη ο καιρος θα ειναι χαλια οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε

Γεωργια ειδες που ανησυχουσες?? φασεις ειναι που περνανε τα μικρα αυτο εχω καταλαβει μια τρωνε περισσοτερο μια λιγοτερο, μια κοιμουνται πιο καλα μια οχι, αλλες φορες ειναι πιο γκρινιαρικα και αλλες πιο ησυχα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...