Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριχτάρια εχω παρει μπεζ καλοκαιρινά από το ικέα, λερώνουν εύκολα αλλά δε με νοιάζει τα βάζω πλυντήριο και γίνονται σούπερ ούτε σίδερο θέλουν (έχει και πιο σκούρα αλλά είναι πιο ακριβα)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι μεγαλώνει η κορούλα σου!!!! πάντα τέτοια!!!!

ελεονόρα ελπίζω να είναι κάτι ορμονικό και να ηρεμήσετε, πότε θα πας για υπέρηχο;

Αύριο το απόγευμα θα πάμε για τον υπέρηχο.... Αχ κορίτσια ελπίζω να μην έχει κάτι το παιδάκι μου....

lX5Hp3.png

Γεωργία πως ειναι σημερα η μικρη; Μήπως πρέπει να πάτε σε κάποιον αλλο παιδίατρο ή σε κάποιο άλλο κέντρο για να το δειτε; Είναι κριμα να ταλαιπωρείτε και η μικρή και εσείς!!!

Ελεονώρα μήπως ειναι αμαγγειωμα; Εβγαλε και η κόρη μου στο κεφάλι της!! (Ευτυχώς που έχει μαλλια!!!) Οταν γεννήθηκε ηταν μια μικρή ελίτσα σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας!! Μέσα σε δυο μέρες όταν ήταν 1,5 μηνός μεγάλωσε ραγδιαία και κοκίνησε περισσότερο. Την έτρεχα την έρμη σε παιδιάτρους και δερματολόγους και τελικά μου είπαν πως ειναι αιμαγγειωμα. Μπορει να γεννηθουν μ'αυτο ή να βγει οποιαδήποτε στιγμή τα δυο πρώτα ετη της ηλικίας τους. Μπορει να μεγαλώνει επι δυο χρόνια και μετα να εξαφανιστει μεχρι την ηλικία των εξι ετών. Είναι κοκκινο και παίρνει την μορφή φράουλας!! Εμάς δυστηχώς πηρε και τον όγκο της φράουλας!!!Δεν ειναι επικινδυνο, ειδικά την στιγμή που δεν ειναι πάνω σε βασικό οργανο του παιδιου (πχ μάτι). Σε περίπτωση που ματώσει θέλει αντιβιωση γιατι φοβουνται μηπως μολυνθει!!

Ελίτα κουράγιο!!

Γιώτα ποιο κάνατε; και εμεις την Πέμπτη έχουμε δυο!! Θα μας ακούσει ολο το Βασιλικό!!!

Ιωάννα ευχομαι να την γλυτώσετε!! Νόμιζα παντως πως ειναι σπάνια αρρωστια η οστρακιά!!!

Ραμονίτσα να πας να σε δει ο γιατρός σου για να είσαι σιγουρη!!

Όχι Μαρία μου είναι σαν μελανιά με γρομπαλάκι από κάτω ακριβώς στο βυζάκι της...και μου έβγαλε 2 σταγόνες αίμα 2 φορές... ορμονικό πρέπει να είναι απ' όσο διάβασα αλλά είναι να μην ανησυχείς????? Θα σας πω αύριο βράδυ ...

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Ελεονωρα ευχομαι να μην ειναι τιποτα... Μολις παρεις αποτελεσματα πες μας..

Καλε Σοφια σιγα μην κατσω να βαλω και τονους... Ποτε δεν εβαζα!! Αφου να φανταστεις οταν εδινα εκθεση στις πανελληνιες (πριν πεντακοσια χρονια βεβαια...) κρατησα ενα δεκαλεπτο στο τελος για να βαλω τους τονους , χιχι.. ουτε μια λεξη τονισμενη δεν εχει μαθει να γραφει το χερι μου :tongue:.

mYQbp2.png

kalhmera manoules,

katerina poso se katalavenw. emena den mou irthe poly aima mono kati kafe xthes alla nomiza oti tha katareusw. zalizomouna kai eniotha tromeri adinamia. siga siga teleiwnh to paketarisma kai arxisa na iremw kapws. simera tha paw karotsada mexri to ktiniatro me to skilo na kanonisw ta xartia tou gia th kiriaki kai na mas dwsei kai to ypnotiko xapi:) ax ante plisizei h mera.

eleonora mou elpizw na mhn einai tpt. na mpeis na mas peis.

sofaki ante me to kalo na to egkeniasete to spitaki sas.

koritsia peste pote tha vrethite an mporesw tha rthw kai egw.

giota den ta kataferame telika. kala na perasete sto karpenisi:) einai panemorfa.

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα........ μαντέψτεεεεεεεεεε!!!!!!!! Κοιμηθήκαμε πάλι εξάωροοοοοοοοοο!!!!!!! Δεύτερο βράδυ συνεχόμενο!!!! Και κοιμηθήκαμε και δυο 2,5ωρα στην διάρκεια της ημέρας!!!! Μου ερχεται να αρχισω να χοροπηδάω απο την χαρά μουυυυ!!!! Απίστευτο μου φαίνεταιιιιιιι!!! Μακάρι να κρατήσει!!! Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει και κοιμάται κανονικά!!! Είμαι τόσο περήφανη γι'αυτην!!!!

Ελεονωρα θα περιμενουμε νεα σας!! Ιωάννα περαστικά σας!!!

Χθες καθαριζα τα συρταρια του κομωδίνου μου, εκει έχω φυλαγμένα τα τεστ της εγκυμοσυνης μου και τα χάζευα!!! Απο εκει αρχισαν ολα.. ποσα διαφορετικά ήταν ολα πριν την εγκυμοσύνη μου; Μου φαίνεται σαν μια αλλη ζωή!! Κοιταγα το κοριτσάκι μου και σκεφτόμουν πως ζούσα πριν απο αυτή!! Πλεον δεν μπορώ να φανταστώ ουτε μια ημέρα της ζωής μου χωρίς το Μαρινάκι μου!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Kalhmera κοριτσια.

Ταισα τα μωρουλια κοιμουνται τωρα.

Σημερα δεν ξερω γιατι ποναω πολυ στην τομη στη μητρα τοσο που μου φερνει αναγουλα.

Καρδουλα μου πολυ χαιρομαι που ξεμπερδευεις με πακεταρισμα.εγω ακομα δεν αρχισα.Χτες αδειασα ντουλαπα απο Χειμωνιατικα.Μαρεσει που ειπα πως δε θα ασχοληθω αλλα τελικα δεν αντεξα, μεταξυ νταντεματος και ταισματος τοκανα και αυτο.

Βρε κοριτσια μιας και ψαχνω αλλα δε βρισκω καμοια ως τωρα, απο γνωστους λες και ολες εχουν φουλ δουλεια!!!!μηπως νατοριχνα κι εγω εκει?χαχα!!!!

ξερετε καμοια κοπελα να ερχοταν ενα σκ η και αλλη μερα δεν με πειραζει να μου καθαρισει το καινουριο σπιτι πριν να παμε?Ολα ομως, πατωματα, νεροχυτες, τζαμια, μπαλκονια, μπανια!!!!!Εγω εννοειται πως δεν προλαβαινω να το κανω.Και δεν ξερω αν ειναι καλη δεν εχω προβλημα ισως για μια φορα το μηνα για τα χοντρα αλλα για παραπανω δεν παιζει ωστοσο.Αλλα ειδικα τωρα επιβαλεται!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημεραααααααααα........ μαντέψτεεεεεεεεεε!!!!!!!! Κοιμηθήκαμε πάλι εξάωροοοοοοοοοο!!!!!!! Δεύτερο βράδυ συνεχόμενο!!!! Και κοιμηθήκαμε και δυο 2,5ωρα στην διάρκεια της ημέρας!!!! Μου ερχεται να αρχισω να χοροπηδάω απο την χαρά μουυυυ!!!! Απίστευτο μου φαίνεταιιιιιιι!!! Μακάρι να κρατήσει!!! Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει και κοιμάται κανονικά!!! Είμαι τόσο περήφανη γι'αυτην!!!!

Ελεονωρα θα περιμενουμε νεα σας!! Ιωάννα περαστικά σας!!!

Χθες καθαριζα τα συρταρια του κομωδίνου μου, εκει έχω φυλαγμένα τα τεστ της εγκυμοσυνης μου και τα χάζευα!!! Απο εκει αρχισαν ολα.. ποσα διαφορετικά ήταν ολα πριν την εγκυμοσύνη μου; Μου φαίνεται σαν μια αλλη ζωή!! Κοιταγα το κοριτσάκι μου και σκεφτόμουν πως ζούσα πριν απο αυτή!! Πλεον δεν μπορώ να φανταστώ ουτε μια ημέρα της ζωής μου χωρίς το Μαρινάκι μου!!!!

Μπραβο στο Μαρινακι, αρχισε να χορταινει φαινεται, ειδες που ανησυχουσες και για το γαλατακι σου?Μια χαρα αντεχει τοσες ωρες, απλα θα περναε αλμα αναπτυξης.

Κοριτσια παω να ξαπλωσω τωρα που κοιμουνται δεν την παλευω ποναω σημερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσια!

Ελιτα σε σκεφτομουν χτες .... Πηγαμε στην παιδιατρο για την εξεταση του μηνα και οταν ζυγισε τη μικρουλα μου ειπε πως πηρε λιγο βαρος σε ενα μηνα (600γρ) και ισως ο μητρικος θηλασμος δεν επαρκει.... Το βαρος της τωρα ειναι5950 και υψος 63 ποντους, και ειναι μονο 3 μηνων. Δηλαδη επρεπε να ειναι γιγαντας????? Ηδη το υψος της ειναι στο 100% της καμπυλης....

kalimeraaaaaaaaaaaaaa!!!!!

simira ksipnisame noris!!!!!!!

katerina ,ti mera kai ti ora lete;

paros ola kala me ton giatro;

giota ,giati den troei ti sou ipe o giatros;

riali kai elita ,ego xalarosa me ton thilasmo tin thilazo se kathe gevma kai tis dino kai 180 ml kseno !!!emena mou eperne 800 gr ton mina to ligotero ektos apo tin evdomada pou itan arosti.

i giatros itan ok alla i foufou mou pinage!!!!!tora einai pio eyxaristimeni kai iremi

ioanna, kouragio !!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!

Παλι σερνομαι σημερα μετα την γεννα 3η φορα που αδιαθετω και τις 3 ειχα πολυ βαρια περιοδο με πολυ αιμα και ασχημα συμπτωματα οταν ειχα παει στον γιατρο και μου ειχε κανει υπερηχο τα ειχε βρει ολα καλα οποτε υπομονη εντωμεταξυ ειμαι και αναζητηση γυναικολογου γιατι μετα απο αυτα που εγιναν στο Ιασω με την μπεμπα κλπ δεν θελω να ξαναπαω σε αυτον..

Ινκα λεω για Παρασκευη απογευμα κατα τις 4.30 να εχει παρει και η Ναταλια την Ματθιλδη απο τον παιδικο ,θα παω και τον Αλκη στην πεθερα μου οποτε θα ειμαι πιο ησυχη μηπως μπορεσουν και η Καρδουλα και η Ελιτα και το Λιτσακι τι λετε??

Ελεονωρα καλααποτελεσματα να μας γραψεις!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσια!

Ελιτα σε σκεφτομουν χτες .... Πηγαμε στην παιδιατρο για την εξεταση του μηνα και οταν ζυγισε τη μικρουλα μου ειπε πως πηρε λιγο βαρος σε ενα μηνα (600γρ) και ισως ο μητρικος θηλασμος δεν επαρκει.... Το βαρος της τωρα ειναι5950 και υψος 63 ποντους, και ειναι μονο 3 μηνων. Δηλαδη επρεπε να ειναι γιγαντας????? Ηδη το υψος της ειναι στο 100% της καμπυλης....

καλημερα!

αλλαξε παιδιατρο!!! χαχααα! Βλακειες! Μια χαρα ειναι το μωρό σου!! εμενα η δικη μου ειναι πολύ πιο χαλαρη με το βαρος του...και να μην παρει τιποτα 2 βδομαδες δεν τρεχει κατι! ελεος!!! υπαρχουν αλλα που δεν τρωνε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και μεγαλωνουν μια χαρα! δεν λεμε οτι ειναι το καλυτερο αλλα αυτα με το πρέπει να τρωει τοσο ακριβως πρέπει να παιρνει τοσο ακριβως βαρος ειναι μύθος. 20 γρ την ημερα την ημερα δηλ. 600 το μηνα ειναι super! Ακομα οσα γεννιούνται μικρά έχουν περισσοτερο αναγκη για φαι τρωνε και ξεπεταγονται πιο γρηγορα. Χαλαρωσε!

Ενος έτους το ιδανικό ειναι να ειναι το μωρό 10-12 κιλά. Αλλα και πάλι σχετικό ειναι, υπάρχουν και πιο αδύνατα και ειναι υγιεστατα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ξερετε καμοια κοπελα να ερχοταν ενα σκ η και αλλη μερα δεν με πειραζει να μου καθαρισει το καινουριο σπιτι πριν να παμε?Ολα ομως, πατωματα, νεροχυτες, τζαμια, μπαλκονια, μπανια!!!!!Εγω εννοειται πως δεν προλαβαινω να το κανω.Και δεν ξερω αν ειναι καλη δεν εχω προβλημα ισως για μια φορα το μηνα για τα χοντρα αλλα για παραπανω δεν παιζει ωστοσο.Αλλα ειδικα τωρα επιβαλεται!!!!

αυτη που καθαριζει σε μενα πιθανον να προλαβαινει. αν θεσ σου στελνω το τηλ. της. σε ποια περιοχή είναι το σπίτι?

Υδροχοακι, ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Ευτυχως που την εχω μαθει πια την παιδιατρο και εχω και την εμπειρια των αλλων 3 παιδιων και δεν πτοουμαι. Ειναι παιδιατρος με με μεγαλη πειρα (νοσοκομειακη) και επισης υπερπολυτεκνη μητερα (7 παιδια παρακαλω). Στις διαγνωσεις λοιπον ειναι αστερι αλλα δυστυχως ειναι της αποψης οτι μετα τους 3 μηνες ο θηλασμος ειναι περιτος. Την πατησα με το γιο μου που λογω του οτι επαιρνε λιγο βαρος (οπως και η μπουμπου) μου συστησε να του δινω συμπληρωμα ξενο γαλα και καταληξαμε να τον θηλαζω και μετα να πινει και 200 μλ απο μπουκαλι. Το αντεξα 1 μηνα το διπλο ταισμα αλλα εχοντας και μεγαλυτερο παιδι δεν τα εβγαζα περα και σταματησα το θηλασμο... Τωρα πια λοιπον δεν τη ξαναπαταω, κανω ηδη πολυ κοπο να βγαζω γαλα με το θηλαστρο για τις ωρες που λειπω στη δουλεια δεν θα τα παρατησω τωρα! Απλως το ανεφερα γιατι η μικρη της Ελιτας ειναι και προωρακι και ισως εκει βασιστηκε η παιδιατρος και της το ειπε, η δικη μου ομως ηταν μεγαλο μωρο απ'την αρχη και συνεχιζει να ειναι μεγαλοσωμη!!!!!!!

Μια χαρα ειναι η μπουμπου σου! Ποσο στομαχακι εχει να φαει το μωρακι +200 + τον θηλασμο δηλαδη? και τα 600 που παιρνει πολύ καλα ειναι! και μενα ο δικος μου εκει κυμαινεται. ασε που αυτη τη βδομαδα δεν ειχε πολυ διαθεση για φαι, οποτε δεν το πιεσα κιολας..οσο παρει!

Με 50 γρ. μεγαλωσα εγω και στον υπνο μου τα εδινε η μανα μου!

η δικη μου παιδιατρος που ειναι ιασω επισης πολύ καλη μου λέει παντα να το αντιμετωπιζω σαν κανονικο ανθρωπο!

και για τον θηλασμο που το εκοψα στον ενα μηνα γιατι προεκυψε προβλημα, χαλαρα!

το παν ειναι να βολευεσαι εσυ με το ταισμα του κ να εισαι εσυ καλα για να ειναι κ αυτο. οσο ειναι να φαει θα φαει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...